Günaydınnnnn
Ne güzel hep buradasanız ben her zaman gelemiyorum işlerin yoğunluğundan eee dolayısıyla geçmişi kaçırıyorum okuyamıyorum
Rabbim nasip ederse ben yarın ikili tarama için kontrole gidicem uzun bir aradan sonra görücem inşallah meleğimi. Bir taraftanda korkuyorum tedirginlik var inşallah hayırlı haberler alırım:18: yarın 12+3 olucam inşallahbenim merak ettiğim belkide konuşmuşunuzdur mutlaka geçmişte ama bu ikili tarama sürecini çok bilmiyorum aç tok farkediyormu bunu sorucaktım :26::26:
bana göre tecrübeli anneler kesenizi ne zaman gördünüz kaçta ken
Canimmm gözün aydın çok sevindim bende persembe rabdevum var ikili test yapilcakmis.amniyosentezi dusunmeeee allah korusun kötü ciksa dogurmican mi :))) hic üzülme kafaya da tkma çok öptüm
canım ikili test yaptırdın mı sonuçların nasıl çktı riskli mi, sonuçların iyise ulturoson da herşey normalse amniyosentes yaptırma na gerek varmı çünkü onda da düşük riski var
Canım amniyo için çok erken konuşmamış mı Dr.. Sonuçta ikili test sonuçlarım güzelse hiç yaptırma. O da düşük ihtimalini artırıyor..
tatlım, kan örneklerini yurtdışına gönderip %99 sonuç da alabiliyorsun, 2700 tl ye mal oluyor onuda bir araştır istersen
sağol gülüm bende eşimle konuştum düşünmüyorum inşallah 2 li tarama testleri de güzel çıkar da...maşallah kuzunaamniyosentez çok gereksiz canım yaptırma bence
Canim gozun aydin bebeginin herseyi guzel cikmis aslinda niye baska testler onerdi anlamadim ama doktorun bilir sonucta senin icin en iyisini eger doktoruna guveniyorsan yaptir buyuk bi karar iyi dusunmek gerek :26:
Bu benim 3.gebeliğim diğer ikisnii kaybettim, onlarda çok hevesliydim patikler battaniyeler emzikler biberonlar almıştım, sonra düşük oldu. çok üzüldüm büyük hayal kırıklılığıydı benim için. sonra evde onları nereye kaldırsam gözümün görmüceği yerlere koydum. Şimdi korkuyorum o zaman yemin ettim, ta ki bebeğim doğana kadar hiç bir şey almıcam.
Hoşgeldin canım...hayırlı olsun oğluşun ...listeye bir erkek bebek daha ekleniyor desene
KİLO takıntısı bende de var.... oğlum da 62 kilo ile hamile kalıp 90 kilo ile doguma girmiştim bir dünya ydım yanibunda biraz daha dikkat ediyorum yediklerime inşallah çok kilo almam
Hosbuldum canım hepimizin bebekleri hayırlı ugurlu olsunhoşgeldinizzzhayırlı uğurlu olsun
oğlumda 58 le hamile kaldım 76 la doğuma gittim 16 kilo aldım:) ilk aydan itibaren almıştım
şimdi 69 la kaldım henüz 500 gr aldım çok alacağımı sanmıyorum bu sefer:) çünkü zaten kiloluyum:)
Eminim benden tombs değilsindirBen kaçla kaldığımı söylesem ahan da böyle açılır gözlerin
Kızlar isim düşündünüz mü hiç...İlk oğlum adı biz nişanlıyken belliydi eşimin babasının adını koyduk...Şimdi cumartesi günü cinsiyeti öğrendimiz den beri eşimle isim arayışına girdik gerci önümüzde daha uzun zaman var allahım sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin de...Şimdi eşim Eren Deniz olsun diyor ben Toprak olsun dedim daha net degil ama ilk etapta aklımıza gelen isimler bunlar..Sizler ne düşünüyorsunuz isim olarak belki fikir olur
Eminim benden tombs değilsindir
Ben kaçla kaldığımı söylesem ahan da böyle açılır gözlerin
Kızlar isim düşündünüz mü hiç...İlk oğlum adı biz nişanlıyken belliydi eşimin babasının adını koyduk...Şimdi cumartesi günü cinsiyeti öğrendimiz den beri eşimle isim arayışına girdik gerci önümüzde daha uzun zaman var allahım sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin de...Şimdi eşim Eren Deniz olsun diyor ben Toprak olsun dedim daha net degil ama ilk etapta aklımıza gelen isimler bunlar..Sizler ne düşünüyorsunuz isim olarak belki fikir olur
Canım şu hamile olup sadece önde göbekleri olan cıtı pıtı hatunlara bayılıyorum yaaGenlerinde var galiba ..benim genler de de yuvarlak hatlar var
Bizim oglumuzun 1. ismi belli Oktay eşimin rahmetli abisinin ismi ben 2 isim istiyorum 2. Isim kuran da geçen anlamı güzel bir isim olsun istedim ama bulamadım :44:Kızlar isim düşündünüz mü hiç...İlk oğlum adı biz nişanlıyken belliydi eşimin babasının adını koyduk...Şimdi cumartesi günü cinsiyeti öğrendimiz den beri eşimle isim arayışına girdik gerci önümüzde daha uzun zaman var allahım sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin de...Şimdi eşim Eren Deniz olsun diyor ben Toprak olsun dedim daha net degil ama ilk etapta aklımıza gelen isimler bunlar..Sizler ne düşünüyorsunuz isim olarak belki fikir olur
79la hamile kaldım şu an 77yim1 yıl önce 62 kiloydum evlendim 1 yılda 15 kilo aldım
eren deniz güzel bence....daha cinsiyet belli değil ama bizde oğlumuz olursa yusuf ali düşünüyoruz...kız olursa hiç düşünmedik..kızımın adıda hümeyra..
Ben de 20 gün falan olmuştu görmeyeli :) çok özlemişim hep benimle ama nasıl özlüyorum yaa. Benim de tsh aslında normal seviyesinde 4.56 çıktı dün ama gebelik in yüksekmiş.. Dün yeni hamile olan bir arkadaşımın tahliline baktım onunki 0,94 çıkmış...
Sen kaç haftalıksın ne zaman başladın ilaca herhangi bir yan etki oluşturuyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?