2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

iyi yapmissin canim bize katilmakla evet sen bize daha yakinsin zaten aramizda aralik ayinda dogum yapicak arkadaslarimizda var.bana ozelden yasini ve son adet tarihini yazarsan ekleyeyim bilgilerini listemize yeniden hosgeldin aramiza insallah carsambaya kontrolde guzel haberler alirsin

ayy kurban olurm benımde oğluşum tutacak elimden.Maşallah

hayırlı olsun gözün aydın canım :) seninki hareketli o zaman benimki bişiler atıştırıp gitmeme rağmen uyanmadı çikolatayla çalışıyo benım çocuk onu yiyince gaza geldi

Aynı sancı bendede var azıcık ayakta durunca agriyor bende 170 _61kiloyum zayıflıkla alakalı olabilir de olmayabilirde çünkü cokta zayif sayilmayiz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun gözün aydın canım :) seninki hareketli o zaman benimki bişiler atıştırıp gitmeme rağmen uyanmadı çikolatayla çalışıyo benım çocuk onu yiyince gaza geldi

Benim kizda öyleydi cikolata yerdim meyve suyu falan dr durte durte zor kaldırıldı hanımı: ))bakalım bunun cins.ne olacak meraklardayim :O

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yormuyor ama yemeği .. İlgi istemesi.. Oyun oynamak istemesi.. Yorulmama yetiyor.. Çok halsizim.. Hala azda olsa kasıklarımda ağrıyor ... Sanırım geçmedi bu enfeksiyon... Maşallah kuzum inşallah hep böyle gidersin sonuna kadar... Boşver rahat olalımda kilolar verilir.. Nen oğluma 48 kg kaldım 82 kg şa doğuma hirdim .. Doğumdan aştı ay sonra 52 kg dım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bendim teşekkür ederim tabi daha cok kesin deyil ama ilk izlenim erkek cocuklar esim bereber gittik kizlarda erkek istiyodu hepsi cok sevindi inşallah daim olur

Bu yilin kiz yili oldugu soyleniyor etrafimdan hep kiz haberleri geliyor

sağol sılam öyle yapacağım..

canım krafta baktın mı , orda var mı buna benzer model??

çok iyi yapmışsın.. ben mide bulantısını azaltmak amacıyla fazla sıvı şeyler tüketemedim malsef ki halada biraz biraz devam ediyor .. dün gece kustum mesela inşallah kısa sürede toparlar bende daha sağlıklı beslenebilirim .. Arkadaşımda hiç kilo almamıştı ve hiç bir şikayeti yoktu.. ondan biraz korktum..

aynen ya canım hayırlısı olsun artık bayram a kadar beklerim ancak bayramdan önce öğrenirim inş

maşallah canım iyi olsun bebişler de biz bekleriz cinsiyeti

bayramdan önce öğreneydik iyiydi ilk bebekleri olanlar yani biz daha heyecanlıyız tabi hemen herşeyi almak istiyoruz

ben gideceğim canım bayramdan önce 1 ay bekleyemm birsürü şey beğendim bende ama alamadım işte bi kesinleşse dolduracağım dolabını

ama sadece bi kaç kişi cevap vermiş

ben 5 kusur hafta de keseyi

7 kusur dede kalp atışını gördüm

canım iyi çıkmış sonuç

KIZLAAAAAR DR DAN GELDIIIIM COK MUTLUYUM hersey iyi cok güzel bebisim saglikli listeye bir ŞEHZADE daha geliyor inşallah Rabbim e Şükür

maşşallah ya ne güzel canım

Sağolun kızlar tok karna içicem vitamini artık ve sabah. Bu arada az önce şiddetli bi hapşırık geldi, o anda karnıma öyle bi kramp girdiki çığlık attım eşim uyandı korktu, gözümden yaş geldi o derece. Korkuyorum bu öksürük ve hapşırıktan. Bişey olmamıştır dimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Offf bu tiroitler beni çok bunaltıyor. Bugün yine tahlil yaptırdım 4.56 çıktı geçen haftaya göre düşmemiş gibi birşey yani. Doktorumu aradım acilen dahiliyeye görünmen lazım dedi. hu arada ben hala doktor arama peşindeyim... Hiç keyfim kalmadı moralim çok bozuk... Ağlamak istiyorum ...

Bekletiyorlar canavarlar çikolata yiyecem ben gitmeden kızlar gibi yapacam

Kızlar 2li tarama testinde aç mı olmak lazım kan için????

yok canım olmamıştır o kadar pimpirik olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…