benim protein +++ şeklinde yani çok fazla 3000 gr civarıtahlil.com da birin daha ben gibi sadece + yazıyor dr. protein kaçağndan bahsetmemiş. senin tahlillerde proteinde ne yazıyor...
merhaba 1999 doğumluyum
blirubin: negatıf
keton ve glukoz : negatif
nitrit :negatif
protein: +
hemoglobin: ++
loksit esteraz: negatif
urubilinojin : normal
ph: 5,5
dansite: 1,028
renk: sarı
görünüm bulanık
mikroskobi
lokosit:1/hpf
eritrosit: 32/hpf
diğerleri 0
TahlilCom2014-02-02 21:08:19.0
Adetli olabilirsiniz veya taş-kum düşürüyor olabilirsiniz..
Bugün 3 ayda kusmadığım kadar kustum, azalması gerekmiyor mu artık, iyice arttıBaşım da ağrıyor, istemeye istemeye parol içtim, hiç fayda etmedi
Kızlar yarın saat 9:30 da doktor randevum var. İkili test de yapılacak. Hayır dualarınızı eksik etmeyin... Öpüldünüzzz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Caniim Allah kolaylik guc kuvvet versin sana. Bebislerin de insallah seninle kalirlar sag salim hepsi beraber. Hangisine kiyabilirsin ki sonucta 2 cani kaybedeceksin. Bence cok guzel bir karar tibben sakincasi yoksa tabi. Insallah saglkla alirsin kollarina canim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Evet canım benim... Gerçektn öle bizzat yasıyorum ve görüyorum... Arkadaslarım ailem bana merve vallahi hiç çocuk büyüttüm deme carpılırsın diolar.. Hiç mi zorluk cekmedim... Tecrübesizliğin verdigi bitakım zorluklar cektim ewet ama öle ahım şahım bi problemim olmadı.. İnş bu bebegimde öyle olur...İnş canım ne güzel yapmışsın kuranın da rahatlattığını ve zeka açtığını duymuştum
Ewer canm cok iyi oluyo hem sen hem bebek öneci huzurla doluyosunuzIyi fikir canim. Ben de iyle yapayim tasindigimizda.
Canim istanbul yolu uzerinde. Aoc yi gecince acity e gelmeden sagda.
Kesinlikle dayanamiyorum ben de yaaaaa. Hatta adi bile gecince sanki kokusu geliyo burnuma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yarın saat 9:30 da doktor randevum var. İkili test de yapılacak. Hayır dualarınızı eksik etmeyin... Öpüldünüzzz.
çok teşekkürler tool,sende kendine dikkat et,öpüyorum :)
Amin Allah razı olsun hepimiz inşallah. Erkekmiş
İdrarda bakılmadı canım bana sadece kanda.
Hihihihihihİnek forever
Maalesef iki iş yapamıyorum kendimi bilgisayar başında yada koltukta buluyorum.
Geçer inşallah
YumuşacıııkAlında sizinkileri de görelim
Değil mi ama okuması zor, cevap vermesi ondan zor, hiç ihmale gelmiyor bu topik yahu
Biz iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın kızın nasıl?
Oy oy oyy Allah yardımcınız olsun, Allah işlerinizi rast getirsin inşallah.
200 liralık muayeneye demek 500 alıyor he, vicdansız...
Çok cesaretli ve güzel bir karar almışsın. Allah yardımcınız olsun. Allah hayırla sağlıkla üçünü de kucağınıza almayı nasip etsin.
Allah'tan dedin, Allah'ta sizin yardımcınız olsun, korusun meleklerinizi ve seni...
canim öncelikle o doktora Allah vicdan versin en hafif tabiriyle bunu söyleyebiliyorum. tamam tabiki zor bir süreç bekliyor sizi orasi kesin ama moral vereceği yerde nedir hemen alalim demek. kararından dolayı seni ve eşini tebrik ediyorum Rabbim hayirlisiyla ucunu birden saglikla kucaginiza almayi ve rahat saglikli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin. ayrıca bir akrabamiz da ucuz kiz bebek dünyaya getirdi hepsi de sagliklilar 5yasindalar şuanda maaşallah. Rabbim yeter ki istesin.
canim yarina hayirli haberlerle gel insallah bebis cok iyidir
seninkisi oglanmis gobo doguyor icime benim bakalim dogru cikacak mi
canim benimde karnim cok sis sabah kalkinca geciyor sonra yine ayni oluyorum ya
birde senin bilgilerin yok listede lutfen sat ve yasini ozelden yaz bana
ahh canim bende 13 uncu haftanin icindeyim bugun kusmadim ama o agzimin berbat tadi bulanti ve istahsizlik devammm
Geçiyo kızlar benim 12.haftadan sora tamamen gitti koku hassasiyetim. Çok rahat yemek yapabiliyorum artık allaha şükür
Bugün 3 ayda kusmadığım kadar kustum, azalması gerekmiyor mu artık, iyice arttıBaşım da ağrıyor, istemeye istemeye parol içtim, hiç fayda etmedi
Teşekkür ettim hiç görmemiştim daha önce o yolu hiç tercih etmediğimden sanırım 😘😘
ahh canim bende 13 uncu haftanin icindeyim bugun kusmadim ama o agzimin berbat tadi bulanti ve istahsizlik devammm
bende bugün tümgün kustumneden böyle olduk acaba tam iyileştik derken
Silacim SAT 8 mayis yasim 26. Benim rahmim bebek 3 kiloyu geçtikten sonra tasimiyormus doğum basliyor diğer 2 hamileligimde de öyle oldu doğum şubat gibi gözükse de ben büyük ihtimal ocakta doğum yapacagim.oğlum 36 kizim 37 haftalıkken doğdu. Ocagin ortasında filan bekliyorum kuzumu yani :)
Evet canım benim... Gerçektn öle bizzat yasıyorum ve görüyorum... Arkadaslarım ailem bana merve vallahi hiç çocuk büyüttüm deme carpılırsın diolar.. Hiç mi zorluk cekmedim... Tecrübesizliğin verdigi bitakım zorluklar cektim ewet ama öle ahım şahım bi problemim olmadı.. İnş bu bebegimde öyle olur...
Ewer canm cok iyi oluyo hem sen hem bebek öneci huzurla doluyosunuz
Hayırlı güzel haberlerle bize dönersin inşLlah
Sevindim canım. Bir daha yorma kendini o kadar.
Ayyy darisi bize insaallah.. umutla ben de gecmesini bekliyorum.
Tipki beni tarif ettin uc gundur ben de acayip cikariyorum. Dun bir de bas agrisi vardi zor dayandim. Oturdum agladim sonunda
Canim zaten yanlis hatirlamiyosam gecen yil acilmisti. Hatta Turkiye'nin mi yoksa Avrupa'nin mi ne en buyuk bebek alisveris merkeziymis.
Bende hic o bahsettiginiz igrenc tat yoktu bugune kadar. Bugun onu da yasadim. Boyle metalimsi garip ve hic bi sekilde gecmeyen bi tat. Daha neler gorucez bakalim.
Bos mideyle de ogur ogur mahvoluyo insanbazi arkadaslar bulantilar gececegi zaman yogunlasiyor yazmislardi. Ben de oyle olduguna inandirmaya calisiyorum kendimi. En yakin zamanda gecicek ins diyorum
Kizlar annem yemek yaparken sogan kavuruyordu kendimi odaya kitledim resmen nolcak bu sogan kokusundan cektigim
Benim de ilk bebeğim canım. Ben de 31 yaşındayım, yeni evliyim.
yaw hangi arada 17 erkek oldu ankett :26:
gerci ankette ucuz kizlarimizin sayisi cikmiyor onlarida sayinca 15 kiz oluyor daha oy vermeyen cokk kisi var hele ben bidahakine kesin kiz desin doktor gozune gozune basicam kiz seceneginin
rapunzel biz variz iste canim hamilelik psikolojisinde uzman sen ne derdin varsa buraya yaz seni seansa aliriz hemen
benim protein +++ şeklinde yani çok fazla 3000 gr civarı
Hepinizden Allah razı olsunn annem bi triplerde evinde kalıp iş yapmıyorum, yapamıyorum diye surat asıyor sürekli laf söylüyor kocam uzakta ve benimle hiiiçççç ilgilenmiyor kardeşim zaten bağırıyordu neyse onu atlattık yani ben böyle her hafta ağlayacak mıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?