2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet canım tahliller falan zamlandı hep
erkek bebekler daha cok kolık olur canım.Ama ilaça falan gerek yok.Cocuklara ilaca karşıyım ben. ALLAH muhtaç etmesin. Bitkisel tedaviyi bile zorda kalmazsam yapıcam.
canım hiiiç öyle deme gaz var ya gaz öyle bir şey ki ahhhh neyse ki 3 ay sürdü iflahın kesiliyor senin de bebeğinde, bitksel damlalar var çokta iyi biz zinco ve biogai kullanmıştık, yavrun gazdan kıvranıp kızarıp morarınca öyle duramıyorsun çok zor

yani hadi tamam düşecek olsun ama en azından elimizden geleni yaptık diyelim keşke demeyelim

Çok geç değil mi canım sen bilirsin tabi de.. bende her anne gibi hep tedirginim ama.. tutamadım kendimi.. altı ay olaydı iyi olurdu ama.. Bu yıl çalışmıycam fırsat buldukça alayım diyorum zavallı eşime bir anda yüklenmek de istemedim biraz da

devlette sıra beklemiyorum ben çok o yönden iyiyim

sac kestirince ne oluyor canim ben kestimdir saclarimi 1 hafta once :26::26::26:

canım bebeğin ömrü kısa olur derler halk arasında ama iki tane farklı ilahiyatçıdan dinledim bunun hurafe olduğunu inanılmaması gerektiğini çocuğun ömrünü Allah'ın yazdığı saç kestirmenin buna etkisi olmayacağını söylediler. öyle olsa hiçbir anne saçını kestirmezdi çocukları 100 yaşına kadar yaşardı dediler. benim etrafımda çok kestiren arkadaşım var hamileyken maşallah nurtopu gibi bebekleri

valla sabrederim canım ya sadece bitkisel istiyorum ben.Benım yigene devamlı masaj yapardım alışmıştı artık.Benı görünce gaz çıkartıyordu namussuz..
' pırt hala oldum ben'

canım doğum yapan arkadaşlarım da göğüs ucu çatlaması sorunu yaşamıştı. doğumdan bi hafta önce falan uçlarını soğanla ovarsan çatlamıyomuş çok iyi geliyomuş bi araştır istersen

meraba kızlar :)

cumartesı gunu kese gormeye gıdıcez :) benım ıstahım acayıp acıldı engel olamıyorum kendıme :) karnım cok kasınıyo, sandalyede oturunca kasıgım agrımaya baslıyo. pantolon rahat gıyemıyorum 3kg aldım da karnım bıraz sıstı :) ılk zamanlarda bu kasıntılar agrılar normal mı sızce

canım benimki maşalah ilerde gidiyo 4 5 gün ama doktor kesin olmamakla birlikte kıza benzetti. ama dedi değişme olasılığı yükse ben şimdi sadece benzettim ağustosta geldiğinizde kesin sonucu söylerim o zaman yazarım eğer erkeğe dönerse :)

kızlar benim doktorum folikasidi kesip elevite başlattı .. 11+3 te demir vermedi ... sizde durum nasıl

Benimki de bana düşkünü hiç eşime gitmedi. Artık ben varken bile eşime gidiyor ben zaten kucağıma almıyorum artık

Benim ki de 6 yıl oldu bebekliğinden beri ben bakıyorum. Benimki biraz hırcın kendini pek sevdirmez pati atar hemen. Bebişe pati atar diye korkuyorum siz nası alıştırcanız? Ben telefona bebek ağlama sesleri yükledim açınca hemen etrafı koklamaya başlıyor. Kediler bebekleri rakip görüp kıskanabiliyormuş. Inşallah öyle birşey olmaz o da benim bebeğim hiç büyümeyen bebeğim

devlette sıra beklemiyorum ben çok o yönden iyiyim
ohh iyiymiş canım
valla sabrederim canım ya sadece bitkisel istiyorum ben.Benım yigene devamlı masaj yapardım alışmıştı artık.Benı görünce gaz çıkartıyordu namussuz..
' pırt hala oldum ben'

canım yanlış anlama ama büyük konuşma yapmam dediğin ne varsa yapıyorsun sonra:)) masaj mı ahhh iki şişe bebeyağı bitirdim ben karnına masaj yaparken kullanıyordum, zaten pırtlatmada sorun yok canım bolca pırtlatıyorlar sorun bağırsak ve mide hareketlerinin tam gelişmemiş olması bazı enzimlerin eksik olması, mesela bio gai probiyotik-prebiyotik bakteriler içeriyor, zincoda kimyon vs bitkisel bir yağ, benim oğlumun çıkardığı gazla doğalgaz ihtiyacımız karşılanırdı emzirirken gazını da alırdım ayağını sıcakta tutardım ama nafile damlasız hafiflemezdi, babam gazman diyordu şimdiden yazayım bitkiselleri inşallah gaz sorunu yaşamaz kimse, nurse harveys, zinco ve biogai en iyileri

aynen canımm bende yazdım denemedim ama gerek kalmamıştı ben mamissol kullanmıştım lansiohda aynı lanolin içeren kremler bana yetmişti, doğum çantasına soğan koyan var:)
çok normal
kızlar benim doktorum folikasidi kesip elevite başlattı .. 11+3 te demir vermedi ... sizde durum nasıl
canım kansızlık yoksa vermemiştir

hangi modelmiş o merak ettim , hatırlıyomusun cANIMCIM???

ben dicektim az öne sutyen takmasam bile uç belli olmaz bende okadar ki yok üşürsem banyoda flan anca dediğin gibi mercimek kadar var yok arası çıkar. bakalım napcaz..
bayram harçlığı var.Kp'de cömert biraz gitmesem olmaz
vayy şansa bak ya. tabi şekerim gitmesen olur mu hiç ayıp olur bizimkilerde kütahyada değil harçlık vermek eşimin kardeşinin yol parasını bile bize ittirirler her bayramda saolsunlar!! adam varlık içinde yokluk yaşıyo, yaşatıyo
bende tek gelinim kaynım yok 19 Mayıs 2013 te evlendim
e bende ilk gelinim, tek gelinim kaynım bekar ama bizimkiler halden anlamıyo kadir kıymet bilmiyo anam ben napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…