2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kız senin bebek namaz mı kılıyor secdeye yatmış gibi

İnş oda olacak ablasııı.. Dünyadaki bütğn varlıklar Allaha secde eder zikreder... Anne karnındaki bebekde yapabilir yani...:)
Ama ablası cok tatlı ya ... Kızlar bu arada bnm bebek hep yüzüstü şimdi farjettimde niyeki ... bu cocuk nıye sırtüstü yatmıyo ulaaan

Allah ol dedi mi ne olursa olsun olur. Çocukları olmayan 25 yıl sonra çocuk sahibi olanları duyuyoruz Allah ın hikmeti..

Maşallah ne kadar net görünüyor kocaman olmuş

Bebişlerini görenler ve ikili test sonucu alanlar gözünüz aydın... Maşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebişlerini görenler ve ikili test sonucu alanlar gözünüz aydın... Maşallah..

Bnm tutmadı canm erkk dıyodu kız olsu

Allah ol dedi mi ne olursa olsun olur. Çocukları olmayan 25 yıl sonra çocuk sahibi olanları duyuyoruz Allah ın hikmeti..

Maşallah ne kadar net görünüyor kocaman olmuş

Saol ablası koccamnnn bi kozxem varr

Merve maşallahhhhhhh resmen namaz kılar gibi durmuş bebişşşş.

Merve maşallahhhhhhh resmen namaz kılar gibi durmuş bebişşşş.

Aynen ablası ya ... Aferimm kızıma sewerim ben onu yerim ben onu...

bende kızımı çok özlüyorum babası hep konuşuyo sonrada kara kartal oley diyip kaçıyo hayır kızım hayır fenerbahçe diyorum

tamam şu anda folic asit kullanmıyorsun peki başka birşey de kullanmıyor musun?

Hayır canım folik asiti bıraktım. Doktorumun şu anda vermiş oldugu ilaçın adı (vinalacimmunitum) ilacın içerisinde vitamin mineral folik asit demir ... hepsi mevcut tabi bütün doktorlar aynı ilaçları vermiyor

bende kızımı çok özlüyorum babası hep konuşuyo sonrada kara kartal oley diyip kaçıyo hayır kızım hayır fenerbahçe diyorum

Hahamdan ben de kara Kartal olay diyorum kızıma bizimki de yavrum sen anana bakma diyor:)))

hangi modelmiş o merak ettim , hatırlıyomusun cANIMCIM???
canım missdelynin söylediği nunapep çok güzel yorumlar var e bebekte model çok hoşuma gitti benim
bende cinsiyetini öğrenmek istemiyordum ama, eşşek sıpası açmış bacaklarını, p.p sini sallıyordu aaaa bu erkek dedim,,, doktor da onayladı resmen,,,,,,
eşim o p.p. değildi diyor ama hayır p.p ydi,,,,
maşallah oğluna
canım belli olmaya bilir düşünme böyle şeyler
maşallah kuzuna
anlamıyorum canım
biliyorum kızzz bende yaptım diyorumya hani bir deterjan reklamı var ya ovalamaktan kadınlar el sallarken ovma hareketi yapıyor benim el öyle otamatiğe bağlamıştı göbeği düşmeden yaptım ben çok cesaretliyim yavrum eve gelince ben giydirdim yıkadım annemle beraber kv yıkayamaz mesela yeni doğan, görümcemin kızınıda ben yıkadım hep annesi alışana kadar
hoş geldin hayırlı olsun
nette de hep aynı şey yazıyo yorumlarda o silikon uçlarla mmek bebeğe daha kolay geldiği için bidaha uçsuz almıyolarmış..

ya o özür siteden kaynaklı sanki sabahtır hep düzenliyorum her msjı
yok canım korkma mis gibide tutuyor aç kalınca mecbur tutuyor sen bilirsin hiç emmemesi daha mı iyi yeter ki anne sütüyle karnı doysun
kuzum 1 yılda adamdan yarım daha yaptım. .Ayy pofuduk pofuduk.. Bebeğin yatacagı yer hazır dıyorum hoşuna gidiyor
sende bendensin adam 80 kilo evlendi şimdi 96 kilo
canım doktora sorman en doğrusu bilemiyorum
KIZLAAAAAR DR DAN GELDIIIIM COK MUTLUYUM hersey iyi cok güzel bebisim saglikli listeye bir ŞEHZADE daha geliyor inşallah Rabbim e Şükür
maşallah oğluna
yok canım kiloyla alakası hamileyken yorulmak çok normal
oyy maşallah oğluna ne güzel canım
Kizlar test sonucum temiz cikmis hamd olsun rabbim
gözün aydın olsun
başak mısın diyecektim şahsen ben başak burcuyum çok pimpirikli ve titizimdir ama bebek için ne kadar çok kasarsan o kadar çok kafayı yerim düşüncesindeyim
benim yükselen başak burcum terazi, eşim başak ve evet çocuk konusunda çok pimpirikli ömrümü yiyor
ah ah deli gibi risk yokken bir kere oldu canım istemedi daha şimdi istiyor ama nafile sonradan risk çıktı
bende kestirip gelmiştim eşim naptın sen hamileyken saçmı kesitirilir dedi
bende neden ki dedim
bebek kel doğar dedi

maşallah kuzuna amniyosentez çok gereksiz canım yaptırma bence
oyyy döndü demek poposunu canım benim oğlan öyleydi erdim çikolatayı yok fosur fosur uyurdu

amaaaaann çok tatlı bir poz bu canım ne kadar güzel secde yapmış resmen

gözünüz aydın
Tskler cnm darisi başına
cadılar siziii :)
bi ben miyim ya bu işten korkan . düşük tehlikesini geçtim şimdide mikrop kaparım yanma olur falan filan diye yapmıyorum .
Aman saldım gitti. Pişman degilim yine olsa yine yaparim
Valla çok güldüm En son gidişimizde bize de bir süre daha yasak olsun demişti, sonuçta bir süre göreceli bir zaman dilimi dedim, saldım gitti
Ayy bize yürüyüş yasak ilişki yasak bu ne be.. nasil normal dogurcaz biz bu hareketsizlige. Tedbirse yeter ama da riskleri de atlattik bi çoğumuz çok şükür azcıkta keyfimize bakalimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
bulantım hat safhada birde baş ağrısı çıktı sanırım açlıktan( canım bir şey yemek istemiyor ne zaman iştahım düzelir ya da böyle mi gider artık?

ayy beni de dürtüyor ama yok cesaretim dr bir tam desin yukarı çıkmış daha doğrusu ben göreyim ultrasonda, zaten hemen yürüyüşü sorucam bu gebeliğimde yürüycem dedim yine nasip olmadı benim sıpalar yere yakın olmayı seviyorlar oğlumda aşağıdaydı sanırım benim çok temizlik yapmamdan olmuş o da şimdi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…