amin canım en büyük düşmanımız stres iyi düşünelim iyi olsun
Canımm o zaman durum aşka 4 bebeğini kaybettiğini bilmiyordum ben o zaman hani bişey olmayacaksa bile insanın tedbir alası gelir
sen kendine çoooookkk dikkat et bebişin sana tutunmuşken, maşallahhhh
insallah kucağına alırsın sağsağlim
Çok Sağol cnm amiin hepimiz inşallah ♥♡
Kizlar günaydin..benim b hcg sonucum 34 çikmiss..oglusum mu olacak bu haldee :)))
pazartesi doktora gidecektim randevum vardı birkaç gün önce birşey sormak için doktora hastaneyi aradık doktorum hastaneden ayrılmış nereyle anlaşacağı da belli değilmiş zorla doktor bulmuştum iyi diye duyduğum bir doktor vardı başka hastanede ona randevu almak için aradık bugün o da 2 hafta yokmuş izine çıkmış off aynı hastanede adını duymadığım başka bir doktora cuma günü için randevu aldık bir ay olmuş oluyo bebişi görmeyeli her şey de hayır vardır inşallah doktordan yana hep ters gitti işim bakalım hayırlısı
kızlar bir de yaklaşık ikiaydır hep hapşuruyorum :2::2::2::2:grip de değilim anlamadım evin tozundan mı bilmem hassaslaştım ondan mı sizde böyle bir durum var mı?
kızlar çatlak önleyici kreme başladınızmı dr bana yazdı 7tane marka hangini alcağımı bilemedim
arkadaslar kasık argrılarım sıklastı benim.. bı kac gune kadar gunde 1 falan olurdu sımdı 3*4 girip cıkıyor
pazartesi doktora gidecektim randevum vardı birkaç gün önce birşey sormak için doktora hastaneyi aradık doktorum hastaneden ayrılmış nereyle anlaşacağı da belli değilmiş zorla doktor bulmuştum iyi diye duyduğum bir doktor vardı başka hastanede ona randevu almak için aradık bugün o da 2 hafta yokmuş izine çıkmış off aynı hastanede adını duymadığım başka bir doktora cuma günü için randevu aldık bir ay olmuş oluyo bebişi görmeyeli her şey de hayır vardır inşallah doktordan yana hep ters gitti işim bakalım hayırlısı
kızlar bir de yaklaşık ikiaydır hep hapşuruyorum :2::2::2::2:grip de değilim anlamadım evin tozundan mı bilmem hassaslaştım ondan mı sizde böyle bir durum var mı?
Canim cok sagol. Daha cinsiyeti belli olmadi. Dr. degistirmek zorunda kaldim ve ayin 16 sinda by dr. a ilk defa gidicem. Bakalim ins. kisa zamanda ultrasona alirlar. Bende cok merak ediyorum.selam canim nerelerdesin sen ya hic ugramaz oldun bende seni merak ediyordumm.nasilsin bebis nasil cinsiyetiniz belli olmadi sanirim daha yazmamissin:26:yazdigin isimler cok guzel
Pissst kizlar ya,
Bi haftadir memlekete annemlerin evine geldim. Bulantilarim azaldi istahim artti. Kizlar ben niye evlenmisim yaaa😂 babam kazanir tasir annem pisirir onume koyar ben suslenir gezerdim kocamla simdi o duzene geri dondum ahhhh ahhh meger babaevi ne rahatmis 😁 bu defa kocasiz geldim annemlere ilk kez ay kendimi bekar kiz saniyorum bebisim hatirlatiyor anne babami unutma diye😍
kızlar çatlak önleyici kreme başladınızmı dr bana yazdı 7tane marka hangini alcağımı bilemedim
Ben bepanthol çatlak kremi kullanmaya başladım, eşim bayağı araştırıp almıştı, şimdilik iyi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?