Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bugün doktora gittim kanama kırmızıda olsa mühim değil içerde rahim yanında yaklaşık bir bardak dolusu kan var vücut bir şekilde bunu dışarı atıcak yada ilaçla içerde yok olacak dedi.Allaha şükür bebişimiz ense yapmış yatıyor keyfi yerinde dedi doktorumuz nasıl sevindim anlatamam.Buarada 7+5ten buyana 10+5 olmuşuz kocaman kafası olmuş ayyyyyyy 😊😊😊😊😊
kizlar memlekete geldim ya uçağa falan binince doktor hicbir sakincasi yok demesine rağmen içimde bir sıkıntı varbebeğimi görmem lazim doktor taa pazartesiye gün verdi 6 gün var daha aklima saçma sapan şeyler geliyor offf tam rahat edeceğim zamanda bunu buldun kafaya takacak. bir arkadasimin yakin zamanda bebeğinin kalbi durdu Allah korusun yaa bu korku hep var bende bebeğim iyidir inşaallah dimi. bu endişeler sizlerden de var normal dimi birşeyler söyleyin kizlar
ne yapayım canım ya eşim çıkartıyor ben çıkartıyorum ütü daya çıkıyor sürekli kadın da alamam
cam halı silmeye falan çağırdım haftaya... ev pis olunca daha beter oluyorum
1 haftadir iyiydim bugun gene midem fena az once bosalttim yien mideyi simdide halim kalmadi tabi mide bosalinca offf tam sevinmistim iyi oldum diye nerden cikti gene bu bulnati isi yawwwwww
İkili testim güzelmiş cok sükür. Israrım üzerine cinsiyete baktı baktı baktııı görünmüyo küçük dedi ama çıkıntı var sanki ama testis göremiyorum dedi %50 %50 diyim bayramdan sonra net göZükür dedi. Aman bee yine muallakta kaldım ama sanki oğluşum olcak gibi bi his doğdu içime 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben hamile olduğumu öğrendiğim gün bir arkadaşımın bebeğinin kalbi durmuştu 2,5 aylıktı
kesemi gördüğüm de başka bir arkadaşımın bebeği gelişmediği için alınmıştı
ne streslerden geçtim anlatamam ama şimdi ikisi de unuttular gibi bişey bende son kontrole stresle değil heyecanla gidebildim
artık daha rahatım çok düşünmüyorum strese de girmemiş oluyorum
Pissst kizlar ya,
Bi haftadir memlekete annemlerin evine geldim. Bulantilarim azaldi istahim artti. Kizlar ben niye evlenmisim yaaa😂 babam kazanir tasir annem pisirir onume koyar ben suslenir gezerdim kocamla simdi o duzene geri dondum ahhhh ahhh meger babaevi ne rahatmis 😁 bu defa kocasiz geldim annemlere ilk kez ay kendimi bekar kiz saniyorum bebisim hatirlatiyor anne babami unutma diye😍
Doktordan geldim simdi bayanlar :)))ense kalinligi burun kemiği hersey iyi. Ikili test icin kan verdim.parmagini emiyorduuu.bize poz verdi resmen ultrasonda hemen cekti yuzunu doktor.coook güzeldi. Ama kordon bacak arasindaydi cinsiyeti görmedik. 12 hafta 4 günlük. Decavit ve santafer fort verdi folbiolu biraktim. Ins kanda da sıkıntı cikmaz. İdrar da az mikrop cikmisti 1 ay once simdi yine idrar verdim bakalkm ins guzel cikar sonuçlar. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar migrenim var bayilcam simdi su sicakta hic cekilmiyor off
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
süpürgemin sapı süpürürken durmadan çıkıyor diye 1 saattir oturup ağlıyorum, alıp balkondan aşağı atacam süpürgeyi
. işimi gücümü yapamıyorum halim hiç yok sinirim bozuluyor..
sinir topuyum eşime çatıyorum . bebeğe zarar veriyor muyum çok canım sıkılıyor karnımın alt bölgesi karıncalanmaya batmaya başladı şimdide korkmaya başladım
yarın gündüz bir kaç arkadaşım gelcek oturmaya . inan evim öyle battıki yaşadığım yer çok sıcak ve çok toz , camı 2 dk havalansın diye açınca eve resmen turuncu toz yağıyor. bıktım artık valla canım burnuma geldi . işin ortasında kaldım . kendimi çok yetersiz hissediyorumalıp başımı gidesim var
kizlar memlekete geldim ya uçağa falan binince doktor hicbir sakincasi yok demesine rağmen içimde bir sıkıntı varbebeğimi görmem lazim doktor taa pazartesiye gün verdi 6 gün var daha aklima saçma sapan şeyler geliyor offf tam rahat edeceğim zamanda bunu buldun kafaya takacak. bir arkadasimin yakin zamanda bebeğinin kalbi durdu Allah korusun yaa bu korku hep var bende bebeğim iyidir inşaallah dimi. bu endişeler sizlerden de var normal dimi birşeyler söyleyin kizlar
İkili testim güzelmiş cok sükür. Israrım üzerine cinsiyete baktı baktı baktııı görünmüyo küçük dedi ama çıkıntı var sanki ama testis göremiyorum dedi %50 %50 diyim bayramdan sonra net göZükür dedi. Aman bee yine muallakta kaldım ama sanki oğluşum olcak gibi bi his doğdu içime 😃
yoktur canım rabbimin izniyle birşeymerak etme boşuna evham yapıyoruz
:
amiin inşaallah canim benim yapi olarak zaten çok pimpirikli biriyim bi de bu hamilelik iyice panik yapti beni:) Rabbime emanet yavrularimiz
ah canim ben de çok takmazdim ama bugünlerde nedense hep aklima geliyor yaa Allah esirgesin meleklerimizi
masallah canim bebisine gozun aydin icin rahatlamis oldu boylelikle rabbim hep iyi haberler almak nasip etsin
Oy oy kiyamam sana, temizligi batsin ev de pis olsun canini slkma operim cok
aman tatlım dün bana biri haber vermeden geldi,, ben uyuyorum,, evin hali çok berbat,,, hafta sonu eşimle evcilik oynadık,,, ( eskiden cuma günü temizlik yapardım, hafta sonu eşimle dağıtırdık evi, ama pazartesi sabahı erkenden evi temizler süpürürüdüm,,, PEHHH şimdi hiçbir şey yapmıyorum,,, misafirde haber vermeden sabahın 10 unda evdeydi,,, walla hiçççç utanmadım,,, bir kere hamileyim,,, yapacak dermanım yok,, normalde böyle biri değilim,,, sende onun için kasma kendini,,,, hamilesin olduğu kadar,,,,
senin evin dağınık diye ayıplayacak olan da gelmesin,,, pehhhh
yada bu kadar çok yıpratıyorsan kendini kabul etme tatlım,,,
devlet hamile kadınlara evde yardımcı tahsis etsin vala o zaman herkes doğurur
nas la felak surelerini oku rahatlarsın canım
herşey üstüste geliyo bazen
sen canını sıkmamayaçalış elinden geldiğince
ayy maşallah canım bebişene güzel bir görüntüdür o yaa
rabbim yardımcın olsun canım arada benimde ağrıyor dayanamıyorum
canım benim yaaofff bende iş yaptım bugün ama çok yoruldum yarısı kaldı yapamadım evin valla kasığıma batmalar olmaya başlayınca bıraktım bebeklerden önemli değil açıkçası istese bok götürsün üzme bebeğini de tatlı canını da
yoktur canım rabbimin izniyle birşeymerak etme boşuna evham yapıyoruz
maşallah canımsenin bebekte utangaçlar kervanına katıldı demek
Anlamıda cok önmli tabiki ... Rabişşş elendi
Anneannesinin ismi diye biliyorum..
Bakalım berrede gitti
Ben çok su içemiyorum. Normalde de çok az içerdim aklıma bile gelmezdi ama şimdi kendimi zorluyorum o da taş çatlasa 1.5-2 litre. Napim susamıyorumbazen susamak için balkona çıkıyorum terliyim diye😄
süpürgemin sapı süpürürken durmadan çıkıyor diye 1 saattir oturup ağlıyorum, alıp balkondan aşağı atacam süpürgeyi
. işimi gücümü yapamıyorum halim hiç yok sinirim bozuluyor..
sinir topuyum eşime çatıyorum . bebeğe zarar veriyor muyum çok canım sıkılıyor karnımın alt bölgesi karıncalanmaya batmaya başladı şimdide korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?