2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım 3 litre suyun hepsini su olarak almak yanlışmış vücuttaki minareli idrarla atarmışsın
1,5 - 2 litre su kalanı ayran süt çorba soda yani sıvı gıdalarla tamamlamak lazımmış bana doktorum öyle söylemişti

Kizlar selamlar.nasilsiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyiyiz canım ne olsun. İşyerinde iş yapmadan forum takip ediyorum bugün. Bugün şirket benden yana zararda 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 lt bile icemiyorum. Klima altindayim surekli istemiyorum hic. Dr 2-2,5 icsen yeter dedi yok midem bulaniyo.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

kızlar su konusunda benim doktorum 3 litrenin hepsini su olarak alırsan minarelleri idrarla atarsın dedi
1,5 - 2 lt su kalanını soda ayran süt gibi sıvı gıdalardan alman daha doğru dedi kasmayın yani kendinizi

kızlar bi arkadaşım dedi ki erkek genelde sağda kız bebek de genelde aşağı tarafta olurmuş... ultrasonu hep sağa doğru tutarmış benim doktorum hep ortada ve aşağı doğru tutuyor acaba kız mı çatlayacam meraktan yawwww

Her gün süt ayran cacık bunlardan tüketiyorum. Bak şimdi kafam karıştı, gidince sorayım ben bunu en iyisi. Bi de akşamları bi tane beypazarı maden suyu içiyorum hem mideme iyi geliyor hem de mineral.

kızlar su konusunda benim doktorum 3 litrenin hepsini su olarak alırsan minarelleri idrarla atarsın dedi
1,5 - 2 lt su kalanını soda ayran süt gibi sıvı gıdalardan alman daha doğru dedi kasmayın yani kendinizi

yazın hadi içiyoruz da kışın ne yapacaz biz doğum sonlarına doğru daha çok su içmek gerekecek asıl

Bi de doktoru bunu diyen kızlar nerede yaşıyorsunuz? Ben ankaradayım, burada hava çok kuru, ondan 3 litre demiş olabilir mi?

Dimi dimi dimii :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kizlar migrenim var bayilcam simdi su sicakta hic cekilmiyor off

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

illaki su değil tatlım çorba, ayran, cacık, süt ,maden suyu, meyve suyu ( abartmadıkça biliyorsun şekerli oluyorlar,,) onlarda sıvı yerine geçiyor,,,yani sıvı tüketimi de önemli,,,
birde suyun içine, çilek at, limon at, buz at, bir iki taze nane at, böyle sürahide o zaman suyun tadı biraz değişik oluyor,,,,
çünkü istediğin adar iyi beslen besinlerdeki yararlı maddeler su sayesinde bebeğe geçiyor tatlım,,

Son düzenleme:
süpürgemin sapı süpürürken durmadan çıkıyor diye 1 saattir oturup ağlıyorum, alıp balkondan aşağı atacam süpürgeyi
. işimi gücümü yapamıyorum halim hiç yok sinirim bozuluyor..
sinir topuyum eşime çatıyorum . bebeğe zarar veriyor muyum çok canım sıkılıyor karnımın alt bölgesi karıncalanmaya batmaya başladı şimdide korkmaya başladım

canımmmm yıpratma kendini bebeğine zarar verme annişinin her halini duyar o da üzülür sonra

bana da oluyor olmayacak şeylere ağlayabiliyorum bu ara, :2:

bende aynı şekilde işyerinde 1.5 lt kadar içmeye çalışıyorum ama gün boyu 2 lt olur olmaz herhalde ya 3 lt çok yaa benimde 12 hafta bitti bende 500 gr falandır herhalde.iş ortamında bu kadar oluyor napalım.

bir başka konuda yumurta konusu her gün 1 yumurta yiyin diyorlar da o yumurtayı yiyene kadar ne kadar mutsuz oluyorum anlatamam ve bu sebepten geçen hafta yumurta yemeyi bıraktım. evet suçlu hissediyorum kendimi ama aynı zamanda kahvaltılarımda mutluyum.

Son düzenleme:

tatlım, olduğu kadar,, benim evi görsen,,, aldı başını gitti bir yerlere, bugün biraz topluyorum çünkü bir aylığına ailemin yanına gidiyorum,, bir saat iş, iki saat yatma,,, daha bavul hazır değil,, akşam 7 de evden çıkıcam,, ama ben yatıyorum şu anda çünkü yoruldum,,, olduğu kadar diyorum artık herşeye,,,,
üzme canını,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…