2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bu sayfanın değerini bir kez daha anladım dün burda bi soru sormustum çok güzel kibarca cvplar aldim aynı soruyu face de bi grupda sordum rsmen yerle bir etmisler ne manyakligim kalmış ne başka bise işin gücün yokmu senin böyle saçma şeylere takiliyosun demeler neler neler sinirimden bi saat ağladım burdaki herkese anlayışından dolayı saygılı cvplarindan dolayı bir kez dhaa teşekkür ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim abimin eşi ilk çocuğunda mide bulantısından 3 ay hastanede yattı ve oğlu oldu, yani bence doğru bir teori değil canım.

Son düzenleme:

Bence bizim topikteki insan profilinden kaynaklanıyor bu. Kime desem ki kadınlar kulübü forumunu takip ediyorum diye hep olumsuz şeyler duyuyorum. Orada herkes yalan yanlış şeyler söylüyor, moral bozuyor falan diyorlar. Ben bizim topikten çok mutluyum, herkes çok duyarlı ve anlayışlı. İyi ki varsınız kızlaarr 😚

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bana da öyle diyolar ama hiç de öyle değil o kadar laf yedim ki sabahtan beri asıl neyin ne olduğunu gördüm burda hiç saygısizlik görmedim tek bir kere bile Allah nasip ederse çocuğumu dogurana kadar sadece buraya sorarım bugün ders oldu hakaret edenler vicdani nasıl rahat merak ediyorum doğrusu hamile bi insanı üzmek hak mi yani

selam kızlarr

bütün gün çalışınca her akşam ilk işim yemekten sonra sizi okumak oluyor..
haftaya izine çıkıyorum...tatile gidicez ama yine de telden daha sık bağlanırım sizeee

kızlar yaaa benim tek başıma yemek yemek canım istemiyoor ama kocam yokken genelde yalnızım açım ama canım istemiyor sizede oluyormu yalnızlıktan yemek istememe...

aynen canımm mesela bu akşam eşim yoktu..
üşengeçlikten mi yoksa iştahsızllıktan mı bilemedim bi şey yiyemedim doğru düzgün..
kuru pide falan attım ağzıma...

yok canım bursadayım ben yine de çok teşekkür ederim..
ama doktorun çok iyimiş belli...ne güze amniyosentez önermiyorum diye söylemiş...
ctesi başka bi doktora gidicez bursada acıbademe iyi diyorlar bakalım inşallah ilgili-bilgili doktora rastlarız..
yoksa stres yapmak da istemiyorum ki..

benim eşim de 2 isimli çocuğu da illa 2 isim istiyor..
e soyadımız zaten uzun 8 harf..yazık ama benim yavruma..
ama napalım mecbuurrrrr
kızlar kaç kio aldınız ilk üç ay

ben 2 kilo aldım çok mu????

ben 3kilo vermiştim ama tam 1 haftada 1 kilosunu geri aldım:18:
demir hapı mı yaptı diye hapa çamur atmaya çalışıyorum
kilolu hamile kaldığım için o 3 kiloyu eylüle kadar bölüp almak istemiştim de hayırlısı bakalım...

aynen canımm...hamile olduğumdan beri daha da zor geliyor çalışmak..
daha da tahammülsüz oldum...
bi de benim işim hep insanlarla onara dert anlatmaya çalışmaktan yoruldum..
neyse doğum izninee yaklaşık 5-6 ay var...haftaya da izine çıkıyorum çabuk geçer zaman

en büyük derdim bu benim de..
en fazl 1,5-2 litre içiyorum...evde olunca bardağı boş bırakmıyorum..daha çok içiyorum ama işte aklıma gelmiyor...

bişey olmaz dimi birden kasıklarıma batmalar olunca çok korktum .
ne bileyim doldum iyice
canım o kasık batmaları ufak bi yorgunlukta oluyor...
dün akşam eşimle yürüyelim biraz dedik...
15-20 dk yürüdük ki batmalar başladı döndük eve korktuk...
ama normal sanırım biz panik atak olduk

o hapşuruktan bende de var bol bol...
hatta kasıklarıma da ağrılar giriyor hep hapşırırken...
ama bi arkadaş açıklamış normalmiş sanırım...

yok bu tez de yanlış..
benim arkadaşım mide bulantılarından 7 kilo verdi ama nur topu gibi oğlu olucak

Ya canim bi tek ramazanda ayri ol canin saolsun ben 10 aydir goremiyodum annemleri. Bi de memlekette ev olur gidersiniz kiz fena mi ben de ne menfaatciyim haa😂

Antep'te olupta iştahının artmaması imkansız

Kuzum sormaaaa ah imkanim olsa da annemin yaptigi su yemek yapamayan hamile kizcelerime de yedirebilsem bi haftaya kalkarlardi ayaga ❤💚💜💓

Ah ah bu Diyarbakır'ın tozundan ben de bıktım valla, en nefret ettiğim şey de toz almak, cam açmadan da olmuyor

aynen ya aylardır girmediğim salonum toz içinde .
valla hamilelikten önce her hafta cam silerdim ama hakgetire artık yalandan şöyle önünü ve çerçevesini alıyorum.
bir de şu ÇEKİRGELER ömrümden ömür aldı yeminle. şimdi migrosun oradaki lcw den geliyorum. elimi bi uzattım çamaşırın arasında kocaman çekirge çığlığı bastım valla. neyden korksam başıma geliyor

Phytolastil, mustela, emodex streteh marks, biolane, bella-B
Pregnacare cnm nettende baktım mustela olan biraz kafama yattı
dierleri fiyat olarak biraz uçuk sor bakalım ne dicek benim tam
3ay oldu başla dedi

memleketin yazın çok sıcak ve çoooook tozlu oluyor canım ya tereyağ gibi eriyorum :)
yenişehirdeyim canım benim.

Evet acayip sicak. Ben simdi istanbuldaym ama dbakiri cok ozluyorum. Annemler ordalar yeniyolda. Sevdiklerm orda diye cok ozluyorum belkide..

Evet acayip sicak. Ben simdi istanbuldaym ama dbakiri cok ozluyorum. Annemler ordalar yeniyolda. Sevdiklerm orda diye cok ozluyorum belkide..

herkesin doğduğu büyüdüğü yer tabi. ben de küçücük ilçemi özlüyorum çünkü tüm sevdiklerim orada . tanıdık yüzler orada.burada kimsem yok
bence eylülden sonra gel bu yana canım bu sıcaklar hiç çekilmiyor

KızlR orucum cok gusel gectı rabbim kuvvet verdi hamdolsun..Rabbim seni cok seviyorumm

KızlR orucum cok gusel gectı rabbim kuvvet verdi hamdolsun..Rabbim seni cok seviyorumm

Allah kabul etsin. Ama bana cok dogru gelmiyor. Gunler cok uzun. Sana sıkinti olmadiysada yavruya sıkinti gelmistir belki. Benim ilk bebeğim gelisim geriligi nedeniyle erken dogdu. O yüzden belki korkuyorum. Bugün hastanede 26 haftalik biri dedi. Oruc tutunca bebegin hareketleri azalmis oda birakmis bugun. Susuz falan kalir.

Bugunku ultrason resimlerimiz :)yuzunu de döndü tam o anda cekti doktorumuz. Sola cevirip ekrani bakarsaniz gorebilirsinkz bayanlar

Son resim yüzü yan cevirip sola bakarsaniz. Eli de hafif agzinda.cok net gorduk cok güzeldi paylasmak istedim :)

Eklentiler

• $1404852040944.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $1404852071139.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $1404852090787.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 69
Benim abimin eşi ilk çocuğunda mide bulantısından 3 ay hastanede yattı ve oğlu oldu, yani bence doğru bir teori değil canım.

ablam 6 aylık hamile hiç bulantısı olmadı, kızı olacak
kişiye göre değişiyor sanırım
1 ay sonra herkesin cinsiyeti belli olur sanırım
benimki en geç belli olacak buyuk ihtimal :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…