2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

benimde annecim almıştı sonra kadıncağız nereye saklayacağını şaşırdı,,, halen de annemin evindeler,,, sende öyle yap tatlım, annene veya bir arkadaşına rica et, gelsin evden toplasın eşyaları doğuncaya kadar da alma, tatlım,,,, bilirim çok zor tatlım,,,,,
ama umutlu olacağız,,,,, zaten tehlikeli dönemi atlattık,,,, üzülmek yok

hadi ya

bastonların da içinde puseti oto koltuğu işlevinde olanları var bana mantıklı geldi kızlar :26:

evet var chicco nun sprint modeli var,,, herşeyi var, port bebesi, oto koltuğu, normal oturma yeri,,,,, şu anda chicco da indirim var her 250 tl kik alışverişe 50 tl hediye çeki veriyorlar,,, araba 1050 tl,,,böylelikle 850 yl ye geliyor,,,
bende chicco ile Kraft arasında kaldım,,,,

artık yoğurmuşşsun tatlım,,, zaten elleini yıkadıktan sonra çiğ etle bir yere dokunmadıktan sonra problem olmaz,,, ama artık ya birine yaptırt yada eldivenle yap tatlım,,,,

sac kestirince ne oluyor canim ben kestimdir saclarimi 1 hafta once :26::26::26:

Bişey olmaz Allahın izniyle ben kizimda kestirmistim 4 aylikken kuaför bile kesmeyelim dedi ama saçım cansizlasmisti vitamin saçıma gidecegine bebisime gitsin:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaslar bende ocak annesiyim Allahin izniyle araniza katilmak isterim , hepimize hayirli dogumlar olsun insallah

Hoşgeldin adasim aminn insallahh:))

bana bazen oluyor ama surekli biseyler yeme istegi var karnim tok ama yinede biseyler yiyorum. hem kilo almaktan korkuyorum hem kendime engel olamiyorum ☺️☺️

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bende öyleyim bu aralar, onu için yoğurt yiyorum,, birde yağsız wasa adında krakelerden aldım (düşük kalorili) ,,,,,, üzerine peynir ve domates koyup yiyorum,,, arada mevye yiyorum ama meyveyide şekerli olduğu için abartmamaya çalışıyorum,,,,,

Kızlar allah korusun hepimizin kuzusunu ama merak ettiğim bir konu var. Diyorlarya hani kontrole gittik kalbi durmuş falan diye .. Bu durum hiç belirti vermiyor mu acaba ?? Kanama sancı gibi birşey olmuyor mu acaba ?? Ben bebeğimi 3 haftadır göremiyorum gereksiz bir korku var içimde . Yarın gidecektim ama randevu alamadım 1 hafta daha beklemek zorundayım.

Selam kızlar dr geldim iyi geçti şükür benim minnak aç olmama rağmen kıpır kipirdi dönüp durdu el salladi hatta bir ara emekleme pozizyonunda kazi yapar gibi kipirdandi çok güldük: ))onun harici ensesi burnusu iyi dedi:))maşallah bize ama lakin cinsiyeti söylemedi çook umutlu ve heyecanliydim ama neyse kan sonuçlarım bir haftaya çıkar o zaman belki soyler:)eşime göre erkek ben gördüm diyor ben anlayamadım resmini atarım nubcular yorumlasin barii:)))

Yaa aynen bugün gittim soylemedi ikinci hatta daha heyecanliydim:)))

erkek canım son anda annesine numara çakmazsa erkek.Erkek anası olcem.Heyttt kendimi aşiret gelini gibi hissediyorum.
ne alakaysa..

bende de geçenlerde oldu miğde yanması ölüyorum sandım,,,, biraz araştırdum, tahinde iyi geliyormuş ama deneyemedim,, ben az ve sık yedim,, miğdeyi hiç şişirmedim hatta yemek yerken su dahi içmedim,,,, hatta suyu bile yudum yudum azar azar içtim,, öyle iki üç gün yaşadım,, şimdi bir sorun yok,,,, şükür,,, ama çok zor cidden

Biraz önce dolmuşta bir abi bana yer verdi. Olmuş galiba benim göbek :)

İnşallan canım teşekkürler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar netten baktımda ikili testim cıkmış sanırım anlarmısınız bi baksanız ne demek oluyo bunlar. Eşimi aradım yarın gidelim dedi çatlarım ben yarına kadar 😡

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kizlar dyn arkadasimla tlf uzun uzun konustum dua et diyor gazli olmasin diyor onun oglu vardi 4 yasinda sumdi o kadar kotu bir donemdiki aman allah dedi bir ilac ismi verdi amerikadan geliyormus aklin varsa al koy diyor

anneninde yediklerine çok dikkat etmesi gerekiyor emzirirken gaz yapan hiçbşr şeyi yememesi gerekiyor ve yemeklere kimyon koymak gerekiyormuş diye duydum,,, birde rezene çok işe yarıyor bebeklerde,,,, neyse doğsunlarda o zaman alırız gazlarını

ben izmir de plsaydım kesinlikle devlet hastanesine giderdim,,, ama istanbuldayım ve burada ki devlet hastanelerinin hali içler acısı,, çok fena,,,,
kesinlikle valla ben tahliller için gitmeyi bile göze alamıyorum devlete
Biraz önce dolmuşta bir abi bana yer verdi. Olmuş galiba benim göbek :)

hehe o günlerde olcak demi sıralarda yer vericekler toplu taşımada falan.. hayat hamişlere güzel ya tadını çıkarmak lazım. her ne kadar bian önce doğsun sevelim koklayalım istesemde bi yandan da bugünleri, uykuları, gezmeleri çok arıyacağımızı biliyorum..

Yaa aynen bugün gittim soylemedi ikinci hatta daha heyecanliydim:)))

benımde ılk,ikili testte kıza benzıyor demıstı sadece.bizimde bayramdan sonraya kaldı.bayramdan sonrakı ılk gun yanında bitecegım doktorun
bu arada ben hiç kılo almadım daha yahu...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…