yarın gündüz bir kaç arkadaşım gelcek oturmaya . inan evim öyle battıki yaşadığım yer çok sıcak ve çok toz , camı 2 dk havalansın diye açınca eve resmen turuncu toz yağıyor. bıktım artık valla canım burnuma geldi . işin ortasında kaldım . kendimi çok yetersiz hissediyorumalıp başımı gidesim var
sağol canım valla içimi rahatlattın.
eşim klozetin musluğunu kırdı illa kendi tamir etmeye çalışıyo git musluk al diyorum neymiş musluğu tamir edebilirmiş ,
saatlerce uğraştı en son benim dediğimi yaptı gitti yeni musluk aldı
gidip aldığı musluğu kafasında paralayacam sabah 12den beri banyoda uğraşıyo. banyonun içine etmiş bi görsen.
bugün herşey üstüme geliyor.
Allahım sen sakinleştir beni
Allaha çok şükür hiç bulantım olmadı canım istemiyor yiyemiyorum acıkınca da elim ayağım titriyor
Ahh ya Allahım yardım etsin size bilirim Ant sıcağını maşallah nasıl dayanıyorsun ben bu sene Allah affetsin tutamadım inş borcumu öderim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pissst kizlar ya,
Bi haftadir memlekete annemlerin evine geldim. Bulantilarim azaldi istahim artti. Kizlar ben niye evlenmisim yaaa😂 babam kazanir tasir annem pisirir onume koyar ben suslenir gezerdim kocamla simdi o duzene geri dondum ahhhh ahhh meger babaevi ne rahatmis 😁 bu defa kocasiz geldim annemlere ilk kez ay kendimi bekar kiz saniyorum bebisim hatirlatiyor anne babami unutma diye😍
Pissst kizlar ya,
Bi haftadir memlekete annemlerin evine geldim. Bulantilarim azaldi istahim artti. Kizlar ben niye evlenmisim yaaa😂 babam kazanir tasir annem pisirir onume koyar ben suslenir gezerdim kocamla simdi o duzene geri dondum ahhhh ahhh meger babaevi ne rahatmis 😁 bu defa kocasiz geldim annemlere ilk kez ay kendimi bekar kiz saniyorum bebisim hatirlatiyor anne babami unutma diye😍
Her gün süt ayran cacık bunlardan tüketiyorum. Bak şimdi kafam karıştı, gidince sorayım ben bunu en iyisi. Bi de akşamları bi tane beypazarı maden suyu içiyorum hem mideme iyi geliyor hem de mineral.
Ben günde 3litre içiyorum o da suyu çok sevdiğim için ayrıca maden suyu süt filan da tüketiyorum demek benim 4litreyi buluyordur o zaman
Bence bol su içmek çok faydalı yani su hayattır 😃
ilk evlendiğim zamanlar bunu çok diyodum ben de senin gibi
rahat batmış evlenmişim diye
Bazen kocalari da ozlemek iyi oluyor canım fazla uzatmadan tabiibende anneme gidecem inşallah bayramdan bi hafta once aynen annem yapar önüme koyar babam elleriyle meyva soyar bana bende ozlemisim anladimm: )))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ankara'da kurudun sen de di mi canım?
devlet hamile kadınlara evde yardımcı tahsis etsin vala o zaman herkes doğurur
nas la felak surelerini oku rahatlarsın canım
herşey üstüste geliyo bazen
sen canını sıkmamayaçalış elinden geldiğince
Merhaba bayanlar...
bizim dun dr.randewumz vardi.
cok sukur boyu ve gelisimi iyiymis bebisimin.
ikili test icinde kan aldilar 10 gun sonra sonuc cikcak.
ama doktoruma sigarayi birakamadigimi soledim.
hemen birakmam gerektigini ve butun nikotinin bebisden gectigini soledi.
var mi benim gibi sigarayi birakamayan.
O yardımcıyı bende isterim valla eve haftaiçi 7 de gidiyorum tüm hafta sonum iş yapmakla geçiyor
Meger biz annemizin babamizin nazlisiymisiz truthcum, insan sonradan anliyor annem su an uyandigim an sutumu cevizimi hazir ediyor kiz iyice simardim:) kocami da ozledim tabi de arada boyle ayriliklarda guzel oluyo ne yalan soyliyim:) sen de hayirlisiyla git insallah canim insan huzur buluyor☺
Halin var mı o kadar benim bulantım filan olmuyor ama uykudan alamıyorum kendimi
bayramda mı senin kontrolün
bizim burda tatil ya bi tuhaf geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?