2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
KIZLAAAAAR DR DAN GELDIIIIM COK MUTLUYUM hersey iyi cok güzel bebisim saglikli listeye bir ŞEHZADE daha geliyor inşallah Rabbim e Şükür

gözün aydın canım :) kesin dedi mi doktor sen erkek istiyodun yanlış hatırlamıyosam allah gönlüne göre vermiş :)

Bekletiyorlar canavarlar çikolata yiyecem ben gitmeden kızlar gibi yapacam

Kızlar 2li tarama testinde aç mı olmak lazım kan için????

Yok aç olmak gerekmiyor benim randevu 9.00 'daydı ondan midemde bulaniyordu aç gittim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gözün aydın canım :) kesin dedi mi doktor sen erkek istiyodun yanlış hatırlamıyosam allah gönlüne göre vermiş :)

Teşekkür ederim canım tabiki tam kesin demedi 10 gün sonra tekrar çağırdı ama dr tanidik esimin arkadasi biliyo iki kizimiz var bosa heveslendirmek istemez heralde yinede Rabbim bilir dogunca bile supriz yapan bebekler var

bu travel set diye geçiyo canım tutamaçlarını baston şeklinde yapmışlar ama baston değil. bastonların oto koltuğu olmuyo bide tek yönlü oluyo bebeği kendine çeviremiyosun. güzelmiş ama bu araba :) sadece tutamaçın bütün olmaması ergonomi açısından zorlar mı ona emin olamadım onun dışında güzel. wollex newyork travel sistemi de araştır bi o da kullanışlı sağlam ve hafif bi araba fiyatı da daha uygun bi bak isteren biz ondan almaya karar verdik kırmızısını bekliyoruz şuan piyasada yok bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…