2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bugün drye gittik. herşey yolunda şükür.evde de misafirler var.
nuba göre cinsiyet tAhmin ederseniz çok sevinirim alıntı yaparsanız daha iyi takip ederim. sayfalar çok hızlı gidiyor.görüşürüz

Eklentiler

• $10401513_10203529976623350_987415170663624206_n.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $10527590_10203529976503347_5107496653669089968_n.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 37

sanmıyorum canım benim ablamın iki oglu var ve ikisindede felaket bulantı ve kusması oldu

nuba göre cinsiyet tAhmin ederseniz çok sevinirim alıntı yaparsanız daha iyi takip ederim. sayfalar çok hızlı gidiyor.görüşürüz

Bana erkek gibi göründü canım. Maşallah bebişine.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanmıyorum canım benim ablamın iki oglu var ve ikisindede felaket bulantı ve kusması oldu

Sağol canım cevabın için. Benim hafif bulantılarım oluyor. Meraktan işte her şeye inanır olduk.

Benim de hiç bulantım yok :) daha belli değil cinsiyeti ama bana erkek gibi geliyor. Bi arkadaşım var hamile onda da hiç bulantı olmadı bebeği erkek :) ama 2 yengem de bılantıdan perişan oldular ikisininden oğlu var :) bulantı kriter değildir herhalde :)

vallahi ev taşınma falan iyi Allah güç kuvvet vermiş sana.
işte ne bileyim normalde pırıl pırıldı evim her gelen ne güzel evine girince içimiz açılıyor diyordu. ama şimdi kimse evin pislenmiş demez ama ben rahat edemiyorum. geçen hafta evi eşim süpürmüştü daha onunla duruyor. birde diyarbakır çok toz oluyor resmen camı açınca evin içi 1 saatte kum içinde kalıyor toz olsa şükrederim..
ben sadece mutfakta yemek yap bulaşık topla diz işte bu kadarına mecalim yetiyor.
böyle oluncada zoruma gitti sanırım. çok şükür iyiyim şimdi o an patlama yaşadım ..
acaba bu halsizlik tüm hamilelik boyu devam edecek mi yani eskisi gibi dinç olamayacak mıyız ?:26:

ben çok bulantı yaşadım ama doktor erkek gibi dedi.
kişiden kişiye değişiyor bebeğin cinsiyetiyle pek ilgisi olmuyor sanırım

Doğru canım bazı şeyler yapısal, benim arkadaşımda bepanthol kullanmıştı oda tavsiye etmişti, eşimde araştırıp aynı kremi söyleyince aldık bizde, ama senin dediğin kremide not edicem, olurda bunun faydasını görmezsem ona bakarım, eşime gelince sağolsun ilgilidir, özellikle de ben hamileliğim konusunda pimpirikliyim, oda bana hassas davranıyor

Antep'te olupta iştahının artmaması imkansız

Aaa dbakirdamisin canimm. Benim canim memleketm yaa cok ozledm diyarbakiri hangi semtindesin

Kızlaaaar birkaç gündür giremiyorum okuyamıyorum, 1678 e kadar gelebildim

Ama azmettim yarın okuyacağım devamını. Hepinizi merak ediyorum. Neler paylaşmışsınız nelerde dertleşmişsiniz.
Böyle alıntı yapmadan yazınca da suçlu hissediyorum, sanki hepinizle ilgilenmiyormuş gibi

Ramazan olunca iftarlar gittik hep, gittiğimiz yerlerde sahura kaldık, e eve çok geç geliyoruz. Benimde neredeyse tüm günüm uyumakla geçiyor sonra

Ki şimdide çıkmak üzereyim evden ablama gidiyorum

Ben bugün ikili testimin sonucunu aldım, doktoruma gösterdim temiz çıktı elhamdülillah.
Çok iyi dedi sonuçlar için çok şükür.
Darısı yaptıranların,yaptıracak olanların başına inşallah.

Bir dahaki randevumuz bayramdan sonra bekle Allah bekle

Pazar günü yine tulumlar zıbınlar aldım, bugün örgü kitaplarıyla yünler, şiş ve tığ aldım.
Bakalım ne modeller çizeceğim

Daha çok dahil olacağım konuya, az çok hakimim zaten

Şimdilik hepinizi öpüyorum hepiniz Allah'a emanet olun. Yarın görüşmek üzere

Pipimi gördüm sanki😄😄 ikinci fotoda sanki erkek gibi canım. Hayırlısı olsun. Bebişine de sana da maşallah...

gözün aydın sonuçların iyi çıkmış
ne güzel örebiliyorsun . ben hiç anneme çekmemişim annem vitrinde gördüğü kazağı eve gelip örer
eskiden hiç dışarıdan almazdık hep annem örerdi .. şimdi ben bebeğime bişey öremiyorum emektar anne olamayacam
geldikçe uğra hepimiz birşeyler anlatıyoruz derdimizi gün içinde :)

slm kızlar, yarın 3 boyutlu ultrasona gircem, daha önce doktor kız olabilir ama emin değilim demişti, yarın kesin belli olcak inşallah, bana dua edin de herşey iyi olsun. bu arada şu an 14 hafta içindeyim ve sanırım bebek hareket ediyo::S:S:S ama ilk hamileliğim olduğu için emin değilim, size anlatmak istedim. karnımın sağ tarafında yani sağ kasığımın bir karış üstünde garip titreşimler hissediyorum? sizce bu bebek mi, yoksa bebek hareketleri karnın tam ortasında mı hissediliyor, benimki sağ tarafta şu an ara ara gelip gidiyo. çok merak ettim:):):):) cevap bekliom anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…