kız senin bebek namaz mı kılıyor secdeye yatmış gibi
Allah ol dedi mi ne olursa olsun olur. Çocukları olmayan 25 yıl sonra çocuk sahibi olanları duyuyoruz Allah ın hikmeti..ayy bende tam tersi valla.Benım cocugum olmazdı normalde. DOktorlar öyle demişti ama ailecek görüştüğümüz hafiz abimiz bu kurtardığın hayvanların hürmetine ALLAH sana evlat sevgiside bahşedecek eminim dedi. Vee da da da dammmmm,hamileydim
Cokta rahat hamileliğim ALLAH sonuna kadar daim etsin. Pco var kan uyuşmazlıgı var
Eki Görüntüle 1180760 ilk fotomuz yüz üstü yatmışş...Eki Görüntüle 1180763 sırtını döndü sıpa poposuna bakın hele....
Sen bi dog o poponu ısırmayan ne olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ....Cinsiyeti belli olanlar çin takvimiyle cinsiyet tuttu mu?
Saol canım... Rabbimin büyüklüğünü görüyon mumaşallah kuzuya omuriliğimi o hey yaradanım bu ne güzel bir görüntü maşallah subanallah
Saol canım breek breekk tammammMerve maşallah Breek breek
Allah ol dedi mi ne olursa olsun olur. Çocukları olmayan 25 yıl sonra çocuk sahibi olanları duyuyoruz Allah ın hikmeti..
Maşallah ne kadar net görünüyor kocaman olmuş
Bebişlerini görenler ve ikili test sonucu alanlar gözünüz aydın... Maşallah..
Merve maşallahhhhhhh resmen namaz kılar gibi durmuş bebişşşş.
benimki tuttu cnm
tamam şu anda folic asit kullanmıyorsun peki başka birşey de kullanmıyor musun?
bende kızımı çok özlüyorum babası hep konuşuyo sonrada kara kartal oley diyip kaçıyohayır kızım hayır fenerbahçe diyorum
canım missdelynin söylediği nunapep çok güzel yorumlar var e bebekte model çok hoşuma gitti benimhangi modelmiş o merak ettim , hatırlıyomusun cANIMCIM???
maşallah oğlunabende cinsiyetini öğrenmek istemiyordum ama, eşşek sıpası açmış bacaklarını, p.p sini sallıyordu aaaa bu erkek dedim,,, doktor da onayladı resmen,,,,,,
eşim o p.p. değildi diyor ama hayır p.p ydi,,,,
canım belli olmaya bilir düşünme böyle şeylerKızlar allah korusun hepimizin kuzusunu ama merak ettiğim bir konu var. Diyorlarya hani kontrole gittik kalbi durmuş falan diye .. Bu durum hiç belirti vermiyor mu acaba ?? Kanama sancı gibi birşey olmuyor mu acaba ?? Ben bebeğimi 3 haftadır göremiyorum gereksiz bir korku var içimde . Yarın gidecektim ama randevu alamadım1 hafta daha beklemek zorundayım.
maşallah kuzunaSelam kızlar dr geldim iyi geçti şükür benim minnak aç olmama rağmen kıpır kipirdi dönüp durdu el salladi hatta bir ara emekleme pozizyonunda kazi yapar gibi kipirdandi çok güldük: ))onun harici ensesi burnusu iyi dedi:))maşallah bizeama lakin cinsiyeti söylemedi çook umutlu ve heyecanliydim ama neyse kan sonuçlarım bir haftaya çıkar o zaman belki soyler:)eşime göre erkek ben gördüm diyor ben anlayamadım resmini atarım nubcular yorumlasin barii:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anlamıyorum canımKızlar netten baktımda ikili testim cıkmış sanırım anlarmısınız bi baksanız ne demek oluyo bunlar. Eşimi aradım yarın gidelim dedi çatlarım ben yarına kadar 😡Eki Görüntüle 1180452
biliyorum kızzz bende yaptım diyorumya hani bir deterjan reklamı var ya ovalamaktan kadınlar el sallarken ovma hareketi yapıyordoğumdan sonra hemen yapılması gereken masajlar var canım.Erkek bebeklerde testis oldugundan barsaklar tam yerleşmemiş oluyor. Göbek bağı duşmedende kimse masaj yapmaya yanaşmıyor çekiniyor. Ben cekınmedım Ya allah dedim giriştim. 2. ayda benım yigenın sorun bitti canım. Doktor hayret etti.göbek deliğinin yanlarından once toplar gıbı deliğe sonra sonra dagıtır gibi masaj yapardım devamli.Veledime de yapıcam. Ne korkusuzmuşum ya.El kadar bebeğe bilmeden ama faydalı birsey etmişim meger
hoş geldin hayırlı olsun33 yaşındayım. 2.çocuk. sat 26 04 2014
herkese selam ve sevgilerle herşey yolunuda akşamları mide bulantılarım çok artıyo.2 kilo aldım ama 5 kilo gibi duruyor. bir de kocaman bir göbeğim oldu sürekli tuvalete kalkıyorum 3 kez. çarşamba yine doktordayız. nub teorisi için foto atsam gebelik haftam yeterli mi (10+3 )
yok canım korkma mis gibide tutuyor aç kalınca mecbur tutuyor sen bilirsin hiç emmemesi daha mı iyi yeter ki anne sütüyle karnı doysunnette de hep aynı şey yazıyo yorumlarda o silikon uçlarla mmek bebeğe daha kolay geldiği için bidaha uçsuz almıyolarmış..
ya o özür siteden kaynaklı sanki sabahtır hep düzenliyorum her msjı
sende bendensin adam 80 kilo evlendi şimdi 96 kilokuzum 1 yılda adamdan yarım daha yaptım..Ayy pofuduk pofuduk.. Bebeğin yatacagı yer hazır dıyorum hoşuna gidiyor
canım doktora sorman en doğrusu bilemiyorumkızlar ya saçmalıyormuyum????
bir arkadaşımın hiç bir belirtisi olmadığı halde şekerinde yükseklik tespit edildi .. 23. haftasında .. rutin bakılan yükleme testinde..
bende bunun üzerine tokluk şekerime bir bakayım dedim. Yemeğe başladıktan 2 saat sonra 2 farklı gün ölçüm yaptım. 1. sefer 132 çıktı bugünde 142 çıktı 140 sınır .. ben daha 12. hafta içerisindeyim. potansiyel gestasyonel diyabet olmayayım ben :18::18::18::18::18:
maşallah oğlunaKIZLAAAAAR DR DAN GELDIIIIM COK MUTLUYUMhersey iyi cok güzel bebisim saglikli listeye bir ŞEHZADE daha geliyor inşallah Rabbim e Şükür
yok canım kiloyla alakası hamileyken yorulmak çok normalDr. Sistit yok iltihap gözükmüyor dedi ama bazen sancı oluyor sanırım rahim idrar torbasına baskı yapıyor, anneme dün iş yapınca çok yoruluyorum sende yorulur muydun dedim zayıfsinda ondan dedi kilolu arkadaşlar siz yoruluyor musunuz? Ben bi yetmiş boyunda 63 kgyim zayıfım galiba dimi...
oyy maşallah oğluna ne güzel canımben cikiyorum fistiklar sizlere guzel sohbetler diliyorum.buyuk oglumun okulu kapandi 6 hafta evde artik onunla hava guzel bi yuruyuse cikayim diyorumm yavrum disarda anne elimden tut ben sana yardim ederim yururken diyor buyudu yaw benim oglusum 9 yasina girecek kardesi dogucana yakin
gözün aydın olsunKizlar test sonucum temiz cikmis hamd olsun rabbim
benim yükselen başak burcum terazi, eşim başak ve evet çocuk konusunda çok pimpiriklibaşak mısın diyecektim şahsen ben başak burcuyum çok pimpirikli ve titizimdir ama bebek için ne kadar çok kasarsan o kadar çok kafayı yerim düşüncesindeyim
heehee.. benim kocişimde 1,5 günlüğüne geldi pazar öğlen gitti valla bu sefer affetmedimdoktor son gittiğimde düşük riskin yok gibi bişi artık kese yukarı çıkmış demişti. sen misin öyle diyen.. zaten benim için koca az bulunur bi canlı olduğundan ayda bir gelio adamcağızım etkinlik yaşandı yanee hehee
bende kestirip gelmiştim eşim naptın sen hamileyken saçmı kesitirilir dedi
bende neden ki dedim
bebek kel doğar dedi
maşallah kuzunaslm kızlar nasılsınız?
Sabah randevum vardı. Ancak sizlere yazabildim. Maşallah çok güzel geçti.
ense kalınlığımız 1,9 çıktı. burun çatımızda oluşmuş.
boyumuzda 4,8 cm haftaya uygun gidiyormuş.
ikili tarama testlerimi verdim. doktor vitamin olarak promega verdi balık yağıymışş
ve eleniee diye de çatlak kremi verdi bugünden itibaren kullanmaya başla dedi. bende şimdi nette araştırıyorum hangileri daha iyi diye.
doktorum herşey yolunda ama yaş faktörünüzden dolayı amniyosentezi öneriyorum dedi. 1 ay sonra tekrar gideceğim o zamanda 3lü tarama ve amniyosentez olacakmış.
Henüz eşimle tam olarak konuşamadık bu konuyu ama yaptırmasam mı ki diyorum tersi bişey çıkarsa ihtimalleri nasıl göz önünde bulundurarak hareket edebilirimki
Allahımın verdiği bebeğimin sağlıklı olduğunu kan testlerinden ve ultrasondan görüyoruz. Yine Allahımın izniylede sağlıkla doğar diye düşünüyorum. neyse bunu düşünmek için 4 hafta gibi bol vaktim var dimi ama
oyyy döndü demek poposunu canım benim oğlan öyleydi erdim çikolatayı yok fosur fosur uyurduKızlarrt naparsınız be ya.... Bn annemlerdeyım aksam alt katta oturan amcama dawetlıyız... Kızımla bi uyudukki abowww yeni kalktım..buraya girdim..:)
Kız sıla benimkinide yaz kız dıye.. Kesın kız... Kıymetli şeyini göstermedi sıpam
Bana drlarım hiç ciramin mitamin vermedıler acep neden??. Cokmu kanlı canlı gözuktum acaba gözlerine
Yeni gelen arkadaslar hosgeldınıZ...
Haftaları devırıyoruz artık.. Ben oruc tutmayı denıcem yarın inş.. Normaldede pek bişi yiyemiyorum .. Sahurda proteınli vitaminli kan şekerii dengede tutacak bişiler yedimmi Allahında iziyle yaparım gibime geliyo bakalım...
Dr a gidecek olanlar kesınlıkle ac gitmesin... Muhakkak kahvaltı yapın yada dediginiz gibi cıkolata meyve suyu bişiler yiyin.. Ben bugun ac gittim bnm kız kılını kıpratmadı hanfendi daha uyanamamıs... Yüzüstü yatıyodu dr usg cihazının apartıyla böle ileri geri bastıroyo hafif uyansın diye benim kız yüzünü bile göstermeden döndü kıcını mubarek bi resim atayımda hele bakın
Muhakkak tok gidin yani canlarımm
Eki Görüntüle 1180760 ilk fotomuz yüz üstü yatmışş...Eki Görüntüle 1180763 sırtını döndü sıpa poposuna bakın hele....
Sen bi dog o poponu ısırmayan ne olsun
Tskler cnm darisi başınagözünüz aydın
Aman saldım gitti. Pişman degilim yine olsa yine yaparimcadılar siziii :)
bi ben miyim ya bu işten korkan . düşük tehlikesini geçtim şimdide mikrop kaparım yanma olur falan filan diye yapmıyorum .
Ayy bize yürüyüş yasak ilişki yasak bu ne be.. nasil normal dogurcaz biz bu hareketsizlige. Tedbirse yeter ama da riskleri de atlattik bi çoğumuz çok şükür azcıkta keyfimize bakalimmValla çok güldümEn son gidişimizde bize de bir süre daha yasak olsun demişti, sonuçta bir süre göreceli bir zaman dilimi dedim, saldım gitti
Tskler cnm darisi başına
Aman saldım gitti. Pişman degilim yine olsa yine yaparim
Ayy bize yürüyüş yasak ilişki yasak bu ne be.. nasil normal dogurcaz biz bu hareketsizlige. Tedbirse yeter ama da riskleri de atlattik bi çoğumuz çok şükür azcıkta keyfimize bakalimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?