Görümcem emziriyor şimdi, telefonuna bişey yüklemiş arada bir lıkır lıkır su sesi geliyor. Bu ne dedim, su alarmı dedi. Ama kapattı sonra su falan da içmedi. Çok komik 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Boyun kaç senin canım? Sen bi resim koymuştun yanlış hatırlamıyosam hiç de öyle tombik durmuyodun😄
56.7 ile hamile kaldim. 61.7 yim. Ve 1. Trimester yeni bitiyor. Bunun 4 kilosunu 8 haftada, 1 kilosunu da kalan 4 haftada aldim ve durdum. Kilo almaya cok musait bunyem. Ben bebegimi 3 hafta 3 gunlukken ogrendim ve psikolojik olarak ilk basta cok yedim bir de dusuk riskim olunca cok yattim. 8 haftadan sonra kalktim hareketlendim bulantilarim basladi ve 1 kilo ile suan sabitledim. Cok alarak basladim sonum ne olur bilemiyorum. 12 kilo ideal deniyor ben 5 ini simdiden aldiysam kalan aylarimi 7 kilo ile tamamlayabilecegimi hic sanmiyorum. Tontik hamis olacak benden belli oldu. Napalim artik saglikla dogsun yavrum kilo gozume gelmez.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
ayyy ne tatlısınn
Maşallah sana canım. Çok estetik bir foto olmuş😊
maşallah pınarcım çok güzel gözüküyo bebiş bebiş duruyo, yağ yağ yada göbiş göbiş değil
vuuuuumaşallah bende tık yok daha
1 lt bile icemiyorum. Klima altindayim surekli istemiyorum hic. Dr 2-2,5 icsen yeter dedi yok midem bulaniyo.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Üzülme canım, ben her gün yarım saat yürüdüğüm halde böyle oldu, yürümesem ne olurdu acaba
Canım senin bugün 12 hafta bitti di mi? Benim doktorum yürüyüş bile vermedi risk var diye. Ben de yürümedim açıkçası yattım durdum. Ama artık riskli günler geride kalıyor. Yürümemize izin verirler bence. O zaman kilo kontrolü daha kolay olacak. Hem normal doğum için de vücudun aktif olması çok önemli. Hareketli hamişler rahat doğuruyor. Bunları düşünüp motive olucaz artık. Gerçi benim normal doğum şansım yok ama yine de nerede hareket orada bereket di mi😄😄😄
Doktordan geldim simdi bayanlar :)))ense kalinligi burun kemiği hersey iyi. Ikili test icin kan verdim.parmagini emiyorduuu.bize poz verdi resmen ultrasonda hemen cekti yuzunu doktor.coook güzeldi. Ama kordon bacak arasindaydi cinsiyeti görmedik. 12 hafta 4 günlük. Decavit ve santafer fort verdi folbiolu biraktim. Ins kanda da sıkıntı cikmaz. İdrar da az mikrop cikmisti 1 ay once simdi yine idrar verdim bakalkm ins guzel cikar sonuçlar. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben eskiden günde bir bardak fln içerdim😄 ona rağmen cildim fln gayet güzel. Ama iç organlarım ne durumdadır bilmiyorum😄 nolcak bizim halimiz
günaydıınnnn...canlar...ben geldim...bayadır yokum..aktif olamıyorum hala...bulantılarım tam gaz devam ediyor ve çok şiddetli bel ağrım var...bir görseniz sürünerek yürüyorum..yatınca iki kişi kolumdan tutup kaldırıyor...ilk hamileliğimle uzaktan yakından alakası yok bu hamilelliğimin..allahım biran önce geçse şu bulantılar..normal hayata aranıza katılmak istiyorrum(((buarada ben hala doktor bulamadım kafayı yiycem...3 tane doktora gittim...ama ya çok uzak ya cumartesi çalışmıyor..ya fiyatı çok pahalı napıcağımı şaşırdım...istanbul anadolu yakası yokmu bana doktor tavsiye edicek kimse....
Doktordan geldim simdi bayanlar :)))ense kalinligi burun kemiği hersey iyi. Ikili test icin kan verdim.parmagini emiyorduuu.bize poz verdi resmen ultrasonda hemen cekti yuzunu doktor.coook güzeldi. Ama kordon bacak arasindaydi cinsiyeti görmedik. 12 hafta 4 günlük. Decavit ve santafer fort verdi folbiolu biraktim. Ins kanda da sıkıntı cikmaz. İdrar da az mikrop cikmisti 1 ay once simdi yine idrar verdim bakalkm ins guzel cikar sonuçlar. :)
Neymiş kız o su alarmı? Bana da söyle de indiriyim o programı belki lıkır lıkır ses gelince içesim gelir😄
masallah canim bebisin iyiymis ama sen yinede sigarayi birakmak icin gayret et hem bebisin hemde senin sagligin icinMerhaba bayanlar...
bizim dun dr.randewumz vardi.
cok sukur boyu ve gelisimi iyiymis bebisimin.
ikili test icinde kan aldilar 10 gun sonra sonuc cikcak.
ama doktoruma sigarayi birakamadigimi soledim.
hemen birakmam gerektigini ve butun nikotinin bebisden gectigini soledi.
var mi benim gibi sigarayi birakamayan.
canim allah kolaylik versin hem calisip hemde bulantilarla falan ugrasmak zor gercekten ben evde oldugum halde bas edemedimgünaydıınnnn...canlar...ben geldim...bayadır yokum..aktif olamıyorum hala...bulantılarım tam gaz devam ediyor ve çok şiddetli bel ağrım var...bir görseniz sürünerek yürüyorum..yatınca iki kişi kolumdan tutup kaldırıyor...ilk hamileliğimle uzaktan yakından alakası yok bu hamilelliğimin..allahım biran önce geçse şu bulantılar..normal hayata aranıza katılmak istiyorrum(((buarada ben hala doktor bulamadım kafayı yiycem...3 tane doktora gittim...ama ya çok uzak ya cumartesi çalışmıyor..ya fiyatı çok pahalı napıcağımı şaşırdım...istanbul anadolu yakası yokmu bana doktor tavsiye edicek kimse....
eren benim kucuk oglumun ismi cok arastirip busuru isimden sonra dogdugu gun eren olsun demistim ismini.o kadar cok memnunumki bu ismi koydugum icin yavrum da ismi gibi eren ermis bilmis bi cocuk cok agirbasli soz dinleyen aksilik yapmayan bi cocuk tavsiye ederim biliyorsun isimlerin karakter uzerindede etkisi var yani ben buna inaniyorumKızlar isim düşündünüz mü hiç...İlk oğlum adı biz nişanlıyken belliydi eşimin babasının adını koyduk...Şimdi cumartesi günü cinsiyeti öğrendimiz den beri eşimle isim arayışına girdik gerci önümüzde daha uzun zaman var allahım sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin de...Şimdi eşim Eren Deniz olsun diyor ben Toprak olsun dedim daha net degil ama ilk etapta aklımıza gelen isimler bunlar..Sizler ne düşünüyorsunuz isim olarak belki fikir olur
canim yasindan dolayi olsa bile daha ikili test sonuclari bile cikmamisken daha ileri testler istemedi sacma geldi bana.benim ablamda suan hamile 37 yasinda oda ikili test bile yaptirmadi doktoru ense kalinligi iyi istermeseniz yaptirmayin mecbur degilsiniz demis.bence de sıla burun kemiği ve ense kalınlığı normal allahıma bin şükür. ikili taramada bir haftaya kadar sonuçlanacak daha sonucu görmedi bile.
onun korktuğu benim yaşım. yaşım 37 risk ondan dolayıymış. daha sonuçları görmeden herşey yolunda gidiyor ama yaşınızdan dolayı amniyosentez dedi zaten. ama düşünmüyorum. zaten 16. haftada oluyormuş. yani bana düşünmem için 4 hafta verdi.
yusuf ali ne asil bi isim ya cok begendimeren deniz güzel bence....daha cinsiyet belli değil ama bizde oğlumuz olursa yusuf ali düşünüyoruz...kız olursa hiç düşünmedik..kızımın adıda hümeyra..
oyy masallah evlilik yaramis canim sana79la hamile kaldım şu an 77yim1 yıl önce 62 kiloydum evlendim 1 yılda 15 kilo aldım
eymen ismini bende cok severim hatta ucuncusu erkek olursa dusundugum isimlerden bakalim hayirlisiSana güzel bi isim tiyosu soylim EYMEN Kuran'da geçmiyor ama manası hayırlı demek sahabe ismi hemde cennet kapilarinin birisinin adı OKTAY EYMEN
oyyy sanada hamilelik iyi yaramis canim neyle besliyor esleriniz siziBende 80 ile hamile kaldım suan hala 80 im. Evlendiğimde 67 kg dum 2 yılda 13 kg aldım bendebenim suan 6 aylık hamileler gibi gobisim var ama umrumda değil bebeğim sağlıklı olsun kilo dert değil benim için
canim demekki ilk zamanlar troit degerlerin normalmiski doktorun ilaca baslatmamis merak etme sen bundan sonra duzenli al ilaclarini yeterİlacın bebeğe bir zararı yokmuş evet ama ilaca geç başlamış olmanın acaba bir zararı varmıdır ?
canim sorun yok demis iste doktorun stres yapmakendine insallah sonuclarininda temiz cikar icin rahat ederKızlaarr... Uf.. Dün ikili test yaptırdık.. Kafam karıştı ense kalınlığı ilk önce 2.38 çıktı on dk uğraştı doktor. 2.24 ve en son 2.10 çıktı.. İlk ölçtüğünde biraz kalın dedi bana sınırın üstünde değil ama sınır 3mm miş bu arada yine de 1 küsür olmasını isteriz falan dedi.. Hani sordum bir sorun olur mu diye suan bir sorun yok dedi.. Bide bebişim bayağı büyümüş bir de hareketli hareketli sormayın resmen horon tepiyor e laz çocugu olacağını anladı sanırımama ense kalınlığı biraz korkuttu beni pazartesi kan sonucu gelecek insaallah bir şey çıkmaz Allahın izniyle... İkili test yaptıran var mı böyle sizinki nasıl cıktı annecikler?
evet canim rahim genisledigi icin normal bu tur agrilar dinleneceksin bol bol basla yapicak bisey yok malesef:26:Benim gibi gaz sancısı çeken var mı ? Dünden beri mahvoldum tuvalete çıkamıyorum karnımin sol tarafı kasiklarima kadar sancı yapıyor . Nasıl geçecek doktora söyledim rahim genişliyor normal dedi
ikiside cok guzel isim canim ama madem oktay ismi esinin abisinin ismi o isim hakkini doldurmus ikinci isim koyma senin hakkin eymen de israr et derim ben yedirme hakkiniBen Eymen eşim ömer istiyor :) hayırlısı artık
allah kabul etsin canim niyetlendin demek ne guzel.du bakalim daha kesin bisey yok kiz diye belkide son anda bi supriz yapar pipi cikiverir ortaya hic belli olmaz bu islerSelam kızlar nasılsınız iyimisiniz canlarım
İsimlerden bahsetmişsiniz.. Biz erkk olsaydı yusuf ali koyacaktık karar vermiştik.. Ama kız olduu için baska isim arayısına girdik... Kızımın ismi humeyra onun yanına yakısacak bi isim düşünüyoruz ama hiç bişey aklıma gelmiyo.. Kendimizi erkege öle kaptırmısız ki
Şimdi kız ismi aramak lazım.. Ben eşime suncam isimleri onun istedigi olucak ben zaten en begendiklerimi sunucamfarketmicek...
Kızlar Allahın iZniyle bugun ilk niyetimi ettim ... Olmassa bi gün tutarım orucumu bı gün tutmam.. Bebegim için...
ismi cok guzelmis oglunun canim rabbim acisini gostermesinevet canım bir oğlum var emir ensar onun da adı:)) inşallah sağlıklı olsunda
selam canim nerelerdesin sen ya hic ugramaz oldun bende seni merak ediyordumm.nasilsin bebis nasil cinsiyetiniz belli olmadi sanirim daha yazmamissin:26:yazdigin isimler cok guzelSelam herkese.. Ben ara ara girip yazilanlari okuyorum ama tek tek cevap yazmam mumkun olamayacagi icin sadece okumakla yetiniyorum. 5 yasinda bir oglum 2 bucuk yasinda da bir kizim var ve butun gun onlar ve islerden vaktim hic olmuyor. Simdi burda sahur vakti girdim yazmak istedim hazir cocuklar uyurken. Isimlere ben coktan karar verdim. Erkekse Yasin Bera, kizsa Vera koyacagim insaallah. Aslinda kizimin ismi Busra Vera ama artik sadece Busra diye cagiriyoruz ve Vera ismini cok sevdigim halde kaynadi gitti resmen:) Oglumun ismi de Yusuf Taha. Herkese guzel bir gun diliyorum. Oruclu annelere hayirli iftarlar simdiden...
.
masallah canimmmmKızlar dr dan geldik....Kızım secde pozisyonundaydı...bayağ bi uğraştı dr um döndü... parmak emmeye başladı... her şey yolunda şükür...inşallah böyle devam eder...
hepside guzel ama iyi bi anlam arastirmasi yapmak gerek canimBnm aklımda olan aslında şimdi düşndüğüm isimler
Zeynep nisa
Rabia
Beyzanur
Nursima
Aysima
İlknur
Elif betül
Hayrunnisa
Afranur
Elçin
Eylül
Feyza
Hatice kübra
Sevde berre
Eslem nilay
merhaba hanımlarr
14. haftaya girdik bizde,şu gıcık bulantılar bitseydi iyi olurdu.şiddetli değil ama rahatsız edici...
isimlerden bahsedilmişbizim isimlerimizde hazır
erkek ismi Ali Efe,kız ismi İdil.hatta kızımın adı kulağına okunurken Zeynep İdil diye okutacağız nasipse.ama kimlikte sadece İdil olacak.
inşallah o günleri görmek hepimize nasip olur.
ilk kez bu ay kontrollerimiz 1 aya çıktı,daha 15 gün var.nasıl gececek 15 gün hiç bilmiyorum.bugün eşime gidelim filan dedim ama az sabırlı ol dedi,gıcıkk
maşallah pınarcım çok güzel gözüküyo bebiş bebiş duruyo, yağ yağ yada göbiş göbiş değil
Merhaba tatlış annişler umarım herkes iyidir hiç problem yoktur hepimizin sağlıklı mutlu hamileliği olsun inş 😍😍
Kizlar selamlar.nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?