Kızlar bir arkadaşım bugün dedi ki mide bulantısı olunca kız demek, onun oğlu var hiç bulantısı olmamış. Öyle bi iddada bulundu işte. Sizce doğruluk payı olabilir mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar bu sayfanın değerini bir kez daha anladım dün burda bi soru sormustum çok güzel kibarca cvplar aldim aynı soruyu face de bi grupda sordum rsmen yerle bir etmisler ne manyakligim kalmış ne başka bise işin gücün yokmu senin böyle saçma şeylere takiliyosun demeler neler neler sinirimden bi saat ağladım burdaki herkese anlayışından dolayı saygılı cvplarindan dolayı bir kez dhaa teşekkür ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence bizim topikteki insan profilinden kaynaklanıyor bu. Kime desem ki kadınlar kulübü forumunu takip ediyorum diye hep olumsuz şeyler duyuyorum. Orada herkes yalan yanlış şeyler söylüyor, moral bozuyor falan diyorlar. Ben bizim topikten çok mutluyum, herkes çok duyarlı ve anlayışlı. İyi ki varsınız kızlaarr 😚
kızlar yaaa benim tek başıma yemek yemek canım istemiyoor ama kocam yokken genelde yalnızım açım ama canım istemiyor sizede oluyormu yalnızlıktan yemek istememe...
yok canım bursadayım ben yine de çok teşekkür ederim..Canım benim trisomi 18/13 biyokimyasal riskim 1:68 çıkmıştım...biz çok endişelenmiştik bu hastalığın belli başlı belirtileri varmış onları araştırdım gitmeden önce,doktorum da beni prof yönlendirdi bu işin uzmanı, onda detaylı ya girdim gayet normal çıktı herşeyimiz amniyosentez önermiyorum şimdilik 19 haftada bir daha gel ondan sonra içimiz tamamen rahat etsin dedi...istanbul daysan prof un telini verebilirim
bende 2 isim istiyorum(çocuk ilerde sövücek form falan doldururken ana adı 2 isim baba adı 2 isim kendi 2 isim ama olsun) kız olursa aşık olduğum bi isim var ama eşim pek istemiyo bende arsızlık yapıyorum ben doğurcam benim doğurduğum benim kararım diyorum kız da ADEN erkekte kerem ömer yusuf ayaz işte bunlardan seçebilir kocişim izin veriyorum
evet cnm bence de hamilelikte karın çok belli olmamalı çocuk çok etkileniyo ondan, insanların hep bakışına maruz kalması bebek için iyi bişi deil
canım eymenin kökeni nedir. kürtçe'yi çağrıştırdı bana nedense hangi dil acep:26:
kızlar kaç kio aldınız ilk üç ay
ben 2 kilo aldım çok mu????
Valla işe gelmek zorunda olmasam bütün gün pijamayla gezicem. Sabah 7de kalkıp işe gelmek öyle zor geliyor kiii. Evdeki annecikler tadını çıkarın.
Çok su içebiliyor musunuz? Ben içmeye çalışıyorum işyerinde bir buçuk litre bitiriyorum ama akşam eve gidince hiç elim gitmiyor. Doktor en az 3 litre dedi. 2 litre zaten sana lazım, 1 litre de bebek için içmelisin dedi.
Çok su içince hem vücuttaki ödem de atılıyor. Belki faydası olur, doğru düzgün yemeyen, yürüyüş yapan hamişlerin gerçek kilo aldığını sanmıyorum. Bence ödem var vücudunuzda.
Ben normal yiyorum sadece tatlı ve abur cubur çok severdim şimdi hiç canım istemiyor. 12 hafta bitecek yarın daha kilo almadım, iki kere kustum toplamda onlarda da midem boştu zaten. Bence sizinki de kilo değil.
canım o kasık batmaları ufak bi yorgunlukta oluyor...bişey olmaz dimi birden kasıklarıma batmalar olunca çok korktum .
ne bileyim doldum iyice
pazartesi doktora gidecektim randevum vardı birkaç gün önce birşey sormak için doktora hastaneyi aradık doktorum hastaneden ayrılmış nereyle anlaşacağı da belli değilmiş zorla doktor bulmuştum iyi diye duyduğum bir doktor vardı başka hastanede ona randevu almak için aradık bugün o da 2 hafta yokmuş izine çıkmış off aynı hastanede adını duymadığım başka bir doktora cuma günü için randevu aldık bir ay olmuş oluyo bebişi görmeyeli her şey de hayır vardır inşallah doktordan yana hep ters gitti işim bakalım hayırlısı
kızlar bir de yaklaşık ikiaydır hep hapşuruyorum :2::2::2::2:grip de değilim anlamadım evin tozundan mı bilmem hassaslaştım ondan mı sizde böyle bir durum var mı?
Kızlar bir arkadaşım bugün dedi ki mide bulantısı olunca kız demek, onun oğlu var hiç bulantısı olmamış. Öyle bi iddada bulundu işte. Sizce doğruluk payı olabilir mi?
Bende senle ayni konum dayim canım. Nasil bi huzur rahatlik dimi esim yanımda yok tek sıkıntı o
Ohhh valla ne mutlu sana bizimkiler memlekete ev yaptırdı benim şansımdan işte ramazanı orada geçiriyorlar kendimi yalnız hissediyorum 😒 bayramı iple çekiyorum inş bayramda bende yanlarına gidicem 😍😍
Ohhh valla ne mutlu sana bizimkiler memlekete ev yaptırdı benim şansımdan işte ramazanı orada geçiriyorlar kendimi yalnız hissediyorum 😒 bayramı iple çekiyorum inş bayramda bende yanlarına gidicem 😍😍
Antep'te olupta iştahının artmaması imkansız
Ah ah bu Diyarbakır'ın tozundan ben de bıktım valla, en nefret ettiğim şey de toz almak, cam açmadan da olmuyor
markaların isimlerini yazarmısın ben kendimi bir iyi hissedeyim inşallah cilt doktoruna gideceğim krem soracağım markaları yazarsan onları da sorayım 4 aydan itibaren kullanmak lazımmış o zamana kadar sormuş olurum burada da paylaşırım
memleketin yazın çok sıcak ve çoooook tozlu oluyor canım ya tereyağ gibi eriyorum :)
yenişehirdeyim canım benim.
Evet acayip sicak. Ben simdi istanbuldaym ama dbakiri cok ozluyorum. Annemler ordalar yeniyolda. Sevdiklerm orda diye cok ozluyorum belkide..
KızlR orucum cok gusel gectı rabbim kuvvet verdi hamdolsun..Rabbim seni cok seviyorumm
Benim abimin eşi ilk çocuğunda mide bulantısından 3 ay hastanede yattı ve oğlu oldu, yani bence doğru bir teori değil canım.
Son resim yüzü yan cevirip sola bakarsaniz. Eli de hafif agzinda.cok net gorduk cok güzeldi paylasmak istedim :)
maşallah
burnu felan da belli
rabbin saglıcakla kavustursun
Son resim yüzü yan cevirip sola bakarsaniz. Eli de hafif agzinda.cok net gorduk cok güzeldi paylasmak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?