- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
canım bebeğin ömrü kısa olur derler halk arasında ama iki tane farklı ilahiyatçıdan dinledim bunun hurafe olduğunu inanılmaması gerektiğini çocuğun ömrünü Allah'ın yazdığı saç kestirmenin buna etkisi olmayacağını söylediler. öyle olsa hiçbir anne saçını kestirmezdi çocukları 100 yaşına kadar yaşardı dediler. benim etrafımda çok kestiren arkadaşım var hamileyken maşallah nurtopu gibi bebekleri
ben hem özele hem devlete gidiyorum.. devletten çok memnunun özele eşim de bebeği görsün diye gidiyorum.. o olmasa asla gitmem .. para tuzağı ...
meraba kızlar :)
cumartesı gunu kese gormeye gıdıcez :) benım ıstahım acayıp acıldı engel olamıyorum kendıme :) karnım cok kasınıyo, sandalyede oturunca kasıgım agrımaya baslıyo. pantolon rahat gıyemıyorum 3kg aldım da karnım bıraz sıstı :) ılk zamanlarda bu kasıntılar agrılar normal mı sızce
kızlar benim doktorum folikasidi kesip elevite başlattı .. 11+3 te demir vermedi ... sizde durum nasıl
ben hem özele hem devlete gidiyorum.. devletten çok memnunun özele eşim de bebeği görsün diye gidiyorum.. o olmasa asla gitmem .. para tuzağı ...
ben dicektim az öne sutyen takmasam bile uç belli olmaz bende okadar ki yoküşürsem banyoda flan anca dediğin gibi mercimek kadar var yok arası çıkar. bakalım napcaz..
vayy şansa bak ya. tabi şekerim gitmesen olur mu hiç ayıp olurbizimkilerde kütahyada değil harçlık vermek eşimin kardeşinin yol parasını bile bize ittirirler her bayramda saolsunlar!! adam varlık içinde yokluk yaşıyo, yaşatıyo
e bende ilk gelinim, tek gelinim kaynım bekar ama bizimkiler halden anlamıyo kadir kıymet bilmiyo anam ben napayım
KIZLAR BEN DE bu zamana kadar devlete gittim ama eşim hala kalp atışını duymadı bile
bu hafta özele sırf onun için gitcem
ne gerek var ikiliyi de yaptırdık tahlilleri de
çok şükür sıkıntı yok
canım bebeğin ömrü kısa olur derler halk arasında ama iki tane farklı ilahiyatçıdan dinledim bunun hurafe olduğunu inanılmaması gerektiğini çocuğun ömrünü Allah'ın yazdığı saç kestirmenin buna etkisi olmayacağını söylediler. öyle olsa hiçbir anne saçını kestirmezdi çocukları 100 yaşına kadar yaşardı dediler. benim etrafımda çok kestiren arkadaşım var hamileyken maşallah nurtopu gibi bebekleri
benimkine dedim gerek yok dedi gitmeye
Oyy ciddimisin süreyim o zaman 😊 ay oğlumda tam 15gun acı çektim yara oldu hep kanadı lansinoh falan bi işe yaramadı hakiki Zeytinyagı düzeltti diyebilirim .canım doğum yapan arkadaşlarım da göğüs ucu çatlaması sorunu yaşamıştı. doğumdan bi hafta önce falan uçlarını soğanla ovarsan çatlamıyomuş çok iyi geliyomuş bi araştır istersen
Maşallah ilk başlarda kasık ağrısı oldu bende de ama kilo verdim 2 kilo inşallah bulantın olmaz da rahat geçer
bayramdan önce öğreneydik iyiydiilk bebekleri olanlar yani biz daha heyecanlıyız tabi hemen herşeyi almak istiyoruz
Hepsi saçmalık bunların kızlar ben kestirecem haftaya mesela Allah tan başka kimse karar veremez buna
Canım benim doktoruma kalsa 16 haftaya kadar söylemezdi ...cumartesi günü detaylı ya gittim doktor söyledi... Biraz sabır
kızlar yine bir sorum olacak
şu anda 13 haftaya girdim geçen gün doktorumla telefonda görüşürken folic plus bitmek üzere yenisini alayım mı yoksa başka bir şeye geçecek miyiz dedim hayır geçmeyeceğiz sen 1 kutu daha al dedi. bu arada yarın randevum var bilgim olsun diye size sormak istedim
Hala (13 hafta itibariyle) folic plus kullanan arkadaşlar var mı? veya folic plusa ilave başka vitamin veya demir v.s takviyeler kullananlar var mı?
kızlar yine bir sorum olacak
şu anda 13 haftaya girdim geçen gün doktorumla telefonda görüşürken folic plus bitmek üzere yenisini alayım mı yoksa başka bir şeye geçecek miyiz dedim hayır geçmeyeceğiz sen 1 kutu daha al dedi. bu arada yarın randevum var bilgim olsun diye size sormak istedim
Hala (13 hafta itibariyle) folic plus kullanan arkadaşlar var mı? veya folic plusa ilave başka vitamin veya demir v.s takviyeler kullananlar var mı?
Çok geç değil mi canım sen bilirsin tabi de.. bende her anne gibi hep tedirginim ama.. tutamadım kendimi.. altı ay olaydı iyi olurdu ama.. Bu yıl çalışmıycam fırsat buldukça alayım diyorum zavallı eşime bir anda yüklenmek de istemedim biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?