2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu arada herkese günaydın... güzel hafta sonları,sabah yataktan kalkmak istemedim çok yorgun hissediyorum kendimi..zor da olsa geldik iş e ,allahtan bu gün yarım gün

Insallah dis gebelik degildir canim umarim degerlerin yukselir guzel haberler bekliyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin cnm aramıza. Inşallah cnm. Kaç yaşındasın, satın kaç ve kaçıncı bebeğin olduğunu sila arkadaşımıza özel msj at, hakkın yoksa buraya yaz biz atarız msjı, listeye eklesin seni de.

Ben mesaj atamiyorum sanirsam dun yanlis yazmisim 5 hafta 3 gunluk hamileyim 22 yasindayim 2.gebeligim ilki dusuk diyebiliriz bebegim spina bifida idi aldilar. Listeye almasi icin sen iletirmisin tesekkur ederim simdiden

günaydın kızlarrr.
dün akşam erkenden uyuduğum için katılamadım aranıza..
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerr ...
biz de keseyi görmeye gidiyoruz bugün 13:15te
inşallah hayırlı haberlerle dönerim..

kızlar mide ağrısından ölücemmmm gaz sancısımıdır bu ya iki büklüm yatıyorum çok kötüyüm :2::2:
canım ayaklarını üşüttüysen o da yapar...
inşallah bu gün daha iyisindir geçmiş olsun..
MERVECİM sana da geçmiş olsun...

Testi yaptim ama tek cizgi cikti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bence en garanti kan testi..
benim edetim geciktikten 1 hafta sonra bile idrar testinde çıkmamıştı....

Hanımlar ben sürekli acıkıyorum. Daha doğrusu midem kazınıyor sanki. Eğer yemezsem hafif bir bulantı hissi oluyor.
sabahtan beri yiyorum.
sizde de var mı böyle durumlar?

ben de çabuk acıkıp çabuk doyuyorum...
midem şişiyor hemen..
aynen kayısı ile bozdum kafayı süt içiyor musunuz kızlar bu arada? 

sütü sevmiyorum ama her sabah 1 bardak içiyorum..
yarasın bebişlere..

canım inşallah değerin yükselir de sağlıkla kucağına almak nasip olur...

Biraz bekliorum cnm 3 4 gun geciksin de giderim kan testine

dün dr gittim dr keseyi göremedi keeseye benzer bir şey var dedi, beta testi yaptırdım 770 çıktı yarın gene gidip kan testi yaptırıcam , iki katına çıkarsa bir kaç gün sonra gene gidiceğim keseyi görmek için ,,,,
tabi eğer beta değerim iki katına çıkmaz ise sanırsam o zaman dr dış gebelikden şüpheleniyor.....
yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum ama korkuyorum da ayı zamanda,,,,,,,

Canim rabbim yardımcın olsun insallah normal bir gebeliktir.
Inaninsizlerden böyle haberler geldikçe Cok üzülüyorum bu yola beraber ciktik beraber bitiririz inşallah
kızlar hepınıze merhabalar.. bende ALLAH ızın verırse ocak annesı olucam
benıde lısteye eklermısınız

yaş. 34
sat. 6.4.2014

Hoşgeldin canim aramıza ilk fırsatta eklerim listeye

Canim ya dualarim sizlerle olucak sabah sabah bu haberleri okumak hic iyi gelmedi bana sizinle bir yaşıyorum korkularinizi ben daha doktora gitmedim bakalım bana ne dicek

Merhaba kizlar bende 4hafta 4 gunluk hamileyim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız insallah:)

Canim hosgeldin aramiza ilk fırsatta senide eklerim listeye inşallah lutfen tum bilgilerini özelden bana yaz
Bu arada tefriciyemiz 1800 oldu.

Bu kadar kişiden iki gunde bu kadar tefriciye cok az zaten 600 unu sen okudun 400 unu ben okudum canim ...
Kızlar lütfen katkuda bulunun biran once bitsin yeni dualara baslayalim.
Bakin bebeklerimizin en kritik gunleri ve dualarimiz olmadan yavrularımizi koruyamayiz ...
Beni yanlış anlamayin lutfen zaten dua okumakla ilgili son kez yazıyorum okumak isteyenlerle okuyabildigimiz kadar okuruz inşallah icimizde yasamak ve buyumek için cirpinan bebislerimiz icin rabbim kabul etsin insallah herkesin okuduklarıni herkesden Allah razi olsun ...

Son düzenleme:
Hanımlar ben sürekli acıkıyorum. Daha doğrusu midem kazınıyor sanki. Eğer yemezsem hafif bir bulantı hissi oluyor.
sabahtan beri yiyorum.
sizde de var mı böyle durumlar?

aynen bende de öyle oluyor devamlı bir karnım kazınıyor.. yemeyince bişey bulantı hafiften başlıyor bendede.. elimin altında devamlı ceviz, badem,, fındık bulunduruyorum. her seferinde birinden yarın avuc kadar yiyorum..:)))

Canim ya dualarim sizlerle olucak sabah sabah bu haberleri okumak hic iyi gelmedi bana sizinle bir yaşıyorum korkularinizi ben daha doktora gitmedim bakalım bana ne dicek

aslında bu yüzden de paylaşmak istemedim, yani yeni hamileler kötü etkilenir diye,,,
lütfen kötü etkilenme, herkesin kendi geleceği kendidindir,,,

kızlar bu sabah doktora gittim bebikimin kesesini gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi..:) kan pıhtılaşma testine gerek yok dedi yapmadı. maden suyunu günde 1 tane içebilirsin dedi. arasıra kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor dedim o normaldir dedi.. xray cihazlarından geçebilir miyim diye soracaktım onu unuttum aranızda doktora soran var mı alışveriş merkezlerinde xray cihazlarından geçiyormusunuz????

kızlar progestan vajinadan kullanan var mı.dün progeayanı kullandıktan sonra uyudum gece wc kalktığımda peceteye pembe kahve karışık leke bulaştı.10dakıka kadarda ağrım oldu sonra geçti simdi cok iyiyim akıntı falan yok..Tahriş etmiş olabilir miyim baya içeri sokmaya çalıştım progestanı

Son düzenleme:

hayır canım geçme zaRarlı söyle görevliye anlayışla karşılıyorlar

benim geçenlerde lekem olunca fitil olarak kullandım o içinde kalan lekeleri çıkarmıştır. birde kendisi de eriyorya o da krem gibi akıyor .
ben de üç gün fitil olarak kullandım ama ağızdan her gece alıyorum.
ilkini düşürdüğüm için buna tedbir olsun diye

Sıllaaa bende 100 tefriciye okudum..

aslında bu yüzden de paylaşmak istemedim, yani yeni hamileler kötü etkilenir diye,,,
lütfen kötü etkilenme, herkesin kendi geleceği kendidindir,,,
Yok canım kötü etkilenmekten cok uzuntunu paylaşıyorum inan ama inşallah korkulacak bisey olmucak
Vay sattasim kendim gormus gibi oldum keseyi
Kalp atisini duydugun haberlerini de aliriz inşallah canım
O cihazlardan gecme canım
Sıllaaa bende 100 tefriciye okudum..
Allah kabul etsin insallah canim

Son düzenleme:

anladım canım nasıl korktum anlatamam kahve pembe kokusuz oldu birazda ağrım oldu işte simdi iyiyiZ hamd olsun

ben hamile olma olasılığım olduğundanberi geçmiyorum xray cihazından , benim bir arkadaşım araştırmıştı o konuyu gerçekten zararlı olabiliyormuş,,,,
görevliye geçmek istemiyorum de geçme, hatta geçenlerde bir yer bayan eleman yok aranman lazım dedi geçmediim,,,, müzeye gitmiştim,,,
8 ay şunun şurası,,, hayır denilen yerede girme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…