2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar yaaa benim tek başıma yemek yemek canım istemiyoor ama kocam yokken genelde yalnızım açım ama canım istemiyor sizede oluyormu yalnızlıktan yemek istememe...

slm kızlar 14 haftaya girdim şimdiden 3 kilo almışım 56 ile başladım 59 oldum. bu gidişle 20 kilo alırım heralde:S

cnm ben hem kilolu başladım hemde son tartıldığımda 1,5 kilo almıştım bilmiyorum şimdi 2 olmuştur belki cumartesi ilk trimester bitiyo çok şükür hedefim+1le bitirmekti ama nasip. bizim ailede hamilelikte insanlar evrim geçiriyo. kuzenlerimin biri 48le hamile kalıp 76yla, diğeride 52yle başlayıp 80le tamamladı hamişlikleri. onlar zayıftı bide onlara benzememeliyimmm:18:

Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere

Ben de 20 gün falan olmuştu görmeyeli :) çok özlemişim hep benimle ama nasıl özlüyorum yaa. Benim de tsh aslında normal seviyesinde 4.56 çıktı dün ama gebelik in yüksekmiş.. Dün yeni hamile olan bir arkadaşımın tahliline baktım onunki 0,94 çıkmış...
Sen kaç haftalıksın ne zaman başladın ilaca herhangi bir yan etki oluşturuyor mu ?

sağol canım inşallah...

Eee ben nasıl göreveğim çocuğu yani boyut önemli diil de alet kaliteli olsaydı keşke

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok zayıf olanlar çok kilo alıyor kuzenim de 48 la hamile kaldı 70le gitti doğuma kilolu olanlar daha az alır

sanırım kilo meselesi biraz genetik, benim annem ve ablam da çok kilo almış, merak ettiğim bir şey var. şimdiye kadar kiloları biz aldık bebekler daha küçük ama bundan sonra zaten bebek alacak o kiloları öyle değil mi?

Canım benim trisomi 18/13 biyokimyasal riskim 1:68 çıkmıştım...biz çok endişelenmiştik bu hastalığın belli başlı belirtileri varmış onları araştırdım gitmeden önce,doktorum da beni prof yönlendirdi bu işin uzmanı, onda detaylı ya girdim gayet normal çıktı herşeyimiz amniyosentez önermiyorum şimdilik 19 haftada bir daha gel ondan sonra içimiz tamamen rahat etsin dedi...istanbul daysan prof un telini verebilirim

Merhaba güzel anne adayları :)
Bende 15 haftalik hamileyim dün Bebeğimin cinsiyetini öğrendim evimize neşe getirecek minik bir oğlumuz olacak inş . Allahım hepimizin evlatlarıni hayırlısı ile sağ salim kucağımiza alacağımız günü göstersin inş .Bu topik hamilelik boyunca bize çok şey öğretecek . Bizi de aranıza kabul edermisiniz

Günaydınnnnn

Ne güzel hep buradasanız ben her zaman gelemiyorum işlerin yoğunluğundan eee dolayısıyla geçmişi kaçırıyorum okuyamıyorum

Rabbim nasip ederse ben yarın ikili tarama için kontrole gidicem uzun bir aradan sonra görücem inşallah meleğimi. Bir taraftanda korkuyorum tedirginlik var inşallah hayırlı haberler alırım:18: yarın 12+3 olucam inşallah benim merak ettiğim belkide konuşmuşunuzdur mutlaka geçmişte ama bu ikili tarama sürecini çok bilmiyorum aç tok farkediyormu bunu sorucaktım :26::26:

Gunaydin canlarimm insallah guzel bir gun olur hepimiz icin :13:

Pinarim canim melek yuzlu arkadasim dogum gunun kutlu olsun rabbim evlatlarinla ve esinle omur boyu mutlu bir hayat yasamayi nasip etsin sana iyiki varsin iyiki dogdun

Çok zayıf olanlar çok kilo alıyor kuzenim de 48 la hamile kaldı 70le gitti doğuma kilolu olanlar daha az alır
inşallah dediğin gibi olur cnm.
daha rahim ve göğüs büyümesi bebiş ve suyu toplamda yarım kilo bile olmaz heralde, ama benim iştahım çok açılmıştı. çok şükür şimdi bi nebze de olsa duruldum. umarım bundan sonra almayız pöff bebişler büyüsün biz değill

Hoşgeldin canım...hayırlı olsun oğluşun ...listeye bir erkek bebek daha ekleniyor desene

KİLO takıntısı bende de var.... oğlum da 62 kilo ile hamile kalıp 90 kilo ile doguma girmiştim bir dünya ydım yani bunda biraz daha dikkat ediyorum yediklerime inşallah çok kilo almam

hoşgeldinizzz hayırlı uğurlu olsun

tecrübeliler bize tavsiyede bulunun işte

canım aslında bayramdan önce çağırdı da eşim de gelmeyi çok istiyor oruç ağıza onu yormak istemiyorum ondan bayramdan sonraya alacağım
kese görmeye bile birlikte gittik kontrolde benden heyecanlı
:)) tabi görsün canım iyi düşünmüşsünüz
slm kızlar 14 haftaya girdim şimdiden 3 kilo almışım 56 ile başladım 59 oldum. bu gidişle 20 kilo alırım heralde:S
canım zayıfsın ondan zayıflar daha çok alıyor denge yani:)
maşallah bebeğine canım
Günaydın tatlişler

Nasılsınız acep
günaydın
kızlar yaaa benim tek başıma yemek yemek canım istemiyoor ama kocam yokken genelde yalnızım açım ama canım istemiyor sizede oluyormu yalnızlıktan yemek istememe...
genel olarak yemek yemek istemiyorum iştahım gitti
maşallah oğluna
Günaydın arkadaşlar....kıty nice yaşlara canım
günaydın
tok gidebiliyorsun
Gunaydin canlarimm insallah guzel bir gun olur hepimiz icin :13:

Pinarim canim melek yuzlu arkadasim dogum gunun kutlu olsun rabbim evlatlarinla ve esinle omur boyu mutlu bir hayat yasamayi nasip etsin sana iyiki varsin iyiki dogdun
günaydın amin

oğlumda 58 le hamile kaldım 76 la doğuma gittim 16 kilo aldım:) ilk aydan itibaren almıştım

şimdi 69 la kaldım henüz 500 gr aldım çok alacağımı sanmıyorum bu sefer:) çünkü zaten kiloluyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…