eren deniz güzel bence....daha cinsiyet belli değil ama bizde oğlumuz olursa yusuf ali düşünüyoruz...kız olursa hiç düşünmedik..kızımın adıda hümeyra..
79la hamile kaldım şu an 77yim1 yıl önce 62 kiloydum evlendim 1 yılda 15 kilo aldım
bende 74 le kaldım daha şimdiden kendimi taşıyamıyorum aslında kilo almadım ama çok hantallaştım kızımdada 62 ile hamile kalıp 75 ile doğuma gitmiştim..şimdi doğuma gittiğim kilodayım
günaydıınnnn...canlar...ben geldim...bayadır yokum..aktif olamıyorum hala...bulantılarım tam gaz devam ediyor ve çok şiddetli bel ağrım var...bir görseniz sürünerek yürüyorum..yatınca iki kişi kolumdan tutup kaldırıyor...ilk hamileliğimle uzaktan yakından alakası yok bu hamilelliğimin..allahım biran önce geçse şu bulantılar..normal hayata aranıza katılmak istiyorrum(((buarada ben hala doktor bulamadım kafayı yiycem...3 tane doktora gittim...ama ya çok uzak ya cumartesi çalışmıyor..ya fiyatı çok pahalı napıcağımı şaşırdım...istanbul anadolu yakası yokmu bana doktor tavsiye edicek kimse....
Bizim oglumuzun 1. ismi belli Oktay eşimin rahmetli abisinin ismi ben 2 isim istiyorum 2. Isim kuran da geçen anlamı güzel bir isim olsun istedim ama bulamadım :44:
Günaydın canımmm. Allah yardımcın olsun.. Ben erdem hastassine gidiyorum ama cmrtesi dr olurmu bilmiyorumki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
minikle adaşmışız severim ismimi :13::13::13:
Merhaba,
İlk testimde tshım 8,30 çıktı. 25 mglık ilaç kullanmaya başladık. Daha sonra 6,50. Bir endokrinci buldum ve 20 gün önce 3'e düşürdük. Buna rağmen iilacın dozunu arttırdı doktorum. Cuma günü tekrar gideceğim. İnşallah 1'in altına düşmüştür.
İlacın bebeklerimize olumsuz bir etkisi söz konusu değil. Gönlünüz rahat olsun.
Kızlar isim düşündünüz mü hiç...İlk oğlum adı biz nişanlıyken belliydi eşimin babasının adını koyduk...Şimdi cumartesi günü cinsiyeti öğrendimiz den beri eşimle isim arayışına girdik gerci önümüzde daha uzun zaman var allahım sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin de...Şimdi eşim Eren Deniz olsun diyor ben Toprak olsun dedim daha net degil ama ilk etapta aklımıza gelen isimler bunlar..Sizler ne düşünüyorsunuz isim olarak belki fikir olur
Günaydınnn
Dün akşam gittim doktora tiroitlerim için euthyrox 25 mg verdi 2 hafta sonra bakalım tekrar dedi. 10 hafta 4 günlük yavrum. Acaba geçmi kaldım ilacı kullanmak için bebeğin gelişimi ile ilgili bir sıkıntı yok dedi doktor ama doktoru pek beğenmediğim için korkuyorum yine de ne yalan söyliyim. Yüz üstü yatıyordu sıpa 4cm olmuş. Gelişimi günü ile tam uyumlu sağ taraf kafası :) ultrason çok kaliteli değildi sanırım net değil Eki Görüntüle 1181588
Merhaba bayanlar...
bizim dun dr.randewumz vardi.
cok sukur boyu ve gelisimi iyiymis bebisimin.
ikili test icinde kan aldilar 10 gun sonra sonuc cikcak.
ama doktoruma sigarayi birakamadigimi soledim.
hemen birakmam gerektigini ve butun nikotinin bebisden gectigini soledi.
var mi benim gibi sigarayi birakamayan.
Ben de 20 gün falan olmuştu görmeyeli :) çok özlemişim hep benimle ama nasıl özlüyorum yaa. Benim de tsh aslında normal seviyesinde 4.56 çıktı dün ama gebelik in yüksekmiş.. Dün yeni hamile olan bir arkadaşımın tahliline baktım onunki 0,94 çıkmış...
Sen kaç haftalıksın ne zaman başladın ilaca herhangi bir yan etki oluşturuyor mu ?
günaydınnnnn günaydın tatlı annişlerr hepinize huzurlu günler:119::119::119::119:
uzun zamandan sonra doğru düzgün kahvaltı hazırlayıp içim kalkmadan yiyebildim çok şükür Allahım
darısı tüm içi bulananlara olur inşallah
birde şu mide ağrılarım geçip iştahım açılırsa tam olacak
Sana güzel bi isim tiyosu soylim EYMEN Kuran'da geçmiyor ama manası hayırlı demek sahabe ismi hemde cennet kapilarinin birisinin adı OKTAY EYMEN
Canım şu hamile olup sadece önde göbekleri olan cıtı pıtı hatunlara bayılıyorum yaaGenlerinde var galiba ..benim genler de de yuvarlak hatlar var
Ayşe funda hanıma gidiyorum canım. Sur'a bende gittin iki kere tek dr oldugu için cok kalabalıktı arrık erdeme başladım. Yoksa surdaki dr'dancok iyiymişallah razı olsun erdemde kime gidiyorsun canım...ya sur hastanesine gittim ama cumartesileri yok ee bende çalışıyorum hafta içi gidemiyorum...
Bende 80 ile hamile kaldım suan hala 80 im. Evlendiğimde 67 kg dum 2 yılda 13 kg aldım bendebenim suan 6 aylık hamileler gibi gobisim var ama umrumda değil bebeğim sağlıklı olsun kilo dert değil benim için
Eren deniz de cok güzel toprak ismide begendim 👍 ben oğlum olursa, toprak,deniz,kuzey gibi isimler düşünüyorum lakiiin eşim oğlumda istediği isim vardı Alpkan 😬 sonu kan'la bitio diye eşimin adı gürkan😁 şimdi oğluşuma öğretti erkek olursa alpkan koycaz oğlum diye . Şimdi oğluşum tutturuyo Alpkan olsun diye ayyy napcam bilmiyorum oğlumun iki ismi var Haktan Doruk. Dorugu ben istedim Haktanı eşim. Şimdi erkek olursa vat halime Alpkan diye tutturuyolar.
Kızım olursa Duru diyodum Doruk Duru uyumlu diye ama nasip bakalım 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?