2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

masallah canim bebisine gozun aydin icin rahatlamis oldu boylelikle rabbim hep iyi haberler almak nasip etsin

canım ben hamile olduğumu öğrendiğim gün bir arkadaşımın bebeğinin kalbi durmuştu 2,5 aylıktı
kesemi gördüğüm de başka bir arkadaşımın bebeği gelişmediği için alınmıştı
ne streslerden geçtim anlatamam ama şimdi ikisi de unuttular gibi bişey bende son kontrole stresle değil heyecanla gidebildim
artık daha rahatım çok düşünmüyorum strese de girmemiş oluyorum

Eflalim sana özelden mesaj attım sorduğun soru için mesaj kutunu kontrol et canım😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkili testim güzelmiş cok sükür. Israrım üzerine cinsiyete baktı baktı baktııı görünmüyo küçük dedi ama çıkıntı var sanki ama testis göremiyorum dedi %50 %50 diyim bayramdan sonra net göZükür dedi. Aman bee yine muallakta kaldım ama sanki oğluşum olcak gibi bi his doğdu içime 😃

ne yapayım canım ya eşim çıkartıyor ben çıkartıyorum ütü daya çıkıyor sürekli kadın da alamam

cam halı silmeye falan çağırdım haftaya... ev pis olunca daha beter oluyorum

ben haftalardır çamaşır katlamıyorum diyebilirim yıkanıyor kuruyor sepetten alıp ütüleyip giyiyoruz temizlik hakgetire zaten. Bi ev süpürüyorum kasıklarım çatlıyor sanki eskiler nasıl dayanıyormuş

1 haftadir iyiydim bugun gene midem fena az once bosalttim yien mideyi simdide halim kalmadi tabi mide bosalinca offf tam sevinmistim iyi oldum diye nerden cikti gene bu bulnati isi yawwwwww

Geçer canım az kaldı son demleri bunlar😄

Gözün aydın darısı başıma olsun inşallah.

Güzel beslenmelisin dedi fırçayı yedim 😬

ah canim ben de çok takmazdim ama bugünlerde nedense hep aklima geliyor yaa Allah esirgesin meleklerimizi

kızlar acayip gerildim kendimi sakinleştiremiyorum işte birine çatacağım artık sinirimden
allahım nolur şu gün bi bitsin

Bende senle ayni konum dayim canım. Nasil bi huzur rahatlik dimi esim yanımda yok tek sıkıntı o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy maşallah canım bebişe ne güzel bir görüntüdür o yaa

Kizlar migrenim var bayilcam simdi su sicakta hic cekilmiyor off

rabbim yardımcın olsun canım arada benimde ağrıyor dayanamıyorum

canım benim yaa offf bende iş yaptım bugün ama çok yoruldum yarısı kaldı yapamadım evin valla kasığıma batmalar olmaya başlayınca bıraktım bebeklerden önemli değil açıkçası istese bok götürsün üzme bebeğini de tatlı canını da

yoktur canım rabbimin izniyle birşey merak etme boşuna evham yapıyoruz

maşallah canımsenin bebekte utangaçlar kervanına katıldı demek

Hee bide dediki ztn yag dokularından bagırsaklardan dolayı da flulu göZüküo gerçekten de kapkaranlık göZüküodu. Bide ikili testi yaptırdım yerdeli ultrason cok güzeldi benim drunki küçük ondan da net göZükmüyo bide tabi yag dokuları bagırsaklarda var ondan tam belli değil benim kuzu 😃

Oy oy kiyamam sana, temizligi batsin ev de pis olsun canini slkma operim cok

ahhhhh sağolun kızlar. bişeyler yiyince geçti

Eflalim de gidecekti dr naptı acaba merak ettim 😊

Anlamıda cok önmli tabiki ... Rabişşş elendi

Anneannesinin ismi diye biliyorum..
Bakalım berrede gitti

Evet canim anneannesinin de ismi ayni zamanda.

ben gunde 2bardak bile icemiyorum. Inanilmaz artiriyo bulantimi hele ayran sut vs hic icemiyorum. Bi soda iciyorum aksam sivi olarak. Bi de bi kase corba. Baska da yok

Canim sikma canini. Ya Allah Bismillah de, basla bi yerden. Misafirlerini agirlayacagin oda,ara, mutfak hallet yeter. Onlari da cok ozenme. Duzenli olsa yeter heralde. Ben de tasinma icin ev toparlamistim 10gun once. Cok bunaldim ama bie gayret bi guc yaptim Allah'in izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…