yok atılır canım oynak zenci bebiş atıldı ama kaynak dosya da sorun var o yüzden. halk eğitim hocasi bile yüzüme başka alana yönlendirelim seni dedi kibarca .Pes ettim ben canım benım,Başa çorap örerim,başkada birşey örmem
Gunaydin guzel bayanlar... dun kocisim geldi oleyyyy. Sanki o gelince ben de daha iyi oldum gibi. Bulantim cok hafifledi. Birseyler yedim. Su anda da hafif bir bulantim var ama dunki gibj rahatsiz etmiyor cok sukur. Insaallah boyle devam eder. Darisi tum sikinti yasayan hamislerin basina.
Bu arada pepeninannesi hosgeldin aramiza. Tool gozun aydin canim. Ne guzel haberlerle gelmissin. Kontrolu olanlar da iyi haberlerle gelsinler insaallah :) misdely sen de hosgeldin tekrardan. Kayinvalidene de acil sifalar diliyorum. Hepinize kucak dolusu sevgilerrrrr.... mutluyum musmutluuuuuuu...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin guzel bayanlar... dun kocisim geldi oleyyyy. Sanki o gelince ben de daha iyi oldum gibi. Bulantim cok hafifledi. Birseyler yedim. Su anda da hafif bir bulantim var ama dunki gibj rahatsiz etmiyor cok sukur. Insaallah boyle devam eder. Darisi tum sikinti yasayan hamislerin basina.
Bu arada pepeninannesi hosgeldin aramiza. Tool gozun aydin canim. Ne guzel haberlerle gelmissin. Kontrolu olanlar da iyi haberlerle gelsinler insaallah :) misdely sen de hosgeldin tekrardan. Kayinvalidene de acil sifalar diliyorum. Hepinize kucak dolusu sevgilerrrrr.... mutluyum musmutluuuuuuu...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ele baaak! Parmakların hepsi belli belli. Aç kapa yapıyor muydu? Bu ne zaman canım? Benimki de böyle olmuş mudur ya ölücem meraktan.
Ayy gözlerim doldu şu anda çok fena oldum. 41 kere maşallah.
Sagol sezinim. Darisi sana insallah. Bu sabah iste. 12+1 dim ama masallah iyi buyuyor 12+4 cikti. Elleri acip kapiyordu. Sonra bi ara yanagina dayadi derin derin dusuncelerde gibi. Bir sure de oyle poz verdi. Kipir kipir oynak gubarak bir bebis geliyor sanirim :) senle ayniyiz merakini gider sen de boyle goreceksin canim az daha sabir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahmet ismine bayılırım ama eşimin abisinin oğlunun ismi olduğundan koyamıyoruz onun yerine ömer koycaz bizde erkek olursa
kızlar gunaydın 2.30 darandevum war dua edınnn bebeısımın saglıgı yerınde olsun ınsallahh
Gunaydiiiiiiiin!!! Dr dan geldim ense kalinligi 1.03 cikti. Kani verdim haftaya gidiyorum. Igne terk :) her seyimiz normal. 12+1 iken 12+4 ciktik. 6.23 cm masallah. Eller ayaklar bir dakika durmadi. Cinsiyet tahminimizi istedik veeee dr kesin konusmak istemedi ama kiz gibi gorunuyor dedi. Fotograf nub a uygun degil hic. Kahvaltidayim. Evde yuklerim. Benden simdilik bu kadar. Haftaya da temiz sonuc alirsam benden iyisi olmayacak. Masallah kuzularimiza :))))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
MERHABA KADINLAR KULUBÜ ÜYELERİ.BU SİTEYA YENİ ÜYE OLDUM.ARKADAŞIM ÖNERDİ.8 HAFTALIK HAMİLEYİM.VE ÇOK MİĞDEM BULANIYO.İLAÇTA VERDİ AMA DOKTOR.AYNI.ÖNERİSİ OLAN VARMI?
günaydın annişler
hayırlı haberlerle gel inşallah canm
maşallah canımcinsiyet öğrenemeyenler kardeşliğine hoşgeldin
Allah yardımcın olsun canım. Herşey güzel olacak inşallah.
Aldıktan hemen sonra kusmadığın için içmene gerek yok. 5 dk.da kusarsan tekrar içiyorsun. Doktorum demişti.
yav o çorbayı bamyalı yaptılar bamya da ilk aylarda hamile kadınlara zararlıymışş diye söyledi annem
Pazartesi annemlerin yanına konya'ya gidicem inşallahhhh . Bugunde çıkıp kıyafet almam lazım kendime karnım çıktı gibi pantolonlarım oluyo ama sıkıyo gibi kasık bölgesini. Lcw gidicem inşallah güzel hamile pantolonu bulabilirim. Bulamazsam vay halime bayramda da orda olcam artık bayrama hiç olmaz herhalde pantolonlarım 😬 işin kötüsü bugunde hiç halim yok kalktım kalkalı hep yatıyorum bi oğluşa kahvaltısını yaptırdım midem fena hiç bişi yiyemedim her Zamanki gibi 😞 ayy 15,20 günde olsa eşimden ayrılmakta üzüyo beni yaaw 😞😞 oğluşum için iyi olacak toprakla neyim oynar bende dinlenirim biraz miss gibi hava bağ bahçe ohhh..
Pazartesi annemlerin yanına konya'ya gidicem inşallahhhh . Bugunde çıkıp kıyafet almam lazım kendime karnım çıktı gibi pantolonlarım oluyo ama sıkıyo gibi kasık bölgesini. Lcw gidicem inşallah güzel hamile pantolonu bulabilirim. Bulamazsam vay halime bayramda da orda olcam artık bayrama hiç olmaz herhalde pantolonlarım 😬 işin kötüsü bugunde hiç halim yok kalktım kalkalı hep yatıyorum bi oğluşa kahvaltısını yaptırdım midem fena hiç bişi yiyemedim her Zamanki gibi 😞 ayy 15,20 günde olsa eşimden ayrılmakta üzüyo beni yaaw 😞😞 oğluşum için iyi olacak toprakla neyim oynar bende dinlenirim biraz miss gibi hava bağ bahçe ohhh..
Tesekkurler cancagazim. Vallahi yuregime su serpildi :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canım belki yazmışsındır da görmemişimdir. Cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?