2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim normalde 12+2 ama bebek 3 gun geride gec dollenme olmus o yuzden 11+6 da solemis oldu doktor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ve cinsiyeti gorundu. Masallah bebisine canim. Ben de 12+1 de gidiyorym taramaya bu persembe. Ama bebis 2 3 gun onden gidiyo. Ogrenir miyim cinsiyeti meraklardayim :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ve cinsiyeti gorundu. Masallah bebisine canim. Ben de 12+1 de gidiyorym taramaya bu persembe. Ama bebis 2 3 gun onden gidiyo. Ogrenir miyim cinsiyeti meraklardayim :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ya aslinda direk belli oluyor ama doktorlarin bir kismi soylemek istemiyorlar. Ama doktor illa solemeZse bile sen ultrason fotolarin netse nub teorisine gore tahmin edebilirsin. Hatta buraya koyarsin fotoyu birsuru kisi tahmin edebilir.

Kizlar bikini bölgesine ağda yaptiratim diyorum doğuma kadar duznlu gideyim diyorum ama doktor uma sormayı unut musum kontrolum uç hafta sonra bu konuda doktoruna danisan var mi

Benim adam evdede dokunmayabkorkuyo bisiy olurmus ulen kadin senim yuzunden heeseyi unuttum diyor 3 aydir tik yok cunku yasak cok garip bakiyo melun melun

Kizlar bikini bölgesine ağda yaptiratim diyorum doğuma kadar duznlu gideyim diyorum ama doktor uma sormayı unut musum kontrolum uç hafta sonra bu konuda doktoruna danisan var mi

Ben ilk gittiğimde danıştım canım. Herhangi bir sorun yok. Düzenli yaptırıyorumda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ankarada canım etimed hastanesinde

Hadi yaa ben de cinsiyet için ısrar edecektimm sevindim doktorun ilgili biri olduğuna yaklaşık kaç dk kaldın muayenede peki

20 dk falan sürdü aceleye getirmedi hatta kafana takılan bişey yada sorun var mi diye tekrar sordu..kendi kızını anlattı 1 yaşındaymış benim kızı sevdi falan umarım bu dr gitmez ben sevdim

Benim adam evdede dokunmayabkorkuyo bisiy olurmus ulen kadin senim yuzunden heeseyi unuttum diyor 3 aydir tik yok cunku yasak cok garip bakiyo melun melun
Ayy bizimkide o riskli donemde oyleydi sarilmiyodu bile karnima bebek sicaktan rahatsiz olursa diye. Cok şükür o günleri atlattik. Darisi sana cnm
ankarada canım etimed hastanesinde
Hmm ben belki istanbuldur diye heveslenmistim. Sagol cnm

Valla çook sevindim ben de inş hareketlerini anneme videoya çektireceğimm inş iyi geçer

Valla çook sevindim ben de inş hareketlerini anneme videoya çektireceğimm inş iyi geçer

Yanliz tek kötü haberim alt kattaki kadın dogumcularinki gibi cıft ekran renkli ult.yokk(sen demiştin ya 3 boyutlu gösterdi diye yok emel hocanin ekranı küçük olanlardan: /

Merhaba kızlar...
Allah'a çok şükür bugün meleğimi gördüm uzun süre sonra.
10+5 TE olduğumuz için bugün, ense kalınlığını haftaya ölçücek doktorum.
Biraz daha boyu uzasın öyle.
Çok şükür. yakınlarda kontrolleri olanlar var mı?

iyi geceler kızlarrrr
bu gün hiç okuyamayınca bi saattir gözlerim şaşı olarak okudum
ama zafer benim bütün sayfalara hakimim

evet canım Rabbım nasip ederse ilkim olacak. Adı da hazır DORUK.Kız olursa DURU bakalım

aaa bizim de büyük ihtimal kızımız olucak adı da DURU MASAL olucak kiii
yarı adaş olucaklar

canım yaa benim de 2li değerlerim sınırın az üstünde de detaylı ultrasonda belli oluyor muymuş sağlık durumu?
ben de doktorumdan istiyim...
maaşallah bebişine
o popoyu ısırsınlar

yaaa kızlar ben kilo almadım hatta 3kg vermiştim 1kg geri aldım ama göbişim iyice şişti
gaz da olduğunu sanmıyorum ama şimdiden çıkması normal mi acaba:18:

ıyı geceler kızlar :)

ay cumartesı gunu gelır mı kı yaaaa keseyı gormek ıcın sabırsızlanıyorum keseyı goremedıgım ıcın dısarı cıkıp yurumeye gezmeye de korkuyorum.

canim bir sorun olmaz yaptirabilirsin ...
canim benim rabbim kolaylik versin kucuk cocukla sorunlu bi hamilelik yasamak zor benim ufak oglum 4 yasinda buyuk 9 olucak sukur zor gunlerimde esim onlarla ilgilendi ben rahattim ama senin yavrun daha kucuk ve sana muhtac daha kiyamam rabbim yardimcin olsun insallah uzun surmez biran once gecer bulantilarin
canim gozun aydin bi kizimiz daha geliyor demek masallah
yanliz sen listede yoksun bana ozelden sat ve yasini yaz ekleyelim kizinla senide listeye
15 ağustosta gelicekk daha çookkk var
rabbim kavustursun canim esinle seni
canim dikkat et cok gecmis olsun doktora yarin gideceksin sanirim insallah bi sorun yoktur habersiz birakma bizi
canim ikili test icin 14.haftaya kadar zamanin var yaptirabilirsin
bulantım hat safhada birde baş ağrısı çıktı sanırım açlıktan( canım bir şey yemek istemiyor ne zaman iştahım düzelir ya da böyle mi gider artık?
ahh kiyamam ya insallah seninde gecer canim bulantilarin ben sukur kurtuldum artik darisi tum bulanti yasayanlara
Kız sıla benimkinide yaz kız dıye.. Kesın kız... Kıymetli şeyini göstermedi sıpam
Bana drlarım hiç ciramin mitamin vermedıler acep neden??. Cokmu kanlı canlı gözuktum acaba gözlerine
canim ekledim kizini listeye banada resimlerden kiz gibi geliyor hep senin bebis doktor bidakine oglan diyormus hepimiz sok oluruz kesin
Canim gozun aydin bebeginin herseyi guzel cikmis aslinda niye baska testler onerdi anlamadim ama doktorun bilir sonucta senin icin en iyisini eger doktoruna guveniyorsan yaptir buyuk bi karar iyi dusunmek gerek :26:
bende kestirip gelmiştim eşim naptın sen hamileyken saçmı kesitirilir dedi
bende neden ki dedim
bebek kel doğar dedi
hahayy bunuda ilk duyuyorum dogar dogmaz sirma sacli olmuyor zaten bebisler
1 aydır çikolata yemedim yiyemiyorum
bende cok tiksindim ya cikolatadan zaten oldum olasi sevmem de hamilelikte ayri bi tiksindim sanki
Kizlar test sonucum temiz cikmis hamd olsun rabbim
sukurler olsun canim gozun aydin
canim bende troit hapi kullaniyorum sikma canini zaman kaybetmeden dahiliyeye git degerlerine gore hapa baslatirlar belki ben omur boyu almak zorundayim troit haplarimi
benimde hapsururken cok kasigim agriyor ya her defasinda aciyor hapsurunca birsey olmaz ama canim merak etme baski yapiyor hapsurunca karnimiz o yuzden oluyor
insallah en kisa zamanda gecer canim bulantilarin
Evet bendim teşekkür ederim tabi daha cok kesin deyil ama ilk izlenim erkek cocuklar esim bereber gittik kizlarda erkek istiyodu hepsi cok sevindi inşallah daim olur
ilk izlenim erkekse erkektir o erkektir iki prensesin yanina bi prens yakisir gozun aydin canim
halsizlikten dolayi gucun kalmiyor tabi canim oglusta kucuk ilgi istiyor haliyle oyun arkadasi ariyor kendine kac yasinda ne zaman krese gidecek aslinda 3 yasini gectiyse krese baslasin cok iyi geliyor kres cocuklara hem evde cani sikilmaz hemde sen bebisle daha rahat ilgilenirsin canim
masallah guzel kilo vermssin insallah bu seferde cok cabuk verirsin
ayy kurban olurm benımde oğluşum tutacak elimden::

tabi oglusunu alican yanina gezicen onunla sokaklarda benim ki bi gozluk takar cool hareketler sanirsin yanimdaki oglum degil badigardim benim oglan cocuklari anneye cok duskun ya benimkiler bana toz kondurmazlar sagolsunlar babasi yanlarinda gik diyemez

Herkese iyi geceler kizlar ben yatar sol kasikta bir agri var soguk bisiler yedim acaba ondanmi

gozun aydin canim insallah hep iyi haberler alirsin
duru masal hanim olucak demek ismi cok guzelmis canimm

çok teşekkür ederim canım
sen isim düşündün mü kızınaa?

Yok canim ya kesin olmayinca isim arayisina girmek istemedim simdi arastiririm doktora giderim yok erkekmis der diye korkuyorum kesin desin doktor sonrasinda baslicam isim aramaya off bise ben cok zor karar veriyorum doguma kadar karar veremem kesin

Yok canim ya kesin olmayinca isim arayisina girmek istemedim simdi arastiririm doktora giderim yok erkekmis der diye korkuyorum kesin desin doktor sonrasinda baslicam isim aramaya off bise ben cok zor karar veriyorum doguma kadar karar veremem kesin

canım inşallah gönlüne göre bir kızın olur..tabi sağlıklı olsun da..
ama bence senin değişmicek...nur topu gibi bir kızın olucak...
isim için de çok vakit var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…