2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet yaaaa haftasonu evde çok rahatım ya dua ediyorum ki ağır zamanlarımız yaza gelmiyor... kışın da kayıp düşme riski var Allah korusun

Allah korusun kızz nerden aklına geldi.. ayy olmasın öyle bişi zaten istanbul Aralıkta öyle kış olmaz ocağa da ben işi bırakırım heralde ooff offf o çalışmadığım günler gelsin artık, iş bi ölüm istediğim zaman uyuyp uyanmak istiyorummm

evet yaaaa haftasonu evde çok rahatım ya dua ediyorum ki ağır zamanlarımız yaza gelmiyor... kışın da kayıp düşme riski var Allah korusun

Benim ilk hamileliğim kışa geldi haziranda doğum yaptım..yazın doğurmak daha zor fakat bebek yaz olduğu için sere serpe büyüyor bakalım kış bebeğimiz nasıl olacak Allah yardımcımız olsun

canım ben de aynıyım, burda okuyorum hem hamiş hem hamarat vala burdaki hatunlar

ev,m berbat, ben mutfaktaki bulaşığı yıkayana kadar bile ne çekiyorum görseniz

şöyle bi toparlayıp süpürge bile tutmadım bugün

napayım içimden gelmiyor yapamıyorum

yarın gündüz bir kaç arkadaşım gelcek oturmaya . inan evim öyle battıki yaşadığım yer çok sıcak ve çok toz , camı 2 dk havalansın diye açınca eve resmen turuncu toz yağıyor. bıktım artık valla canım burnuma geldi . işin ortasında kaldım . kendimi çok yetersiz hissediyorum alıp başımı gidesim var

Aralık a ankaraya kış gelir evet ya izne ayrılalım

Ben hamile kalmadan önce her sabah yerdim. Şimdi haftada 1-2 anca. Hiç içim istemiyor, yumurta ve balıktan özellikle kaçıyorum.😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim ilk hamileliğim kışa geldi haziranda doğum yaptım..yazın doğurmak daha zor fakat bebek yaz olduğu için sere serpe büyüyor bakalım kış bebeğimiz nasıl olacak Allah yardımcımız olsun

bende şöyle düşünüyorum bebek zaten ilk zamanlar çok aşırı evden çıkmayacak yaza kadar ele gelir yazın atartız ortaya

Benimde iyi çok şükür ama yemek yiyemiyorum canım hiç bişi istemiyor 😔 bebeğime üzülüyorum sadece

Mide bulantısndan mi zor ya yemeye calis canim su kaybetme bende oruc tutyorum evden disari adim atmiyorum antalya yakiyor valla

bayramda mı senin kontrolün
bizim burda tatil ya bi tuhaf geliyo

bişey olmaz dimi birden kasıklarıma batmalar olunca çok korktum .
ne bileyim doldum iyice

canım seni çok iyi anlyrm , bende evemisafir çağrmya utanyorm inan

ev pis

heryer toz

gelecek olan arkadaşların eğer samimi arkadaşlarınsa zaten durumu anlarlar sen rahat ol

bebeğine de hiçbişey olmaz işallah

sen gönlünü ferah tut

ama kasıkların ağrısı dinmezse git doktora

Kızlarrr benim 3. bebeğim ya ben ne yapıyım Klimaya da alışmak istemiyorum dışarı çıkınca acayip sıcak oluıyor sanki,midem de kötü zaten bu aralar bir de boynumda problem vardı tam doktora gideyim dedim hamile olduğumu öğrendim kaldı ama fıtık mı var düzleşme mi var nedir çatlıcak boynum.

İlk hamileliğim sonbahara gelmişti işte haziranda doğum yapmıştım , oğlum sereserpe büyüdü ama şöyle emeklemeye,oturmaya başladığı zamanlar soğuklara denk geldi.İkinci hamileliğimde de nisanda doğum yaptım sıcak olur zannediyordum ama kızım giydirmeme rağmen minicik çenesi titriyodu yerim ben onu Şimdi doğum şubat gibi gözüküyor ama ben 1 ay erken yapıyorum doğumlarımı bebek 3 kg'ı geçince rahmim taşımıyormuş maalesef doğum başlıyor.O yüzden 3. bebeğimi de ocakta bekliyorum , bol bol birşeyler örücem kuzucuğuma üşümesinnn

Kızlar böyle bir SMS geldi. Belki ilginizi çeker.

GeBe'nin Buyuk Yaz indirimini duydunuz mu? %50'ye varan indirimler icin magazalarimiza ve online shop'a davetlisiniz. Alisverise basla>http://goo.gl/5OVSxE

Bu arada ben pantolon aldım buradan ama mağazadaki kız dedi ki kalıplar farklı oluyormuş modelden modele.

aynen canım soda cok iyi geliyor bende evde kaynatılmış şekersiz hoşaf , soda , arada kaçamak yapıp bazen ıcetee içiyorum yoğurt cacık derken oluyordur heralde yoksa sadece su içemem okadar

yazın hadi içiyoruz da kışın ne yapacaz biz doğum sonlarına doğru daha çok su içmek gerekecek asıl

ay onu bende düşünüyorum kış sıkıntı

Bi de doktoru bunu diyen kızlar nerede yaşıyorsunuz? Ben ankaradayım, burada hava çok kuru, ondan 3 litre demiş olabilir mi?

bende konyadayım canım burada da hava çok kuru burnum falan kanar kuruluktan o kadar yani

Dimi dimi dimii :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

kesinlikle

canım yumurtada haftada 3 kere hem tiksinmemiş oluyorsun hemde yeterli geliyor
balık yerine ıspanak yada semiz otu ayrıca ceviz

Mide bulantısndan mi zor ya yemeye calis canim su kaybetme bende oruc tutyorum evden disari adim atmiyorum antalya yakiyor valla

Allaha çok şükür hiç bulantım olmadı canım istemiyor yiyemiyorum acıkınca da elim ayağım titriyor
Ahh ya Allahım yardım etsin size bilirim Ant sıcağını maşallah nasıl dayanıyorsun ben bu sene Allah affetsin tutamadım inş borcumu öderim

Bnm aklımda olan aslında şimdi düşndüğüm isimler
Zeynep nisa
Rabia
Beyzanur
Nursima
Aysima
İlknur
Elif betül
Hayrunnisa
Afranur
Elçin
Eylül
Feyza
Hatice kübra
Sevde berre
Eslem nilay

aa benim ismim de var :) bizde kızımız olursa zeynep ela koycaz oğlumuz olursa ömer selim isimler hazır cinsiyetimiz kesin değil henüz :) doktor kıza benzetti ama değişebilir dedi bizde bebek diye seviyoz babası arada kaptırıp kızım diyo ama allah biliyo ya ben hala erkek hissediyorum çocuğu kızsa da erkek fatma olcak yavrum

sağol canım valla içimi rahatlattın.
eşim klozetin musluğunu kırdı illa kendi tamir etmeye çalışıyo git musluk al diyorum neymiş musluğu tamir edebilirmiş ,
saatlerce uğraştı en son benim dediğimi yaptı gitti yeni musluk aldı
gidip aldığı musluğu kafasında paralayacam sabah 12den beri banyoda uğraşıyo. banyonun içine etmiş bi görsen.
bugün herşey üstüme geliyor.
Allahım sen sakinleştir beni

Oy oy kiyamam sana, temizligi batsin ev de pis olsun canini slkma operim cok

Pissst kizlar ya,

Bi haftadir memlekete annemlerin evine geldim. Bulantilarim azaldi istahim artti. Kizlar ben niye evlenmisim yaaa😂 babam kazanir tasir annem pisirir onume koyar ben suslenir gezerdim kocamla simdi o duzene geri dondum ahhhh ahhh meger babaevi ne rahatmis 😁 bu defa kocasiz geldim annemlere ilk kez ay kendimi bekar kiz saniyorum bebisim hatirlatiyor anne babami unutma diye😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…