çok su içebiliyor musunuz? Ben içmeye çalışıyorum işyerinde bir buçuk litre bitiriyorum ama akşam eve gidince hiç elim gitmiyor. Doktor en az 3 litre dedi. 2 litre zaten sana lazım, 1 litre de bebek için içmelisin dedi.
çok su içince hem vücuttaki ödem de atılıyor. Belki faydası olur, doğru düzgün yemeyen, yürüyüş yapan hamişlerin gerçek kilo aldığını sanmıyorum. Bence ödem var vücudunuzda.
Ben normal yiyorum sadece tatlı ve abur cubur çok severdim şimdi hiç canım istemiyor. 12 hafta bitecek yarın daha kilo almadım, iki kere kustum toplamda onlarda da midem boştu zaten. Bence sizinki de kilo değil.
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar selamlar.nasilsiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
coyy masallah evlilik yaramis canim sana sorma tatlım ya eve geliyorum 7 de yemek ye kocişle çay yanında pasta kuruyemiş üstüne de meyve ohhh yandan aldım kiloları
Mrb canim sukur iyi senin nasil gidiyor
Ben çok su içemiyorum. Normalde de çok az içerdim aklıma bile gelmezdi ama şimdi kendimi zorluyorum o da taş çatlasa 1.5-2 litre. Napim susamıyorumbazen susamak için balkona çıkıyorum terliyim diye😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 lt bile icemiyorum. Klima altindayim surekli istemiyorum hic. Dr 2-2,5 icsen yeter dedi yok midem bulaniyo.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canım 3 litre suyun hepsini su olarak almak yanlışmış vücuttaki minareli idrarla atarmışsın
1,5 - 2 litre su kalanı ayran süt çorba soda yani sıvı gıdalarla tamamlamak lazımmış bana doktorum öyle söylemişti
kızlar su konusunda benim doktorum 3 litrenin hepsini su olarak alırsan minarelleri idrarla atarsın dedi
1,5 - 2 lt su kalanını soda ayran süt gibi sıvı gıdalardan alman daha doğru dedi kasmayın yani kendinizi
kızlar su konusunda benim doktorum 3 litrenin hepsini su olarak alırsan minarelleri idrarla atarsın dedi
1,5 - 2 lt su kalanını soda ayran süt gibi sıvı gıdalardan alman daha doğru dedi kasmayın yani kendinizi
Kizlar migrenim var bayilcam simdi su sicakta hic cekilmiyor off
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İş yerinde sıcaktan bayılmak üzereyim
Ben çok su içemiyorum. Normalde de çok az içerdim aklıma bile gelmezdi ama şimdi kendimi zorluyorum o da taş çatlasa 1.5-2 litre. Napim susamıyorumbazen susamak için balkona çıkıyorum terliyim diye��
Ay Antalya'da çok sıcak bayılmaya 5 kala klimaya yapıştım
süpürgemin sapı süpürürken durmadan çıkıyor diye 1 saattir oturup ağlıyorum, alıp balkondan aşağı atacam süpürgeyi
. işimi gücümü yapamıyorum halim hiç yok sinirim bozuluyor..
sinir topuyum eşime çatıyorum . bebeğe zarar veriyor muyum çok canım sıkılıyor karnımın alt bölgesi karıncalanmaya batmaya başladı şimdide korkmaya başladım
Çok su içebiliyor musunuz? Ben içmeye çalışıyorum işyerinde bir buçuk litre bitiriyorum ama akşam eve gidince hiç elim gitmiyor. Doktor en az 3 litre dedi. 2 litre zaten sana lazım, 1 litre de bebek için içmelisin dedi.
Çok su içince hem vücuttaki ödem de atılıyor. Belki faydası olur, doğru düzgün yemeyen, yürüyüş yapan hamişlerin gerçek kilo aldığını sanmıyorum. Bence ödem var vücudunuzda.
Ben normal yiyorum sadece tatlı ve abur cubur çok severdim şimdi hiç canım istemiyor. 12 hafta bitecek yarın daha kilo almadım, iki kere kustum toplamda onlarda da midem boştu zaten. Bence sizinki de kilo değil.
süpürgemin sapı süpürürken durmadan çıkıyor diye 1 saattir oturup ağlıyorum, alıp balkondan aşağı atacam süpürgeyi
. işimi gücümü yapamıyorum halim hiç yok sinirim bozuluyor..
sinir topuyum eşime çatıyorum . bebeğe zarar veriyor muyum çok canım sıkılıyor karnımın alt bölgesi karıncalanmaya batmaya başladı şimdide korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?