2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ahahah hocalar ne derse iyi derler. Ellesme hic madem :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

tsk ederım canım. Gözün aydın ALLAH ayırmasın kuzummm bir daha

Tesekkurler cancagazim. Vallahi yuregime su serpildi :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

MERHABA KADINLAR KULUBÜ ÜYELERİ.BU SİTEYA YENİ ÜYE OLDUM.ARKADAŞIM ÖNERDİ.8 HAFTALIK HAMİLEYİM.VE ÇOK MİĞDEM BULANIYO.İLAÇTA VERDİ AMA DOKTOR.AYNI.ÖNERİSİ OLAN VARMI?

ahmet ismine bayılırım ama eşimin abisinin oğlunun ismi olduğundan koyamıyoruz onun yerine ömer koycaz bizde erkek olursa

canım ömer ismini bende çok seviyorum ama biz kp ismini koyacağız ismail tabi erkek olursa kız olursa düşünmedik daha

günaydın annişler

kızlar gunaydın 2.30 darandevum war dua edınnn bebeısımın saglıgı yerınde olsun ınsallahh

hayırlı haberlerle gel inşallah canm

maşallah canım cinsiyet öğrenemeyenler kardeşliğine hoşgeldin

MERHABA KADINLAR KULUBÜ ÜYELERİ.BU SİTEYA YENİ ÜYE OLDUM.ARKADAŞIM ÖNERDİ.8 HAFTALIK HAMİLEYİM.VE ÇOK MİĞDEM BULANIYO.İLAÇTA VERDİ AMA DOKTOR.AYNI.ÖNERİSİ OLAN VARMI?

canım çubuk kraker yeşil elma gibi teklifler gelmişti ama benim ceviz bastırmıştı kişiye göre değişen bir durum bir kaç bişi dene sana en iyi hangisi gelirse onunla devam edersin

günaydın annişler

hayırlı haberlerle gel inşallah canm

maşallah canım cinsiyet öğrenemeyenler kardeşliğine hoşgeldin

Ben kizin kesin olduguna inanmak istiyoruuum ^_^ beni almayin araniza kovun kesinlere kizla gireyim ben

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Pazartesi annemlerin yanına konya'ya gidicem inşallahhhh . Bugunde çıkıp kıyafet almam lazım kendime karnım çıktı gibi pantolonlarım oluyo ama sıkıyo gibi kasık bölgesini. Lcw gidicem inşallah güzel hamile pantolonu bulabilirim. Bulamazsam vay halime bayramda da orda olcam artık bayrama hiç olmaz herhalde pantolonlarım 😬 işin kötüsü bugunde hiç halim yok kalktım kalkalı hep yatıyorum bi oğluşa kahvaltısını yaptırdım midem fena hiç bişi yiyemedim her Zamanki gibi 😞 ayy 15,20 günde olsa eşimden ayrılmakta üzüyo beni yaaw 😞😞 oğluşum için iyi olacak toprakla neyim oynar bende dinlenirim biraz miss gibi hava bağ bahçe ohhh..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay canım konya lcw lerde doğru düzgün bişey kalmamış oradan alıp gel mutlaka ben bulamadım burada
gittim hamile dünyasından aldım bir tane mecburen

Aynı ben bende kızım sıkılıyor diye memlekete gideyim diyorum bayramdan once nigdeye azıcık organik beslenelim :)babislerde sabretsin iki çocuk fedakarlık ister

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkurler cancagazim. Vallahi yuregime su serpildi :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canım belki yazmışsındır da görmemişimdir. Cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun?

bamya zararlı demişsinizde hatunlar. Ben ilk aylarda tabak tabak yedim. Malum kolay yemek. Benım de buzlukta her zaman olur ama o kadar düşük tehlikem vardi birsey olmadı.:26::26:.
2 mimli yiyecek var doktorlarında belirttiği maydanoz ve hurma. Hurmayı ilk aylarda yemiyoruz o kadar

intermetten alışveriş yapıyorsanızordan alın kuzular olmaz mı??Ben aldım oldu da

Günaydın kızlar
1 saattir oku oku bitirmedim ne çok konuşmuşsunuz
Rapunzel çok üzüldüm cnm senin için kendini üzme lütfen malum hamilelik psikolojisi biz herşeye alınıyor .bosanmaktan bahsetmissin lütfen düşünme böyle seyler esin Bebeğinizin kucağına aldığı gün hersey degisir inan . Rabbim kimsenin evindeki huzuru bozmasin inş.

Kity geçmiş olsun cnm nasıl oğlun bugün daha iyidir inş.

Arkadaşlar çok sayfa okudum aklıma gelmiyor vallahi kime ne yazacağım :) Rabbim hepinize sağlık versin herkesi öpüyorum

Canım belki yazmışsındır da görmemişimdir. Cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun?

Kiz dedi canim ama kesin konusmadi tabi

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…