2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bnm aklımda olan aslında şimdi düşndüğüm isimler
Zeynep nisa
Rabia
Beyzanur
Nursima
Aysima
İlknur
Elif betül
Hayrunnisa
Afranur
Elçin
Eylül
Feyza
Hatice kübra
Sevde berre
Eslem nilay

Canim Peygamber efendimizin eslerinden birinim adi da Berre imis. Anlami gunahsiz kimse gibi birseydi sanirim. Kisinin uzerine etki edip egosunu artiracagi icin Peygamber efendimiz adini degistirmis. Bilgin olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üzülme canım, ben her gün yarım saat yürüdüğüm halde böyle oldu, yürümesem ne olurdu acaba

rabia kulağa da çok güzel gelen bi isim ama anlamı 4. (dördüncü) demek. rabiatül adeviyye de adeviyelerin(o kabilenin)4.sü demek. ben anlam olayına da takmış haldeyim de
Anlamıda cok önmli tabiki ... Rabişşş elendi
Anneannesinin ismi diye biliyorum..
Bakalım berrede gitti

Üzülme canım, ben her gün yarım saat yürüdüğüm halde böyle oldu, yürümesem ne olurdu acaba

Çok su içebiliyor musunuz? Ben içmeye çalışıyorum işyerinde bir buçuk litre bitiriyorum ama akşam eve gidince hiç elim gitmiyor. Doktor en az 3 litre dedi. 2 litre zaten sana lazım, 1 litre de bebek için içmelisin dedi.
Çok su içince hem vücuttaki ödem de atılıyor. Belki faydası olur, doğru düzgün yemeyen, yürüyüş yapan hamişlerin gerçek kilo aldığını sanmıyorum. Bence ödem var vücudunuzda.
Ben normal yiyorum sadece tatlı ve abur cubur çok severdim şimdi hiç canım istemiyor. 12 hafta bitecek yarın daha kilo almadım, iki kere kustum toplamda onlarda da midem boştu zaten. Bence sizinki de kilo değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben medipolde sukriye leyla altuntas a gidiyorum ilk kizimi da 4 sene once onla normal dogurdum.mecbur kalmadikca sezeryani cumle icinde bile kullanmayan cok tatli bir dr. Ama cok yogun simdi randevu alsan ancak iki ay sonraya alabilirsin yine de siddetle tavsiye ederim

yanls topıge gelmısım pardon :) ben mart topıgndeydım :)tesekkur ederım :)

Ben çok su içemiyorum. Normalde de çok az içerdim aklıma bile gelmezdi ama şimdi kendimi zorluyorum o da taş çatlasa 1.5-2 litre. Napim susamıyorum bazen susamak için balkona çıkıyorum terliyim diye😄

Son düzenleme:

Merhaba ben medipolde sukriye leyla altuntas a gidiyorum ilk kizimi da 4 sene once onla normal dogurdum.mecbur kalmadikca sezeryani cumle icinde bile kullanmayan cok tatli bir dr. Ama cok yogun simdi randevu alsan ancak iki ay sonraya alabilirsin yine de siddetle tavsiye ederim

merhaba gzüel annişlerin güzel yavruşları

sabah 9 dan 12 ye kadar temizlik yaptım anca 2 oda ve 1 kolidor bitti daha mutfak ve salon ölece duruyor kasığıma birşeyler batmaya başladı inş sorun yoktur çok yoruldum ondan oldu sanırım bayadır dinleniyorum şimdi alt katı da temizlemeye bsşlıcam

Kızlar artık ben kalkım da ewimi bi toparlıyayım.. Ütüm vardı onu yapayım.....işim bitincede bi güsel yatayım

dün yaptım ütümü canım bende
bu evler neden bu kadar çabuk tozlanıyor

56.7 ile hamile kaldim. 61.7 yim. Ve 1. Trimester yeni bitiyor. Bunun 4 kilosunu 8 haftada, 1 kilosunu da kalan 4 haftada aldim ve durdum. Kilo almaya cok musait bunyem. Ben bebegimi 3 hafta 3 gunlukken ogrendim ve psikolojik olarak ilk basta cok yedim bir de dusuk riskim olunca cok yattim. 8 haftadan sonra kalktim hareketlendim bulantilarim basladi ve 1 kilo ile suan sabitledim. Cok alarak basladim sonum ne olur bilemiyorum. 12 kilo ideal deniyor ben 5 ini simdiden aldiysam kalan aylarimi 7 kilo ile tamamlayabilecegimi hic sanmiyorum. Tontik hamis olacak benden belli oldu. Napalim artik saglikla dogsun yavrum kilo gozume gelmez.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

1 lt bile icemiyorum. Klima altindayim surekli istemiyorum hic. Dr 2-2,5 icsen yeter dedi yok midem bulaniyo.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

canım iş yerinde bir arkadaş gidiyor ona doğumlara girmediğini söylemiş..o yüzden onuda eledim yoksa gitmeyi düşünüyordum ama benim için zaten doğum önemli..

Görümcem emziriyor şimdi, telefonuna bişey yüklemiş arada bir lıkır lıkır su sesi geliyor. Bu ne dedim, su alarmı dedi. Ama kapattı sonra su falan da içmedi. Çok komik 😊

Boyun kaç senin canım? Sen bi resim koymuştun yanlış hatırlamıyosam hiç de öyle tombik durmuyodun😄

hep oyle olur planlar yapilir artik yapicam denir. Ilk baslarda ertelenir sonra unutulur en son birakilir hahaha

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…