evet yaaaa haftasonu evde çok rahatım ya dua ediyorum ki ağır zamanlarımız yaza gelmiyor... kışın da kayıp düşme riski var Allah korusun
evet yaaaa haftasonu evde çok rahatım ya dua ediyorum ki ağır zamanlarımız yaza gelmiyor... kışın da kayıp düşme riski var Allah korusun
tatlım, olduğu kadar,, benim evi görsen,,, aldı başını gitti bir yerlere, bugün biraz topluyorum çünkü bir aylığına ailemin yanına gidiyorum,, bir saat iş, iki saat yatma,,, daha bavul hazır değil,, akşam 7 de evden çıkıcam,, ama ben yatıyorum şu anda çünkü yoruldum,,, olduğu kadar diyorum artık herşeye,,,,
üzme canını,,,,
tatlım, olduğu kadar,, benim evi görsen,,, aldı başını gitti bir yerlere, bugün biraz topluyorum çünkü bir aylığına ailemin yanına gidiyorum,, bir saat iş, iki saat yatma,,, daha bavul hazır değil,, akşam 7 de evden çıkıcam,, ama ben yatıyorum şu anda çünkü yoruldum,,, olduğu kadar diyorum artık herşeye,,,,
üzme canını,,,,
canımmmm yıpratma kendini bebeğine zarar verme annişinin her halini duyar o da üzülür sonra
bana da oluyor olmayacak şeylere ağlayabiliyorum bu ara, :2:
Allah korusun kızz nerden aklına geldi.. ayy olmasın öyle bişi zaten istanbul Aralıkta öyle kış olmaz ocağa da ben işi bırakırım heraldeooff offf o çalışmadığım günler gelsin artık, iş bi ölüm istediğim zaman uyuyp uyanmak istiyorummm
bende aynı şekilde işyerinde 1.5 lt kadar içmeye çalışıyorum ama gün boyu 2 lt olur olmaz herhalde ya 3 lt çok yaabenimde 12 hafta bitti bende 500 gr falandır herhalde.iş ortamında bu kadar oluyor napalım.
bir başka konuda yumurta konusuher gün 1 yumurta yiyin diyorlar da o yumurtayı yiyene kadar ne kadar mutsuz oluyorum anlatamam ve bu sebepten geçen hafta yumurta yemeyi bıraktım. evet suçlu hissediyorum kendimi ama aynı zamanda kahvaltılarımda mutluyum.
Benim ilk hamileliğim kışa geldi haziranda doğum yaptım..yazın doğurmak daha zor fakat bebek yaz olduğu için sere serpe büyüyor bakalım kış bebeğimiz nasıl olacakAllah yardımcımız olsun
Benimde iyi çok şükür ama yemek yiyemiyorum canım hiç bişi istemiyor 😔 bebeğime üzülüyorum sadece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
masallah canim bebisin iyiymis ama sen yinede sigarayi birakmak icin gayret et hem bebisin hemde senin sagligin icin
canim allah kolaylik versin hem calisip hemde bulantilarla falan ugrasmak zor gercekten ben evde oldugum halde bas edemedimdiger hamileliginle farkliysa cinsiyetide farkli olabilir bebgin diger cocugun cinsiyeti neydi
eren benim kucuk oglumun ismi cok arastirip busuru isimden sonra dogdugu gun eren olsun demistim ismini.o kadar cok memnunumki bu ismi koydugum icin yavrum da ismi gibi eren ermis bilmis bi cocuk cok agirbasli soz dinleyen aksilik yapmayan bi cocuk tavsiye ederim biliyorsun isimlerin karakter uzerindede etkisi var yani ben buna inaniyorum
canim yasindan dolayi olsa bile daha ikili test sonuclari bile cikmamisken daha ileri testler istemedi sacma geldi bana.benim ablamda suan hamile 37 yasinda oda ikili test bile yaptirmadi doktoru ense kalinligi iyi istermeseniz yaptirmayin mecbur degilsiniz demis.
bence sen bi ikili test sonuclarini bekle sonuc temiz cikarsa yaptirma derim ha yaptirsan sanki allah korusun aldircanmi yavrunu tabiki hayir
yusuf ali ne asil bi isim ya cok begendim
oyy masallah evlilik yaramis canim sana
eymen ismini bende cok severim hatta ucuncusu erkek olursa dusundugum isimlerden bakalim hayirlisi
oyyy sanada hamilelik iyi yaramis canim neyle besliyor esleriniz sizi
canim demekki ilk zamanlar troit degerlerin normalmiski doktorun ilaca baslatmamis merak etme sen bundan sonra duzenli al ilaclarini yeter
canim sorun yok demis iste doktorun stres yapmakendine insallah sonuclarininda temiz cikar icin rahat eder
evet canim rahim genisledigi icin normal bu tur agrilar dinleneceksin bol bol basla yapicak bisey yok malesef:26:
ikiside cok guzel isim canim ama madem oktay ismi esinin abisinin ismi o isim hakkini doldurmus ikinci isim koyma senin hakkin eymen de israr et derim ben yedirme hakkini
allah kabul etsin canim niyetlendin demek ne guzel.du bakalim daha kesin bisey yok kiz diye belkide son anda bi supriz yapar pipi cikiverir ortaya hic belli olmaz bu isleryyazdigin kiz isimleri cok guzel bi kesinlessin beraber karar veririz insallah isimlere
ismi cok guzelmis oglunun canim rabbim acisini gostermesin
selam canim nerelerdesin sen ya hic ugramaz oldun bende seni merak ediyordumm.nasilsin bebis nasil cinsiyetiniz belli olmadi sanirim daha yazmamissin:26:yazdigin isimler cok guzel
masallah canimmmm
hepside guzel ama iyi bi anlam arastirmasi yapmak gerek canim
idil hanimm oyyy ne tatlu
ay bendede oyle artik bulantilar canim siddetli degil ama hala ben burdayim gitmedim diyor
benimde ayin 29 unda kontrolumm gel teskere gellll
yarın gündüz bir kaç arkadaşım gelcek oturmaya . inan evim öyle battıki yaşadığım yer çok sıcak ve çok toz , camı 2 dk havalansın diye açınca eve resmen turuncu toz yağıyor. bıktım artık valla canım burnuma geldi . işin ortasında kaldım . kendimi çok yetersiz hissediyorumalıp başımı gidesim var
bişey olmaz dimi birden kasıklarıma batmalar olunca çok korktum .
ne bileyim doldum iyice
Her gün süt ayran cacık bunlardan tüketiyorum. Bak şimdi kafam karıştı, gidince sorayım ben bunu en iyisi. Bi de akşamları bi tane beypazarı maden suyu içiyorum hem mideme iyi geliyor hem de mineral.
yazın hadi içiyoruz da kışın ne yapacaz biz doğum sonlarına doğru daha çok su içmek gerekecek asıl
Bi de doktoru bunu diyen kızlar nerede yaşıyorsunuz? Ben ankaradayım, burada hava çok kuru, ondan 3 litre demiş olabilir mi?
Dimi dimi dimii :)))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
bende aynı şekilde işyerinde 1.5 lt kadar içmeye çalışıyorum ama gün boyu 2 lt olur olmaz herhalde ya 3 lt çok yaabenimde 12 hafta bitti bende 500 gr falandır herhalde.iş ortamında bu kadar oluyor napalım.
bir başka konuda yumurta konusuher gün 1 yumurta yiyin diyorlar da o yumurtayı yiyene kadar ne kadar mutsuz oluyorum anlatamam ve bu sebepten geçen hafta yumurta yemeyi bıraktım. evet suçlu hissediyorum kendimi ama aynı zamanda kahvaltılarımda mutluyum.
Mide bulantısndan mi zor ya yemeye calis canim su kaybetme bende oruc tutyorum evden disari adim atmiyorum antalya yakiyor valla
Pınarcım maşallah çok kibar bir göbişin var. Ay imrendim becerebilirsem ben de gönderim 😊😊
Bnm aklımda olan aslında şimdi düşndüğüm isimler
Zeynep nisa
Rabia
Beyzanur
Nursima
Aysima
İlknur
Elif betül
Hayrunnisa
Afranur
Elçin
Eylül
Feyza
Hatice kübra
Sevde berre
Eslem nilay
canım seni çok iyi anlyrm , bende evemisafir çağrmya utanyorm inan
ev pis
heryer toz
gelecek olan arkadaşların eğer samimi arkadaşlarınsa zaten durumu anlarlar sen rahat ol
bebeğine de hiçbişey olmaz işallah
sen gönlünü ferah tut
ama kasıkların ağrısı dinmezse git doktora
süpürgemin sapı süpürürken durmadan çıkıyor diye 1 saattir oturup ağlıyorum, alıp balkondan aşağı atacam süpürgeyi
. işimi gücümü yapamıyorum halim hiç yok sinirim bozuluyor..
sinir topuyum eşime çatıyorum . bebeğe zarar veriyor muyum çok canım sıkılıyor karnımın alt bölgesi karıncalanmaya batmaya başladı şimdide korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?