kızlar o işten bahsetmişsiniz ben cnavar oldum resmen eşim 15 ağustosta gelicek gittiği günden beri de fenayım ayrıca neyse sabır diyip geçicez
Ya kızlar o işe niye bu kadar hasret kaldınız😄 tam olarak o işi yapmadan da şey yapabiliyosunuz yani niye yapmadınız deliler😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlar nasılsınız?
Sabah randevum vardı. Ancak sizlere yazabildim. Maşallah çok güzel geçti.
ense kalınlığımız 1,9 çıktı. burun çatımızda oluşmuş.
boyumuzda 4,8 cm haftaya uygun gidiyormuş.
ikili tarama testlerimi verdim. doktor vitamin olarak promega verdi balık yağıymışş
ve eleniee diye de çatlak kremi verdi bugünden itibaren kullanmaya başla dedi. bende şimdi nette araştırıyorum hangileri daha iyi diye.
doktorum herşey yolunda ama yaş faktörünüzden dolayı amniyosentezi öneriyorum dedi. 1 ay sonra tekrar gideceğim o zamanda 3lü tarama ve amniyosentez olacakmış.
Henüz eşimle tam olarak konuşamadık bu konuyu ama yaptırmasam mı ki diyorum tersi bişey çıkarsa ihtimalleri nasıl göz önünde bulundurarak hareket edebilirimki
Allahımın verdiği bebeğimin sağlıklı olduğunu kan testlerinden ve ultrasondan görüyoruz. Yine Allahımın izniylede sağlıkla doğar diye düşünüyorum. neyse bunu düşünmek için 4 hafta gibi bol vaktim var dimi ama
Kızlar etli cigkoftenin yasak olduğunu Biliyorum da etsizi de zararlimi bugün eşim almış gelmiş hemde tanıdık biri yapmış biraz yedim abartmadan bunun zarari olmaz dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayır cnm onlarin adi bulgurlu kofte zaten. Et namina bişi yok, ben çatır çatır gömüyorum
canım sen bugün doktora gidicektin nasıldı memnun kaldın mı
Sidal cok guldurdun beni catlakmiyiz neyiz aciibaa bugunZuhaha ya halimize bak. Hormonlar kafayi yedirtcek bize :) rappunzelim sukret haline ben ayda 1 görüyorum kocayi en fazla 2- 3 gün oda 15agustostan sonra hep yaninda kalcaksa ne mutlu sana..
Çok memnun kaldım canım çok ilgiliydi güleryüzlüydu onun harici cinsiyet hakkinda ipucu vermedi çok hazır gitmistim ama dr u begendim
Sidal cok guldurdun beni catlakmiyiz neyiz aciibaa bugunZuhaha ya halimize bak. Hormonlar kafayi yedirtcek bize :) rappunzelim sukret haline ben ayda 1 görüyorum kocayi en fazla 2- 3 gün oda 15agustostan sonra hep yaninda kalcaksa ne mutlu sana..
bu travel set diye geçiyo canım tutamaçlarını baston şeklinde yapmışlar ama baston değil. bastonların oto koltuğu olmuyo bide tek yönlü oluyo bebeği kendine çeviremiyosun. güzelmiş ama bu araba :) sadece tutamaçın bütün olmaması ergonomi açısından zorlar mı ona emin olamadım onun dışında güzel. wollex newyork travel sistemi de araştır bi o da kullanışlı sağlam ve hafif bi araba fiyatı da daha uygun bi bak isteren biz ondan almaya karar verdik kırmızısını bekliyoruz şuan piyasada yok bitmiş
Amin canim insallah. Seninde gözün aydın. Allah ayirmasin bida inşallahAhahah valla hep bu hormonlar😄 awahcım seni de en kısa zamanda eşine kavuştursun allah. Kimseyi hasret bırakmasın rabbim çok zor, ben de 3 aydır ayrıydım yeni kavuştuk
Gözün aydın cnm. Hayırlı evlat olsun prensesin :)Kizlarrr bugun 2 li test icin doktora gittikk kan testini henuz almadim ama ultrasonda saglikli cikti cook şükürrr. Ben cinsiyet icin doktora yalvaracagimi falan dusunmustum daha ben agzimi
Acmadan şıp diye söledii kızmışş bebişim :))
Hangi şehirde kızlar bu doktor,cok talep görmüş sanırım merak ettim:what:Hadi yaa ben de cinsiyet için ısrar edecektimm sevindim doktorun ilgili biri olduğuna yaklaşık kaç dk kaldın muayenede peki
Yav çok darlandım ben sabretmektn başka yapcak bişey yok ama çok zorlanıyorum..
Yemeklerden kokulardan iyice tiksinmeye başladım hemen öğürüyorum.
Aksilik herkesin yemekten başka bişey düşünmediği bir zamandayım ve ramazan ruhu falan yok bir an önce bitmesini bekliyorum..
En fenası kızım altını değişirken çok tiksiniyorum zorlanıyorum tülbent bağladm bugün ağzıma burnuma maske gibi. Sadece alt değişirken değil bulaşık toplarken falanda örttüm bugün.
Soğanlı şeyleri bi çatal alıp bırakıyorum içim almıyo bu sefer herkes bana soğan kokuyo delircem fazla insan görmek düşünmek istemiyorum koku alıcam diye aklım gidiyo... Off of kime diyceğimi bilemedimde beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım öyle
I love Bonus
Kizlarrr bugun 2 li test icin doktora gittikk kan testini henuz almadim ama ultrasonda saglikli cikti cook şükürrr. Ben cinsiyet icin doktora yalvaracagimi falan dusunmustum daha ben agzimi
walla 13 haftadan sonra geçicek diyorlar ama ben hala yemek pişiremedim, bir iki pişirdim ama yok yapamadım,,,, walla ben miletin kokusunu geçtim benim kendi kokumdan miğdem bulanıyor günde 2 kere yıkanıyorum,,, deodarantda sıkmıyorum evdeysem eğer,,,,, bulaşık makinesına tabakları yıkayarak koyuyorum bazen günde 2-3 kere çalıştırıyorum makşnayı,, beklemiş yemek kokusuna dayanamıyorum,,,,,Yav çok darlandım ben sabretmektn başka yapcak bişey yok ama çok zorlanıyorum..
Yemeklerden kokulardan iyice tiksinmeye başladım hemen öğürüyorum.
Aksilik herkesin yemekten başka bişey düşünmediği bir zamandayım ve ramazan ruhu falan yok bir an önce bitmesini bekliyorum..
En fenası kızım altını değişirken çok tiksiniyorum zorlanıyorum tülbent bağladm bugün ağzıma burnuma maske gibi. Sadece alt değişirken değil bulaşık toplarken falanda örttüm bugün.
Soğanlı şeyleri bi çatal alıp bırakıyorum içim almıyo bu sefer herkes bana soğan kokuyo delircem fazla insan görmek düşünmek istemiyorum koku alıcam diye aklım gidiyo... Off of kime diyceğimi bilemedimde beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım öyle
I love Bonus
Canim beni anlatiyosun resmen. Sogan sarimsak deyince bile burnuma kokusu geliyo sanki. Cok zor bi durum. Gecse artik keske. Bazen iyice bunaliyorum pisman gibi hissediyorum kendimi hamile kaldigim icin. Sonra da uzuluyorum boyle dusundugum icin. Allah yardimcimiz olsun.
Hayirli olsun canim. Benim de cuma gunu kontrolum var. Ense kalinligi ve burun kemigine baktircam sadece. Ikili test istemiyorum. Bakalim doktor israr etmezse ins.
Kizlarrr bugun 2 li test icin doktora gittikk kan testini henuz almadim ama ultrasonda saglikli cikti cook şükürrr. Ben cinsiyet icin doktora yalvaracagimi falan dusunmustum daha ben agzimi
Canim beni anlatiyosun resmen. Sogan sarimsak deyince bile burnuma kokusu geliyo sanki. Cok zor bi durum. Gecse artik keske. Bazen iyice bunaliyorum pisman gibi hissediyorum kendimi hamile kaldigim icin. Sonra da uzuluyorum boyle dusundugum icin. Allah yardimcimiz olsun.
Hayirli olsun canim. Benim de cuma gunu kontrolum var. Ense kalinligi ve burun kemigine baktircam sadece. Ikili test istemiyorum. Bakalim doktor israr etmezse ins.
Gozun aydin canim. Kac haftaliktin sen listede goremedim de ?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?