2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın güzel annişler 😊
Cnm bendede oluyo,dr normal olduğunu söyledi bi sıkıntı yok yani inşallah
Ne güzel. Sabırsızlıkla bekliyorsundur kavuşmayı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende cumartesiyi iple çekiyorum, bugün uyandim off daha salı mı dedim. 12+0 olcam ikili test için çağırdı bakalım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnm de pazartesi ikili testim var Rabbim hepimizi güler yüzle çıkarsın o kapıdan

Günaydın kızlar Yarın büyük gün benim için kontrolümüz var, tam 1 ay geçti, inşallah her şey yolundadır:18:

Maşallah bi ay durabilene ben dayanamiyorum 15 gün sonra bi başka daha doktora daha gidiyorum :)) sanırım teknelerini ve onu hissedene kadar da böyle olurum çok sabirsizim cok

Ben de pazartesi gidicem ikili test için canım. 11+5 olucam. Olsun canım az kalmış. Aşk yaşıyoruz bebişlerimizle maşallah.

Canım beş yaşında ... Okula üç yıldır gidiyor ..Yaz arası olmuştu şimdi dokuz haftalık yaz okuluna başladı..bugün ev sessiz sakinm.. ...

Kızlar günaydın.. Bugün benim için değişik bir gün ... Oğluma eylülde hamile kalıp mayısta doğum yaptığım için bu tadı yaşayamamıştım .., bugün benim doğumgünüm .. Oğlum sabah geldi öptü doğumgünümü kutladı .. 11 de de dr randrevuö var kızımla buluşucam .. Çoo mutluyum çookk

Günaydın iyiki doğmuşsun allah hayırlı ömür versin sevdiklerinle

I love Bonus

Dogum gunun kutlu olsun pinarcim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Gunaydin kizlar.2 hafta oldu gormeyeli, catlamak uzereyim. 1 ay bekleyenlere helal olsun valla. Bu sefer kaygili heyecan var. 2 li tarama yapilacak. Onun kaygisi. Bir de dr bi gun once geceden hicbirssey yeme ac gel dedi. nasil dayanirim hic biiyorum :) onun disinda evde hareketsiz gunler geciriyorum. Tatile 2 haftamiz var. Yazligimiza gidene kadar evde klimayla butunlestim. Akdeniz sicagi nemle de birlesince yuruyusler gezmeler hak getire. Aa onun disinda bugun folik asiti biraktik. Persembe de ignelere veda ediyorum. :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

İkili test için aç olmaya gerek yok diye duydum, başka bir tahlil mi yapılacak?

Günaydın kızlar,
biraz önce bir peyniri tadımlık ağzıma attım ve bozuk olduğunu fark ettim. Bir miktarını yutmuş oldum. Sizce bir doktora görüneyim mi? Gıda zehirlenmesinin bu dönemde önemini biliyoruz ama abartmalı mıyım?

Günaydın güzel annişlerrr 😘😘 bugun ikili test sonuclarımı göstrtmrye gidicrm kendi drma gitmişken bide bebişe bakayim diyorum neticede muayne ücreti ödeyecemm kontrol sürem bitmiş 😃 belki cinsiyetide öğrenirim hihihihi. Yoksaa taa bayramdan sonraya kalıyooo 😬 hayırlısı olsun hakkımda 😘

İkili test için aç olmaya gerek yok diye duydum, başka bir tahlil mi yapılacak?

Bilmem ki canim tembihledi. bi gun once geceden bisey yemeden gel diye. Kan filan da alinacak sanirim. Ama ne icin bilmem. Tarama testinin bile nasil yapildigini bilmiyorum ki

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bnm de pazartesi ikili testim var Rabbim hepimizi güler yüzle çıkarsın o kapıdan

amin cnm inşallah
Ben de pazartesi gidicem ikili test için canım. 11+5 olucam. Olsun canım az kalmış. Aşk yaşıyoruz bebişlerimizle maşallah.

sorma ya 1 ay olucak benim. nasıl nasıl özledim fındığımı inşallah sağlıklı sıhhatlidir

Nice mutlu yıllara Pınar,Rabbim sevdiklerinle, evlatlarınla huzurlu mutlu bi ömrün olsun kızçenden de güzel haberlerle gel inşallah cnm

Pınarcımmm, doğum gununmuş tatlımmm.. Mutlu yıllar iyi ki doğmuşsun canımmm 💫💫💫✨✨💥💫🎊🎊🎉🎉🎁🎁🎈🎈🎈🎈🎉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…