2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım salı gidicemde ya da çarşamba dr o kadar yoğun ki malum devlet söylerse iyi:) aslında bir tıp merkezine gitmiştim orda cihaz iyi ama kadına gıcık oldum telefonda kızdım bir güzel

devlete giden nadir zaten sen ben başka kim devlete gidiyor

eflalim

ben de iki yönlü baston istiyorumm

bebişin yüzünü görmeden olmaz

çok ağır travellar , ilerde zaten baston alıncak kullanışlı bence de

aynen canım ben şimdi ablamın bastonunu kullanıyorum çok basit tabi:) küçücük bir şey oğlum zaten 3 yaşında artık ama çarşıda gezerken şart oluyor, şimdi alırsam bastonun kullanışlı bir modelini alırım, birde bir modal var travelde misdelly söyledi o da aklımda hafif duruyor kibar duruyor:)

devlete giden nadir zaten sen ben başka kim devlete gidiyor

canım özeldeki kadın doktorum varda ısınamadım bir türlü kötü değil sorunca söylüyor ama düşecek bebek düşer deyip tedbir almıyor bende soğudum haliyle ama ona devam edebilirim, devlette bayan var çok tatlı çok sevdim kadını sırf onun için gidiyorum yoksa sıraydı 10 hastanın birden dolmasıydı sinir oluyorum birde devlette şimdi erkek dr var süper bir adam acilde ona gittim ama eşim son kez götürür daha götürmez:) zaten başı çok kalabalık benim başım dönüyor onun yerine:)

Afff ya meraktan catlıcam aff bnn niye cinsiyet hala belli olmadı ki yaaaa
kız bence canım oğlanlar sere serpe yatıyor kızlar pek göstermiyor
bayramdan önce öğreneydik iyiydi ilk bebekleri olanlar yani biz daha heyecanlıyız tabi hemen herşeyi almak istiyoruz
evet yaaaa. Bayramda ankaraya gıdıcem. Ben ayrı öpücem kp elini toruna ayrı öptürcem

aynen ya kedimi ne atarım ne satarım can o can 8 yıldır benımle. Benden sağlıklı namussuz

Slm kizlar dyn arkadasimla tlf uzun uzun konustum dua et diyor gazli olmasin diyor onun oglu vardi 4 yasinda sumdi o kadar kotu bir donemdiki aman allah dedi bir ilac ismi verdi amerikadan geliyormus aklin varsa al koy diyor

aynen ya kedimi ne atarım ne satarım can o can 8 yıldır benımle. Benden sağlıklı namussuz

Oyyyy canım benim 8 yıl çokmuş evin bireyi :) Benim minnoşum daha 1 yaşında.
Bir şey sorucam; kedinin tavrı sana karşı nasıl?
2 aydır peşimden ayrılmayan sıpa yanıma hiç yanaşmıyor ve çok tepkili bana. Bebeğin kalp atışlarını bizden çok daha önce duyduğu için her şeyin farkında olduğunu söyledi veterineri. Trip yapıyor bana galiba salak :)

anaa ne ilginç he aslı varsa. sağlam güldürdün bide beni. trip atan kedi he

yok bizim ki 8 yıldır trıpnaz..Kendı özel odası var. Kapıyı arkadan kapatır birde o derece. Bızım ki birde yaşın getirdiği ağırlık var.Ağır ablamız evimizin prensesi.Ama huyu güzeldir asla zarar vermez.Mobilya bile cizmeyen bir kedim var düşün.Cocukları sevmez ama asla zararda vermez.Cocuk gelince odasına girer hemen.
Dokunmasın ona kimse.Birde kedilerin bile titizlik ölçüleri farklı.DUman kadar aşırı titiz bir kedi görmedim ben

bende iltihap var özeldeki doktor riskli falan gibisinde konuşmuştu sonra develte gittim çok büyük bi problem olmadığını öğrendim

muayene kan testi kültüre bi de vajinal kültüre 257 tl para verdim içim acıdı

sen ankaya geliyorsun ben ankaradan gidiyorum

Slm kizlar dyn arkadasimla tlf uzun uzun konustum dua et diyor gazli olmasin diyor onun oglu vardi 4 yasinda sumdi o kadar kotu bir donemdiki aman allah dedi bir ilac ismi verdi amerikadan geliyormus aklin varsa al koy diyor

erkek bebekler daha cok kolık olur canım.Ama ilaça falan gerek yok.Cocuklara ilaca karşıyım ben. ALLAH muhtaç etmesin. Bitkisel tedaviyi bile zorda kalmazsam yapıcam.

Kizlar bugün iftara misafir geldi masayi topluyordum mutfakta is yaparken kayibpederim elime cok çok affedersiniz ama çiğ et verdi o anda aldim ama şuan çok korkuyorum cocugumda leke olur mu böyle bir durum gerçekten var mi

canım ben böyle şeylere inanmıyorum ama et için değil de ciğer için söylerler onu bide ilk üç ayda olduğu rivayeti var sen devirmişsin üç ayı için rahat olsun

aynen benim ilk gebeliğimde düşük tehlikem vardı kanamalarım oluyordu.
doktor bana düşecekse düşer dedi sağlıksızsa düşer dedi. sonunda da düştü..
ben buna pekte inanmıyorum o kadar düşük riski olup tedaviyle atlatanlar oluyor bebekleri sapasağlam doğuyor.

karın çatlağına da iyi gelir bence. ben de bugün alacam göğüslerimin altı çatlamaya başlamış . mosmor çizgiler çıkmış sinir oldum. büyüdüğünü hissetmedim
çünkü zayıflamıştım meğer o sırada büyümüş hemen çatlamış, kaşınıyordu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…