2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy reyyan ismide çok güzel...senin oğlun vardı dimi canım hadi bakalım inşallah birde kızın olur.

evet canım bir oğlum var emir ensar onun da adı:)) inşallah sağlıklı olsunda

Ben canım maalesef günde 3 tane içiyom ama içiom maalesef delircem ne kadar iradesizim diye gerçi günde 1 ila 1,5 paket arası içiodum baya bi düşürdüm ama bırakamıyom (

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Internette arapça kökenli olduğu yazıyor canım :)

Allah kabul etsin breek breek :13:

ben bugün tutamadım yaaa 11 de 8deyim şu an

:)) Hümeyra ismini çok severim o da listemde de eşim istemedi, dur bakalım daha kesin değil ki canım belki erkektir ,Allah kolaylık versin orucunda

güzel isimler canım

bendensin canım bakalım bizde birtek erkek ismi olarak yusuf aliyi düşündük..daha cinsiyeti öğrenmedik..aslında yusuf aliyi evlenmeden önce düşündüğümüz için...öyle oldu..rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin...

Bizim oglumuzun 1. ismi belli Oktay eşimin rahmetli abisinin ismi ben 2 isim istiyorum 2. Isim kuran da geçen anlamı güzel bir isim olsun istedim ama bulamadım :44:

Hosgeldinnniz oglusunda sende☺☺ hayirli olsun oglusunn masallah size😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buarada canlarım bebegime yaptıgınız yorumlar ve iyi dilekler için heppinize teşekkür ederim ..
Cok saolun alıntı yptım ama gitti

Şimdi kalkıp evi toplamam lazım.. Bu aksam iftara dawetliyiz.. O yüsden yenek konusunda rahatım.:)
Persembe gününde nasipse ewime dawetim var.. Babamlar ve amcamlar..
Ah su ramazanın güzelligi hiç bitmese.
Gercekten cok seviyorum.. Hele en son tutulan oruc o en son gün içimi bi hüzün kaplıyo aglıyorum...ama bayram sabahıda bi sevincli oluyo

Himmm onunla ilgili hic bilgim yok canim 😯😯

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım .. Beneklerimizin ismi cismi coktan belli olduhak nazarında muhakkak onlar bizi bulacaklardır aslında :) işte beklicez
ay benim ismim de çok popülermiş

Hümeyra lar yaşasın :119::119::119::119::119:

:119::119::119::119:

kuzum senin lekelenmen olmuyor mu misafir nasıl kabul ediyorsun? Eski ben durmazdım ama bu ikinci düşük tehlikesi olunca bir kayıp olunca frenledim artık kendimi, bu ramazan kabul edemiycem kimseyi

16. Cüz verildi...

Kızlar ramazanın 11. Günündeyiz zaman cok cabuk geçiyo... Burda ben hatırlamıorum sürekli malum problem oldu .. Ama cüzler henüz bitmedi... En azından bir hatim bagıslasaydık ramazanda cocuklarımıza cok iyi olacaktı... Cüz almak isteyenler özelime yazın bebişler .
Burda oln eleştirileri görmezden gelemiyorum yoksa biliyosunuz...
Öpüyorum sizi ve hatmi şerifedavet ediyorum

Tevhidler bitmedi sanırım..

41 yasini şerif akgokcen arkadas nasıl durumlar

kuzum senin lekelenmen olmuyor mu misafir nasıl kabul ediyorsun? Eski ben durmazdım ama bu ikinci düşük tehlikesi olunca bir kayıp olunca frenledim artık kendimi, bu ramazan kabul edemiycem kimseyi

Canım oluyo kendimi fazla yormuyorum... Ama ramazanıda tek geçirmek beni daha cok hasta ediyo... Birileriyle olmak kalabalık olmak bana cok iyi geliyo ... Mesela bugun temizligimi yapıcam yawasca
Yarında bosum.. Pilav hariç bütün yemeklerimi yapıcam acele etmeden yapıcam için i problem yasamıcamı düşünüyorun.. Persembe gününde bi sil siüpür aksamada bi pilav tamamdır.. Hersey organize patron

sigara içen anneler yada pasif içici anneler lütfen bu reklamlara bakın,,,,

http://www.youtube.com/watch?v=sYqGQ6euenQ

denilen şey bazen anneler bebeklerinin en kötü düşmanı olabilir,,,,

http://www.youtube.com/watch?v=g_YZ_PtMkw0
bunda DA çocuklar yetişkenlerden ateş istiyor ve yetişkinler sigaranın ne kadar zararlı olduğunu anlatıyor,,,

http://www.youtube.com/watch?v=-X37LcJtYJw

bunda da çocuğun sadece bir dakika sensiz kaldığında böyle oluyor bir ömür boyu sensiz kalmasını hayal edebilir misin?

http://www.youtube.com/watch?v=j_BBpntdqZA
bunda da çocuklar yetişkinler daha çabuk nefes alabilir diyor,,, ve ne yaparsanız yapın evdeki sigara çocuğunuza ulaşır çünkü kimyasal maddeler evşn içinde 5 saat kalıyor diyor,,,, dışarıda sigara için diyor,,,,

ohh helal sana becerikli hatun vallahi ben annemde kalıyorum evimden tiksindim..giremiyorum daha ne kadar sürücek bu bakalım...

Yasini şerif bende canım 35 tane oldu:))

tamam canım çok dikkat et gözüm çok korktu benim, bende her işimi yavaş yapıyordum ama oldu işte şimdi yatıyorum:) yemek yapıyorum çamaşır asıyorum topluyorum o kadar tabi yatak vs. düzeltiliyor:) biz her gün kalabalığız aile apartmanı ya her akşam beraberiz:)

hastalıkların arkasındaki piskolojik nedenler...

İdrar Sorunları: (Endişe. Eski, düşünceler saplanma. Bıkkınlık.)

Eskiyi kolaylıkla ve rahatlıkla bırakıyor ve yeniye hayatımda yer veriyorum.

İdrar yolu enfeksiyonu: (Genellikle karşı cinse veya sevgiliye duyulan öfke. Başkalarını

suçlamak.) Bu koşulları yaratan bilincimdeki kalıpları değiştiriyorum. Değişmeye hazırım. Kendimi seviyorum.

Mide bulantısı: (Korku. Bir fikri ya da deneyimi kabul edememe.)

Güvendeyim. Hayatın bana daima iyilikler getireceğine güveniyorum.

Diş rahatsızlıkları – Kök kanalı : (Uzun süren kararsızlık. Fikirleri analiz edip kararlar verme konusunda yetersizlik.) Kararlarımı doğru prensiplere dayanarak veririm ve hayatımda yalnızca doğru eylemin gerçekleştiğini bilerek güvenle beklerim.

http://www.izmirliahmetkaya.com/hastaliklarin-ruhsal-nedenleri/

Ne güsel ya ben aile apartmanından cıktım .. Bekarken amcamlar la aynı binada oturuyoduk.. Biri cay demlerdi biri sunu bunu yapardı ne güseldi ;(
Gelin gekdim kimse yok tanıdıgm amca komsularım falan var Allah razı olsun rahatım yani.. Ama akraba bi başka işte

ohh helal sana becerikli hatun vallahi ben annemde kalıyorum evimden tiksindim..giremiyorum daha ne kadar sürücek bu bakalım...

Canım ben ilk hamilelifimde senin gibiydim... Cok kötü oluyodum... Ne yemek ne bişi... Hep dısardan yedik... Temizligede kadın geldi ... Ama bunda şükürler olsun pek bi rahatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…