evet aralık annesi olucam. tam sonu. normal doğum düşünüyorum. aralık anneleri benden baya büyük. onlarla kendimi kıyaslayamıyorum. sizler tarih olarak daha yakınsınız.
haftaya çarşamba kontrolüm var. o zaman kesin sonucu öğrenicez bakalaım :) sonra başlasın alışveriş :)
ben cikiyorum fistiklar sizlere guzel sohbetler diliyorum.buyuk oglumun okulu kapandi 6 hafta evde artik onunla hava guzel bi yuruyuse cikayim diyorumm yavrum disarda anne elimden tut ben sana yardim ederim yururken diyor buyudu yaw benim oglusum 9 yasina girecek kardesi dogucana yakin
Selam kızlar dr geldim iyi geçti şükür benim minnak aç olmama rağmen kıpır kipirdi dönüp durdu el salladi hatta bir ara emekleme pozizyonunda kazi yapar gibi kipirdandi çok güldük: ))onun harici ensesi burnusu iyi dedi:))maşallah bizeama lakin cinsiyeti söylemedi çook umutlu ve heyecanliydim ama neyse kan sonuçlarım bir haftaya çıkar o zaman belki soyler:)eşime göre erkek ben gördüm diyor ben anlayamadım resmini atarım nubcular yorumlasin barii:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dr. Sistit yok iltihap gözükmüyor dedi ama bazen sancı oluyor sanırım rahim idrar torbasına baskı yapıyor, anneme dün iş yapınca çok yoruluyorum sende yorulur muydun dedim zayıfsinda ondan dedi kilolu arkadaşlar siz yoruluyor musunuz? Ben bi yetmiş boyunda 63 kgyim zayıfım galiba dimi...
KIZLAAAAAR DR DAN GELDIIIIM COK MUTLUYUMhersey iyi cok güzel bebisim saglikli listeye bir ŞEHZADE daha geliyor inşallah Rabbim e Şükür
hayırlı olsun gözün aydın canım :) seninki hareketli o zaman benimki bişiler atıştırıp gitmeme rağmen uyanmadı çikolatayla çalışıyo benım çocuk onu yiyince gaza geldi
Canim merhaba aralik annesi olucaksin insallah sen ama belli olmaz ocaga kadar da gelmeyebilir bebis erkek cocuklari inatci oluyor gununu mutlaka geciyor dogmak icin benim buyuk oglum 41 inci haftanin icindeyken acil sezeryanla dogum yapmistim yani gene dogmak istemedi de sezeryan sayesinde dunyaya geldi inatci oglum halada devam ediyor inatciligi
yarin insallah bebegin durusu musayitse cinsiyet icin kesin sonuc ogrenirsin artik
eger aralik anneleri listesinde yoksa seni alalim bizim listeye takil bize
anladim canim agrilarin falan gecmistir insallah oglusunda cok yormaz seni.ben bu haftaya bimba gibi basladim sukur iyiyim hic hamile degilmisim gibi yanliz artik cok sik acikir oldum yiyorum doymuyorumo kadar kilo verdim pat diye alicam kesin hepsini geri
masallah canim senin haftalarinda ben oluyordum mide bulantisindan kusmaktan senin guzel geciyor demek hamileligin tek derdin yemek yemek olsun insallah bulantin hic olmaz
yaw bugun bisey var sizde herkes alinti yapamaz olmus yapmayin isim yazin bari
evet silikon ucu kesinlikle tavsiye etmem
hadi gozun aydin canim bak anlayan biri cikti masallah bizim topikte yok yok hepsi bilgili hatunlar
bencede idare etme bekle doktor kendisi kesin olunca soyler zaten canim
gorurum ben seni kilo almiyomus bende oyle demistim 5 aya kadar 5 inci aydan sonra bi kilo aldimm 25 kilo artiyla girdim doguma
yok benim esim cok zayif ya cok yemek secer bakma esim afyonlu ama dogma buyume almanyali aslinda baba kokeni afyon benimki alman aslinda
sagol canim darisi basina
canim basindan nasi giderse oyle gecer insallah illaki bulantiyi herkes yasicaz diye birsey yok insallah sende olmaz
heyttt noluyor ya daha bisey belli degil du bakalimmmm hatunlar hadin bol bol kiz haberi getirin ocak ayi kiz ayi olsunnn
ayy canim nasil mutlu oldum anlatamam ya sendin dimi 2 kizi olup oglus isteyen rabbim gonlune gore ne guzell cok sevindimmmmmmm
Ama bu sefer hiç acaba demedim kiayyy ben seni yerim ya bayiliyorum senin su tedirgin tedirgin cekingen sorularina
ne zaman birsey yazsan acaba bu sefer neyi kafaya takti acaba diyorummm
gebelikte olmasi gereken degerler baskadir belki canim bence hic girme boyle seylere doktorun senin icin gerekli ne varsa yapar zaten bosuna stres cikarma kendine seker genelde yok kilolu hamileliklerde veya ailesinde seker rahatsizligi olanlarda cikar.sen yinede bidahaki kontrolunda doktoruna anlat durumu icin rahat etsin
evet var chicco nun sprint modeli var,,, herşeyi var, port bebesi, oto koltuğu, normal oturma yeri,,,,, şu anda chicco da indirim var her 250 tl kik alışverişe 50 tl hediye çeki veriyorlar,,, araba 1050 tl,,,böylelikle 850 yl ye geliyor,,,
bende chicco ile Kraft arasında kaldım,,,,
bende çok korkuyorum şekerden,, hamile olduğumu anlar anlamaz kendime göre diyete soktum kendimi arada kaçamaklar oluyor ama çok az,,,,
şekeri, hamur işini, beyaz ekmeği, çikolatayı kestim,, meyveyi de abartmadan yemeye çalışıyorum,,,,
bence hemen bir doktorla görüş, sana önce bir diyet verirler,,,
canım çok tatlı isteyince, kuru meyve, activia yoğurtdu müsli ile karıştırıyorum, yada yulafı suyla pişirip, üstüne bal ve kuru üzüm ve süt ekleyip yşyorum,,
masallah canim rabbim muhabbetinizi bozmasin insallah sen sansliymissin
bunu ogrendigim cok iyi oldu benim dogumdaN sonra emzirirken hemen yara oluyor goguslerim 3 ay da gecmiyor yara aglaya aglaya emzirdim yavrularimi 3 aydan fazla off cok zor oluyor gogus yarasi kaniyor bide insallah bu sefer olmaz dicem ama goguslerimin ucu cok hassas olur sanirim yine :26:insallah denerim bunu unutursam o zaman yazarim yine hatirlat canim lutfen bunu
canim olsun gec ogren kesin sonucu ogren ben acele ettim sordum doktora adam istemeye istemeye tahmin yuruttu sanki ogrendimde noldu kesin degil dedi kocaman bi soru isaretiyle kaldim yine bence zamaninda kesin sonucu ogrenmek en guzeli
canim ikili test hakkinda bilgim yok ama sen zaten onu istemiyormussun doktora sorarsin ense kalinligi ve burun kemigi nasil diye kontrolunde onun icin bi zaman olucani sanmiyorum zaten 14 uncu haftamda gidicem diyosun sorun olmaz sanirim
Ayy canim ya nolur beni yanlis anlama ama sen cok evhamlisin ne yapsan acaba bi zarari olurmu diye soruyorsun azcik rahat ol yaptiklarindan degilde bu stresten etkilenecek bu bebek sen bu kadar stresli ve evhamli olursan:26:
relaxx ol birsey olmaz allahin izniyle artik o dusuk donemlerini atlattik sayilir bundan sonrasi rabbimin taktiri ve lutfen biseyleri yapmadan once arastir ve yapki sonrasinda boyle dusunme acaba mi diye
canim aramiza hosgeldin hayirli olsun bebegin
ooo iyiymis ne var boyle anne olmaya kizim anneligin zevki kaka kusmuk temizlemekte
canim senin icin daha erken hssetmek icin 12 inci haftaya doldurduktan sonra arada minicikte olsa hissedersin belki ama sertlik dedigin bebegin yeridir
Kızlar cok saolun....biz iyiyiz.. Cinsiyeti kesınleştırenedık sırtını dönmüş yatıyodu..20. Haftada ayrıntılı ysg yapılıyomuş bilgi verdi işte ...
Bizden böle durumlar..
İdrar tahlili yaptırdım sonuc ögleden sonra cıkacak...
bayramdan önce öğreneydik iyiydiilk bebekleri olanlar yani biz daha heyecanlıyız tabi hemen herşeyi almak istiyoruz
ama sadece bi kaç kişi cevap vermiş
Kızlar netten baktımda ikili testim cıkmış sanırım anlarmısınız bi baksanız ne demek oluyo bunlar. Eşimi aradım yarın gidelim dedi çatlarım ben yarına kadar 😡Eki Görüntüle 1180452
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
KIZLAAAAAR DR DAN GELDIIIIM COK MUTLUYUMhersey iyi cok güzel bebisim saglikli listeye bir ŞEHZADE daha geliyor inşallah Rabbim e Şükür
Son durum 12 erkek 14 kız
aynen ya canım hayırlısı olsun artık bayram a kadar beklerim ancak bayramdan önce öğrenirim inş
maşallah canımiyi olsun bebişler de biz bekleriz cinsiyeti
ben gideceğim canım bayramdan önce 1 ay bekleyemmbirsürü şey beğendim bende ama alamadım işte bi kesinleşse dolduracağım dolabını
ben 5 kusur hafta de keseyi
7 kusur dede kalp atışını gördüm
canım iyi çıkmış sonuç
maşşallah ya ne güzel canım
Sağolun kızlar tok karna içicem vitamini artık ve sabah. Bu arada az önce şiddetli bi hapşırık geldi, o anda karnıma öyle bi kramp girdiki çığlık attım eşim uyandı korktu, gözümden yaş geldi o derece. Korkuyorum bu öksürük ve hapşırıktan. Bişey olmamıştır dimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?