2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benim protein +++ şeklinde yani çok fazla 3000 gr civarı

Kızlar yarın saat 9:30 da doktor randevum var. İkili test de yapılacak. Hayır dualarınızı eksik etmeyin... Öpüldünüzzz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım

çok teşekkürler tool,sende kendine dikkat et,öpüyorum :)

İnş canım ne güzel yapmışsın kuranın da rahatlattığını ve zeka açtığını duymuştum

Evet canım benim... Gerçektn öle bizzat yasıyorum ve görüyorum... Arkadaslarım ailem bana merve vallahi hiç çocuk büyüttüm deme carpılırsın diolar.. Hiç mi zorluk cekmedim... Tecrübesizliğin verdigi bitakım zorluklar cektim ewet ama öle ahım şahım bi problemim olmadı.. İnş bu bebegimde öyle olur...
Ewer canm cok iyi oluyo hem sen hem bebek öneci huzurla doluyosunuz
Kızlar yarın saat 9:30 da doktor randevum var. İkili test de yapılacak. Hayır dualarınızı eksik etmeyin... Öpüldünüzzz.

Hayırlı güzel haberlerle bize dönersin inşLlah

çok teşekkürler tool,sende kendine dikkat et,öpüyorum :)

canim sen ve ucuzlerin bizim topigimizin gozbebegisiniz ve hepimizin dualari sizlerle.rabbim onlari sana bi mucize verdi ve rabbimden ne gelirse raziyiz zaten.hemen doktorunu degistir o doktorun yanina sakin ugrama birdaha.insallah kizlarin saglikli bi sekilde dunyaya gelicekler merak etme sen baska bi doktor buldunmu kendine biran once baska bi doktorla konusup rahatla bence seviyoruz seni ve ucuz kizlarimizi

çoook sağol tiramisu,hepimiz sağ sağlim kucağımıza alalım, guruptan hiç kimse için üzülmeyelim istiyorum,sevgiler

Kızlar yaaa etrafımda hamilelik psikolojisinden anlayan hiç kimse yok

amin aselciğim,böyle güzel örnekler duymak inan bize o kadar iyi geliyor ki,çok sağol :)

Silacim SAT 8 mayis yasim 26. Benim rahmim bebek 3 kiloyu geçtikten sonra tasimiyormus doğum basliyor diğer 2 hamileligimde de öyle oldu doğum şubat gibi gözükse de ben büyük ihtimal ocakta doğum yapacagim.oğlum 36 kizim 37 haftalıkken doğdu. Ocagin ortasında filan bekliyorum kuzumu yani :)

yaw hangi arada 17 erkek oldu ankett :26:
gerci ankette ucuz kizlarimizin sayisi cikmiyor onlarida sayinca 15 kiz oluyor daha oy vermeyen cokk kisi var hele ben bidahakine kesin kiz desin doktor gozune gozune basicam kiz seceneginin

rapunzel biz variz iste canim hamilelik psikolojisinde uzman sen ne derdin varsa buraya yaz seni seansa aliriz hemen

Geçiyo kızlar benim 12.haftadan sora tamamen gitti koku hassasiyetim. Çok rahat yemek yapabiliyorum artık allaha şükür

Ayyy darisi bize insaallah.. umutla ben de gecmesini bekliyorum.

Bugün 3 ayda kusmadığım kadar kustum, azalması gerekmiyor mu artık, iyice arttı Başım da ağrıyor, istemeye istemeye parol içtim, hiç fayda etmedi

Tipki beni tarif ettin uc gundur ben de acayip cikariyorum. Dun bir de bas agrisi vardi zor dayandim. Oturdum agladim sonunda

Teşekkür ettim hiç görmemiştim daha önce o yolu hiç tercih etmediğimden sanırım 😘😘

Canim zaten yanlis hatirlamiyosam gecen yil acilmisti. Hatta Turkiye'nin mi yoksa Avrupa'nin mi ne en buyuk bebek alisveris merkeziymis.

ahh canim bende 13 uncu haftanin icindeyim bugun kusmadim ama o agzimin berbat tadi bulanti ve istahsizlik devammm

Bende hic o bahsettiginiz igrenc tat yoktu bugune kadar. Bugun onu da yasadim. Boyle metalimsi garip ve hic bi sekilde gecmeyen bi tat. Daha neler gorucez bakalim.

bende bugün tümgün kustum neden böyle olduk acaba tam iyileştik derken

Bos mideyle de ogur ogur mahvoluyo insan bazi arkadaslar bulantilar gececegi zaman yogunlasiyor yazmislardi. Ben de oyle olduguna inandirmaya calisiyorum kendimi. En yakin zamanda gecicek ins diyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam canim ekliyorum simdi demek erken oluyor dogumun sorunsuz olsunda varsin erken gelsin bebis

Benimde ilk olacak tecrübem yok planlı bir bebekte değildi şimdi nasıl yaparım die korkuyorum açıkçası Allahım bizede kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inş :)

Sevindim canım. Bir daha yorma kendini o kadar.

saol canım asla o kadar temizlik için uğraşmıcam artık bin pişman oldum zaten

içim çıkıyor aynen benimde öğürürken :26:bebişe zarar gelicek diye ödüm patlıyor

Kizlar annem yemek yaparken sogan kavuruyordu kendimi odaya kitledim resmen nolcak bu sogan kokusundan cektigim

bende aynı durumdaydım bu gün çok şükür aylar sonra yemek yapabildim.

Hepinizden Allah razı olsunn annem bi triplerde evinde kalıp iş yapmıyorum, yapamıyorum diye surat asıyor sürekli laf söylüyor kocam uzakta ve benimle hiiiçççç ilgilenmiyor kardeşim zaten bağırıyordu neyse onu atlattık yani ben böyle her hafta ağlayacak mıyım bilmiyorum

Seni çok iyi anlıyorum bende bu ara herşeye ağlar oldum cidden kimse anlamiyo sanki biz biraz daha hassasiyet beklerken etrafimizdakiler herşey hep aynı gibi devam ediyo tikican kulağını yumcan gözünü yapcak bise yok aglamaktan kendimize ediyoruz başka kimseye degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…