2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hepsi saçmalık bunların kızlar ben kestirecem haftaya mesela Allah tan başka kimse karar veremez buna

ben hem özele hem devlete gidiyorum.. devletten çok memnunun özele eşim de bebeği görsün diye gidiyorum.. o olmasa asla gitmem .. para tuzağı ...

KIZLAR BEN DE bu zamana kadar devlete gittim ama eşim hala kalp atışını duymadı bile
bu hafta özele sırf onun için gitcem
ne gerek var ikiliyi de yaptırdık tahlilleri de

çok şükür sıkıntı yok

Maşallah ilk başlarda kasık ağrısı oldu bende de ama kilo verdim 2 kilo inşallah bulantın olmaz da rahat geçer

Dün bakamadım sayfalar almış başını gitmiş 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim o yönden iyi çok şükür gidince bi iş yaptırmazlar işten geldin yorgunsun diye falan sağolsunlar evde de 2 kız var

inanmayın bunlaraaa

Oyy ciddimisin süreyim o zaman 😊 ay oğlumda tam 15gun acı çektim yara oldu hep kanadı lansinoh falan bi işe yaramadı hakiki Zeytinyagı düzeltti diyebilirim .

bayramdan önce öğreneydik iyiydi ilk bebekleri olanlar yani biz daha heyecanlıyız tabi hemen herşeyi almak istiyoruz

Ühüü ağlamak istiyorum bende bayramdan sora öğrenicim 😡 ikili testte söylemedi uyuz kadın. Bayramdan sonra kendi dr'mla görüşcem arrtık inşşş o söyler 😊 ilk ikinci farketmiyo valla benim ikinci çatlıycamm 😊

kızlar yine bir sorum olacak
şu anda 13 haftaya girdim geçen gün doktorumla telefonda görüşürken folic plus bitmek üzere yenisini alayım mı yoksa başka bir şeye geçecek miyiz dedim hayır geçmeyeceğiz sen 1 kutu daha al dedi. bu arada yarın randevum var bilgim olsun diye size sormak istedim
Hala (13 hafta itibariyle) folic plus kullanan arkadaşlar var mı? veya folic plusa ilave başka vitamin veya demir v.s takviyeler kullananlar var mı?

benim doktorumda devam ettiriyor folic aside, bende eczaneye sordum artık bazı doktorlar devam ettiriyor folic aside dedi,,,,

Ben 12 ye girdiğimde dr folik içme artık dedi,bende bıraktım.. Vitamin vermicem dedi yediklerinden almanı tercih ederim dedi.. Sadece ilerleyen zamanda kan ilacı vericem dedi.. Folik asitin bi faydası yokmuşki ilk 3 aydan sonra,niye kullan dediki doktorun.. İlginçmiş

Bu benim 3.gebeliğim diğer ikisnii kaybettim, onlarda çok hevesliydim patikler battaniyeler emzikler biberonlar almıştım, sonra düşük oldu. çok üzüldüm büyük hayal kırıklılığıydı benim için. sonra evde onları nereye kaldırsam gözümün görmüceği yerlere koydum. Şimdi korkuyorum o zaman yemin ettim, ta ki bebeğim doğana kadar hiç bir şey almıcam.

Son düzenleme:
bende cinsiyetini öğrenmek istemiyordum ama, eşşek sıpası açmış bacaklarını, p.p sini sallıyordu aaaa bu erkek dedim,,, doktor da onayladı resmen,,,,,,
eşim o p.p. değildi diyor ama hayır p.p ydi,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…