canım sanırım oto koltuğu falan işin işine girince travel sistem oluyo ismi çift yönlü takılıp çıkarılma özellikleri falan oluyo bastonların sanki yok ama linkini yollasana gözümden mi kaçmış ben çok araştırdım çünkü bende bakayım
başak mısın diyecektim şahsen ben başak burcuyum çok pimpirikli ve titizimdir ama bebek için ne kadar çok kasarsan o kadar çok kafayı yerim düşüncesindeyim
kendi sutumu surdum canim o bir fayda etmedi doktorum krem verdi oda hic fayda etmedi malesef aglaya aglaya verdim ilk zaman baktim gogus ucum kapacak sanki doktorum plastik uc takmami soyledi ondan aldim onunla emzirdim ilk oglumu tam yarasi iyi oldu artik plastiksiz emzireyim dedim bu seferde oglum plastik olmadan emmek istemedi 1 yasina kadar plastik ucla emzirdim nereye gitsem onunla cikiyordum disari o olmadan asla agzina almiyordu gogsumu :26:
ayva cekirdegini ilk duyuyorum deminde yazdim bunlari doguma yakin tekrar konusalim sen o siteden bilgi toplamaya devam et en iyisi
bunu ogrendigim cok iyi oldu benim dogumdaN sonra emzirirken hemen yara oluyor goguslerim 3 ay da gecmiyor yara aglaya aglaya emzirdim yavrularimi 3 aydan fazla off cok zor oluyor gogus yarasi kaniyor bide insallah bu sefer olmaz dicem ama goguslerimin ucu cok hassas olur sanirim yine :26:insallah denerim bunu unutursam o zaman yazarim yine hatirlat canim lutfen bunu
birde doğuma bir ay kala göğüs kremleri sürmek gerek,yormuş göğüs ucuna bayanlar,,,,
Teşekkür ederim canım tabiki tam kesin demedi 10 gün sonra tekrar çağırdı ama dr tanidik esimin arkadasi biliyo iki kizimiz var bosa heveslendirmek istemez heralde yinede Rabbim bilir dogunca bile supriz yapan bebekler var
bu travel set diye geçiyo canım tutamaçlarını baston şeklinde yapmışlar ama baston değil. bastonların oto koltuğu olmuyo bide tek yönlü oluyo bebeği kendine çeviremiyosun. güzelmiş ama bu araba :) sadece tutamaçın bütün olmaması ergonomi açısından zorlar mı ona emin olamadım onun dışında güzel. wollex newyork travel sistemi de araştır bi o da kullanışlı sağlam ve hafif bi araba fiyatı da daha uygun bi bak isteren biz ondan almaya karar verdik kırmızısını bekliyoruz şuan piyasada yok bitmiş