kızlar çatlak önleyici kreme başladınızmı dr bana yazdı 7tane marka hangini alcağımı bilemedim
Kızlar bir arkadaşım bugün dedi ki mide bulantısı olunca kız demek, onun oğlu var hiç bulantısı olmamış. Öyle bi iddada bulundu işte. Sizce doğruluk payı olabilir mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün drye gittik. herşey yolunda şükür.evde de misafirler var.
nuba göre cinsiyet tAhmin ederseniz çok sevinirim alıntı yaparsanız daha iyi takip ederim. sayfalar çok hızlı gidiyor.görüşürüz
sanmıyorum canım benim ablamın iki oglu var ve ikisindede felaket bulantı ve kusması oldu
Kızlar bir arkadaşım bugün dedi ki mide bulantısı olunca kız demek, onun oğlu var hiç bulantısı olmamış. Öyle bi iddada bulundu işte. Sizce doğruluk payı olabilir mi?
Canim sikma canini. Ya Allah Bismillah de, basla bi yerden. Misafirlerini agirlayacagin oda,ara, mutfak hallet yeter. Onlari da cok ozenme. Duzenli olsa yeter heralde. Ben de tasinma icin ev toparlamistim 10gun once. Cok bunaldim ama bie gayret bi guc yaptim Allah'in izniyle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de hiç bulantım yok :) daha belli değil cinsiyeti ama bana erkek gibi geliyor. Bi arkadaşım var hamile onda da hiç bulantı olmadı bebeği erkek :) ama 2 yengem de bılantıdan perişan oldular ikisininden oğlu var :) bulantı kriter değildir herhalde :)
Bi arkadaşım lierac kullanmış iki hamileliğinde de hiç çatlağım olmadı dedi. Tabii bazı şeyler yapısal ama tavsiyedir yine de.
Eşim araştırdı deyince de gözlerim faltaşı gibi açıldı, benimki çatlak kremi desen boş boş bakar ne olduğunu bile anlamaz😄😄😄
Pissst kizlar ya,
Bi haftadir memlekete annemlerin evine geldim. Bulantilarim azaldi istahim artti. Kizlar ben niye evlenmisim yaaa😂 babam kazanir tasir annem pisirir onume koyar ben suslenir gezerdim kocamla simdi o duzene geri dondum ahhhh ahhh meger babaevi ne rahatmis 😁 bu defa kocasiz geldim annemlere ilk kez ay kendimi bekar kiz saniyorum bebisim hatirlatiyor anne babami unutma diye😍
Benim 113 cikti 11. Haftada simdi 14. Haftadayiz ve erkek
vallahi ev taşınma falan iyi Allah güç kuvvet vermiş sana.
işte ne bileyim normalde pırıl pırıldı evim her gelen ne güzel evine girince içimiz açılıyor diyordu. ama şimdi kimse evin pislenmiş demez ama ben rahat edemiyorum. geçen hafta evi eşim süpürmüştü daha onunla duruyor. birde diyarbakır çok toz oluyor resmen camı açınca evin içi 1 saatte kum içinde kalıyor toz olsa şükrederim..
ben sadece mutfakta yemek yap bulaşık topla diz işte bu kadarına mecalim yetiyor.
böyle oluncada zoruma gitti sanırım. çok şükür iyiyim şimdi o an patlama yaşadım ..
acaba bu halsizlik tüm hamilelik boyu devam edecek mi yani eskisi gibi dinç olamayacak mıyız ?:26:
kızlar çatlak önleyici kreme başladınızmı dr bana yazdı 7tane marka hangini alcağımı bilemedim
bugün drye gittik. herşey yolunda şükür.evde de misafirler var.
nuba göre cinsiyet tAhmin ederseniz çok sevinirim alıntı yaparsanız daha iyi takip ederim. sayfalar çok hızlı gidiyor.görüşürüz
Canim masaallah bayagi cikmis.
Aaa dbakirdamisin canimm. Benim canim memleketm yaa cok ozledm diyarbakiri hangi semtindesin
Kızlaaaar birkaç gündür giremiyorum okuyamıyorum, 1678 e kadar gelebildim
Ama azmettim yarın okuyacağım devamını. Hepinizi merak ediyorum. Neler paylaşmışsınız nelerde dertleşmişsiniz.
Böyle alıntı yapmadan yazınca da suçlu hissediyorum, sanki hepinizle ilgilenmiyormuş gibi
Ramazan olunca iftarlar gittik hep, gittiğimiz yerlerde sahura kaldık, e eve çok geç geliyoruz. Benimde neredeyse tüm günüm uyumakla geçiyor sonra
Ki şimdide çıkmak üzereyim evden ablama gidiyorum
Ben bugün ikili testimin sonucunu aldım, doktoruma gösterdim temiz çıktı elhamdülillah.
Çok iyi dedi sonuçlar için çok şükür.
Darısı yaptıranların,yaptıracak olanların başına inşallah.
Bir dahaki randevumuz bayramdan sonra bekle Allah bekle
Pazar günü yine tulumlar zıbınlar aldım, bugün örgü kitaplarıyla yünler, şiş ve tığ aldım.
Bakalım ne modeller çizeceğim
Daha çok dahil olacağım konuya, az çok hakimim zaten
Şimdilik hepinizi öpüyorum hepiniz Allah'a emanet olun. Yarın görüşmek üzere
memleketin yazın çok sıcak ve çoooook tozlu oluyor canım ya tereyağ gibi eriyorum :)
yenişehirdeyim canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?