2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar diger fotomuz hic net degil dr kendine cekmis resmen. Videodan yakaladim. atarli bebe görün

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Ahahah ayy canım ya ele bak ne bakıyosunuz kardeşim çekmeyin der gibi yapmış
Maaşallah bebişine de sana da annesi

Ahahah ayy canım ya ele bak ne bakıyosunuz kardeşim çekmeyin der gibi yapmış
Maaşallah bebişine de sana da annesi

Aynen canim ankarali da degiliz nerden geldi bu atar aman yirtik olsun zaten. Ultrason acildigi anda yana donukken bi anda ekrana donup bu hareketi yapti gel de sevme simdi bunu :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Sağ ol canım geldim ben. Bebişim iyiymiş çok şükür. Burun ense ölçülerinde sorun yok. İkili test için kan verdim. Vitamin yazdı. Balık hapı yazdı yiyemiyorum diye. Balım yersen hapı alma desi. Yasaklar kalktı çok şükür. Ama dikkatli olmak kaydıyla ☺️☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim canım. Sorun yokmuş çok şükür.

Kızçelerimmm ctesi 11haftalık oluyrz doktor ikili test için çağırdı normalmi?

Slm bayanlar bizde bugün 2 li testimizin sonuclarini ogrenicez dualarinizi eksik etmeyin hepimize allah saglik sıhhat versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bugün ilk defa kustum ogurmekten Karnım ağrıdı az kahvaltı yapabildim üç ay doldu ilk defa oluyo normal mi acil cvp lütfen kızlar

gozun aydin canim sukur hersey yolundaymis kan sonuclarinda temiz cikacak insallah.bende balik yiyemiyorum o yuzden vitamin+balik yagi hapi iciyorum bende
Kızçelerimmm ctesi 11haftalık oluyrz doktor ikili test için çağırdı normalmi?
i
canim doktorun cagirdiysa normaldir 11-14 uncu haftalar arasi oluyor zaten benimde buyuk ultrasonum 11 inci haftada yapilmisti
Slm bayanlar bizde bugün 2 li testimizin sonuclarini ogrenicez dualarinizi eksik etmeyin hepimize allah saglik sıhhat versin
insallah hayirli haberler alirsin canim insallaj sonuclariniz tertemiz cikar
Kızlar bugün ilk defa kustum ogurmekten Karnım ağrıdı az kahvaltı yapabildim üç ay doldu ilk defa oluyo normal mi acil cvp lütfen kızlar
canim hamileligin her doneminde normal bu kusma ve bulantilar merak etme sukur simdiye kadar olmamis ben hamileligimi ogrendigimden beri cekiyorum malesef

Kızlar yine bir soru yine ben Doktor bana sadece Ferrozinc adlı demir ilacı verdi, vitamine gerek yok dedi. Bana biraz garip geldi vitamin vermemesi. Aranızda doktoru vitamin vermeyen var mı?

Tamam canmcm tşk ederm, 😊

Kızlar yine bir soru yine ben Doktor bana sadece Ferrozinc adlı demir ilacı verdi, vitamine gerek yok dedi. Bana biraz garip geldi vitamin vermemesi. Aranızda doktoru vitamin vermeyen var mı?

canim vitamin isi senin ne kadar duzenli beslendigine basli birsey.eger sen diyosan gunluk almam gereken vitamini aliyorum sebzemi ,meyvami,sutumu baligimi iste vitaminli seyler yiyorum tabiki vitamin almana gerek yok.ama yok ben duzenli beslenemiyorum diyosan mutlaka vitamin takviyesi olmasi gerekli bence.benim doktorum vitamin alip almama kararini bu sekilde anlatip bana birakti ben aliyorum hem kan hapi hem vitamin hapi hemde balik yagi hapi cunki biliyorum kendimin nasil beslendigimi

Son düzenleme:
intermetten alışveriş yapıyorsanızordan alın kuzular olmaz mı??Ben aldım oldu da

Yapıyorum genelde netten alırım da şimdi gebe oldugum için güvenemedim olur mu olmaz mı. Hem vaktimde dar , en iyisi gidip deneyerek almak.

Anladım canım, balık yağı hapı alayım o zaman ben de, hiç balık yiyemiyorum.

Dimii şekerim. Şikayet etmeyi biliyolar azcık özlesinler 😃 ama işteee yinede özlerim ben kocişimiii ühüü 😞 cocuklar için zaten iyi oluyor sende git canımm ohh organik sebzeler mis hava daha nolsun.

ay canım konya lcw lerde doğru düzgün bişey kalmamış oradan alıp gel mutlaka ben bulamadım burada
gittim hamile dünyasından aldım bir tane mecburen

Zaten bizim köy canım Konya'ya uzak köyümüz.seydişehir/bozkır burdan alıp gittimmmm gittimm,yoksa lcw bile bulamamki 😃😃
Sende konyalısın sanırım hemşeriyiz 😊

Gözün aydın canım. 😊
Yasakları biz de sorucaz bakalım ne diycek...

Silam bu arada mesaj atmistim ama bende iletildi gorunmuyor. Geldi mi canim?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…