- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
slm kızlar 14 haftaya girdim şimdiden 3 kilo almışım 56 ile başladım 59 oldum. bu gidişle 20 kilo alırım heralde:S
Kızlar günaydın.. Bugün benim için değişik bir gün ... Oğluma eylülde hamile kalıp mayısta doğum yaptığım için bu tadı yaşayamamıştım .., bugün benim doğumgünüm .. Oğlum sabah geldi öptü doğumgünümü kutladı .. 11 de de dr randrevuö var kızımla buluşucam .. Çoo mutluyum çookk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım o ilacı ben de kullanıyorum. Tsh değerim normal aralıkta olmasına rağmen doktorum biraz daha düşük olması lazım dedi. Bir dahaki gidişimde yine tsh bakılacak, duruma göre kesecek ilacı.
Gelişimi normal görünüyorsa canını sıkacak bir durum yok. Kaldı ki bu ilacın bebeğin gelişimine bir etkisi olduğunu da bilmiyoruz.
Ultrason çok anlaşılmıyor ama sen iyi olduğunu görmüşsün içini rahatlatmışsın en güzeli bu, tadını çıkarmaya bak. Ben 20 gündür görmedim içim içimi yiyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım inşallah...canim bir sorun olmaz yaptirabilirsin ...
canim benim rabbim kolaylik versin kucuk cocukla sorunlu bi hamilelik yasamak zor benim ufak oglum 4 yasinda buyuk 9 olucak sukur zor gunlerimde esim onlarla ilgilendi ben rahattim ama senin yavrun daha kucuk ve sana muhtac daha kiyamam rabbim yardimcin olsun insallah uzun surmez biran once gecer bulantilarin
canim gozun aydin bi kizimiz daha geliyor demek masallah
yanliz sen listede yoksun bana ozelden sat ve yasini yaz ekleyelim kizinla senide listeye
rabbim kavustursun canim esinle seni
canim dikkat et cok gecmis olsun doktora yarin gideceksin sanirim insallah bi sorun yoktur habersiz birakma bizi
canim ikili test icin 14.haftaya kadar zamanin var yaptirabilirsin
ahh kiyamam ya insallah seninde gecer canim bulantilarin ben sukur kurtuldum artik darisi tum bulanti yasayanlara
canim ekledim kizini listeye banada resimlerden kiz gibi geliyor hep senin bebis doktor bidakine oglan diyormus hepimiz sok oluruz kesin
Canim gozun aydin bebeginin herseyi guzel cikmis aslinda niye baska testler onerdi anlamadim ama doktorun bilir sonucta senin icin en iyisini eger doktoruna guveniyorsan yaptir buyuk bi karar iyi dusunmek gerek :26:
hahayy bunuda ilk duyuyorum dogar dogmaz sirma sacli olmuyor zaten bebisler
bende cok tiksindim ya cikolatadan zaten oldum olasi sevmem de hamilelikte ayri bi tiksindim sanki
sukurler olsun canim gozun aydin
canim bende troit hapi kullaniyorum sikma canini zaman kaybetmeden dahiliyeye git degerlerine gore hapa baslatirlar belki ben omur boyu almak zorundayim troit haplarimi
benimde hapsururken cok kasigim agriyor ya her defasinda aciyor hapsurunca birsey olmaz ama canim merak etme baski yapiyor hapsurunca karnimiz o yuzden oluyor
insallah en kisa zamanda gecer canim bulantilarin
ilk izlenim erkekse erkektir o erkektiriki prensesin yanina bi prens yakisir gozun aydin canim
halsizlikten dolayi gucun kalmiyor tabi canim oglusta kucuk ilgi istiyor haliyle oyun arkadasi ariyor kendine kac yasinda ne zaman krese gidecek aslinda 3 yasini gectiyse krese baslasin cok iyi geliyor kres cocuklara hem evde cani sikilmaz hemde sen bebisle daha rahat ilgilenirsin canim
masallah guzel kilo vermssin insallah bu seferde cok cabuk verirsin
tabi oglusunu alican yanina gezicen onunla sokaklarda benim ki bi gozluk takar cool hareketler sanirsin yanimdaki oglum degil badigardim benim oglan cocuklari anneye cok duskun ya benimkiler bana toz kondurmazlar sagolsunlar babasi yanlarinda gik diyemez
Yanliz tek kötü haberim alt kattaki kadın dogumcularinki gibi cıft ekran renkli ult.yokk(sen demiştin ya 3 boyutlu gösterdi diye yok emel hocanin ekranı küçük olanlardan: /
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ben hem kilolu başladım hemde son tartıldığımda 1,5 kilo almıştım bilmiyorum şimdi 2 olmuştur belkicumartesi ilk trimester bitiyo çok şükür hedefim+1le bitirmekti ama nasip. bizim ailede hamilelikte insanlar evrim geçiriyo. kuzenlerimin biri 48le hamile kalıp 76yla, diğeride 52yle başlayıp 80le tamamladı hamişlikleri. onlar zayıftı bide onlara benzememeliyimmm :18:
cnm ben hem kilolu başladım hemde son tartıldığımda 1,5 kilo almıştım bilmiyorum şimdi 2 olmuştur belkicumartesi ilk trimester bitiyo çok şükür hedefim+1le bitirmekti ama nasip. bizim ailede hamilelikte insanlar evrim geçiriyo. kuzenlerimin biri 48le hamile kalıp 76yla, diğeride 52yle başlayıp 80le tamamladı hamişlikleri. onlar zayıftı bide onlara benzememeliyimmm :18:
iyi geceler kızlarrrr
bu gün hiç okuyamayınca bi saattir gözlerim şaşı olarak okudum
ama zafer benim bütün sayfalara hakimim
aaa bizim de büyük ihtimal kızımız olucak adı da DURU MASAL olucak kiii
yarı adaş olucaklar
canım yaa benim de 2li değerlerim sınırın az üstünde de detaylı ultrasonda belli oluyor muymuş sağlık durumu?
ben de doktorumdan istiyim...
maaşallah bebişine
o popoyu ısırsınlar
yaaa kızlar ben kilo almadım hatta 3kg vermiştim 1kg geri aldım ama göbişim iyice şişti
gaz da olduğunu sanmıyorum ama şimdiden çıkması normal mi acaba:18:
inşallah dediğin gibi olur cnm.Çok zayıf olanlar çok kilo alıyor kuzenim de 48 la hamile kaldı 70le gitti doğuma kilolu olanlar daha az alır
daha rahim ve göğüs büyümesi bebiş ve suyu toplamda yarım kilo bile olmaz heralde, ama benim iştahım çok açılmıştı. çok şükür şimdi bi nebze de olsa duruldum. umarım bundan sonra almayız pöff bebişler büyüsün biz değillsanırım kilo meselesi biraz genetik, benim annem ve ablam da çok kilo almış, merak ettiğim bir şey var. şimdiye kadar kiloları biz aldık bebekler daha küçük ama bundan sonra zaten bebek alacak o kiloları öyle değil mi?
Merhaba güzel anne adayları :)
Bende 15 haftalik hamileyim dün Bebeğimin cinsiyetini öğrendim evimize neşe getirecek minik bir oğlumuz olacak inş .Allahım hepimizin evlatlarıni hayırlısı ile sağ salim kucağımiza alacağımız günü göstersin inş .Bu topik hamilelik boyunca bize çok şey öğretecek . Bizi de aranıza kabul edermisiniz
Çok zayıf olanlar çok kilo alıyor kuzenim de 48 la hamile kaldı 70le gitti doğuma kilolu olanlar daha az alır
Merhaba güzel anne adayları :)
Bende 15 haftalik hamileyim dün Bebeğimin cinsiyetini öğrendim evimize neşe getirecek minik bir oğlumuz olacak inş .Allahım hepimizin evlatlarıni hayırlısı ile sağ salim kucağımiza alacağımız günü göstersin inş .Bu topik hamilelik boyunca bize çok şey öğretecek . Bizi de aranıza kabul edermisiniz
Hoşgeldin canım...hayırlı olsun oğluşun ...listeye bir erkek bebek daha ekleniyor desene
KİLO takıntısı bende de var.... oğlum da 62 kilo ile hamile kalıp 90 kilo ile doguma girmiştim bir dünya ydım yanibunda biraz daha dikkat ediyorum yediklerime inşallah çok kilo almam
:)) tabi görsün canım iyi düşünmüşsünüzcanım aslında bayramdan önce çağırdı da eşim de gelmeyi çok istiyor oruç ağıza onu yormak istemiyorum ondan bayramdan sonraya alacağım
kese görmeye bile birlikte gittik kontrolde benden heyecanlı
canım zayıfsın ondan zayıflar daha çok alıyor denge yani:)slm kızlar 14 haftaya girdim şimdiden 3 kilo almışım 56 ile başladım 59 oldum. bu gidişle 20 kilo alırım heralde:S
maşallah bebeğine canımGünaydınnn
Dün akşam gittim doktora tiroitlerim için euthyrox 25 mg verdi 2 hafta sonra bakalım tekrar dedi. 10 hafta 4 günlük yavrum. Acaba geçmi kaldım ilacı kullanmak için bebeğin gelişimi ile ilgili bir sıkıntı yok dedi doktor ama doktoru pek beğenmediğim için korkuyorum yine de ne yalan söyliyim. Yüz üstü yatıyordu sıpa 4cm olmuş. Gelişimi günü ile tam uyumlu sağ taraf kafası :) ultrason çok kaliteli değildi sanırım net değil Eki Görüntüle 1181588
günaydınGünaydın tatlişler
Nasılsınız acep
genel olarak yemek yemek istemiyorum iştahım gittikızlar yaaa benim tek başıma yemek yemek canım istemiyoor ama kocam yokken genelde yalnızım açım ama canım istemiyor sizede oluyormu yalnızlıktan yemek istememe...
maşallah oğlunaMerhaba güzel anne adayları :)
günaydınGünaydın arkadaşlar....kıty nice yaşlara canım
tok gidebiliyorsunGünaydınnnnn
Ne güzel hep buradasanız ben her zaman gelemiyorum işlerin yoğunluğundan eee dolayısıyla geçmişi kaçırıyorum okuyamıyorum
Rabbim nasip ederse ben yarın ikili tarama için kontrole gidicem uzun bir aradan sonra görücem inşallah meleğimi. Bir taraftanda korkuyorum tedirginlik var inşallah hayırlı haberler alırım:18: yarın 12+3 olucam inşallahbenim merak ettiğim belkide konuşmuşunuzdur mutlaka geçmişte ama bu ikili tarama sürecini çok bilmiyorum aç tok farkediyormu bunu sorucaktım :26::26:
günaydın aminGunaydin canlarimm insallah guzel bir gun olur hepimiz icin :13:
Pinarim canim melek yuzlu arkadasim dogum gunun kutlu olsun rabbim evlatlarinla ve esinle omur boyu mutlu bir hayat yasamayi nasip etsin sana iyiki varsin iyiki dogdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?