- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
gozun aydin canim insallah hep iyi haberler alirsin
duru masal hanim olucak demek ismi cok guzelmis canimm
canim soguk birseyler yememeye calis ama sanmiyorum agrinin soguk yedigin seylerle ilgisi olucani bu haftalarda normal kasik agrisi arada bendede oluyor hala rahim genisledikce olucak demisti doktorum uzan dinlenHerkese iyi geceler kizlar ben yatar sol kasikta bir agri var soguk bisiler yedim acaba ondanmi
hosgeldin mercimek annesi aah fistigim biz bu kese olaylarini geceli 2 ay oluyor o heycanlari yasadik ne gunler gecti insallah oda gecicek.sen mart annesi olucaksin ya senin gibi mart ayinda anne olucaklar icin de bi topik var orda suan seninle ayni haftlarda olan arkadaslarinla da paylas bu heycanini ayni haftalrda olan kisilerle paylasim daha bi guzel olurıyı geceler kızlar :)
ay cumartesı gunu gelır mı kı yaaaa keseyı gormek ıcın sabırsızlanıyorumkeseyı goremedıgım ıcın dısarı cıkıp yurumeye gezmeye de korkuyorum.
canım inşallah gönlüne göre bir kızın olur..tabi sağlıklı olsun da..
ama bence senin değişmicek...nur topu gibi bir kızın olucak...
isim için de çok vakit var zaten
Ya aslinda direk belli oluyor ama doktorlarin bir kismi soylemek istemiyorlar. Ama doktor illa solemeZse bile sen ultrason fotolarin netse nub teorisine gore tahmin edebilirsin. Hatta buraya koyarsin fotoyu birsuru kisi tahmin edebilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarib doktora gidecegim ben de . ikili test icin hem de cinsiyet de gorulur inş :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar...
Allah'a çok şükür bugün meleğimi gördüm uzun süre sonra.
10+5 TE olduğumuz için bugün, ense kalınlığını haftaya ölçücek doktorum.
Biraz daha boyu uzasın öyle.
Çok şükür. yakınlarda kontrolleri olanlar var mı?
Ya bugun yazmıştım etsiz çiğköfte yedim diye ama az önce ogrendim ki içinde et varmış gerçi çokda yemedim 5-6 tane falan di öğrenince de bilerek kustum iki saat sonra kadar yani sizce bi zararı olur mu çok takıntı ettim kendime
Ya bende öyle pişman hissediyorum zaten isteyerek olmamıştı...sonrada vicdan yapıyorum olmayanları düşünüp eziyet ediyorum resmen kendime.
Çocuk geliyo oynamaya biber dolması yedirmiştim nasıl kokuyo anlatamam daha bi tane yiyemedim o koku yüzünden yesem kokuyu almıycam
I love Bonus
Valla canim benim ense kalinliginda problem yoktu burun kemigide vardi hatta doktor ihtimal 8000 de 1 gibi bir sey dedi ama yinede kan testini yaptiriyoruz dedi aslinda cok gereksiz bu ikisine bakildiktan sonra ama doktor soleyince hayir diyemedim ben de biraz tabi bosuna para odemis oluyorsun ama bebisler soz konusu olunca insan bir sey diyemiyorr :) haydi oda olsun diyorsun :))
Merhaba kızlar...
Allah'a çok şükür bugün meleğimi gördüm uzun süre sonra.
10+5 TE olduğumuz için bugün, ense kalınlığını haftaya ölçücek doktorum.
Biraz daha boyu uzasın öyle.
Çok şükür. yakınlarda kontrolleri olanlar var mı?
Canim Allahin izniyle hicbirseycik olmaz ins yuregini ferah tut bu cig etlerden biliyorsun toksoplazma oluyor ve oda aninda kendini belli ediyor ciciannemden biliyorum o soyledi ilk cocugunda 7 aylikken basina gelmis kofte yogururken tadina bakiyim diye yemis ve hemen malum o kotu sey olmus 😯😯 Allah korusun rabbime emanet yavrularimiz hem kusmussunda yuregini ferah tut 😉 benim aklima kotu bisey geldiginde hemen elimi karnima koyup dua okuyorum sende ole yap rahatlarsin hemencik ☺
Ya bugun yazmıştım etsiz çiğköfte yedim diye ama az önce ogrendim ki içinde et varmış gerçi çokda yemedim 5-6 tane falan di öğrenince de bilerek kustum iki saat sonra kadar yani sizce bi zararı olur mu çok takıntı ettim kendime
Ben hamileyken her hafta bir porsyondan fazla yiyordum çok şükür bişey olmadı korkma.çok fena canım isterdi ama yemediğim zaman rüyama giriyordu
Sağol canim cvbin icin bunları duymak kafamı rahatlayiyo zaten çok az yedim de çığ et meselesi can sıktı biraz ışte bi daha canim çekerse kesinlikle etsiz olduğundan emin olucam herhalde
Masallah size ☺ yarin bizim kontrolmuz var 11+4 uz heyecandan uyuyamiyorum cok ozledim ben findik kurdumu☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?