- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
canım Allah kolaylık versin sana zor gerçekten işe gitmek
ben sağlam halimle yapamıyorum ütü maşallah sana
Bnm aklımda olan aslında şimdi düşndüğüm isimler
Zeynep nisa
Rabia
Beyzanur
Nursima
Aysima
İlknur
Elif betül
Hayrunnisa
Afranur
Elçin
Eylül
Feyza
Hatice kübra
Sevde berre
Eslem nilay
üst sınır 2 miymişşAllahımmm üzüldüm kendime şu and a
ben çok uyudum ondan oldu, çok hareketsizdim aslında hala da hiçbişey yaptığım yok,
sanırım yürüyüşe başlamam lazım artık kızlar
ben aslında daha iştahlıyımdır normalde
ilk 3 ayda fazla da yiyemedim mutfağa giremedim ama hantallıktan oldu heralde basenlerim genişledi çok yatmaktan
Anlamıda cok önmli tabiki ... Rabişşş elendirabia kulağa da çok güzel gelen bi isim ama anlamı 4. (dördüncü) demek. rabiatül adeviyye de adeviyelerin(o kabilenin)4.sü demek. ben anlam olayına da takmış haldeyim de
Anneannesinin ismi diye biliyorum..Canim Peygamber efendimizin eslerinden birinim adi da Berre imis. Anlami gunahsiz kimse gibi birseydi sanirim. Kisinin uzerine etki edip egosunu artiracagi icin Peygamber efendimiz adini degistirmis. Bilgin olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Üzülme canım, ben her gün yarım saat yürüdüğüm halde böyle oldu, yürümesem ne olurdu acaba
günaydıınnnn...canlar...ben geldim...bayadır yokum..aktif olamıyorum hala...bulantılarım tam gaz devam ediyor ve çok şiddetli bel ağrım var...bir görseniz sürünerek yürüyorum..yatınca iki kişi kolumdan tutup kaldırıyor...ilk hamileliğimle uzaktan yakından alakası yok bu hamilelliğimin..allahım biran önce geçse şu bulantılar..normal hayata aranıza katılmak istiyorrum(((buarada ben hala doktor bulamadım kafayı yiycem...3 tane doktora gittim...ama ya çok uzak ya cumartesi çalışmıyor..ya fiyatı çok pahalı napıcağımı şaşırdım...istanbul anadolu yakası yokmu bana doktor tavsiye edicek kimse....
canim soguk birseyler yememeye calis ama sanmiyorum agrinin soguk yedigin seylerle ilgisi olucani bu haftalarda normal kasik agrisi arada bendede oluyor hala rahim genisledikce olucak demisti doktorum uzan dinlen
hosgeldin mercimek annesi aah fistigim biz bu kese olaylarini geceli 2 ay oluyor o heycanlari yasadik ne gunler gecti insallah oda gecicek.sen mart annesi olucaksin ya senin gibi mart ayinda anne olucaklar icin de bi topik var orda suan seninle ayni haftlarda olan arkadaslarinla da paylas bu heycanini ayni haftalrda olan kisilerle paylasim daha bi guzel olur
bizide ziyaret et ama biz senden 2 ay ondeyiz kafana takilan sormak istedigin birsey olursada sor her zaman alistik sana bak ugra burayada
bak bu 2015 mart ayi annelerinin topigi bi ceee de topik arkadaslarina kaynas onlarla
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725345
günaydıınnnn...canlar...ben geldim...bayadır yokum..aktif olamıyorum hala...bulantılarım tam gaz devam ediyor ve çok şiddetli bel ağrım var...bir görseniz sürünerek yürüyorum..yatınca iki kişi kolumdan tutup kaldırıyor...ilk hamileliğimle uzaktan yakından alakası yok bu hamilelliğimin..allahım biran önce geçse şu bulantılar..normal hayata aranıza katılmak istiyorrum(((buarada ben hala doktor bulamadım kafayı yiycem...3 tane doktora gittim...ama ya çok uzak ya cumartesi çalışmıyor..ya fiyatı çok pahalı napıcağımı şaşırdım...istanbul anadolu yakası yokmu bana doktor tavsiye edicek kimse....
Kızlar artık ben kalkım da ewimi bi toparlıyayım.. Ütüm vardı onu yapayım.....işim bitincede bi güsel yatayım
bana göre tecrübeli anneler kesenizi ne zaman gördünüz kaçta ken
Ben çok su içemiyorum. Normalde de çok az içerdim aklıma bile gelmezdi ama şimdi kendimi zorluyorum o da taş çatlasa 1.5-2 litre. Napim susamıyorumbazen susamak için balkona çıkıyorum terliyim diye😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba ben medipolde sukriye leyla altuntas a gidiyorum ilk kizimi da 4 sene once onla normal dogurdum.mecbur kalmadikca sezeryani cumle icinde bile kullanmayan cok tatli bir dr. Ama cok yogun simdi randevu alsan ancak iki ay sonraya alabilirsin yine de siddetle tavsiye ederim
Ben çok su içemiyorum. Normalde de çok az içerdim aklıma bile gelmezdi ama şimdi kendimi zorluyorum o da taş çatlasa 1.5-2 litre. Napim susamıyorumbazen susamak için balkona çıkıyorum terliyim diye😄
56.7 ile hamile kaldim. 61.7 yim. Ve 1. Trimester yeni bitiyor. Bunun 4 kilosunu 8 haftada, 1 kilosunu da kalan 4 haftada aldim ve durdum. Kilo almaya cok musait bunyem. Ben bebegimi 3 hafta 3 gunlukken ogrendim ve psikolojik olarak ilk basta cok yedim bir de dusuk riskim olunca cok yattim. 8 haftadan sonra kalktim hareketlendim bulantilarim basladi ve 1 kilo ile suan sabitledim. Cok alarak basladim sonum ne olur bilemiyorum. 12 kilo ideal deniyor ben 5 ini simdiden aldiysam kalan aylarimi 7 kilo ile tamamlayabilecegimi hic sanmiyorum. Tontik hamis olacak benden belli oldu. Napalim artik saglikla dogsun yavrum kilo gozume gelmez.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
hep oyle olur planlar yapilir artik yapicam denir. Ilk baslarda ertelenir sonra unutulur en son birakilir hahahaGörümcem emziriyor şimdi, telefonuna bişey yüklemiş arada bir lıkır lıkır su sesi geliyor. Bu ne dedim, su alarmı dedi. Ama kapattı sonra su falan da içmedi. Çok komik 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?