2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar o işten bahsetmişsiniz ben cnavar oldum resmen eşim 15 ağustosta gelicek gittiği günden beri de fenayım ayrıca neyse sabır diyip geçicez

Ya kızlar o işe niye bu kadar hasret kaldınız😄 tam olarak o işi yapmadan da şey yapabiliyosunuz yani niye yapmadınız deliler😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sidal cok guldurdun beni catlakmiyiz neyiz aciibaa bugun Zuhaha ya halimize bak. Hormonlar kafayi yedirtcek bize :) rappunzelim sukret haline ben ayda 1 görüyorum kocayi en fazla 2- 3 gün oda 15agustostan sonra hep yaninda kalcaksa ne mutlu sana..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım, kan örneklerini yurtdışına gönderip %99 sonuç da alabiliyorsun, 2700 tl ye mal oluyor onuda bir araştır istersen

Kızlar etli cigkoftenin yasak olduğunu Biliyorum da etsizi de zararlimi bugün eşim almış gelmiş hemde tanıdık biri yapmış biraz yedim abartmadan bunun zarari olmaz dimi

Hayır cnm onlarin adi bulgurlu kofte zaten. Et namina bişi yok, ben çatır çatır gömüyorum

Hayır cnm onlarin adi bulgurlu kofte zaten. Et namina bişi yok, ben çatır çatır gömüyorum

Sağol cnm valla icim rahatladı yumulabilirim o zaman :))

canım sen bugün doktora gidicektin nasıldı memnun kaldın mı

Çok memnun kaldım canım çok ilgiliydi güleryüzlüydu onun harici cinsiyet hakkinda ipucu vermedi çok hazır gitmistim ama dr u begendim

Ahahah valla hep bu hormonlar😄 awahcım seni de en kısa zamanda eşine kavuştursun allah. Kimseyi hasret bırakmasın rabbim çok zor, ben de 3 aydır ayrıydım yeni kavuştuk

Çok memnun kaldım canım çok ilgiliydi güleryüzlüydu onun harici cinsiyet hakkinda ipucu vermedi çok hazır gitmistim ama dr u begendim

Hadi yaa ben de cinsiyet için ısrar edecektimm sevindim doktorun ilgili biri olduğuna yaklaşık kaç dk kaldın muayenede peki

Hep yanımda olacak inşAllah o zaman acı intikam alacağımmm😈

Yav çok darlandım ben sabretmektn başka yapcak bişey yok ama çok zorlanıyorum..
Yemeklerden kokulardan iyice tiksinmeye başladım hemen öğürüyorum.
Aksilik herkesin yemekten başka bişey düşünmediği bir zamandayım ve ramazan ruhu falan yok bir an önce bitmesini bekliyorum..

En fenası kızım altını değişirken çok tiksiniyorum zorlanıyorum tülbent bağladm bugün ağzıma burnuma maske gibi. Sadece alt değişirken değil bulaşık toplarken falanda örttüm bugün.

Soğanlı şeyleri bi çatal alıp bırakıyorum içim almıyo bu sefer herkes bana soğan kokuyo delircem fazla insan görmek düşünmek istemiyorum koku alıcam diye aklım gidiyo... Off of kime diyceğimi bilemedimde beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım öyle

I love Bonus

canım senin dediğine de baktım şimdi , o da güzelmiş evet, insan araştırdıkça kafası karışıyor,

bilgi için teşekkrler bu arada

Kizlarrr bugun 2 li test icin doktora gittikk kan testini henuz almadim ama ultrasonda saglikli cikti cook şükürrr. Ben cinsiyet icin doktora yalvaracagimi falan dusunmustum daha ben agzimi
Acmadan şıp diye söledii kızmışş bebişim :))

Amin canim insallah. Seninde gözün aydın. Allah ayirmasin bida inşallah
Gözün aydın cnm. Hayırlı evlat olsun prensesin :)
Hadi yaa ben de cinsiyet için ısrar edecektimm sevindim doktorun ilgili biri olduğuna yaklaşık kaç dk kaldın muayenede peki

Hangi şehirde kızlar bu doktor,cok talep görmüş sanırım merak ettim:what:

Canim beni anlatiyosun resmen. Sogan sarimsak deyince bile burnuma kokusu geliyo sanki. Cok zor bi durum. Gecse artik keske. Bazen iyice bunaliyorum pisman gibi hissediyorum kendimi hamile kaldigim icin. Sonra da uzuluyorum boyle dusundugum icin. Allah yardimcimiz olsun.

Hayirli olsun canim. Benim de cuma gunu kontrolum var. Ense kalinligi ve burun kemigine baktircam sadece. Ikili test istemiyorum. Bakalim doktor israr etmezse ins.

walla 13 haftadan sonra geçicek diyorlar ama ben hala yemek pişiremedim, bir iki pişirdim ama yok yapamadım,,,, walla ben miletin kokusunu geçtim benim kendi kokumdan miğdem bulanıyor günde 2 kere yıkanıyorum,,, deodarantda sıkmıyorum evdeysem eğer,,,,, bulaşık makinesına tabakları yıkayarak koyuyorum bazen günde 2-3 kere çalıştırıyorum makşnayı,, beklemiş yemek kokusuna dayanamıyorum,,,,,

Ya bende öyle pişman hissediyorum zaten isteyerek olmamıştı...sonrada vicdan yapıyorum olmayanları düşünüp eziyet ediyorum resmen kendime.
Çocuk geliyo oynamaya biber dolması yedirmiştim nasıl kokuyo anlatamam daha bi tane yiyemedim o koku yüzünden yesem kokuyu almıycam

I love Bonus

Gozun aydin canim. Kac haftaliktin sen listede goremedim de ?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Valla canim benim ense kalinliginda problem yoktu burun kemigide vardi hatta doktor ihtimal 8000 de 1 gibi bir sey dedi ama yinede kan testini yaptiriyoruz dedi aslinda cok gereksiz bu ikisine bakildiktan sonra ama doktor soleyince hayir diyemedim ben de biraz tabi bosuna para odemis oluyorsun ama bebisler soz konusu olunca insan bir sey diyemiyorr :) haydi oda olsun diyorsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…