anladım canım nasıl korktum anlatamam kahve pembe kokusuz oldu birazda ağrım oldu işte simdi iyiyiZ hamd olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bu sabah doktora gittim bebikimin kesesini gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi..:) kan pıhtılaşma testine gerek yok dedi yapmadı. maden suyunu günde 1 tane içebilirsin dedi. arasıra kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor dedim o normaldir dedi.. xray cihazlarından geçebilir miyim diye soracaktım onu unuttum aranızda doktora soran var mı alışveriş merkezlerinde xray cihazlarından geçiyormusunuz????
kızlar bu sabah doktora gittim bebikimin kesesini gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi..:) kan pıhtılaşma testine gerek yok dedi yapmadı. maden suyunu günde 1 tane içebilirsin dedi. arasıra kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor dedim o normaldir dedi.. xray cihazlarından geçebilir miyim diye soracaktım onu unuttum aranızda doktora soran var mı alışveriş merkezlerinde xray cihazlarından geçiyormusunuz????
Çoook sevindim cnm gözün aydın. Darısı başımıza inşallah.
Cnm ben 100 tane daha okudum selati tefriciye
sena yazıyorduk dimi :26:
Kızlar bu msjı ağlayarak yazıyorum. Maalesef Bebeğimi kaybettim beta hcg değerim düşmüş. Kahverengi akıntımda var dr düşük başlamış dedi. Çok isterdim ama olmadı bu ikinci düşük. Ocak anneleri listesinden çıkartın beni mümkünse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Hoşçakalın.
Evet cnm not aldım
Kızlar bu msjı ağlayarak yazıyorum. Maalesef Bebeğimi kaybettim beta hcg değerim düşmüş. Kahverengi akıntımda var dr düşük başlamış dedi. Çok isterdim ama olmadı bu ikinci düşük. Ocak anneleri listesinden çıkartın beni mümkünse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Hoşçakalın.
Mide bulantım geçsin hemen bi 100 daha okuyacağım
canım bilgilerin için sagol keseyi önceden görmek şartmı ben keseyle kalp atışını beraber göreyim diye mayıs 21 randevu aldım 5haftalık benimki geçmi olurki.Selamlar. Bizde keseyi ve yolk sac' ı gördük bu gün. Ayın 26 sinda tekrar çağırdı kalp atışı ve bebek için bana çok geç bi tarih gibi geldi
folacin ve decavit verdi vitamin olarak
rahim ağzı değeri tam sinirdaymis bi sonraki kontrolde ilaç verebilirim ileri haftalarda duruma göre serklaj gerekebilir dedi.
cinsellikle ilgili sınır koymadi, etleri çok iyi pişir sebzelerde çok iyi yıka dedi.
kefir ve maden suyu icebilirsin dedi.
Çok ağır kaldırma onun dışında kısıtlayıcı bir şey yok zaten o kadar kolay etkilenmez dünyanın en korunakli yeri orasıdedi.
Gaz ilk 3 ay olurmuş normal dedi.akinti köpüklü, renkli, kokulu olmadıkça sorun olmamış
kaşıntı sorunum vardı gebelikten değildir cildiyeciye görün dedi.
aklımda kalanlar bunlar
canım bende oluyo kasık agrısı böyle aniden kalkarsa birde gaz varsa kasılıyosabah kalktım iyiydim, hatta önce yattım sonra kalktım iyiyim, ev berbat tabii üç gündür yatıyorum, evi süpürdüm, az biraz sonra banyo yaptım, biraz uzandım sonra öğlen yemeği hazırladım mutfağı topladım,,, hooopppp kasık ağrılarım geri geldi,,,, nasıl sevinmiştim artık ağrılarım geçti diye,,,,
yarın olsa da doktora gitsem keşke de tahlillerimi yaptırsam,,,
canım ben de keseyı gördüm şükürler olsun.kalp atışları için bekliyoruz işte.X ray den geçme sakın zaten hamıle oldugunu soyleyınce yandan alıyorlar havaalanı ve avm lerde.
sağlıklı hamilelik geçiririz inşallah...[/
ben bilmiyordum yarında avm ye gidicektim spaylaştıgın için iyi oldu sagol
bende henüz gitmedim kese ve kalp için ayrı aayrı gitmek istemedim inş. hersey yolunda gider canımCanim ya dualarim sizlerle olucak sabah sabah bu haberleri okumak hic iyi gelmedi bana sizinle bir yaşıyorum korkularinizi ben daha doktora gitmedim bakalım bana ne dicek
Evet cnm not aldım
sabah kalktım iyiydim, hatta önce yattım sonra kalktım iyiyim, ev berbat tabii üç gündür yatıyorum, evi süpürdüm, az biraz sonra banyo yaptım, biraz uzandım sonra öğlen yemeği hazırladım mutfağı topladım,,, hooopppp kasık ağrılarım geri geldi,,,, nasıl sevinmiştim artık ağrılarım geçti diye,,,,
yarın olsa da doktora gitsem keşke de tahlillerimi yaptırsam,,,
tamam canım bende başlıyım artık yavaş yavaş:)
iyiymiş 5 dk:)
ilkler öyle canım normal böyle hissetmen
hoş geldin hayırlı olsun
Canım inşallah kesedir gördüğü inşallah hamilesindir
evet canım çok faydalı ben oğlumda hep içtim ama tansiyonu olanlar dikkat etsin tansiyonu yükseltebiliyor
canım keseye benziyor inşallah öyledir
maşallah canım güzel artmış
yok canım demedik 12 haftalık olana kadar söylemeyi düşünmüyoruz
çok şükür canım darısı kalp atışına
canım ilk haftalar baş ağrısı olur o da gebelik belirtisi
çok güzel artmış canım maşaallah
canım aileye söylendi mi sülale duyuyor zaten:)
hayırlı olsun değerin normal
Canım mutlaka git pıhtılaşma için ama sonucu hemen çıkıyor mu o testlerin daha önce yaptırsaydın keşke, iki düşükten sonra devlet karşılıyor diğer türlü sen ödüyceksin ücreti
canım gayet güzel değerin
gazdır o ah ah bende de var
canım bekle bakalım kırmızı gelene kadar ümit hep var
bilmiyorum canım
bende öyleyim:)
hoşgeldin hayırlı olsun
Bende 100 tane okudum,sılaya yazmıştım,sanada yazayım :))
Ben de 500daha okudum cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?