2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Haklisin canim.. bende oraya gelmek icin ugrasiyorum simdi.
Sicaklar fark etmiyo aliskinim zaten 18 yilim dbakirda gecti.. izin cikarsa bayramdan once ordaym hayirlisiyla..

Ya canim bi tek ramazanda ayri ol canin saolsun ben 10 aydir goremiyodum annemleri. Bi de memlekette ev olur gidersiniz kiz fena mi ben de ne menfaatciyim haa😂

Doğru söylüyosun canım da biz Sivaslıyız İstanbuldan Sivas 12 saat öyle kolay kolay gidilmiyor ki 😊 Allah ailelerimize can sağlığı versin
Annemler buradaykende haftada 1 kere falan ancak görüşüyorduk herkesin kendine göre koşturmacası oluyor ama yakın olmalarını bilmek bile rahatlatıyormuş insanı şimdi çok zor geliyor bana sanki İstanbulda kimsem kalmamış gibi hissediyorum
öpüyorum annenin ellerinden benim yerimede sarıl 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son resim yüzü yan cevirip sola bakarsaniz. Eli de hafif agzinda.cok net gorduk cok güzeldi paylasmak istedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah sana ve kuzuna Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı inş

Maşallah sana ve kuzuna Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı inş

Amin canım allah hepimize nasip etsin ins...

Allah kabul etsin inş ben tek yemek yiyemiyorum canım istemiyor istese yaparım dolabımda da var bişeyler ama yiyemiyorum akşam eşimi bekledim yemek için o da geç geldi haliyle yemiş ben yine yiyemedim ( Allahım yardımcımız olsun inş

ablam 6 aylık hamile hiç bulantısı olmadı, kızı olacak
kişiye göre değişiyor sanırım
1 ay sonra herkesin cinsiyeti belli olur sanırım
benimki en geç belli olacak buyuk ihtimal :18:
Ewet bncede bnm ılk hamileligimde ögüre ögüre bi hal oluyodm.. Bnmki bizim cocuk bu gidişle klozete benzicwk merve sabah aksam orda diyodu.. Kızım oldu...
Bumdada masallah subhanallah hiç öle bişi yok ... Bunada kız dedıler

Haklısın canım bnm.. Ama bnde kendimde cok eksiklik hissediyorum.. İnanki ne insanlar tutuyo oruc.. Bnm arkadasımda hamile ama tutabiliyomus şükür ...
Bazı de lar dayanabiliyosan tutabilirsin diyince kendimi denemek istedim..şükür ne acıktım ne susadım.. Tmm bebegim etkılenmiştir bundan eminim ben rabbime güvwndimde niyet ettim... Birgün bile tutmak bnm için coook büyük bişey......
Gece cok iyi besledim kendimi
Has yumurta
Üzüm kompostusu
Sebzeler
Hurma 1 tane
Bal
Bnim kan şekerimi dengelicek şeyler yedim ...
Meyve falan şükür rhat geçti
Olmassa diyorum bi gün tutarım bi gün tutmam... ... Hem sonradan cok zor oluyo

Iyi geceler kizlar bugün cok fenaydin yine agzi.un berbat tadı geri geldi karnim gazdan sis midem cok bulanıyor tun günde oyleydim bi kerede midemde zerre bisey kalmayana kadar bosalttim mideyi şimdi ise uyumaya çalışayım diye yatağa girdim ama sanki karnimda tas var cok sert ve sis karnimm off ya azcık iyi olmustum halbuki yine basa döndüm : ((

Geçmiş olsun sılacım
Bu nasıl bişeydir ya okuyunca bn bile fena oldum ...
Allah yardımcın olsun canım... Cok fazla ögürdüysn bagırsaklarmide falan öle oluyo
Dikkat et biranesi ya

Geçmiş olsun canım ya dinlenmekten başka çare yok güzel bi uyku Çek şimdi

ah canim yaa seni okudukça ben üzülüyorum vallahi. özellikle sana dua ediyorum çok agir geçiriyorsun Rabbim bir an önce şifa versin

Günaydın kozlarrrrr 😘

Amin canim seninkide zor allah yardimcin olsun canim

Günaydın kozlarrrrr 😘

Günaydın cnmm

Ayy çok zor bi hamilelok seninki ya Allah yardimcin olsun cnm tez zamanda hepsi grcsin mutlu bi hamilelik geçir inşallah

Dün gittik dr un başı kalabalık değildi bu sefer, ikili sonucum iyi çıkmış, zorla yaptırmıştı dr, ultrasonla bakmıycakmısınız dedim baktı sağolsun bekleyen hasta yoktu, epey ayrıntılı baktı başına karnına boyun posuna:)maşaallahı var bebeğimin gelişimi çok iyi kıpır kıpırdı tam hissettiğim yerdeydi orda hissediyorum dedim başı burda dedi solumda duruyor bebişimin ayakları sağa doğru, cinsiyeti sordum baktı ama göremedi oturuyormuş hanım diyesim geldi 18. haftada söylerim dedi neee 18 mi dedim tamam 16 olsun dedi organ taraması için üniversite hastanesinden gün alıcam bir daha ki konrtolüm 16. haftada ama bu doktora gitmem sanırım daha, çok iyi ama erkek eşimde yok diyor artık gerçi bende bayanda rahat ediyorum

Riskimi sordum artık yokmuş bebek yukarı epey çıkmış korktuğum gibi değilmiş hamdolsun eski durduğu yeri gösterdi bak burası boşalmış başı burdaydı rahim ağzındaydı dedi, çok iyi dinlenmişsin aferin dedi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi benden haberler böyle maalesef cihaz çok eski net fotosu yok zaten başını femur kemiğini karnını ayrı ayrı çekti bütün fotosu yok kuzumun

Birde 16. haftada 3 lü tarama dedi yooookk dedim onu yaptırmam artık, herkesden istiyoruz dedi ama hayır dedim bu sefer zorlayamaz

Bu arada maşallah suphanallah bebeğimin gelişimi epey ilerde çıktı

Gözün aydın canım. Darısı başımıza.

çok kötü oluyor sanki taş yutmuş gibisin bütün yediğim gırtlağımda kalıyor bişey yiyemiyorum ama zor olsada çıkarsamda tekrar yiyorum ne kadar zormuş ama olsun onun bu şekilde tepki vermesi bile beni mutlu ediyor diyorum yerinde halen bu arada kasıklarımda ağrı var çok olmamak kaydı ile sanki sıkıyolarmış gibi nedenki?cuma kontrolumuz var bi geçmedi gitti sorcam...

geçmiş olsun canım benim. artık böyle böyle geçecek. miden bulandığında naneli şeker veya meyveli şeker atsan ağzına iyi gelir belki.
ben öyle yapıyorum valla kusmamı çoğu kez engelledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…