2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yeme konsunda bnde cok iştahsızım hele bide tek olunca ağzıma bişi koymuyorum. Oğlumda da cok kilo almamıştım tabi şindiye göre dha zayıftım😃67 hamile kaldım. Gecen hafa gittiginde aynı kiloda cıktım. Sanırım cok almıck gibiyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen benim içimi falan mı okudun Eymen ismini istiyorum bende çok hoşuma gidiyor kuran da geçmiyor ewet ama anlamı güzel şaşırdım bir an Eymen diyince içimi okudun resmen

Ozaman bu sana bi işaret bizde Eymen yada Ömer arasinda kaldik

Peygamber Efendimiz (S.A.V) Hz. Ayşe'yi Hümeyram diye severmiş.... Manası pembecik pembe yanaklı kadın demek babam o yönü de düşünerek koymuş

Benim gibi gaz sancısı çeken var mı ? Dünden beri mahvoldum tuvalete çıkamıyorum karnımin sol tarafı kasiklarima kadar sancı yapıyor . Nasıl geçecek doktora söyledim rahim genişliyor normal dedi

bende 2 isim istiyorum(çocuk ilerde sövücek form falan doldururken ana adı 2 isim baba adı 2 isim kendi 2 isim ama olsun) kız olursa aşık olduğum bi isim var ama eşim pek istemiyo bende arsızlık yapıyorum ben doğurcam benim doğurduğum benim kararım diyorum kız da ADEN erkekte kerem ömer yusuf ayaz işte bunlardan seçebilir kocişim izin veriyorum
aynen tatlım :13::13::13::13::13::13::13: hamileliğimiz çok belli olmayacak işte

zaten karnını ortaya atmamak gerekiyor hamile kalınca onu saklamak lazım uğraşmayız onunla
evet cnm bence de hamilelikte karın çok belli olmamalı çocuk çok etkileniyo ondan, insanların hep bakışına maruz kalması bebek için iyi bişi deil
Ben Eymen eşim ömer istiyor :) hayırlısı artık
canım eymenin kökeni nedir. kürtçe'yi çağrıştırdı bana nedense hangi dil acep:26:

Bı doktorlara akıl sır erdirmek zor zaten bunların yüzünden doktor olup şıkıcaz ... Başladım ama geç başlamışmı oldum acaba ... Daha doğru düzgün bi kadın doğumcu bile bulamadım ben.. Çok mu inceliyorum ne anlamadım.

Ahh canım doktor tamam demeden sen niye ayaklandın. Ben de kanama olduğumda doktor kendini zorlamışsın demişti. Sana da öyle olmuştur. Allahın izni ile bişey olmamıştır bebeğine merak etme. Haber ver bize de olur mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet aynen öyle bebek olduğu çok belli olmayacak

Hiç korkma canim Rabbim herseyin hayırlısı verir iki test yaptırırken aç tok farketmiyor cnm kan veriyorsun ultrason a giriyorsun uzun bir süre Bebeğimi izledim çok güzel mutluluk verici bir duygu :)

Amin canım benim inşallah ay ne güzel inşallah bende uzun uzun izleyebilirim meleğimi çok teşekkür ederim

erkek olursa eymen iki isim koyarız yine ikinciyi babası seçsin artık bu sefer kız olursa Reyyan istiyorum, eren deniz kulağıma hoş geldi:)
Ben kaçla kaldığımı söylesem ahan da böyle açılır gözlerin

79la hamile kaldım şu an 77yim 1 yıl önce 62 kiloydum evlendim 1 yılda 15 kilo aldım
hiç de gözlerim böyle açılmadı bende 100 üm diyeceksin sandım
maşallah bebeğine bencede bırakmalısın geçenlerde eniştem bahçede yakmış içiyor hayırdır dedim izin aldın mı ben yanımda sigar içirtmem açık hava beni bağlamaz ne oğluma soluttum ne kendim solurum o dumanı
maşallah canım gözün aydın
hiçç karışmasın benimkide 2.1 çıktı oğlumda öyle çıkmıştı
Benim gibi gaz sancısı çeken var mı ? Dünden beri mahvoldum tuvalete çıkamıyorum karnımin sol tarafı kasiklarima kadar sancı yapıyor . Nasıl geçecek doktora söyledim rahim genişliyor normal dedi

ben ilk zamanlar çok çektim bir kere rezene içtim sonra olmadı:) yemklerinde kimyon mutlaka kullan

ayy reyyan ismide çok güzel...senin oğlun vardı dimi canım hadi bakalım inşallah birde kızın olur.

Selam kızlar nasılsınız iyimisiniz canlarım

İsimlerden bahsetmişsiniz.. Biz erkk olsaydı yusuf ali koyacaktık karar vermiştik.. Ama kız olduu için baska isim arayısına girdik... Kızımın ismi humeyra onun yanına yakısacak bi isim düşünüyoruz ama hiç bişey aklıma gelmiyo.. Kendimizi erkege öle kaptırmısız ki
Şimdi kız ismi aramak lazım.. Ben eşime suncam isimleri onun istedigi olucak ben zaten en begendiklerimi sunucam farketmicek...

Kızlar Allahın iZniyle bugun ilk niyetimi ettim ... Olmassa bi gün tutarım orucumu bı gün tutmam.. Bebegim için...

pendik çok uzak değilse eğer pendik bölge hastanesi,,, mustafa bey var çok iyi doktor ,,, ve ssk ile anlaşmalı olduğu için fiyatlar gayet makul,,,

Selam herkese.. Ben ara ara girip yazilanlari okuyorum ama tek tek cevap yazmam mumkun olamayacagi icin sadece okumakla yetiniyorum. 5 yasinda bir oglum 2 bucuk yasinda da bir kizim var ve butun gun onlar ve islerden vaktim hic olmuyor. Simdi burda sahur vakti girdim yazmak istedim hazir cocuklar uyurken. Isimlere ben coktan karar verdim. Erkekse Yasin Bera, kizsa Vera koyacagim insaallah. Aslinda kizimin ismi Busra Vera ama artik sadece Busra diye cagiriyoruz ve Vera ismini cok sevdigim halde kaynadi gitti resmen:) Oglumun ismi de Yusuf Taha. Herkese guzel bir gun diliyorum. Oruclu annelere hayirli iftarlar simdiden...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…