2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

aman tatlım dün bana biri haber vermeden geldi,, ben uyuyorum,, evin hali çok berbat,,, hafta sonu eşimle evcilik oynadık,,, ( eskiden cuma günü temizlik yapardım, hafta sonu eşimle dağıtırdık evi, ama pazartesi sabahı erkenden evi temizler süpürürüdüm,,, PEHHH şimdi hiçbir şey yapmıyorum,,, misafirde haber vermeden sabahın 10 unda evdeydi,,, walla hiçççç utanmadım,,, bir kere hamileyim,,, yapacak dermanım yok,, normalde böyle biri değilim,,, sende onun için kasma kendini,,,, hamilesin olduğu kadar,,,,
senin evin dağınık diye ayıplayacak olan da gelmesin,,, pehhhh
yada bu kadar çok yıpratıyorsan kendini kabul etme tatlım,,,

devlet hamile kadınlara evde yardımcı tahsis etsin vala o zaman herkes doğurur

nas la felak surelerini oku rahatlarsın canım

herşey üstüste geliyo bazen

sen canını sıkmamayaçalış elinden geldiğince

Canim aslinda ruhsati var tutmamanin suan bize bi gunahi yok ama benim dr bi problemin yok dayanabiliyosan tut dedi bende tutuyorum saolsun annemde hergun yemegi yapar aksam onlara gidrriz bende aksama kadar evde kilima karsisinda yata kalaka dayaniyorum iste ama sen tutmuyosan bisiler bul kendine pratik hemn hazirlayip yiyebilcen kendini iyi hissettin zamnlarda hazirla bisileri at dolaba cikar ye canim bebisler onemlii tam gelisme zamani

ilk evlendiğim zamanlar bunu çok diyodum ben de senin gibi

rahat batmış evlenmişim diye

Bazen kocalari da ozlemek iyi oluyor canım fazla uzatmadan tabiibende anneme gidecem inşallah bayramdan bi hafta once aynen annem yapar önüme koyar babam elleriyle meyva soyar bana bende ozlemisim anladimm: )))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben günde 3litre içiyorum o da suyu çok sevdiğim için ayrıca maden suyu süt filan da tüketiyorum demek benim 4litreyi buluyordur o zaman
Bence bol su içmek çok faydalı yani su hayattır 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ankara'da kurudun sen de di mi canım?

Meger biz annemizin babamizin nazlisiymisiz truthcum, insan sonradan anliyor annem su an uyandigim an sutumu cevizimi hazir ediyor kiz iyice simardim:) kocami da ozledim tabi de arada boyle ayriliklarda guzel oluyo ne yalan soyliyim:) sen de hayirlisiyla git insallah canim insan huzur buluyor☺

Ankara'da kurudun sen de di mi canım?

Haha aynen yani ben kendini bildim bileli taz kış 3lt den fazla su içiyordum şimdi miktar biraz daha arttı ama bu sene ankarada burnum filan çok kuruyor

O yardımcıyı bende isterim valla eve haftaiçi 7 de gidiyorum tüm hafta sonum iş yapmakla geçiyor

Ben de senin gibiyim uykularım kaçıyor doktor stresinden. Ben de anadolu yakasındayın. Dediğin gibi beğendiğim doktor çok pahalı diğerlerinide ben beğenmiyorum ya çok yoğun ya çok ilgisiz .. İçimizde kalacak hali yok elbet çıkacak bu çocuklar ama doktor bulamamk çok kötü. Ben salı günü gidicem elif bağlam diye bi doktordan randevu aldım ama o da çok yoğunmuş.. Bakalım nasıl olacak

Ne şanslısınız aileleriniz üstünüze düşüyor. Benim annem babam istanbulda ben ankaradayım. Hiç bir zaman üstüme düşmediler, evimizde hiç huzur yoktu. 3 gün iyiyse 4. Gün kavga gürültü huzursuzluk. Evlendim huzur buldum, bütün sıkıntım stresim gerginliğim gitti, yumuşadım resmen. Annemlere gitmek bile içimden gelmiyor. Şimdi de annem babam hamileyim diye ekstra bir ilgi göstermiyorlar hatta büyükanne-büyükbaba olacakları için de biraz bozuklar bence. Öyle bi heyecan durumları falan yok. Ben de sinir oluyorum gelmişim 31 yaşına yani kaç sene sonra anne olmamı bekliyorlar acaba?

kizlar memlekete geldim ya uçağa falan binince doktor hicbir sakincasi yok demesine rağmen içimde bir sıkıntı var bebeğimi görmem lazim doktor taa pazartesiye gün verdi 6 gün var daha aklima saçma sapan şeyler geliyor offf tam rahat edeceğim zamanda bunu buldun kafaya takacak. bir arkadasimin yakin zamanda bebeğinin kalbi durdu Allah korusun yaa bu korku hep var bende bebeğim iyidir inşaallah dimi. bu endişeler sizlerden de var normal dimi birşeyler söyleyin kizlar

Halin var mı o kadar benim bulantım filan olmuyor ama uykudan alamıyorum kendimi

ne yapayım canım ya eşim çıkartıyor ben çıkartıyorum ütü daya çıkıyor sürekli kadın da alamam

cam halı silmeye falan çağırdım haftaya... ev pis olunca daha beter oluyorum

bayramda mı senin kontrolün
bizim burda tatil ya bi tuhaf geliyo

aaa bilmiyordum ayin 29 unda oldugunu bayramin yaaa burda bayram seyran yokki acikcasi hicde merak edip bakmamistim bayram hangi gune denkgeliyor diye
bayram olsada gidiriz canim sorun degil burda bayram mi var sanki gidersek kayinvalidemlere gideriz onuda kontrolden sonra oluverir hem cinsiyeti kesinlesirse cifte bayram olur bizim icinde

Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bugün doktora gittim kanama kırmızıda olsa mühim değil içerde rahim yanında yaklaşık bir bardak dolusu kan var vücut bir şekilde bunu dışarı atıcak yada ilaçla içerde yok olacak dedi.Allaha şükür bebişimiz ense yapmış yatıyor keyfi yerinde dedi doktorumuz nasıl sevindim anlatamam.Buarada 7+5ten buyana 10+5 olmuşuz kocaman kafası olmuş ayyyyyyy 😊😊😊😊😊

1 haftadir iyiydim bugun gene midem fena az once bosalttim yien mideyi simdide halim kalmadi tabi mide bosalinca offf tam sevinmistim iyi oldum diye nerden cikti gene bu bulnati isi yawwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…