Kizlar test sonucum temiz cikmis hamd olsun rabbim
Kizlar test sonucum temiz cikmis hamd olsun rabbim
3. ay bitiyor artık şey de serbest olsun yawww
heehee.. benim kocişimde 1,5 günlüğüne geldi pazar öğlen gitti valla bu sefer affetmedimdoktor son gittiğimde düşük riskin yok gibi bişi artık kese yukarı çıkmış demişti. sen misin öyle diyen.. zaten benim için koca az bulunur bi canlı olduğundan ayda bir gelio adamcağızım etkinlik yaşandı yanee hehee
ben de kestircem ya saçlarımın uçları kırık kırık. Bebişlerimizi veren allah ancak da yine o alır. Böyle hurafelere inanmıyorum. Eşim de kızdı olur mu öyle şey gidelim kestirelim rahat et dedi
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
heehee.. benim kocişimde 1,5 günlüğüne geldi pazar öğlen gitti valla bu sefer affetmedimdoktor son gittiğimde düşük riskin yok gibi bişi artık kese yukarı çıkmış demişti. sen misin öyle diyen.. zaten benim için koca az bulunur bi canlı olduğundan ayda bir gelio adamcağızım etkinlik yaşandı yanee hehee
Böyle canım anlarsan bi bakarmısın
Eki Görüntüle 1180501
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
CANIM benim anladım kadarıyla sonuçların çok iyi sıkma canını ... Galiba bebişin kız hcg 50 üstündeyse kız diyorlar
Kızlarrt naparsınız be ya.... Bn annemlerdeyım aksam alt katta oturan amcama dawetlıyız... Kızımla bi uyudukki abowww yeni kalktım..buraya girdim..:)
Kız sıla benimkinide yaz kız dıye.. Kesın kız... Kıymetli şeyini göstermedi sıpam
Bana drlarım hiç ciramin mitamin vermedıler acep neden??. Cokmu kanlı canlı gözuktum acaba gözlerine
Yeni gelen arkadaslar hosgeldınıZ...
Haftaları devırıyoruz artık.. Ben oruc tutmayı denıcem yarın inş.. Normaldede pek bişi yiyemiyorum .. Sahurda proteınli vitaminli kan şekerii dengede tutacak bişiler yedimmi Allahında iziyle yaparım gibime geliyo bakalım...
Dr a gidecek olanlar kesınlıkle ac gitmesin... Muhakkak kahvaltı yapın yada dediginiz gibi cıkolata meyve suyu bişiler yiyin.. Ben bugun ac gittim bnm kız kılını kıpratmadı hanfendi daha uyanamamıs... Yüzüstü yatıyodu dr usg cihazının apartıyla böle ileri geri bastıroyo hafif uyansın diye benim kız yüzünü bile göstermeden döndü kıcını mubarek bi resim atayımda hele bakın
Muhakkak tok gidin yani canlarımm
Eki Görüntüle 1180760 ilk fotomuz yüz üstü yatmışş...Eki Görüntüle 1180763 sırtını döndü sıpa poposuna bakın hele....
Sen bi dog o poponu ısırmayan ne olsun
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canimmm gözün aydın çok sevindim bende persembe rabdevum var ikili test yapilcakmis.amniyosentezi dusunmeeee allah korusun kötü ciksa dogurmican mi :))) hic üzülme kafaya da tkma çok öptümslm kızlar nasılsınız?
Sabah randevum vardı. Ancak sizlere yazabildim. Maşallah çok güzel geçti.
ense kalınlığımız 1,9 çıktı. burun çatımızda oluşmuş.
boyumuzda 4,8 cm haftaya uygun gidiyormuş.
ikili tarama testlerimi verdim. doktor vitamin olarak promega verdi balık yağıymışş
ve eleniee diye de çatlak kremi verdi bugünden itibaren kullanmaya başla dedi. bende şimdi nette araştırıyorum hangileri daha iyi diye.
doktorum herşey yolunda ama yaş faktörünüzden dolayı amniyosentezi öneriyorum dedi. 1 ay sonra tekrar gideceğim o zamanda 3lü tarama ve amniyosentez olacakmış.
Henüz eşimle tam olarak konuşamadık bu konuyu ama yaptırmasam mı ki diyorum tersi bişey çıkarsa ihtimalleri nasıl göz önünde bulundurarak hareket edebilirimki
Allahımın verdiği bebeğimin sağlıklı olduğunu kan testlerinden ve ultrasondan görüyoruz. Yine Allahımın izniylede sağlıkla doğar diye düşünüyorum. neyse bunu düşünmek için 4 hafta gibi bol vaktim var dimi ama
slm kızlar nasılsınız?
ikili tarama testlerimi verdim. doktor vitamin olarak promega verdi balık yağıymışş
ve eleniee diye de çatlak kremi verdi bugünden itibaren kullanmaya başla dedi. bende şimdi nette araştırıyorum hangileri daha iyi diye.
doktorum herşey yolunda ama yaş faktörünüzden dolayı amniyosentezi öneriyorum dedi. 1 ay sonra tekrar gideceğim o zamanda 3lü tarama ve amniyosentez olacakmış.
Henüz eşimle tam olarak konuşamadık bu konuyu ama yaptırmasam mı ki diyorum tersi bişey çıkarsa ihtimalleri nasıl göz önünde bulundurarak hareket edebilirimki
Allahımın verdiği bebeğimin sağlıklı olduğunu kan testlerinden ve ultrasondan görüyoruz. Yine Allahımın izniylede sağlıkla doğar diye düşünüyorum. neyse bunu düşünmek için 4 hafta gibi bol vaktim var dimi ama
Kızlar vitamini aç karna mı içiyosunuz tok karna mı? Aç karna içince midem bulandı benim. O ne büyük hap öyle eşek kadar, ne güzel folic asit minnacıktı hemen yutuyodum
slm kızlar nasılsınız?
Eki Görüntüle 1180760 ilk fotomuz yüz üstü yatmışş...Eki Görüntüle 1180763 sırtını döndü sıpa poposuna bakın hele....
Sen bi dog o poponu ısırmayan ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?