evet canım güzel gerçekten bizde öyleyiz pişirip hep beraber yiyoruzNe güsel ya ben aile apartmanından cıktım .. Bekarken amcamlar la aynı binada oturuyoduk.. Biri cay demlerdi biri sunu bunu yapardı ne güseldi ;(
Gelin gekdim kimse yok tanıdıgm amca komsularım falan var Allah razı olsun rahatım yani.. Ama akraba bi başka işte
Canım ben ilk hamilelifimde senin gibiydim... Cok kötü oluyodum... Ne yemek ne bişi... Hep dısardan yedik... Temizligede kadın geldi ... Ama bunda şükürler olsun pek bi rahatım..
bende 2 isim istiyorum(çocuk ilerde sövücek form falan doldururken ana adı 2 isim baba adı 2 isim kendi 2 isim ama olsun) kız olursa aşık olduğum bi isim var ama eşim pek istemiyo bende arsızlık yapıyorum ben doğurcam benim doğurduğum benim kararım diyorum Kız da aden erkekte kerem ömer yusuf ayaz işte bunlardan seçebilir kocişim izin veriyorum
Canım eymenin kökeni nedir. Kürtçe'yi çağrıştırdı bana nedense hangi dil acep:26:
16. Cüz verildi...
Kızlar ramazanın 11. Günündeyiz zaman cok cabuk geçiyo... Burda ben hatırlamıorum sürekli malum problem oldu .. Ama cüzler henüz bitmedi... En azından bir hatim bagıslasaydık ramazanda cocuklarımıza cok iyi olacaktı... Cüz almak isteyenler özelime yazın bebişler .
Burda oln eleştirileri görmezden gelemiyorum yoksaBiliyosunuz...
öpüyorum sizi ve hatmi şerifedavet ediyorum
tevhidler bitmedi sanırım..
41 yasini şerif akgokcen arkadas nasıl durumlar
Selam kızlar nasılsınız iyimisiniz canlarım
İsimlerden bahsetmişsiniz.. Biz erkk olsaydı yusuf ali koyacaktık karar vermiştik.. Ama kız olduu için baska isim arayısına girdik... Kızımın ismi humeyra onun yanına yakısacak bi isim düşünüyoruz ama hiç bişey aklıma gelmiyo.. Kendimizi erkege öle kaptırmısız ki
Şimdi kız ismi aramak lazım.. Ben eşime suncam isimleri onun istedigi olucak ben zaten en begendiklerimi sunucamfarketmicek...
Kızlar Allahın iZniyle bugun ilk niyetimi ettim ... Olmassa bi gün tutarım orucumu bı gün tutmam.. Bebegim için...
sigara içen anneler yada pasif içici anneler lütfen bu reklamlara bakın,,,,
http://www.youtube.com/watch?v=sYqGQ6euenQ
denilen şey bazen anneler bebeklerinin en kötü düşmanı olabilir,,,,
http://www.youtube.com/watch?v=g_YZ_PtMkw0
bunda DA çocuklar yetişkenlerden ateş istiyor ve yetişkinler sigaranın ne kadar zararlı olduğunu anlatıyor,,,
http://www.youtube.com/watch?v=-X37LcJtYJw
bunda da çocuğun sadece bir dakika sensiz kaldığında böyle oluyor bir ömür boyu sensiz kalmasını hayal edebilir misin?
http://www.youtube.com/watch?v=j_BBpntdqZA
bunda da çocuklar yetişkinler daha çabuk nefes alabilir diyor,,, ve ne yaparsanız yapın evdeki sigara çocuğunuza ulaşır çünkü kimyasal maddeler evşn içinde 5 saat kalıyor diyor,,,, dışarıda sigara için diyor,,,,
Masallah subhanallah:)evet canım güzel gerçekten bizde öyleyiz pişirip hep beraber yiyoruz
maşallah de kendine:)
İnş canım bende olmassa kendim azmedip bitiricem duasını yapıcambenimde yiğenimin adı aden maya sıpam öğle arasında gidip onunla da oynayacağım
canım tevhitler duruyor bende başka pek okuyan yok ama azmettim kendi başımada olsam bitirecem allahın izniyle
Dusjeli arkadasımında hatırı var mutlaka bitirin diye tembihlemişti beni
Bilmem beyenirmisin ama sanada kız ismi onereyim AYŞENİL bitişik kullaninca kulağa cok hoş geliyor hr duyan aaa güzel diyo tavsiye ederim
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere
Masallah subhanallah:)
İnş canım bende olmassa kendim azmedip bitiricem duasını yapıcam
Sen yazınca bende ewde sesli bi şekilde AYŞENİİL DİYE seslendim... Ay sonra kendime bi güldüm.. Kızımda bana güldü..
Ayşenil degişik gerçekten ve güselde ...
Yarın mı gideceksin canım? Benim 20 gün oldu görmeyeli daha da 6 gün var. Bi de bu arada geziye gittim geldim, 1 kilo vermişim. Çoook merak ediyorum çok.
Seninle günlerimiz aynı, bakalım cinsiyetini görebilecek misiniz? Ayyy çok heyecanlı😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar sizce bu kot dar mı? Bugün giymiş bulundum ama tam emin değilim bebişe sıkıntı olur mu? Düğme açık mı gezsem? Eki Görüntüle 1181761
Dar gibi duruyo ama sen rahatsız olmuyosan sorun değil. ben dün iki tane hamile pantolonu aldım. oturunca düğmeler sıkıştırma yapıyo bebeğim rahat etti valla bende tabi.sen ne kadar lık hamişsin
Bana doktor tatile gidebilirsin uçakla falan dedi ama annem korkuyo gelme diyo ta sinir oldum sizcede tehlikeli olurmu.daha önce düşüklerim olduğu için tedirgin herkes.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Kızlar sizce bu kot dar mı? Bugün giymiş bulundum ama tam emin değilim bebişe sıkıntı olur mu? Düğme açık mı gezsem? Eki Görüntüle 1181761
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dar gibi duruyo ama sen rahatsız olmuyosan sorun değil. ben dün iki tane hamile pantolonu aldım. oturunca düğmeler sıkıştırma yapıyo bebeğim rahat etti valla bende tabi.sen ne kadar lık hamişsin
Bana doktor tatile gidebilirsin uçakla falan dedi ama annem korkuyo gelme diyo ta sinir oldum sizcede tehlikeli olurmu.daha önce düşüklerim olduğu için tedirgin herkes.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
canım kanaman ve yüksek riskin yoksa hiçbişeycik olmaz, dünya turu yapıyo elinoğlu karnı burnunda
bak hümeyraya uygun Rüveyda var:)
maşallah bebişine canımKızlar dr dan geldik....Kızım secde pozisyonundaydı...bayağ bi uğraştı dr um döndü... parmak emmeye başladı... her şey yolunda şükür...inşallah böyle devam eder...
kızlar günaydın bugün 12 ye kadar uyumuşuz bebeişimleeeee
Almadım canım 2 kıloda verdim... Ama 2 kılo almışssın bu fazla degıl bence .. Bundan snra cok eşverişliyiz kılo almaya o yusden dıkkat etmek lazımkızlar kaç kio aldınız ilk üç ay
ben 2 kilo aldım çok mu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?