canım kanaman ve yüksek riskin yoksa hiçbişeycik olmaz, dünya turu yapıyo elinoğlu karnı burnunda
Yok cnm allaha Şükür kanama ama millet benide tedirgin ediyo.bebegime bişey olmasında gitmem biyere diyorum çok acı çektim çünkü dört bebeğim Öldü erken haftalarda.masallah bu bebeğimiz tutundu annesine ve hayata allahım sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.
Bnm aklımda olan aslında şimdi düşndüğüm isimler
Zeynep nisa
Rabia
Beyzanur
Nursima
Aysima
İlknur
Elif betül
Hayrunnisa
Afranur
Elçin
Eylül
Feyza
Hatice kübra
Sevde berre
Eslem nilay
Hepsi cok güzel isimler 😊 Rabia benim ismim bu arada 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hmm rabiayı cok sewiyorum bende hayırlısı bakalaım rabia da olabılır yani
kızlar kaç kio aldınız ilk üç ay
ben 2 kilo aldım çok mu????
Ben de 2 kilo aldım canım, her yerde ilk 3 ay için üst sınır 2 kilo yazıyor. Acıkınca midem bulanıyor diye, fazla yedim sanırım. 54 ile başladık, 56dayız.
Şimdi yemek yiyince açtım düğmeyi. Ben de aldım bir pantolon ama kıyamadım daha giymeye😊Kızlar sizce bu kot dar mı? Bugün giymiş bulundum ama tam emin değilim bebişe sıkıntı olur mu? Düğme açık mı gezsem? Eki Görüntüle 1181761
Dar gibi duruyo ama sen rahatsız olmuyosan sorun değil. ben dün iki tane hamile pantolonu aldım. oturunca düğmeler sıkıştırma yapıyo bebeğim rahat etti valla bende tabi.sen ne kadar lık hamişsin
Bana doktor tatile gidebilirsin uçakla falan dedi ama annem korkuyo gelme diyo ta sinir oldum sizcede tehlikeli olurmu.daha önce düşüklerim olduğu için tedirgin herkes.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Benim yarın 12 hafta bitecek canım.
Uçak yolculuğu tehlikeli değil, ben 3 saat git gel yaptım geçen hafta hiç bir sıkıntı yaşamadım. Doktorlar da bişey demiyor.
Yok cnm allaha Şükür kanama ama millet benide tedirgin ediyo.bebegime bişey olmasında gitmem biyere diyorum çok acı çektim çünkü dört bebeğim Öldü erken haftalarda.masallah bu bebeğimiz tutundu annesine ve hayata allahım sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.
Canımm o zaman durum aşka 4 bebeğini kaybettiğini bilmiyordum ben o zaman hani bişey olmayacaksa bile insanın tedbir alası gelir
sen kendine çoooookkk dikkat et bebişin sana tutunmuşken, maşallahhhh
insallah kucağına alırsın sağsağlim
düğmeyi aç gez canım
bebişten önemli miii
zayıf gözüküyosun ne güzel ben kotlarımı hiç giyemiyorum basenlerim çok genişledi
Merhaba Hamişler
doktordan geldim ikili test için kan aldılar
bebişimide gördüm herşey iyi görünüyomuş çok şükür
bidaha ne zaman gidicem bilgimyorum ama söylemedi
sonucu telefondanda öğrenebilirsiniz dedi
cinsiyetinide söylemedi14 haftada tam belli olur dedi
Kızlar artık ben kalkım da ewimi bi toparlıyayım.. Ütüm vardı onu yapayım.....işim bitincede bi güsel yatayım
Kızlar sizce bu kot dar mı? Bugün giymiş bulundum ama tam emin değilim bebişe sıkıntı olur mu? Düğme açık mı gezsem? Eki Görüntüle 1181761
kızlar günaydın bugün 12 ye kadar uyumuşuz bebeişimleeeee
kızlar kaç kio aldınız ilk üç ay
ben 2 kilo aldım çok mu????
Valla işe gelmek zorunda olmasam bütün gün pijamayla gezicem. Sabah 7de kalkıp işe gelmek öyle zor geliyor kiii. Evdeki annecikler tadını çıkarın.
Valla işe gelmek zorunda olmasam bütün gün pijamayla gezicem. Sabah 7de kalkıp işe gelmek öyle zor geliyor kiii. Evdeki annecikler tadını çıkarın.
pazar günü oruç oruç 2.5 saat ütü yaptım canım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?