- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
canım salı gidicemde ya da çarşamba dr o kadar yoğun ki malum devlet söylerse iyi:) aslında bir tıp merkezine gitmiştim orda cihaz iyi ama kadına gıcık oldum telefonda kızdım bir güzel
eflalim
ben de iki yönlü baston istiyorumm
bebişin yüzünü görmeden olmaz
çok ağır travellar , ilerde zaten baston alıncak kullanışlı bence de
devlete giden nadir zaten sen ben başka kim devlete gidiyor
kız bence canım oğlanlar sere serpe yatıyor kızlar pek göstermiyorAfff ya meraktan catlıcam aff bnn niye cinsiyet hala belli olmadı ki yaaaa
evet yaaaa. Bayramda ankaraya gıdıcem. Ben ayrı öpücem kp elini toruna ayrı öptürcembayramdan önce öğreneydik iyiydiilk bebekleri olanlar yani biz daha heyecanlıyız tabi hemen herşeyi almak istiyoruz
Canım merak etme bir sorun olmaz. Evimde dünya güzeli bir kedim olduğu için 1 yıldır toksoplazmayı fazlasıyla araştırdım. Veteriner, doktor hepsinden de bilgi aldım. Toksoplazma için en büyük risk yıkanmamış(sirkesiz yıkanmış) sebze ve meyveler. Bizim yediğimiz hayvancıklar otlatılmıyor bile artık.
aynen ya kedimi ne atarım ne satarım can o can 8 yıldır benımle. Benden sağlıklı namussuz
Oyyyy canım benim 8 yıl çokmuş evin bireyi :) Benim minnoşum daha 1 yaşında.
Bir şey sorucam; kedinin tavrı sana karşı nasıl?
2 aydır peşimden ayrılmayan sıpa yanıma hiç yanaşmıyor ve çok tepkili bana. Bebeğin kalp atışlarını bizden çok daha önce duyduğu için her şeyin farkında olduğunu söyledi veterineri. Trip yapıyor bana galiba salak :)
Oyyyy canım benim 8 yıl çokmuş evin bireyi :) Benim minnoşum daha 1 yaşında.
Bir şey sorucam; kedinin tavrı sana karşı nasıl?
2 aydır peşimden ayrılmayan sıpa yanıma hiç yanaşmıyor ve çok tepkili bana. Bebeğin kalp atışlarını bizden çok daha önce duyduğu için her şeyin farkında olduğunu söyledi veterineri. Trip yapıyor bana galiba salak :)
4+3 cnm kese. 5+6da kalp atışı. ikisi de karından ultrason. hayırlı olsun bebeğinbana göre tecrübeli anneler kesenizi ne zaman gördünüz kaçta ken
ya ben bişi sorcam benim göğüslerimin hiç ucu yok hamileleikte belki çıkar diyodum ama hala yokvarmı benim gibi olan?? emzirmek çok zor böyle giderse, aventin göğüs ucu çıkarıcısı var küçücük bişi hiç bi esprisi yok ama 120tl. hamileliğin 6ayına kadar kullanılmalı yazıyo ondan mı alsam.. tecrübeli annişler özellikle sizden bi fikir bekliyorum napamm ben
Güzel haberlerle gel inşallah canım
ya inanırmısın benimde göğüs ucum hiç yok mercimek kadar. hatta sütyensiz olsam kimse anlamaz anca üşüyünce az bişe belirir.
ama bebek emince çıkıyormuş . sakın doğumun son aylarında göğüs ucunla oynama çıksın diye şimdiden aklında bulunsun doğumu başlatıyormuş ..
ben de tecrubeli deilim ama 2 ablam ve 1 yengem var onlardan gördüklerim öğrendiklerim var.
canım özeldeki kadın doktorum varda ısınamadım bir türlü kötü değil sorunca söylüyor ama düşecek bebek düşer deyip tedbir almıyorbende soğudum haliyle ama ona devam edebilirim, devlette bayan var çok tatlı çok sevdim kadını sırf onun için gidiyorum yoksa sıraydı 10 hastanın birden dolmasıydı sinir oluyorum birde devlette şimdi erkek dr var süper bir adam acilde ona gittim ama eşim son kez götürür daha götürmez:) zaten başı çok kalabalık benim başım dönüyor onun yerine:)
kız bence canım oğlanlar sere serpe yatıyor kızlar pek göstermiyor
evet yaaaa. Bayramda ankaraya gıdıcem. Ben ayrı öpücem kp elini toruna ayrı öptürcem
aynen ya kedimi ne atarım ne satarım can o can 8 yıldır benımle. Benden sağlıklı namussuz
Slm kizlar dyn arkadasimla tlf uzun uzun konustum dua et diyor gazli olmasin diyor onun oglu vardi 4 yasinda sumdi o kadar kotu bir donemdiki aman allah dedi bir ilac ismi verdi amerikadan geliyormus aklin varsa al koy diyor
Kizlar bugün iftara misafir geldi masayi topluyordum mutfakta is yaparken kayibpederim elime cok çok affedersiniz ama çiğ et verdi o anda aldim ama şuan çok korkuyorum cocugumda leke olur mu böyle bir durum gerçekten var mi
sen ankaya geliyorsun ben ankaradan gidiyorum
canım özeldeki kadın doktorum varda ısınamadım bir türlü kötü değil sorunca söylüyor ama düşecek bebek düşer deyip tedbir almıyorbende soğudum haliyle ama ona devam edebilirim, devlette bayan var çok tatlı çok sevdim kadını sırf onun için gidiyorum yoksa sıraydı 10 hastanın birden dolmasıydı sinir oluyorum birde devlette şimdi erkek dr var süper bir adam acilde ona gittim ama eşim son kez götürür daha götürmez:) zaten başı çok kalabalık benim başım dönüyor onun yerine:)
bana göre tecrübeli anneler kesenizi ne zaman gördünüz kaçta ken
canım maden suyu dene
:)) dönğnce dene canım mutlaka
günaydın canım
:)) erkekler arayı kapatacak mı bakalım:)
tecrübeli bu sorunu yaşayan bir anne olarak cevap veriyorum:) uç çıkarıcı almana gerek yok slikon uçlar var miss eklemiş zaten ondan kullanırsın canım benim ucu çok kısa 20 gün uçla emzirdim sonra oğlum alışınca bende elimle sürekli destekleyerek normal emzirmeye geçtim, ucu olanlara göre daha çok elle desteklemen lazım yoksa yara olur kahverengi yeride vereceksin ağzına tatlım hiç korkma emdikçe biraz daha çıkıyor
maşallah canım, oohhh iyi yapmışsınız gıcık kv lere da dayanamam
ikinci canım dediğin gibi en güzeli
canım benimde düzenli yok şimdiye kadar 4 doktorum oldu:)) seçip beğenip gidiyorum:)
canım üstte yazdım bir şey sormana gerek yok 36. haftadan sonra kreme başlıycaksın o da göğüs ucunu uyarmadan çok erken şimdi
günaydın nasıl oldun canım?
maşallah bebişine demek bir oğluş daha geliyor maşaallah
seninki kesin kız arkasını dönmesinden belli gönlüne göre oldu canım yine kız istiyordun sanırım, maşaallah
günaydın
canım bastonun çift yönlü olanları alırsan en güzeli bence baston diğerleri hantal oluyor taşıması dert bence
canım traveller pek havalıda çok hantallar bir kere dilim yandı bastonda benimde gözüm ama çift yönlü olmalı mutlaka:)
maden suyu içincede mideme oturduğu için maden suyu ağzıma gelio daha kötü oluyorum cuma kontrolum var hazımsızlık yaşıyorum sorcam...
Yaaaa bende karın çatlakları için iyi geliyor sanmıştım. İyi ki sormuşum iyi ki cevap vermişsin canım yoksa çatır çatır çatlayacaktım😁😁😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?