2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnn günaydın tatlı annişlerr hepinize huzurlu günler:119::119::119::119:
uzun zamandan sonra doğru düzgün kahvaltı hazırlayıp içim kalkmadan yiyebildim çok şükür Allahım
darısı tüm içi bulananlara olur inşallah
birde şu mide ağrılarım geçip iştahım açılırsa tam olacak

79la hamile kaldım şu an 77yim 1 yıl önce 62 kiloydum evlendim 1 yılda 15 kilo aldım

Bende 80 ile hamile kaldım suan hala 80 im. Evlendiğimde 67 kg dum 2 yılda 13 kg aldım bende benim suan 6 aylık hamileler gibi gobisim var ama umrumda değil bebeğim sağlıklı olsun kilo dert değil benim için

Günaydın canımmm. Allah yardımcın olsun.. Ben erdem hastassine gidiyorum ama cmrtesi dr olurmu bilmiyorumki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim oglumuzun 1. ismi belli Oktay eşimin rahmetli abisinin ismi ben 2 isim istiyorum 2. Isim kuran da geçen anlamı güzel bir isim olsun istedim ama bulamadım :44:

Sana güzel bi isim tiyosu soylim EYMEN Kuran'da geçmiyor ama manası hayırlı demek sahabe ismi hemde cennet kapilarinin birisinin adı OKTAY EYMEN

Günaydın canımmm. Allah yardımcın olsun.. Ben erdem hastassine gidiyorum ama cmrtesi dr olurmu bilmiyorumki

allah razı olsun erdemde kime gidiyorsun canım...ya sur hastanesine gittim ama cumartesileri yok ee bende çalışıyorum hafta içi gidemiyorum...

minikle adaşmışız severim ismimi :13::13::13:

öylemi ne güzel benim hiç aklımda olmayan bir isimdi rüyamda gördüm..kızıma hamileyken doğmuştu hümeyra diye seviyordum..eşim şimdi diyor sakın bundada rüya gördüm deme..ben koyucam ismini..dedim bilemem çabuk tut elini:)

Kızlaarr... Uf.. Dün ikili test yaptırdık.. Kafam karıştı ense kalınlığı ilk önce 2.38 çıktı on dk uğraştı doktor. 2.24 ve en son 2.10 çıktı.. İlk ölçtüğünde biraz kalın dedi bana sınırın üstünde değil ama sınır 3mm miş bu arada yine de 1 küsür olmasını isteriz falan dedi.. Hani sordum bir sorun olur mu diye suan bir sorun yok dedi.. Bide bebişim bayağı büyümüş bir de hareketli hareketli sormayın resmen horon tepiyor e laz çocugu olacağını anladı sanırım ama ense kalınlığı biraz korkuttu beni pazartesi kan sonucu gelecek insaallah bir şey çıkmaz Allahın izniyle... İkili test yaptıran var mı böyle sizinki nasıl cıktı annecikler?

İlacın bebeğe bir zararı yokmuş evet ama ilaca geç başlamış olmanın acaba bir zararı varmıdır ?

Eren deniz de cok güzel toprak ismide begendim 👍 ben oğlum olursa, toprak,deniz,kuzey gibi isimler düşünüyorum lakiiin eşim oğlumda istediği isim vardı Alpkan 😬 sonu kan'la bitio diye eşimin adı gürkan😁 şimdi oğluşuma öğretti erkek olursa alpkan koycaz oğlum diye . Şimdi oğluşum tutturuyo Alpkan olsun diye ayyy napcam bilmiyorum oğlumun iki ismi var Haktan Doruk. Dorugu ben istedim Haktanı eşim. Şimdi erkek olursa vat halime Alpkan diye tutturuyolar.
Kızım olursa Duru diyodum Doruk Duru uyumlu diye ama nasip bakalım 😃

Daha önce konuştuk mu seninle bilmiyorum ama bende de aynı sorun var cnm malesef. ilk tahlilde 4.55 ikincisinde 3,7 çıktı. doktorumun yorumu normali 2,5 ve altı ancak bazen hamilelik durumunda hormonlar sebebiyle böyle durumlar olup sonra kendiliğinden düzeliyor bu yüzden de hemen ilaç kullanmayalım bir süre gözlemleyelim ama bunu sen gel bana anlat işte ben ne olursa olsun düşük dozda da olsa bir ilaçla durumu desteklemek isterim sonra düzelirse yine bırakırım. bugün doktorda kontrolüm var iyice konuşucam ilaç konusunda biraz bastırmayı düşünüyorum bakalım ne cevaplar alıcam, duruma göre yazarım sana. sende moralini bozma bunlar büyük problemler değil inşallah hem ilaca da başlamışsın düzelir inşallah.

Canım bende hamile kalmadan önce içiyordum..allahıma hep dua ediyordum hamile kalırsam siğaradan tiksindir beni diye...şimdi tiksindim eşim içince bile midem bulanıyor...canım kendini firenlemeye çalış biliyorum içen için çok zor ama o masum bebişini düşün

Ben şu anda 11+6'yım. İlaca başlayalı 3-4 hafta oldu sanırım. Bir yan etkisini görmedim. Sabah aç karına içiyorsun zaten minicik bişey.

maşallah ozaman sana..canım ya valla sorma hem bulantı hem ağrı hem yanma midem mahvetti. beni..birde bu halde çalışmak ölüm ölüm..

Sana güzel bi isim tiyosu soylim EYMEN Kuran'da geçmiyor ama manası hayırlı demek sahabe ismi hemde cennet kapilarinin birisinin adı OKTAY EYMEN

sen benim içimi falan mı okudun Eymen ismini istiyorum bende çok hoşuma gidiyor kuran da geçmiyor ewet ama anlamı güzel şaşırdım bir an Eymen diyince içimi okudun resmen

allah razı olsun erdemde kime gidiyorsun canım...ya sur hastanesine gittim ama cumartesileri yok ee bende çalışıyorum hafta içi gidemiyorum...
Ayşe funda hanıma gidiyorum canım. Sur'a bende gittin iki kere tek dr oldugu için cok kalabalıktı arrık erdeme başladım. Yoksa surdaki dr'dancok iyiymiş

Bende 80 ile hamile kaldım suan hala 80 im. Evlendiğimde 67 kg dum 2 yılda 13 kg aldım bende benim suan 6 aylık hamileler gibi gobisim var ama umrumda değil bebeğim sağlıklı olsun kilo dert değil benim için

aynen tatlım :13::13::13::13::13::13::13: hamileliğimiz çok belli olmayacak işte

zaten karnını ortaya atmamak gerekiyor hamile kalınca onu saklamak lazım uğraşmayız onunla

doruk ta güzel isim canım..evde eren denizin annesi toprak ın babası diye soguk savaş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…