Benim normalde 12+2 ama bebek 3 gun geride gec dollenme olmus o yuzden 11+6 da solemis oldu doktor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ve cinsiyeti gorundu. Masallah bebisine canim. Ben de 12+1 de gidiyorym taramaya bu persembe. Ama bebis 2 3 gun onden gidiyo. Ogrenir miyim cinsiyeti meraklardayim :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Sidal cok guldurdun beni catlakmiyiz neyiz aciibaa bugunZuhaha ya halimize bak. Hormonlar kafayi yedirtcek bize :) rappunzelim sukret haline ben ayda 1 görüyorum kocayi en fazla 2- 3 gün oda 15agustostan sonra hep yaninda kalcaksa ne mutlu sana..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bikini bölgesine ağda yaptiratim diyorum doğuma kadar duznlu gideyim diyorum ama doktor uma sormayı unut musum kontrolum uç hafta sonra bu konuda doktoruna danisan var mi
Amin canim insallah. Seninde gözün aydın. Allah ayirmasin bida inşallah
Gözün aydın cnm. Hayırlı evlat olsun prensesin :)
Hangi şehirde kızlar bu doktor,cok talep görmüş sanırım merak ettim:what:
Hadi yaa ben de cinsiyet için ısrar edecektimm sevindim doktorun ilgili biri olduğuna yaklaşık kaç dk kaldın muayenede peki
Ayy bizimkide o riskli donemde oyleydi sarilmiyodu bile karnima bebek sicaktan rahatsiz olursa diye. Cok şükür o günleri atlattik. Darisi sana cnmBenim adam evdede dokunmayabkorkuyo bisiy olurmus ulen kadin senim yuzunden heeseyi unuttum diyor 3 aydir tik yok cunku yasak cok garip bakiyo melun melun
Hmm ben belki istanbuldur diye heveslenmistim. Sagol cnmankarada canım etimed hastanesinde
20 dk falan sürdü aceleye getirmedi hatta kafana takılan bişey yada sorun var mi diye tekrar sordu..kendi kızını anlattı 1 yaşındaymış benim kızı sevdi falan umarım bu dr gitmez ben sevdim
Valla çook sevindim ben de inş hareketlerini anneme videoya çektireceğimm inş iyi geçer
evet canım Rabbım nasip ederse ilkim olacak. Adı da hazır DORUK.Kız olursa DURU bakalım
canım 2 li test de bazı degerlerim düşük çıktı,bizde endişelendik kendi istegimiz ve doktorun tavsiyesiyle cumartesi profösörde detaylı ya girdim ..içimiz rahatladı en azından herşey yolundaymış...senin testlerinde sorun yoksa 19 yada 20 hafta rutin olarak göndericek zaten doktorun detaylıa merak etme
maaşallah bebişineEki Görüntüle 1180760 ilk fotomuz yüz üstü yatmışş...Eki Görüntüle 1180763 sırtını döndü sıpa poposuna bakın hele....
Sen bi dog o poponu ısırmayan ne olsun
canim bir sorun olmaz yaptirabilirsin ...Kizlar bikini bölgesine ağda yaptiratim diyorum doğuma kadar duznlu gideyim diyorum ama doktor uma sormayı unut musum kontrolum uç hafta sonra bu konuda doktoruna danisan var mi
canim benim rabbim kolaylik versin kucuk cocukla sorunlu bi hamilelik yasamak zor benim ufak oglum 4 yasinda buyuk 9 olucak sukur zor gunlerimde esim onlarla ilgilendi ben rahattim ama senin yavrun daha kucuk ve sana muhtac daha kiyamam rabbim yardimcin olsun insallah uzun surmez biran once gecer bulantilarinYa bende öyle pişman hissediyorum zaten isteyerek olmamıştı...sonrada vicdan yapıyorum olmayanları düşünüp eziyet ediyorum resmen kendime.
Çocuk geliyo oynamaya biber dolması yedirmiştim nasıl kokuyo anlatamam daha bi tane yiyemedim o koku yüzünden yesem kokuyu almıycam
canim gozun aydin bi kizimiz daha geliyor demek masallahKizlarrr bugun 2 li test icin doktora gittikk kan testini henuz almadim ama ultrasonda saglikli cikti cook şükürrr. Ben cinsiyet icin doktora yalvaracagimi falan dusunmustum daha ben agzimi
Acmadan şıp diye söledii kızmışş bebişim :))
rabbim kavustursun canim esinle seni15 ağustosta gelicekk daha çookkk var
canim dikkat et cok gecmis olsun doktora yarin gideceksin sanirim insallah bi sorun yoktur habersiz birakma biziKızlar bugün bi yarım saat yürüdüm hafta sonuda yine bi okadar yürüdüm bugün kanamam geldi hemde kırmızı çok korkuyorum doktorumu aradım yarın gel bi kalp atışlarına bakalım fazla ayakta kalınca birikmiş kan akıyordur, düşük olsa ağrı sancı olur dedi ama benim içim içimi yiyor tövbeler olsun bidaha yürümem 😔😔😔 buarada progestan kullanıyorum ben 😔
canim ikili test icin 14.haftaya kadar zamanin var yaptirabilirsinKizlar size ne diyecem ikili taramaya 13+1 de gidilir demi???? Ya bu hafta gidecektim ama haftaya çarşamba temizlige bayan gelecek ayni gün olsun ki rapor alayım ikisi birarada çıksın... doktor cuma yada pazartesi demisti 2 gün de gec birseu olmaz herhalde :))))
ahh kiyamam ya insallah seninde gecer canim bulantilarin ben sukur kurtuldum artik darisi tum bulanti yasayanlarabulantım hat safhada birde baş ağrısı çıktı sanırım açlıktan( canım bir şey yemek istemiyor ne zaman iştahım düzelir ya da böyle mi gider artık?
canim ekledim kizini listeye banada resimlerden kiz gibi geliyor hep senin bebis doktor bidakine oglan diyormus hepimiz sok oluruz kesinKız sıla benimkinide yaz kız dıye.. Kesın kız... Kıymetli şeyini göstermedi sıpam
Bana drlarım hiç ciramin mitamin vermedıler acep neden??. Cokmu kanlı canlı gözuktum acaba gözlerine
Canim gozun aydin bebeginin herseyi guzel cikmis aslinda niye baska testler onerdi anlamadim ama doktorun bilir sonucta senin icin en iyisini eger doktoruna guveniyorsan yaptir buyuk bi karar iyi dusunmek gerek :26:slm kızlar nasılsınız?
Sabah randevum vardı. Ancak sizlere yazabildim. Maşallah çok güzel geçti.
ense kalınlığımız 1,9 çıktı. burun çatımızda oluşmuş.
boyumuzda 4,8 cm haftaya uygun gidiyormuş.
ikili tarama testlerimi verdim. doktor vitamin olarak promega verdi balık yağıymışş
ve eleniee diye de çatlak kremi verdi bugünden itibaren kullanmaya başla dedi. bende şimdi nette araştırıyorum hangileri daha iyi diye.
doktorum herşey yolunda ama yaş faktörünüzden dolayı amniyosentezi öneriyorum dedi. 1 ay sonra tekrar gideceğim o zamanda 3lü tarama ve amniyosentez olacakmış.
Henüz eşimle tam olarak konuşamadık bu konuyu ama yaptırmasam mı ki diyorum tersi bişey çıkarsa ihtimalleri nasıl göz önünde bulundurarak hareket edebilirimki
Allahımın verdiği bebeğimin sağlıklı olduğunu kan testlerinden ve ultrasondan görüyoruz. Yine Allahımın izniylede sağlıkla doğar diye düşünüyorum. neyse bunu düşünmek için 4 hafta gibi bol vaktim var dimi ama
hahayy bunuda ilk duyuyorum dogar dogmaz sirma sacli olmuyor zaten bebislerbende kestirip gelmiştim eşim naptın sen hamileyken saçmı kesitirilir dedi
bende neden ki dedim
bebek kel doğar dedi
bende cok tiksindim ya cikolatadan zaten oldum olasi sevmem de hamilelikte ayri bi tiksindim sanki1 aydır çikolata yemedimyiyemiyorum
sukurler olsun canim gozun aydinKizlar test sonucum temiz cikmis hamd olsun rabbim
canim bende troit hapi kullaniyorum sikma canini zaman kaybetmeden dahiliyeye git degerlerine gore hapa baslatirlar belki ben omur boyu almak zorundayim troit haplarimiOfff bu tiroitler beni çok bunaltıyor. Bugün yine tahlil yaptırdım 4.56 çıktı geçen haftaya göre düşmemiş gibi birşey yani. Doktorumu aradım acilen dahiliyeye görünmen lazım dedi.hu arada ben hala doktor arama peşindeyim... Hiç keyfim kalmadı moralim çok bozuk... Ağlamak istiyorum ...
benimde hapsururken cok kasigim agriyor ya her defasinda aciyor hapsurunca birsey olmaz ama canim merak etme baski yapiyor hapsurunca karnimiz o yuzden oluyorSağolun kızlar tok karna içicem vitamini artık ve sabah. Bu arada az önce şiddetli bi hapşırık geldi, o anda karnıma öyle bi kramp girdiki çığlık attım eşim uyandı korktu, gözümden yaş geldi o derece. Korkuyorum bu öksürük ve hapşırıktan. Bişey olmamıştır dimi
insallah en kisa zamanda gecer canim bulantilarinçok iyi yapmışsın.. ben mide bulantısını azaltmak amacıyla fazla sıvı şeyler tüketemedim malsef kihalada biraz biraz devam ediyor .. dün gece kustum mesela inşallah kısa sürede toparlar bende daha sağlıklı beslenebilirim .. Arkadaşımda hiç kilo almamıştı ve hiç bir şikayeti yoktu.. ondan biraz korktum..
ilk izlenim erkekse erkektir o erkektirEvet bendim teşekkür ederim tabi daha cok kesin deyil ama ilk izlenim erkek cocuklar esim bereber gittik kizlarda erkek istiyodu hepsi cok sevindi inşallah daim olur
halsizlikten dolayi gucun kalmiyor tabi canim oglusta kucuk ilgi istiyor haliyle oyun arkadasi ariyor kendine kac yasinda ne zaman krese gidecek aslinda 3 yasini gectiyse krese baslasin cok iyi geliyor kres cocuklara hem evde cani sikilmaz hemde sen bebisle daha rahat ilgilenirsin canimYormuyor ama yemeği .. İlgi istemesi.. Oyun oynamak istemesi.. Yorulmama yetiyor.. Çok halsizim.. Hala azda olsa kasıklarımda ağrıyor ... Sanırım geçmedi bu enfeksiyon... Maşallah kuzum inşallah hep böyle gidersin sonuna kadar... Boşver rahat olalımda kilolar verilir.. Nen oğluma 48 kg kaldım 82 kg şa doğuma hirdim .. Doğumdan aştı ay sonra 52 kg dım
i
ayy kurban olurm benımde oğluşum tutacak elimden::
Herkese iyi geceler kizlar ben yatar sol kasikta bir agri var soguk bisiler yedim acaba ondanmi
gozun aydin canim insallah hep iyi haberler alirsinMerhaba kızlar...
Allah'a çok şükür bugün meleğimi gördüm uzun süre sonra.
10+5 TE olduğumuz için bugün, ense kalınlığını haftaya ölçücek doktorum.
Biraz daha boyu uzasın öyle.
Çok şükür. yakınlarda kontrolleri olanlar var mı?
duru masal hanim olucak demek ismi cok guzelmis canimmaaa bizim de büyük ihtimal kızımız olucak adı da DURU MASAL olucak kiii
yarı adaş olucaklar
canım yaa benim de 2li değerlerim sınırın az üstünde de detaylı ultrasonda belli oluyor muymuş sağlık durumu?
ben de doktorumdan istiyim...
yaaa kızlar ben kilo almadım hatta 3kg vermiştim 1kg geri aldım ama göbişim iyice şişti
gaz da olduğunu sanmıyorum ama şimdiden çıkması normal mi acaba:18:
gozun aydin canim insallah hep iyi haberler alirsin
duru masal hanim olucak demek ismi cok guzelmis canimm
çok teşekkür ederim canım
sen isim düşündün mü kızınaa?
Yok canim ya kesin olmayinca isim arayisina girmek istemedim simdi arastiririm doktora giderim yok erkekmis der diye korkuyorum kesin desin doktor sonrasinda baslicam isim aramaya off bise ben cok zor karar veriyorum doguma kadar karar veremem kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?