2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Neymiş kız o su alarmı? Bana da söyle de indiriyim o programı belki lıkır lıkır ses gelince içesim gelir😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Boyun kaç senin canım? Sen bi resim koymuştun yanlış hatırlamıyosam hiç de öyle tombik durmuyodun😄

1.60 canim boyum. Esim de diyor. Nereye aldin bu kiloyu diye. Ama goguslerim buyudu karnim cikti bacaklarim hafif kalinlasti ve popom cikti bana gore. 36-38 pantolonlarim popodan yukari cikmiyor cunku.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canım senin bugün 12 hafta bitti di mi? Benim doktorum yürüyüş bile vermedi risk var diye. Ben de yürümedim açıkçası yattım durdum. Ama artık riskli günler geride kalıyor. Yürümemize izin verirler bence. O zaman kilo kontrolü daha kolay olacak. Hem normal doğum için de vücudun aktif olması çok önemli. Hareketli hamişler rahat doğuruyor. Bunları düşünüp motive olucaz artık. Gerçi benim normal doğum şansım yok ama yine de nerede hareket orada bereket di mi😄😄😄

ayyy ne tatlısınn

Maşallah sana canım. Çok estetik bir foto olmuş😊

maşallah pınarcım çok güzel gözüküyo bebiş bebiş duruyo, yağ yağ yada göbiş göbiş değil

vuuuuu maşallah bende tık yok daha

Kızlar saolun ben içindeki neye benziyo onu çok merak ediyorum...20.hafta gelsede detaylı ultrasonda görsek

Doktordan geldim simdi bayanlar :)))ense kalinligi burun kemiği hersey iyi. Ikili test icin kan verdim.parmagini emiyorduuu.bize poz verdi resmen ultrasonda hemen cekti yuzunu doktor.coook güzeldi. Ama kordon bacak arasindaydi cinsiyeti görmedik. 12 hafta 4 günlük. Decavit ve santafer fort verdi folbiolu biraktim. Ins kanda da sıkıntı cikmaz. İdrar da az mikrop cikmisti 1 ay once simdi yine idrar verdim bakalkm ins guzel cikar sonuçlar. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 lt bile icemiyorum. Klima altindayim surekli istemiyorum hic. Dr 2-2,5 icsen yeter dedi yok midem bulaniyo.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ben eskiden günde bir bardak fln içerdim😄 ona rağmen cildim fln gayet güzel. Ama iç organlarım ne durumdadır bilmiyorum😄 nolcak bizim halimiz

Bence dee. Ay sonunda yazlik evime gidiyorum. Sabahlari ve aksamlari yuzup gece de yuruyus yapicam. Umarim kontrol edebilirim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Hadi gözün aydın canım😊

Aynen aynen. Kola kahve cayla yasiyordum herhalde benim likir likir programi da kocam. Basimda nobetlerde ic ic diye. Sevmiyorum napim. Bosver dr suyun az demedigi surece allah korusun problem yok

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canım avicenna umut hastanesini denedin mi.?? Kartalda...

Ayy ne guzell. Masallah bebisine. Ultrason fotosu istiyoruz annesii

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Gözün aydın canım, ben de 12+5 te gidicem. Cinsiyet için çok umutlanmiyim o zaman.

Neymiş kız o su alarmı? Bana da söyle de indiriyim o programı belki lıkır lıkır ses gelince içesim gelir😄

Valla programın adını bilmiyorum. Görünce sorarım ama telefonu samsung, herhalde bütün androidlere oluyordur.

Merhaba tatlış annişler umarım herkes iyidir hiç problem yoktur hepimizin sağlıklı mutlu hamileliği olsun inş 😍😍

Kizlar selamlar.nasilsiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

masallah canim bebisin iyiymis ama sen yinede sigarayi birakmak icin gayret et hem bebisin hemde senin sagligin icin
canim allah kolaylik versin hem calisip hemde bulantilarla falan ugrasmak zor gercekten ben evde oldugum halde bas edemedim diger hamileliginle farkliysa cinsiyetide farkli olabilir bebgin diger cocugun cinsiyeti neydi
eren benim kucuk oglumun ismi cok arastirip busuru isimden sonra dogdugu gun eren olsun demistim ismini.o kadar cok memnunumki bu ismi koydugum icin yavrum da ismi gibi eren ermis bilmis bi cocuk cok agirbasli soz dinleyen aksilik yapmayan bi cocuk tavsiye ederim biliyorsun isimlerin karakter uzerindede etkisi var yani ben buna inaniyorum
canim yasindan dolayi olsa bile daha ikili test sonuclari bile cikmamisken daha ileri testler istemedi sacma geldi bana.benim ablamda suan hamile 37 yasinda oda ikili test bile yaptirmadi doktoru ense kalinligi iyi istermeseniz yaptirmayin mecbur degilsiniz demis.
bence sen bi ikili test sonuclarini bekle sonuc temiz cikarsa yaptirma derim ha yaptirsan sanki allah korusun aldircanmi yavrunu tabiki hayir
eren deniz güzel bence....daha cinsiyet belli değil ama bizde oğlumuz olursa yusuf ali düşünüyoruz...kız olursa hiç düşünmedik..kızımın adıda hümeyra..
yusuf ali ne asil bi isim ya cok begendim
79la hamile kaldım şu an 77yim 1 yıl önce 62 kiloydum evlendim 1 yılda 15 kilo aldım
oyy masallah evlilik yaramis canim sana
Sana güzel bi isim tiyosu soylim EYMEN Kuran'da geçmiyor ama manası hayırlı demek sahabe ismi hemde cennet kapilarinin birisinin adı OKTAY EYMEN
eymen ismini bende cok severim hatta ucuncusu erkek olursa dusundugum isimlerden bakalim hayirlisi
Bende 80 ile hamile kaldım suan hala 80 im. Evlendiğimde 67 kg dum 2 yılda 13 kg aldım bende benim suan 6 aylık hamileler gibi gobisim var ama umrumda değil bebeğim sağlıklı olsun kilo dert değil benim için
oyyy sanada hamilelik iyi yaramis canim neyle besliyor esleriniz sizi

İlacın bebeğe bir zararı yokmuş evet ama ilaca geç başlamış olmanın acaba bir zararı varmıdır ?
canim demekki ilk zamanlar troit degerlerin normalmiski doktorun ilaca baslatmamis merak etme sen bundan sonra duzenli al ilaclarini yeter
canim sorun yok demis iste doktorun stres yapmakendine insallah sonuclarininda temiz cikar icin rahat eder
Benim gibi gaz sancısı çeken var mı ? Dünden beri mahvoldum tuvalete çıkamıyorum karnımin sol tarafı kasiklarima kadar sancı yapıyor . Nasıl geçecek doktora söyledim rahim genişliyor normal dedi
evet canim rahim genisledigi icin normal bu tur agrilar dinleneceksin bol bol basla yapicak bisey yok malesef:26:
Ben Eymen eşim ömer istiyor :) hayırlısı artık
ikiside cok guzel isim canim ama madem oktay ismi esinin abisinin ismi o isim hakkini doldurmus ikinci isim koyma senin hakkin eymen de israr et derim ben yedirme hakkini
allah kabul etsin canim niyetlendin demek ne guzel.du bakalim daha kesin bisey yok kiz diye belkide son anda bi supriz yapar pipi cikiverir ortaya hic belli olmaz bu isler yyazdigin kiz isimleri cok guzel bi kesinlessin beraber karar veririz insallah isimlere
evet canım bir oğlum var emir ensar onun da adı:)) inşallah sağlıklı olsunda
ismi cok guzelmis oglunun canim rabbim acisini gostermesin
selam canim nerelerdesin sen ya hic ugramaz oldun bende seni merak ediyordumm.nasilsin bebis nasil cinsiyetiniz belli olmadi sanirim daha yazmamissin:26:yazdigin isimler cok guzel
Kızlar dr dan geldik....Kızım secde pozisyonundaydı...bayağ bi uğraştı dr um döndü... parmak emmeye başladı... her şey yolunda şükür...inşallah böyle devam eder...
masallah canimmmm
Bnm aklımda olan aslında şimdi düşndüğüm isimler
Zeynep nisa
Rabia
Beyzanur
Nursima
Aysima
İlknur
Elif betül
Hayrunnisa
Afranur
Elçin
Eylül
Feyza
Hatice kübra
Sevde berre
Eslem nilay
hepside guzel ama iyi bi anlam arastirmasi yapmak gerek canim

idil hanimm oyyy ne tatlu
ay bendede oyle artik bulantilar canim siddetli degil ama hala ben burdayim gitmedim diyor
benimde ayin 29 unda kontrolumm gel teskere gellll

Merhaba tatlış annişler umarım herkes iyidir hiç problem yoktur hepimizin sağlıklı mutlu hamileliği olsun inş 😍😍

Mrb canim sukur iyi senin nasil gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…