sen benim içimi falan mı okudunEymen ismini istiyorum bende çok hoşuma gidiyor kuran da geçmiyor ewet ama anlamı güzel şaşırdım bir an Eymen diyince içimi okudun resmen
öylemi ne güzel benim hiç aklımda olmayan bir isimdi rüyamda gördüm..kızıma hamileyken doğmuştu hümeyra diye seviyordum..eşim şimdi diyor sakın bundada rüya gördüm deme..ben koyucam ismini..dedim bilemem çabuk tut elini:)
ben eymen eşim ömer istiyor :) hayırlısı artık
bende 2 isim istiyorum(çocuk ilerde sövücek form falan doldururken ana adı 2 isim baba adı 2 isim kendi 2 isim ama olsunKızlar isim düşündünüz mü hiç...İlk oğlum adı biz nişanlıyken belliydi eşimin babasının adını koyduk...Şimdi cumartesi günü cinsiyeti öğrendimiz den beri eşimle isim arayışına girdik gerci önümüzde daha uzun zaman var allahım sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin de...Şimdi eşim Eren Deniz olsun diyor ben Toprak olsun dedim daha net degil ama ilk etapta aklımıza gelen isimler bunlar..Sizler ne düşünüyorsunuz isim olarak belki fikir olur
evet cnm bence de hamilelikte karın çok belli olmamalı çocuk çok etkileniyo ondan, insanların hep bakışına maruz kalması bebek için iyi bişi deilaynen tatlım :13::13::13::13::13::13::13: hamileliğimiz çok belli olmayacak işte
zaten karnını ortaya atmamak gerekiyor hamile kalınca onu saklamak lazım uğraşmayız onunla
canım eymenin kökeni nedir. kürtçe'yi çağrıştırdı bana nedense hangi dil acep:26:Ben Eymen eşim ömer istiyor :) hayırlısı artık
Ben şu anda 11+6'yım. İlaca başlayalı 3-4 hafta oldu sanırım. Bir yan etkisini görmedim. Sabah aç karına içiyorsun zaten minicik bişey.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Daha önce konuştuk mu seninle bilmiyorum ama bende de aynı sorun var cnm malesef. ilk tahlilde 4.55 ikincisinde 3,7 çıktı. doktorumun yorumu normali 2,5 ve altı ancak bazen hamilelik durumunda hormonlar sebebiyle böyle durumlar olup sonra kendiliğinden düzeliyor bu yüzden de hemen ilaç kullanmayalım bir süre gözlemleyelim ama bunu sen gel bana anlat işte ben ne olursa olsun düşük dozda da olsa bir ilaçla durumu desteklemek isterim sonra düzelirse yine bırakırım. bugün doktorda kontrolüm var iyice konuşucam ilaç konusunda biraz bastırmayı düşünüyorum bakalım ne cevaplar alıcam, duruma göre yazarım sana. sende moralini bozma bunlar büyük problemler değil inşallah hem ilaca da başlamışsın düzelir inşallah.
Kızlar bugün bi yarım saat yürüdüm hafta sonuda yine bi okadar yürüdüm bugün kanamam geldi hemde kırmızı çok korkuyorum doktorumu aradım yarın gel bi kalp atışlarına bakalım fazla ayakta kalınca birikmiş kan akıyordur, düşük olsa ağrı sancı olur dedi ama benim içim içimi yiyor tövbeler olsun bidaha yürümem 😔😔😔 buarada progestan kullanıyorum ben 😔
bende 2 isim istiyorum(çocuk ilerde sövücek form falan doldururken ana adı 2 isim baba adı 2 isim kendi 2 isim ama olsun) kız olursa aşık olduğum bi isim var ama eşim pek istemiyo bende arsızlık yapıyorum ben doğurcam benim doğurduğum benim kararım diyorum kız da ADEN erkekte kerem ömer yusuf ayaz işte bunlardan seçebilir kocişim izin veriyorum
evet cnm bence de hamilelikte karın çok belli olmamalı çocuk çok etkileniyo ondan, insanların hep bakışına maruz kalması bebek için iyi bişi deil
canım eymenin kökeni nedir. kürtçe'yi çağrıştırdı bana nedense hangi dil acep:26:
Hiç korkma canim Rabbim herseyin hayırlısı veririki test yaptırırken aç tok farketmiyor cnm kan veriyorsun ultrason a giriyorsun uzun bir süre Bebeğimi izledim çok güzel mutluluk verici bir duygu :)
maşallah ozaman sana..canım ya valla sorma hem bulantı hem ağrı hem yanma midem mahvetti. beni..birde bu halde çalışmak ölüm ölüm..
canım benim Allah sabır versin hamileyken çalışmak çok zor olur
erkek olursa eymen iki isim koyarız yine ikinciyi babası seçsin artık bu seferKızlar isim düşündünüz mü hiç...İlk oğlum adı biz nişanlıyken belliydi eşimin babasının adını koyduk...Şimdi cumartesi günü cinsiyeti öğrendimiz den beri eşimle isim arayışına girdik gerci önümüzde daha uzun zaman var allahım sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin de...Şimdi eşim Eren Deniz olsun diyor ben Toprak olsun dedim daha net degil ama ilk etapta aklımıza gelen isimler bunlar..Sizler ne düşünüyorsunuz isim olarak belki fikir olur
Ben kaçla kaldığımı söylesem ahan da böyle açılır gözlerin
hiç de gözlerim böyle açılmadı79la hamile kaldım şu an 77yim1 yıl önce 62 kiloydum evlendim 1 yılda 15 kilo aldım
maşallah bebeğine bencede bırakmalısın geçenlerde eniştem bahçede yakmış içiyor hayırdır dedim izin aldın mı ben yanımda sigar içirtmem açık hava beni bağlamaz ne oğluma soluttum ne kendim solurum o dumanıMerhaba bayanlar...
bizim dun dr.randewumz vardi.
cok sukur boyu ve gelisimi iyiymis bebisimin.
ikili test icinde kan aldilar 10 gun sonra sonuc cikcak.
ama doktoruma sigarayi birakamadigimi soledim.
hemen birakmam gerektigini ve butun nikotinin bebisden gectigini soledi.
var mi benim gibi sigarayi birakamayan.
maşallah canım gözün aydıngünaydınnnnn günaydın tatlı annişlerr hepinize huzurlu günler:119::119::119::119:
uzun zamandan sonra doğru düzgün kahvaltı hazırlayıp içim kalkmadan yiyebildim çok şükür Allahım
darısı tüm içi bulananlara olur inşallah
birde şu mide ağrılarım geçip iştahım açılırsa tam olacak
hiçç karışmasın benimkide 2.1 çıktı oğlumda öyle çıkmıştıKızlaarr... Uf.. Dün ikili test yaptırdık.. Kafam karıştı ense kalınlığı ilk önce 2.38 çıktı on dk uğraştı doktor. 2.24 ve en son 2.10 çıktı.. İlk ölçtüğünde biraz kalın dedi bana sınırın üstünde değil ama sınır 3mm miş bu arada yine de 1 küsür olmasını isteriz falan dedi.. Hani sordum bir sorun olur mu diye suan bir sorun yok dedi.. Bide bebişim bayağı büyümüş bir de hareketli hareketli sormayın resmen horon tepiyor e laz çocugu olacağını anladı sanırımama ense kalınlığı biraz korkuttu beni pazartesi kan sonucu gelecek insaallah bir şey çıkmaz Allahın izniyle... İkili test yaptıran var mı böyle sizinki nasıl cıktı annecikler?
Benim gibi gaz sancısı çeken var mı ? Dünden beri mahvoldum tuvalete çıkamıyorum karnımin sol tarafı kasiklarima kadar sancı yapıyor . Nasıl geçecek doktora söyledim rahim genişliyor normal dedi
erkek olursa eymen iki isim koyarız yine ikinciyi babası seçsin artık bu seferkız olursa Reyyan istiyorum, eren deniz kulağıma hoş geldi:)
hiç de gözlerim böyle açılmadıbende 100 üm diyeceksin sandım
maşallah bebeğine bencede bırakmalısın geçenlerde eniştem bahçede yakmış içiyor hayırdır dedim izin aldın mı ben yanımda sigar içirtmem açık hava beni bağlamaz ne oğluma soluttum ne kendim solurum o dumanı
maşallah canım gözün aydın
hiçç karışmasın benimkide 2.1 çıktı oğlumda öyle çıkmıştı
ben ilk zamanlar çok çektim bir kere rezene içtim sonra olmadı:) yemklerinde kimyon mutlaka kullan
günaydıınnnn...canlar...ben geldim...bayadır yokum..aktif olamıyorum hala...bulantılarım tam gaz devam ediyor ve çok şiddetli bel ağrım var...bir görseniz sürünerek yürüyorum..yatınca iki kişi kolumdan tutup kaldırıyor...ilk hamileliğimle uzaktan yakından alakası yok bu hamilelliğimin..allahım biran önce geçse şu bulantılar..normal hayata aranıza katılmak istiyorrum(((buarada ben hala doktor bulamadım kafayı yiycem...3 tane doktora gittim...ama ya çok uzak ya cumartesi çalışmıyor..ya fiyatı çok pahalı napıcağımı şaşırdım...istanbul anadolu yakası yokmu bana doktor tavsiye edicek kimse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?