2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet canım güzel gerçekten bizde öyleyiz pişirip hep beraber yiyoruz
Canım ben ilk hamilelifimde senin gibiydim... Cok kötü oluyodum... Ne yemek ne bişi... Hep dısardan yedik... Temizligede kadın geldi ... Ama bunda şükürler olsun pek bi rahatım..

maşallah de kendine:)

benimde yiğenimin adı aden maya sıpam öğle arasında gidip onunla da oynayacağım

canım tevhitler duruyor bende başka pek okuyan yok ama azmettim kendi başımada olsam bitirecem allahın izniyle
Dusjeli arkadasımında hatırı var mutlaka bitirin diye tembihlemişti beni

Kızlar sizce bu kot dar mı? Bugün giymiş bulundum ama tam emin değilim bebişe sıkıntı olur mu? Düğme açık mı gezsem?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bilmem beyenirmisin ama sanada kız ismi onereyim AYŞENİL bitişik kullaninca kulağa cok hoş geliyor hr duyan aaa güzel diyo tavsiye ederim

Cok güsel bi paylasım
Şükürler olsun eşim içiyodu kızıma hamile kaldıgm gün bırakmak için herseyi yaptı en cokda sabretti ve kazandı

evet canım güzel gerçekten bizde öyleyiz pişirip hep beraber yiyoruz

maşallah de kendine:)
Masallah subhanallah:)
İnş canım bende olmassa kendim azmedip bitiricem duasını yapıcam
Bilmem beyenirmisin ama sanada kız ismi onereyim AYŞENİL bitişik kullaninca kulağa cok hoş geliyor hr duyan aaa güzel diyo tavsiye ederim

Sen yazınca bende ewde sesli bi şekilde AYŞENİİL DİYE seslendim... Ay sonra kendime bi güldüm.. Kızımda bana güldü..
Ayşenil degişik gerçekten ve güselde ...

bak hümeyraya uygun Rüveyda var:)

Kızlar dr dan geldik....Kızım secde pozisyonundaydı...bayağ bi uğraştı dr um döndü... parmak emmeye başladı... her şey yolunda şükür...inşallah böyle devam eder...

Aynen canim. Ben persembe gidiyorum sabah erkenden. 12+1 de iste. Bakalim bakalim ne gelcek :) sen de yaz sonucunu ins yuzumuz gulerek cikariz.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

düğmeyi aç gez canım

bebişten önemli miii

zayıf gözüküyosun ne güzel ben kotlarımı hiç giyemiyorum basenlerim çok genişledi

Kızlar ablam la dün e bebek ve birçok bebek mağazası gezdik herşey çok şeker di zor tuttum kendimi. iki emzirme sütyeni aldım çok rahat tavsiye ederim.allah meleklerimizi korusun daima.

Bnm aklımda olan aslında şimdi düşndüğüm isimler
Zeynep nisa
Rabia
Beyzanur
Nursima
Aysima
İlknur
Elif betül
Hayrunnisa
Afranur
Elçin
Eylül
Feyza
Hatice kübra
Sevde berre
Eslem nilay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…