- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
Cuma gunu var benim de kontrolum. 12+1 olucaz insaallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm bendede oluyo,dr normal olduğunu söyledi bi sıkıntı yok yani inşallahGeceden beri çok soru sordum ama :) aklıma bise dhaa geldi kızlar bnm her adet dönemimde sanki olcakmisim gibi ağrı oluyo ama sadece belimde bi yanma zaten normalde de hep öyle olurdu dün normal şartlarda adet gunumdu yine feci belde bi yanma var sizin ne durumda o gunler
Bende cumartesiyi iple çekiyorum, bugün uyandim off daha salı mı dedim. 12+0 olcam ikili test için çağırdı bakalım..Ne güzel. Sabırsızlıkla bekliyorsundur kavuşmayı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın güzel annişler 😊
Cnm bendede oluyo,dr normal olduğunu söyledi bi sıkıntı yok yani inşallah
Bende cumartesiyi iple çekiyorum, bugün uyandim off daha salı mı dedim. 12+0 olcam ikili test için çağırdı bakalım..
Günaydın kızlarYarın büyük gün benim için kontrolümüz var, tam 1 ay geçti, inşallah her şey yolundadır:18:
Günaydın güzel annişler 😊
Cnm bendede oluyo,dr normal olduğunu söyledi bi sıkıntı yok yani inşallah
Bende cumartesiyi iple çekiyorum, bugün uyandim off daha salı mı dedim. 12+0 olcam ikili test için çağırdı bakalım..
canim bir sorun olmaz
canim gozun aydin bi kizimiz daha geliyor demek masallah
yanliz sen listede yoksun bana ozelden sat ve yasini yaz ekleyelim kizinla senide listeye
rabbim kavustursun canim esinle seni
canim dikkat et cok gecmis olsun doktora yarin gideceksin sanirim insallah bi sorun yoktur habersiz birakma
ahh kiyamam ya insallah seninde gecer canim bulantilarin ben sukur kurtuldum artik darisi tum bulanti yasayanlara
canim ekledim kizini listeye banada resimlerden kiz gibi geliyor hep senin bebis doktor bidakine oglan diyormus hepimiz sok oluruz kesin
Canim gozun aydin bebeginin herseyi guzel cikmis aslinda niye baska testler onerdi anlamadim ama doktorun bilir sonucta senin icin en iyisini eger doktoruna guveniyorsan yaptir buyuk bi karar iyi dusunmek gerek :26:
canim bende troit hapi kullaniyorum sikma canini zaman kaybetmeden dahiliyeye git degerlerine gore hapa baslatirlar belki ben omur boyu almak zorundayim troit haplarimi
halsizlikten dolayi gucun kalmiyor tabi canim oglusta kucuk ilgi istiyor haliyle oyun arkadasi ariyor kendine kac yasinda ne zaman krese gidecek aslinda 3 yasini gectiyse krese baslasin cok iyi geliyor kres cocuklara hem evde cani sikilmaz hemde sen bebisle daha rahat ilgilenirsin canim1:
Kızlar günaydın.. Bugün benim için değişik bir gün ... Oğluma eylülde hamile kalıp mayısta doğum yaptığım için bu tadı yaşayamamıştım .., bugün benim doğumgünüm .. Oğlum sabah geldi öptü doğumgünümü kutladı .. 11 de de dr randrevuö var kızımla buluşucam .. Çoo mutluyum çookk
Kızlar günaydın.. Bugün benim için değişik bir gün ... Oğluma eylülde hamile kalıp mayısta doğum yaptığım için bu tadı yaşayamamıştım .., bugün benim doğumgünüm .. Oğlum sabah geldi öptü doğumgünümü kutladı .. 11 de de dr randrevuö var kızımla buluşucam .. Çoo mutluyum çookk
Dogum gunun kutlu olsun pinarcim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Günaydın iyiki doğmuşsun allah hayırlı ömür versin sevdiklerinle
I love Bonus
Gunaydin kizlar.2 hafta oldu gormeyeli, catlamak uzereyim. 1 ay bekleyenlere helal olsun valla. Bu sefer kaygili heyecan var. 2 li tarama yapilacak. Onun kaygisi. Bir de dr bi gun once geceden hicbirssey yeme ac gel dedi. nasil dayanirim hic biiyorum :) onun disinda evde hareketsiz gunler geciriyorum. Tatile 2 haftamiz var. Yazligimiza gidene kadar evde klimayla butunlestim. Akdeniz sicagi nemle de birlesince yuruyusler gezmeler hak getire. Aa onun disinda bugun folik asiti biraktik. Persembe de ignelere veda ediyorum. :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
İkili test için aç olmaya gerek yok diye duydum, başka bir tahlil mi yapılacak?
amin cnm inşallahBnm de pazartesi ikili testim var Rabbim hepimizi güler yüzle çıkarsın o kapıdan
sorma ya 1 ay olucak benim. nasıl nasıl özledim fındığımı inşallah sağlıklı sıhhatlidirBen de pazartesi gidicem ikili test için canım. 11+5 olucam. Olsun canım az kalmış. Aşk yaşıyoruz bebişlerimizle maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?