evet canım tahliller falan zamlandı hepbende iltihap var özeldeki doktor riskli falan gibisinde konuşmuştu sonra develte gittim çok büyük bi problem olmadığını öğrendim
muayene kan testi kültüre bi de vajinal kültüre 257 tl para verdim içim acıdı
canım hiiiç öyle deme gaz var ya gaz öyle bir şey ki ahhhh neyse ki 3 ay sürdü iflahın kesiliyor senin de bebeğinde, bitksel damlalar var çokta iyi biz zinco ve biogai kullanmıştık, yavrun gazdan kıvranıp kızarıp morarınca öyle duramıyorsun çok zorerkek bebekler daha cok kolık olur canım.Ama ilaça falan gerek yok.Cocuklara ilaca karşıyım ben. ALLAH muhtaç etmesin. Bitkisel tedaviyi bile zorda kalmazsam yapıcam.
aynen benim ilk gebeliğimde düşük tehlikem vardı kanamalarım oluyordu.
doktor bana düşecekse düşer dedi sağlıksızsa düşer dedi. sonunda da düştü..
ben buna pekte inanmıyorum o kadar düşük riski olup tedaviyle atlatanlar oluyor bebekleri sapasağlam doğuyor.
bayram harçlığı var.Kp'de cömert biraz gitmesem olmaz
bende ultrason fotolarına bakıyorum, bi şey almaya korkuyorum almıcam da sözüm var kendime, ta ki 9 ay olucak o zaman alıcam. o zamanda sadece hastane çıkışı ve ana kucağı alıcam, evimize geldikten sonra alıcam kısmetse
evet canım tahliller falan zamlandı hep
canım hiiiç öyle deme gaz var ya gaz öyle bir şey ki ahhhh neyse ki 3 ay sürdü iflahın kesiliyor senin de bebeğinde, bitksel damlalar var çokta iyi biz zinco ve biogai kullanmıştık, yavrun gazdan kıvranıp kızarıp morarınca öyle duramıyorsun çok zor
yani hadi tamam düşecek olsun ama en azından elimizden geleni yaptık diyelim keşke demeyelim
ohhhne zaman evlendin canım sen
sac kestirince ne oluyor canim ben kestimdir saclarimi 1 hafta once :26::26::26:
evet canım tahliller falan zamlandı hep
canım hiiiç öyle deme gaz var ya gaz öyle bir şey ki ahhhh neyse ki 3 ay sürdü iflahın kesiliyor senin de bebeğinde, bitksel damlalar var çokta iyi biz zinco ve biogai kullanmıştık, yavrun gazdan kıvranıp kızarıp morarınca öyle duramıyorsun çok zor
yani hadi tamam düşecek olsun ama en azından elimizden geleni yaptık diyelim keşke demeyelim
masallah canim rabbim muhabbetinizi bozmasin insallah sen sansliymissin
bunu ogrendigim cok iyi oldu benim dogumdaN sonra emzirirken hemen yara oluyor goguslerim 3 ay da gecmiyor yara aglaya aglaya emzirdim yavrularimi 3 aydan fazla off cok zor oluyor gogus yarasi kaniyor bide insallah bu sefer olmaz dicem ama goguslerimin ucu cok hassas olur sanirim yine :26:insallah denerim bunu unutursam o zaman yazarim yine hatirlat canim lutfen bunu
canim olsun gec ogren kesin sonucu ogren ben acele ettim sordum doktora adam istemeye istemeye tahmin yuruttu sanki ogrendimde noldu kesin degil dedi kocaman bi soru isaretiyle kaldim yine bence zamaninda kesin sonucu ogrenmek en guzeli
canim ikili test hakkinda bilgim yok ama sen zaten onu istemiyormussun doktora sorarsin ense kalinligi ve burun kemigi nasil diye kontrolunde onun icin bi zaman olucani sanmiyorum zaten 14 uncu haftamda gidicem diyosun sorun olmaz sanirim
Ayy canim ya nolur beni yanlis anlama ama sen cok evhamlisin ne yapsan acaba bi zarari olurmu diye soruyorsun azcik rahat ol yaptiklarindan degilde bu stresten etkilenecek bu bebek sen bu kadar stresli ve evhamli olursan:26:
relaxx ol birsey olmaz allahin izniyle artik o dusuk donemlerini atlattik sayilir bundan sonrasi rabbimin taktiri ve lutfen biseyleri yapmadan once arastir ve yapki sonrasinda boyle dusunme acaba mi diye
canim aramiza hosgeldin hayirli olsun bebegin
ooo iyiymis ne var boyle anne olmaya kizim anneligin zevki kaka kusmuk temizlemekte
canim senin icin daha erken hssetmek icin 12 inci haftaya doldurduktan sonra arada minicikte olsa hissedersin belki ama sertlik dedigin bebegin yeridir
Ben daha öyle heveslenemedim. 3 ayı bir devirelim de hayırlısıyla...
Ama bugün şöyle bişey gördüm facete. Bu nasıl kokoşluktur yahuuu:)Eki Görüntüle 1179543
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q
İnşaallah canım benim.. Ay bebişe eziyet etmişler yahu..
devlete giden nadir zaten sen ben başka kim devlete gidiyor
Kızlar bir sorum var özellikle bebeğinin cinsiyetini öğrenenlere.. Duyduğuma göre bebeğinin gelişimi ultrasonda daha ileride olanların oğlu, geriden ya da tam gidenlerin kızı oluyormuş. Sizde durum nasıldı? Doğruluğu var mıdır?
Benimki de bana düşkünü hiç eşime gitmedi. Artık ben varken bile eşime gidiyor ben zaten kucağıma almıyorum artıkOyyyy canım benim 8 yıl çokmuş evin bireyi :) Benim minnoşum daha 1 yaşında.
Bir şey sorucam; kedinin tavrı sana karşı nasıl?
2 aydır peşimden ayrılmayan sıpa yanıma hiç yanaşmıyor ve çok tepkili bana. Bebeğin kalp atışlarını bizden çok daha önce duyduğu için her şeyin farkında olduğunu söyledi veterineri. Trip yapıyor bana galiba salak :)
kız bence canım oğlanlar sere serpe yatıyor kızlar pek göstermiyor
evet yaaaa. Bayramda ankaraya gıdıcem. Ben ayrı öpücem kp elini toruna ayrı öptürcem
aynen ya kedimi ne atarım ne satarım can o can 8 yıldır benımle. Benden sağlıklı namussuz
ohh iyiymiş canımdevlette sıra beklemiyorum ben çok o yönden iyiyim
valla sabrederim canım ya sadece bitkisel istiyorum ben.Benım yigene devamlı masaj yapardım alışmıştı artık.Benı görünce gaz çıkartıyordu namussuz..
' pırt hala oldum ben'
1.5 yıl oldu canım taze gelinim ama tek gelinim
aynen canımm bende yazdım denemedim ama gerek kalmamıştı ben mamissol kullanmıştım lansiohda aynı lanolin içeren kremler bana yetmişti, doğum çantasına soğan koyan var:)canım doğum yapan arkadaşlarım da göğüs ucu çatlaması sorunu yaşamıştı. doğumdan bi hafta önce falan uçlarını soğanla ovarsan çatlamıyomuş çok iyi geliyomuş bi araştır istersen
çok normalmeraba kızlar :)
cumartesı gunu kese gormeye gıdıcez :) benım ıstahım acayıp acıldı engel olamıyorum kendıme :) karnım cok kasınıyo, sandalyede oturunca kasıgım agrımaya baslıyo. pantolon rahat gıyemıyorum 3kg aldım da karnım bıraz sıstı :) ılk zamanlarda bu kasıntılar agrılar normal mı sızce
canım kansızlık yoksa vermemiştirkızlar benim doktorum folikasidi kesip elevite başlattı .. 11+3 te demir vermedi ... sizde durum nasıl
aynen canım ben şimdi ablamın bastonunu kullanıyorum çok basit tabi:) küçücük bir şey oğlum zaten 3 yaşında artık ama çarşıda gezerken şart oluyor, şimdi alırsam bastonun kullanışlı bir modelini alırım, birde bir modal var travelde misdelly söyledi o da aklımda hafif duruyor kibar duruyor:)
ben dicektim az öne sutyen takmasam bile uç belli olmaz bende okadar ki yokya inanırmısın benimde göğüs ucum hiç yok mercimek kadar. hatta sütyensiz olsam kimse anlamaz anca üşüyünce az bişe belirir.
ama bebek emince çıkıyormuş . sakın doğumun son aylarında göğüs ucunla oynama çıksın diye şimdiden aklında bulunsun doğumu başlatıyormuş ..
ben de tecrubeli deilim ama 2 ablam ve 1 yengem var onlardan gördüklerim öğrendiklerim var.
vayy şansa bak ya. tabi şekerim gitmesen olur mu hiç ayıp olurbayram harçlığı var.Kp'de cömert biraz gitmesem olmaz
e bende ilk gelinim, tek gelinim kaynım bekar ama bizimkiler halden anlamıyo kadir kıymet bilmiyo anam ben napayımbende tek gelinim kaynım yok19 Mayıs 2013 te evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?