Ahahah ayy canım ya ele bak ne bakıyosunuz kardeşim çekmeyin der gibi yapmışKizlar diger fotomuz hic net degil dr kendine cekmis resmen. Videodan yakaladim. atarli bebe görün
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Ahahah ayy canım ya ele bak ne bakıyosunuz kardeşim çekmeyin der gibi yapmış
Maaşallah bebişine de sana da annesi
canim yarina hayirli haberlerle gel insallah bebis cok iyidir
seninkisi oglanmis gobo doguyor icime benim bakalim dogru cikacak mi
canim benimde karnim cok sis sabah kalkinca geciyor sonra yine ayni oluyorum ya
birde senin bilgilerin yok listede lutfen sat ve yasini ozelden yaz bana
ahh canim bende 13 uncu haftanin icindeyim bugun kusmadim ama o agzimin berbat tadi bulanti ve istahsizlik devammm
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım
Evet canım benim... Gerçektn öle bizzat yasıyorum ve görüyorum... Arkadaslarım ailem bana merve vallahi hiç çocuk büyüttüm deme carpılırsın diolar.. Hiç mi zorluk cekmedim... Tecrübesizliğin verdigi bitakım zorluklar cektim ewet ama öle ahım şahım bi problemim olmadı.. İnş bu bebegimde öyle olur...
Ewer canm cok iyi oluyo hem sen hem bebek öneci huzurla doluyosunuz
Hayırlı güzel haberlerle bize dönersin inşLlah
Sule hosbulduk kizlar bisey sorcam sizinde biyik kisminda cene kisminda yanma ve kasinti var mi
Benim cenem de kıpkırmızı bir çizgi oluştu pulpul dokuluyo kasiniyoda demek olabiliyo bunlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gozun aydin canim sukur hersey yolundaymis kan sonuclarinda temiz cikacak insallah.bende balik yiyemiyorum o yuzden vitamin+balik yagi hapi iciyorum bendeSağ ol canım geldim ben. Bebişim iyiymiş çok şükür. Burun ense ölçülerinde sorun yok. İkili test için kan verdim. Vitamin yazdı. Balık hapı yazdı yiyemiyorum diye. Balım yersen hapı alma desi. Yasaklar kalktı çok şükür. Ama dikkatli olmak kaydıyla ☺️☺️☺️
canim doktorun cagirdiysa normaldir 11-14 uncu haftalar arasi oluyor zaten benimde buyuk ultrasonum 11 inci haftada yapilmistiKızçelerimmm ctesi 11haftalık oluyrz doktor ikili test için çağırdı normalmi?
i
insallah hayirli haberler alirsin canim insallaj sonuclariniz tertemiz cikarSlm bayanlar bizde bugün 2 li testimizin sonuclarini ogrenicez dualarinizi eksik etmeyin hepimize allah saglik sıhhat versin
canim hamileligin her doneminde normal bu kusma ve bulantilar merak etme sukur simdiye kadar olmamis ben hamileligimi ogrendigimden beri cekiyorum malesefKızlar bugün ilk defa kustum ogurmekten Karnım ağrıdı az kahvaltı yapabildim üç ay doldu ilk defa oluyo normal mi acil cvp lütfen kızlar
gozun aydin canim sukur hersey yolundaymis kan sonuclarinda temiz cikacak insallah.bende balik yiyemiyorum o yuzden vitamin+balik yagi hapi iciyorum bende
canim doktorun cagirdiysa normaldir 11-14 uncu haftalar arasi oluyor zaten benimde buyuk ultrasonum 11 inci haftada yapilmisti
insallah hayirli haberler alirsin canim insallaj sonuclariniz tertemiz cikar
canim hamileligin her doneminde normal bu kusma ve bulantilar merak etme sukur simdiye kadar olmamis ben hamileligimi ogrendigimden beri cekiyorum malesef
Kızlar yine bir soru yine benDoktor bana sadece Ferrozinc adlı demir ilacı verdi, vitamine gerek yok dedi. Bana biraz garip geldi vitamin vermemesi. Aranızda doktoru vitamin vermeyen var mı?
intermetten alışveriş yapıyorsanızordan alın kuzular olmaz mı??Ben aldım oldu da
canim vitamin isi senin ne kadar duzenli beslendigine basli birsey.eger sen diyosan gunluk almam gereken vitamini aliyorum sebzemi ,meyvami,sutumu baligimi iste vitaminli seyler yiyorum tabiki vitamin almana gerek yok.ama yok ben duzenli beslenemiyorum diyosan mutlaka vitamin takviyesi olmasi gerekli bence.benim doktorum vitamin alip almama kararini bu sekilde anlatip bana birakti ben aliyorum hem vitamin hapi hemde balik yagi hapi cunki biliyorum kendimin nasil beslendigimi
Aynı ben bende kızım sıkılıyor diye memlekete gideyim diyorum bayramdan once nigdeyeazıcık organik beslenelim :)babislerde sabretsin iki çocuk fedakarlık ister
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay canım konya lcw lerde doğru düzgün bişey kalmamış oradan alıp gel mutlaka ben bulamadım burada
gittim hamile dünyasından aldım bir tane mecburen
Sağ ol canım geldim ben. Bebişim iyiymiş çok şükür. Burun ense ölçülerinde sorun yok. İkili test için kan verdim. Vitamin yazdı. Balık hapı yazdı yiyemiyorum diye. Balım yersen hapı alma desi. Yasaklar kalktı çok şükür. Ama dikkatli olmak kaydıyla ☺️☺️☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim vitamin isi senin ne kadar duzenli beslendigine basli birsey.eger sen diyosan gunluk almam gereken vitamini aliyorum sebzemi ,meyvami,sutumu baligimi iste vitaminli seyler yiyorum tabiki vitamin almana gerek yok.ama yok ben duzenli beslenemiyorum diyosan mutlaka vitamin takviyesi olmasi gerekli bence.benim doktorum vitamin alip almama kararini bu sekilde anlatip bana birakti ben aliyorum hem kan hapi hem vitamin hapi hemde balik yagi hapi cunki biliyorum kendimin nasil beslendigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?