2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

evet canım bende bozkır koçaşlıyım aslen eşimde bozkır akiseli
ama sanırım senin ki köy olan bozkır doğru anladım demi

Son düzenleme:
Anladım canım, balık yağı hapı alayım o zaman ben de, hiç balık yiyemiyorum.

Balık yagi hapini dr. Yazmadan alabiliyor muyuz? Gebelikte hiç bi zararı yok mu? Ben de balık yiyemiyorum :-( hangi marka alıyorsanız paylaşın lütfen
Semiz otu yiyeyim balık yerine diyordum bende...

Bu arada selam herkese biz doktordan geldik ense kalınlığımız 1.3 burun kemiğimiz de var elhamdülillah ama illa ikili test yapıcam dedi biz istemiyorduk açıkçası ama yaptı bu arada nub yorumlayanlar sizden ricamm bi cinsiyetimize bakar mısınız önce erkeğe benziyor denmişti ama bu dr birşeyy söylemedii siz yorumlarsanız çok sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldiniz canım. Bana da erkek gibi geldi. Maşallah.

Kuzular

Öğle arasında mescitteydim Meryem süresini okudum hepinize üfledim

Kuran-ı Kerim bilenler Meryem süresini okusunlar kolay doğum yapmak için bebek sağlıklı olsun diye
Bilmeyenler de uygulamadan dinleyebilirler mealini okuyabilirler

Erkek gibi canim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kızlar yine bir soru yine ben Doktor bana sadece Ferrozinc adlı demir ilacı verdi, vitamine gerek yok dedi. Bana biraz garip geldi vitamin vermemesi. Aranızda doktoru vitamin vermeyen var mı?

canım benim doktorum da sadece demir hapı verdi bebeğin gelişimi iyi gerek yok dedi :44:

Benim dr ense kalinligina bakti ama burun kemigine bakmadi galiba. Ya da bakip soylemedi. Onemli mi? Haftaya sormali miyim?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Yookl canım yaaa o an bi öyle düşündüm geçti şimdi eşim bugün arayıp tonla özür dilediii

bu bacaklarının arasında ki pipi gibi ama

Bana da okudun mu bebek gelsin göbüşe konsun diye?

Balık yagi hapini dr. Yazmadan alabiliyor muyuz? Gebelikte hiç bi zararı yok mu? Ben de balık yiyemiyorum :-( hangi marka alıyorsanız paylaşın lütfen
Semiz otu yiyeyim balık yerine diyordum bende...

Alınabiliyor sanırım ama doktora yine de sormakta fayda var, haftada 1 kez falan yiyebiliyorsan gerek yokmuş, semiz otu da olabilir aslında.

Kızlar canım çok sıkkın oğlum yine kusmaya başladı ne oluyor benim kuzuma çok korkuyorum ciddi bir hastalığı mı var diye doktora götürücez yine,ağlıycak bir sürü yine kan alıcaklar, ne olur bir şeyi olmasın kuzumun korkuyorum bebekken bile kusmazdı yavrum

Benimkinin gelişimi 1 hafta önden gidiyor belki de ondan vermedi.

olabilir canım maşallah iyiymiş kusman da yoksa yeterli diyorlar

canım sıcaklardan da artmış olabilir çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…