2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaslar kasık argrılarım sıklastı benim.. bı kac gune kadar gunde 1 falan olurdu sımdı 3*4 girip cıkıyor

Kızlar dr um bugün güneş koruyucu kullan dedi...sizinkiler verdi mi? ne verdi?

Ben de perşembe günü gidicem dra.plasentada kanama vardi karin agrisi yapıyor o da bakalin durum ne.kanama artarsa düşük tehlikesi var ikinci hamileliğim de böyle olmuştu ignelerle geçmişti bakalim simdi basil olacak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar bir türlü birşeyler yazamıyorum sadece okuyorum off off mide bulantılarım var çoooooooooooook halsizim hiçbirşey yiyemiyorum sadece ilacımı içebilmek için akşama kadar yemeye çalışıyorum bazen öğlen bazen akşam anca yiyebiliyor ve ilacı öyle içiyorum suda boş mideye içilmiyo yaaa baş ağrım da varr ev o kadar kötü ki iki gündür kahvaltı masasının bulaşıklarını mutfağa bile götüremedim o kadar çok yoruldum ki halsizlikten ne yapacağımı bilemiyorum biraz araştırdım yüzme çok faydalıymış halsizlik bulantıyı gideriyor ve sakinlik veriyormuş kaslar çalıştığı için ağrılarda geçiyormuş en güzeli ciğerler aktif olduğundan yüzerken bebeğe oksijen bolbol gidiyormuş ama havuz hijyenik değil deniz olması lazımmış ben malatyadayım denize gitmek yolculuk demek yolculuk da riskli olur mu bilemiyom

pazartesi doktora gidecektim randevum vardı birkaç gün önce birşey sormak için doktora hastaneyi aradık doktorum hastaneden ayrılmış nereyle anlaşacağı da belli değilmiş zorla doktor bulmuştum iyi diye duyduğum bir doktor vardı başka hastanede ona randevu almak için aradık bugün o da 2 hafta yokmuş izine çıkmış off aynı hastanede adını duymadığım başka bir doktora cuma günü için randevu aldık bir ay olmuş oluyo bebişi görmeyeli her şey de hayır vardır inşallah doktordan yana hep ters gitti işim bakalım hayırlısı

kızlar bir de yaklaşık ikiaydır hep hapşuruyorum :2::2::2::2:grip de değilim anlamadım evin tozundan mı bilmem hassaslaştım ondan mı sizde böyle bir durum var mı?

canim hakkında hayirlisi olsun inşaallah içine sinen doktoru bulursun. hapsuruk konusunda ben de ayniyim canim hasta falan değilim çok şükür ama sürekli hapsuruyorum. demek ki normal

kızlar çatlak önleyici kreme başladınızmı dr bana yazdı 7tane marka hangini alcağımı bilemedim

Ben bepanthol çatlak kremi kullanmaya başladım, eşim bayağı araştırıp almıştı, şimdilik iyi gibi.

arkadaslar kasık argrılarım sıklastı benim.. bı kac gune kadar gunde 1 falan olurdu sımdı 3*4 girip cıkıyor

Özellikle ayakta kalınca ağrılar artıyor, benimde hala kasık ağrılarım devam ediyor.

Dr konusunda ben de öyleyim bi istikrar yakalayamadık: /hapsurmaya gelince oluyor normal gebelikte daha sık nefes alıyoruz ve burun nemli kalsın diye Rabbim hapsurtuyor...ilk gebeligimde buhar makinası almıştım nem olsun diye:))

selam canim nerelerdesin sen ya hic ugramaz oldun bende seni merak ediyordumm.nasilsin bebis nasil cinsiyetiniz belli olmadi sanirim daha yazmamissin:26:yazdigin isimler cok guzel
Canim cok sagol. Daha cinsiyeti belli olmadi. Dr. degistirmek zorunda kaldim ve ayin 16 sinda by dr. a ilk defa gidicem. Bakalim ins. kisa zamanda ultrasona alirlar. Bende cok merak ediyorum.
Senin bulantilar da insallah gecer artik.

Ohhh valla ne mutlu sana bizimkiler memlekete ev yaptırdı benim şansımdan işte ramazanı orada geçiriyorlar kendimi yalnız hissediyorum 😒 bayramı iple çekiyorum inş bayramda bende yanlarına gidicem 😍😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de çok hapşuruyorum :) herşeyi gebeliğe bağlamak istemiyorum ama ondan mı bilemem :) arka arkaya 5-6 kere oluyor bazen. Kasıklarımı kramp giriyor o derece..
Bu arada senin gibi doktor sıkıntısını ben de yaşıyorum. Evde doğurucam en sonunda çocuğu :)

kızlar çatlak önleyici kreme başladınızmı dr bana yazdı 7tane marka hangini alcağımı bilemedim

markaların isimlerini yazarmısın ben kendimi bir iyi hissedeyim inşallah cilt doktoruna gideceğim krem soracağım markaları yazarsan onları da sorayım 4 aydan itibaren kullanmak lazımmış o zamana kadar sormuş olurum burada da paylaşırım

Ben bepanthol çatlak kremi kullanmaya başladım, eşim bayağı araştırıp almıştı, şimdilik iyi gibi.

Bi arkadaşım lierac kullanmış iki hamileliğinde de hiç çatlağım olmadı dedi. Tabii bazı şeyler yapısal ama tavsiyedir yine de.
Eşim araştırdı deyince de gözlerim faltaşı gibi açıldı, benimki çatlak kremi desen boş boş bakar ne olduğunu bile anlamaz😄😄😄

Umarım iyi bir dr bulursun bir an evvel
Bende çok hapşuruyorum burnum tıkanıyor ve hıçkırık tutuyor 😍

Kızlar bir arkadaşım bugün dedi ki mide bulantısı olunca kız demek, onun oğlu var hiç bulantısı olmamış. Öyle bi iddada bulundu işte. Sizce doğruluk payı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…