maşallah çok tatlı görünüyor :)
Haklisin canim.. bende oraya gelmek icin ugrasiyorum simdi.herkesin doğduğu büyüdüğü yer tabi. ben de küçücük ilçemi özlüyorum çünkü tüm sevdiklerim orada . tanıdık yüzler orada.burada kimsem yok
bence eylülden sonra gel bu yana canım bu sıcaklar hiç çekilmiyor
Ya canim bi tek ramazanda ayri ol canin saolsun ben 10 aydir goremiyodum annemleri. Bi de memlekette ev olur gidersiniz kiz fena mi ben de ne menfaatciyim haa😂
Son resim yüzü yan cevirip sola bakarsaniz. Eli de hafif agzinda.cok net gorduk cok güzeldi paylasmak istedim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah sana ve kuzuna Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım allah hepimize nasip etsin ins...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim aslinda ruhsati var tutmamanin suan bize bi gunahi yok ama benim dr bi problemin yok dayanabiliyosan tut dedi bende tutuyorum saolsun annemde hergun yemegi yapar aksam onlara gidrriz bende aksama kadar evde kilima karsisinda yata kalaka dayaniyorum iste ama sen tutmuyosan bisiler bul kendine pratik hemn hazirlayip yiyebilcen kendini iyi hissettin zamnlarda hazirla bisileri at dolaba cikar ye canim bebisler onemlii tam gelisme zamani
Ewet bncede bnm ılk hamileligimde ögüre ögüre bi hal oluyodm.. Bnmki bizim cocuk bu gidişle klozete benzicwk merve sabah aksam orda diyodu.. Kızım oldu...ablam 6 aylık hamile hiç bulantısı olmadı, kızı olacak
kişiye göre değişiyor sanırım
1 ay sonra herkesin cinsiyeti belli olur sanırım
benimki en geç belli olacak buyuk ihtimal :18:
Allah kabul etsin. Ama bana cok dogru gelmiyor. Gunler cok uzun. Sana sıkinti olmadiysada yavruya sıkinti gelmistir belki. Benim ilk bebeğim gelisim geriligi nedeniyle erken dogdu. O yüzden belki korkuyorum. Bugün hastanede 26 haftalik biri dedi. Oruc tutunca bebegin hareketleri azalmis oda birakmis bugun. Susuz falan kalir.
Iyi geceler kizlar bugün cok fenaydin yine agzi.un berbat tadı geri geldi karnim gazdan sis midem cok bulanıyor tun günde oyleydim bi kerede midemde zerre bisey kalmayana kadar bosalttim mideyi şimdi ise uyumaya çalışayım diye yatağa girdim ama sanki karnimda tas var cok sert ve sis karnimm off ya azcık iyi olmustum halbuki yine basa döndüm : ((
Iyi geceler kizlar bugün cok fenaydin yine agzi.un berbat tadı geri geldi karnim gazdan sis midem cok bulanıyor tun günde oyleydim bi kerede midemde zerre bisey kalmayana kadar bosalttim mideyi şimdi ise uyumaya çalışayım diye yatağa girdim ama sanki karnimda tas var cok sert ve sis karnimm off ya azcık iyi olmustum halbuki yine basa döndüm : ((
Allah kabul etsin inş ben tek yemek yiyemiyorum canım istemiyor istese yaparım dolabımda da var bişeyler ama yiyemiyorum akşam eşimi bekledim yemek için o da geç geldi haliyle yemiş ben yine yiyemedim( Allahım yardımcımız olsun inş
Günaydın kozlarrrrr 😘
Günaydın cnmmGünaydın kozlarrrrr 😘
Dün gittik dr un başı kalabalık değildi bu sefer, ikili sonucum iyi çıkmış, zorla yaptırmıştı dr, ultrasonla bakmıycakmısınız dedim baktı sağolsun bekleyen hasta yoktu, epey ayrıntılı baktı başına karnına boyun posuna:)maşaallahı var bebeğimingelişimi çok iyi kıpır kıpırdı tam hissettiğim yerdeydi orda hissediyorum dedim başı burda dedi solumda duruyor bebişimin ayakları sağa doğru, cinsiyeti sordum baktı ama göremedi oturuyormuş hanım diyesim geldi 18. haftada söylerim dedi neee 18 mi dedim tamam 16 olsun dedi organ taraması için üniversite hastanesinden gün alıcam bir daha ki konrtolüm 16. haftada ama bu doktora gitmem sanırım daha, çok iyi ama erkek eşimde yok diyor artık gerçi bende bayanda rahat ediyorum
Riskimi sordum artık yokmuş bebek yukarı epey çıkmış korktuğum gibi değilmiş hamdolsuneski durduğu yeri gösterdi bak burası boşalmış başı burdaydı rahim ağzındaydı dedi, çok iyi dinlenmişsin aferin dedi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi benden haberler böyle maalesef cihaz çok eski net fotosu yok zaten başını femur kemiğini karnını ayrı ayrı çekti bütün fotosu yok kuzumun
Birde 16. haftada 3 lü tarama dedi yooookk dedim onu yaptırmam artık, herkesden istiyoruz dedi ama hayır dedim bu sefer zorlayamaz
Bu arada maşallah suphanallah bebeğimin gelişimi epey ilerde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?