2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hiç korkma canim Rabbim herseyin hayırlısı verir iki test yaptırırken aç tok farketmiyor cnm kan veriyorsun ultrason a giriyorsun uzun bir süre Bebeğimi izledim çok güzel mutluluk verici bir duygu :)

Canimmm gözün aydın çok sevindim bende persembe rabdevum var ikili test yapilcakmis.amniyosentezi dusunmeeee allah korusun kötü ciksa dogurmican mi :))) hic üzülme kafaya da tkma çok öptüm

sağol canım güzel sonuçlar için darısı başına

canım ikili test yaptırdın mı sonuçların nasıl çktı riskli mi, sonuçların iyise ulturoson da herşey normalse amniyosentes yaptırma na gerek varmı çünkü onda da düşük riski var

canım burada testleri mecbur izmire gönderiyorlarmış. onun için 5-6 gün sonra belli olurmuş. ama ultrason normal kuzum. Allaha şükür.

Canım amniyo için çok erken konuşmamış mı Dr.. Sonuçta ikili test sonuçlarım güzelse hiç yaptırma. O da düşük ihtimalini artırıyor..

Haklısın canım zaten yaptırsam bile sonuç kötü çıkarsa ben bebeğime zarar veremem ki. canım test sonuçları 5-6 gün sonra çıkacakmış. Allahımın izniyle güzel çıkar inşallah.

tatlım, kan örneklerini yurtdışına gönderip %99 sonuç da alabiliyorsun, 2700 tl ye mal oluyor onuda bir araştır istersen

evet duydum canım ama ücret bayağı pahalı yaaa.

maşallah kuzuna amniyosentez çok gereksiz canım yaptırma bence
sağol gülüm bende eşimle konuştum düşünmüyorum inşallah 2 li tarama testleri de güzel çıkar da...

Canim gozun aydin bebeginin herseyi guzel cikmis aslinda niye baska testler onerdi anlamadim ama doktorun bilir sonucta senin icin en iyisini eger doktoruna guveniyorsan yaptir buyuk bi karar iyi dusunmek gerek :26:

bence de sıla burun kemiği ve ense kalınlığı normal allahıma bin şükür. ikili taramada bir haftaya kadar sonuçlanacak daha sonucu görmedi bile.

onun korktuğu benim yaşım. yaşım 37 risk ondan dolayıymış. daha sonuçları görmeden herşey yolunda gidiyor ama yaşınızdan dolayı amniyosentez dedi zaten. ama düşünmüyorum. zaten 16. haftada oluyormuş. yani bana düşünmem için 4 hafta verdi.

Canım benim .. Allah sabır vermiş sana.. İnşaallah evladını sağ salim al kucagına.. Esmaül Hüsna yı oku bol bol dualarında.. Mübdi zikrini günde 99 kez tavsiye ediyorlar.. Eşin karnına koysun elini 99 kez okusun.. Dua cok önemli

günaydıınnnn...canlar...ben geldim...bayadır yokum..aktif olamıyorum hala...bulantılarım tam gaz devam ediyor ve çok şiddetli bel ağrım var...bir görseniz sürünerek yürüyorum..yatınca iki kişi kolumdan tutup kaldırıyor...ilk hamileliğimle uzaktan yakından alakası yok bu hamilelliğimin..allahım biran önce geçse şu bulantılar..normal hayata aranıza katılmak istiyorrum(((buarada ben hala doktor bulamadım kafayı yiycem...3 tane doktora gittim...ama ya çok uzak ya cumartesi çalışmıyor..ya fiyatı çok pahalı napıcağımı şaşırdım...istanbul anadolu yakası yokmu bana doktor tavsiye edicek kimse....

Kızlar isim düşündünüz mü hiç...İlk oğlum adı biz nişanlıyken belliydi eşimin babasının adını koyduk...Şimdi cumartesi günü cinsiyeti öğrendimiz den beri eşimle isim arayışına girdik gerci önümüzde daha uzun zaman var allahım sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin de...Şimdi eşim Eren Deniz olsun diyor ben Toprak olsun dedim daha net degil ama ilk etapta aklımıza gelen isimler bunlar..Sizler ne düşünüyorsunuz isim olarak belki fikir olur

Hosbuldum cnm 2 haftadir ust uste gidiyorum gostermiyor kendini cok ugrasti doktorum en sonunda %90 erkek dedi benim minigim ilerleyen haftalarda süpriz yapmazsa hayırlısı ile oğlumuz olacak :)

oğlumda 58 le hamile kaldım 76 la doğuma gittim 16 kilo aldım:) ilk aydan itibaren almıştım

şimdi 69 la kaldım henüz 500 gr aldım çok alacağımı sanmıyorum bu sefer:) çünkü zaten kiloluyum:)

Ben kaçla kaldığımı söylesem ahan da böyle açılır gözlerin

kız olursa Zeynep yada Beyza ama Zeynep %80 ihitmal önde

erkek olursa Kerem Selim gibi isimler düşündüm ama

eren deniz güzel bence....daha cinsiyet belli değil ama bizde oğlumuz olursa yusuf ali düşünüyoruz...kız olursa hiç düşünmedik..kızımın adıda hümeyra..

Bizim oglumuzun 1. ismi belli Oktay eşimin rahmetli abisinin ismi ben 2 isim istiyorum 2. Isim kuran da geçen anlamı güzel bir isim olsun istedim ama bulamadım :44:

79la hamile kaldım şu an 77yim 1 yıl önce 62 kiloydum evlendim 1 yılda 15 kilo aldım

bende 74 le kaldım daha şimdiden kendimi taşıyamıyorum aslında kilo almadım ama çok hantallaştım kızımdada 62 ile hamile kalıp 75 ile doğuma gitmiştim..şimdi doğuma gittiğim kilodayım

eren deniz güzel bence....daha cinsiyet belli değil ama bizde oğlumuz olursa yusuf ali düşünüyoruz...kız olursa hiç düşünmedik..kızımın adıda hümeyra..

çok zormuş isim koymak...adama diyorum ki zahmetini ben çekiyorum ben doğrucam bana bırak isim işini Kabul emiyor

Merhaba,

İlk testimde tshım 8,30 çıktı. 25 mglık ilaç kullanmaya başladık. Daha sonra 6,50. Bir endokrinci buldum ve 20 gün önce 3'e düşürdük. Buna rağmen iilacın dozunu arttırdı doktorum. Cuma günü tekrar gideceğim. İnşallah 1'in altına düşmüştür.

İlacın bebeklerimize olumsuz bir etkisi söz konusu değil. Gönlünüz rahat olsun.

Merhaba bayanlar...
bizim dun dr.randewumz vardi.
cok sukur boyu ve gelisimi iyiymis bebisimin.
ikili test icinde kan aldilar 10 gun sonra sonuc cikcak.
ama doktoruma sigarayi birakamadigimi soledim.
hemen birakmam gerektigini ve butun nikotinin bebisden gectigini soledi.
var mi benim gibi sigarayi birakamayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…