ayy reyyan ismide çok güzel...senin oğlun vardı dimi canım hadi bakalım inşallah birde kızın olur.
Merhaba bayanlar...
bizim dun dr.randewumz vardi.
cok sukur boyu ve gelisimi iyiymis bebisimin.
ikili test icinde kan aldilar 10 gun sonra sonuc cikcak.
ama doktoruma sigarayi birakamadigimi soledim.
hemen birakmam gerektigini ve butun nikotinin bebisden gectigini soledi.
var mi benim gibi sigarayi birakamayan.
bende 2 isim istiyorum(çocuk ilerde sövücek form falan doldururken ana adı 2 isim baba adı 2 isim kendi 2 isim ama olsun) kız olursa aşık olduğum bi isim var ama eşim pek istemiyo bende arsızlık yapıyorum ben doğurcam benim doğurduğum benim kararım diyorum kız da ADEN erkekte kerem ömer yusuf ayaz işte bunlardan seçebilir kocişim izin veriyorum
evet cnm bence de hamilelikte karın çok belli olmamalı çocuk çok etkileniyo ondan, insanların hep bakışına maruz kalması bebek için iyi bişi deil
canım eymenin kökeni nedir. kürtçe'yi çağrıştırdı bana nedense hangi dil acep:26:
Selam kızlar nasılsınız iyimisiniz canlarım
İsimlerden bahsetmişsiniz.. Biz erkk olsaydı yusuf ali koyacaktık karar vermiştik.. Ama kız olduu için baska isim arayısına girdik... Kızımın ismi humeyra onun yanına yakısacak bi isim düşünüyoruz ama hiç bişey aklıma gelmiyo.. Kendimizi erkege öle kaptırmısız ki
Şimdi kız ismi aramak lazım.. Ben eşime suncam isimleri onun istedigi olucak ben zaten en begendiklerimi sunucamfarketmicek...
Kızlar Allahın iZniyle bugun ilk niyetimi ettim ... Olmassa bi gün tutarım orucumu bı gün tutmam.. Bebegim için...
:)) Hümeyra ismini çok severim o da listemde de eşim istemedi, dur bakalım daha kesin değil ki canım belki erkektir ,Allah kolaylık versin orucundaSelam kızlar nasılsınız iyimisiniz canlarım
İsimlerden bahsetmişsiniz.. Biz erkk olsaydı yusuf ali koyacaktık karar vermiştik.. Ama kız olduu için baska isim arayısına girdik... Kızımın ismi humeyra onun yanına yakısacak bi isim düşünüyoruz ama hiç bişey aklıma gelmiyo.. Kendimizi erkege öle kaptırmısız ki
Şimdi kız ismi aramak lazım.. Ben eşime suncam isimleri onun istedigi olucak ben zaten en begendiklerimi sunucamfarketmicek...
Kızlar Allahın iZniyle bugun ilk niyetimi ettim ... Olmassa bi gün tutarım orucumu bı gün tutmam.. Bebegim için...
Selam herkese.. Ben ara ara girip yazilanlari okuyorum ama tek tek cevap yazmam mumkun olamayacagi icin sadece okumakla yetiniyorum. 5 yasinda bir oglum 2 bucuk yasinda da bir kizim var ve butun gun onlar ve islerden vaktim hic olmuyor. Simdi burda sahur vakti girdim yazmak istedim hazir cocuklar uyurken. Isimlere ben coktan karar verdim. Erkekse Yasin Bera, kizsa Vera koyacagim insaallah. Aslinda kizimin ismi Busra Vera ama artik sadece Busra diye cagiriyoruz ve Vera ismini cok sevdigim halde kaynadi gitti resmen:) Oglumun ismi de Yusuf Taha. Herkese guzel bir gun diliyorum. Oruclu annelere hayirli iftarlar simdiden...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar nasılsınız iyimisiniz canlarım
Bizim oglumuzun 1. ismi belli Oktay eşimin rahmetli abisinin ismi ben 2 isim istiyorum 2. Isim kuran da geçen anlamı güzel bir isim olsun istedim ama bulamadım :44:
Toksoplazmayi bir defa geçiren asilaniyomus bir daha olmuyomus bununla ilgili bilgin varmi benim test pozitif cikti önceden gecirmisim önceki hamileliklerimde hic hatirlamiyorum bu testi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım .. Beneklerimizin ismi cismi coktan belli olduhak nazarında muhakkak onlar bizi bulacaklardır aslında :) işte beklicezbendensin canım bakalım bizde birtek erkek ismi olarak yusuf aliyi düşündük..daha cinsiyeti öğrenmedik..aslında yusuf aliyi evlenmeden önce düşündüğümüz için...öyle oldu..rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin...
ay benim ismim de çok popülermiş
Hümeyra lar yaşasın :119::119::119::119::119:
Buarada canlarım bebegime yaptıgınız yorumlar ve iyi dilekler için heppinize teşekkür ederim ..
Cok saolun alıntı yptım ama gitti
Şimdi kalkıp evi toplamam lazım.. Bu aksam iftara dawetliyiz.. O yüsden yenek konusunda rahatım.:)
Persembe gününde nasipse ewime dawetim var.. Babamlar ve amcamlar..
Ah su ramazanın güzelligi hiç bitmese.
Gercekten cok seviyorum.. Hele en son tutulan oruc o en son gün içimi bi hüzün kaplıyo aglıyorum...ama bayram sabahıda bi sevincli oluyo
kuzum senin lekelenmen olmuyor mu misafir nasıl kabul ediyorsun? Eski ben durmazdım ama bu ikinci düşük tehlikesi olunca bir kayıp olunca frenledim artık kendimi, bu ramazan kabul edemiycem kimseyi
Canım oluyo kendimi fazla yormuyorum... Ama ramazanıda tek geçirmek beni daha cok hasta ediyo... Birileriyle olmak kalabalık olmak bana cok iyi geliyo ... Mesela bugun temizligimi yapıcam yawasca
Yarında bosum.. Pilav hariç bütün yemeklerimi yapıcam acele etmeden yapıcam için i problem yasamıcamı düşünüyorun.. Persembe gününde bi sil siüpür aksamada bi pilav tamamdır.. Hersey organize patron
Yasini şerif bende canım 35 tane oldu:))16. Cüz verildi...
Kızlar ramazanın 11. Günündeyiz zaman cok cabuk geçiyo... Burda ben hatırlamıorum sürekli malum problem oldu .. Ama cüzler henüz bitmedi... En azından bir hatim bagıslasaydık ramazanda cocuklarımıza cok iyi olacaktı... Cüz almak isteyenler özelime yazın bebişler .
Burda oln eleştirileri görmezden gelemiyorum yoksabiliyosunuz...
Öpüyorum sizi ve hatmi şerifedavet ediyorum
Tevhidler bitmedi sanırım..
41 yasini şerif akgokcen arkadas nasıl durumlar
Canım oluyo kendimi fazla yormuyorum... Ama ramazanıda tek geçirmek beni daha cok hasta ediyo... Birileriyle olmak kalabalık olmak bana cok iyi geliyo ... Mesela bugun temizligimi yapıcam yawasca
Yarında bosum.. Pilav hariç bütün yemeklerimi yapıcam acele etmeden yapıcam için i problem yasamıcamı düşünüyorun.. Persembe gününde bi sil siüpür aksamada bi pilav tamamdır.. Hersey organize patron
Yasini şerif bende canım 35 tane oldu:))
tamam canım çok dikkat et gözüm çok korktu benim, bende her işimi yavaş yapıyordum ama oldu işte şimdi yatıyorum:) yemek yapıyorum çamaşır asıyorum topluyorum o kadar tabi yatak vs. düzeltiliyor:) biz her gün kalabalığız aile apartmanı ya her akşam beraberiz:)
ohh helal sana becerikli hatun vallahi ben annemde kalıyorum evimden tiksindim..giremiyorum daha ne kadar sürücek bu bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?