2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bak gördün mü boşuna üzdün kedini hep musmutlu olun inş.

evet dünkü cins hareketi yüzünden çok özür diledi neyse affettim zaten çok seviyorum onu
bu arada yav biz doktoru pek sevemedik annem kardeşim ben gitmiştik bizle pek ilgilenmedi ve biraz soğuktu açıkçası yoğundu belki ondandır diye düşünüyorum ama aynı hastanede başka doktora devam etmeyii düşünüyorum :)

Gecmis olsun canim. Panik yapma hemen aklina kotu sey getirme. Mikrop olabilit sudan olabilir usutebilir. Uyi olacak oglusun dusunme oyle olumsuz seyler.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kızlar yine bir soru yine ben Doktor bana sadece Ferrozinc adlı demir ilacı verdi, vitamine gerek yok dedi. Bana biraz garip geldi vitamin vermemesi. Aranızda doktoru vitamin vermeyen var mı?

Merhabalar benimde bu konuda aklim cok karismisti banada yardimci olur musunuz😯😯 11+6 olduk bugun 2 gun once ikili test icin gittim ben biraz tombik hamile kaldim ama bulantilardan silamin dedigi gibi tam beslenemiyorum istahimda hic yok vitamin hapini soyledim vermedi onu zayif hamile kalanlara veriyoruz dedi. Istahimi acip cok kilo alabilirmisim.kilomda 81 bu arada 😯😯 anlayamadim kafam karisti vitamine benim bebisiminde ihtiyaci yok mu 😕😕😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun canim. Panik yapma hemen aklina kotu sey getirme. Mikrop olabilit sudan olabilir usutebilir. Uyi olacak oglusun dusunme oyle olumsuz seyler.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canım elimde değil ağlıyorum sinirden, iki hafta önce olmuştu atlattık derken yine mutlaka bir şey var
olabilir canım maşallah iyiymiş kusman da yoksa yeterli diyorlar

canım sıcaklardan da artmış olabilir çok çok geçmiş olsun

öyle olsa keşke sağol

MERHABA KADINLAR KULUBÜ ÜYELERİ.BU SİTEYA YENİ ÜYE OLDUM.ARKADAŞIM ÖNERDİ.8 HAFTALIK HAMİLEYİM.VE ÇOK MİĞDEM BULANIYO.İLAÇTA VERDİ AMA DOKTOR.AYNI.ÖNERİSİ OLAN VARMI?
canim hayirli olsun bebegin bulantilar cok normal 14 uncu haftasina girmek uzereyim hala var ne yaptiysamda geciremedim cok sevdi birakmiyo beni
oyy esin benim hemseri demek evet canim bebegin herseyini al denizliden hem uygun hemde cok guzel seyler bulursun kesin
vayy gozun aydin canim demek bizim sule hanimin bulanti dersi esindenmis yaw benim esim nerdeyse 24 saat yanimda hic fayda etmiyor diyeyimde az uzaklassin bari benden belki iyi gelir

pepenin annesi aramiza hosgeldin canim mesajin cok gerilerde sanirim bulamadim burdan yazayim suleyle beraber lutfen sat ve yas bilgilerini ozelden bana yolla canim ilk sayfadaki listemize ekleyelim senide

yaw benimde tam bayram gunuymus terminim gecen buraya yazdim biri demisti bayram gunumu kontrolun diye yoksa bayram ne zaman haberim bile yoktu seninde bayrama yakin ne guzel bayram haberi olsun insallah bebeginden alicagin iyi haberler canim
kızlar gunaydın 2.30 darandevum war dua edınnn bebeısımın saglıgı yerınde olsun ınsallahh
hayirli haberlerle gel insallah canim
kızlar 2 gündür srı yoğun akıntım var koku yok ama korkuyorum birde kasıklarımda SIZI
akinti ve kasik agrisi normal canim hic kafana takma agrin oldukca dinlenmeye calis
Yarım saat önce demir ilacı almıştım, kustum şimdi, boşa mı gitmiş oldu şimdi ilaç?
yok canim yarim saat icinde gidecegi yere gitmistir o demir ilaci merak etme
vayyy canim gozun aydinn hersey cok guzelmis eee bide kiz haberi ustune seker olmus resmenn hadi gozun aydinnn ama su kesin degil lafi gicik ediyor beni resmen yaa benim gibi demis senin doktorda ama kime desem kiz dediyse dogrudur diyor insallah bidahaki sefere kesin kiz haberi aliriz ikimizde
sagol canım valla burnumda tüttünüz.Aile olmuşuz da haberimiz yok.Hemen gidp telefonuma internet paketi alıcam.Çok acil lazımmış

oyyy kimler gelmis kimler hosgeldin sekercik sefalar getirdinn

Kizlar diger fotomuz hic net degil dr kendine cekmis resmen. Videodan yakaladim. atarli bebe görün

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ooo hakikaten atarlı:) o el hareketi ne öyle:) ne çekiyorsunuz mu diyor nedir:)

25 Ocak 2015

yaw benimde tam bayram gunuymus terminim gecen buraya yazdim biri demisti bayram gunumu kontrolun diye yoksa bayram ne zaman haberim bile yoktu seninde bayrama yakin ne guzel bayram haberi olsun insallah bebeginden alicagin iyi haberler canim

sagol canım inş. sizin orada bayramda açıktır tabi paskalya falan olsa bulamazdın. gerçi sizde var mı paskalya bilmiyorum

canım bana da dedi kilolu hamile kaldığın için vitamini 3-4 günde bir içersin diye iştah açıyormuş

maşallah canım kuzuna

Kizlar diger fotomuz hic net degil dr kendine cekmis resmen. Videodan yakaladim. atarli bebe görün

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
maşallah canım hadi gözün aydın kız istiyordun

kızlar kaçırdığım varsa kusura bakmasın başka kontrolden gelen varsa, kafam allak bullak geçmişe bakamıyorum

Benim dr ense kalinligina bakti ama burun kemigine bakmadi galiba. Ya da bakip soylemedi. Onemli mi? Haftaya sormali miyim?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

bakmıştır da söylememiştir çünkü anormal bir durum olsa mutlaka söylerdi sen içini ferah tuttt bu arada yüklediğin resmi arıyorum hangi sayfada hala bulamadım :):)

canım bana da dedi kilolu hamile kaldığın için vitamini 3-4 günde bir içersin diye iştah açıyormuş

Tesekkur ederim canim cevabin icin :) bana hic vermedi de kotu hissettim kendimi 😯😯 sende ankaradaydin dimi memnun musun doktorundan ? Nereye gidiyorsun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya ne alaka zayiflara vitamin veriyoruz sonucta vitamin denen sey gunluk alinmasi gereken birsey sen kilolu olsan bile senin vucudunda yag deposu yapilmistir bu yag deposunun bebege ne faydasi olucakki
benim ablamda 82 kilo ve suan 4 aylik hamile canim 12inci haftasindan beri decavit ve kan hapi aliyor peki ona niye demedi doktor kilolusun zaten vitamine gerek yok diye
12 inci haftayi doldurana kadar folik asit yeterli ama 12 inci haftadan sonra yeterli beslenemeyenler vitamin takviyesi almali bence
canim cok gecmis olsun uzme kendini cok sicaklardan da olmus olabilir insallah
Yookl canım yaaa o an bi öyle düşündüm geçti şimdi eşim bugün arayıp tonla özür dilediii
ahh hem kendini uzdun hem bizi bos yere hamilelik hormonlari oyun oynuyor seninle resmen yenilme
canım benim doktorum da sadece demir hapı verdi bebeğin gelişimi iyi gerek yok dedi :44:
peki doktorun sordumu gunluk nasil besleniyorsun diye nerden emin oldu senin yeterli vitamin aldigina
allah kabul etsin canimmmm
masallah canim hersey cok guzelmis o resimdeki bebis sanki ben erkegim diyor
Silam bu arada mesaj atmistim ama bende iletildi gorunmuyor. Geldi mi canim?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
yok canim gelmedi mesajin kizimi listeye ekle diyorsan ekliyorum hemen

yaa üzdüm üzdüm kendimi bugün oğluşumu görünce mutlu oldum hayata pozitif bakıyorum eski gamsız halime döneceğim en yakında Allahın izni ile oynuyor benimle bu hormonlarrm

sagol canım inş. sizin orada bayramda açıktır tabi paskalya falan olsa bulamazdın. gerçi sizde var mı paskalya bilmiyorum
evet canim paskalya bayrami var burda
hic icmeyin demekle 3-4 gunde bir icin demek ayri tabi mesela benim doktorumda hergun icme bir gun balik yagi hapini bir gun vitamin hapini ic demisti.hergun vitamin almak fazla gelir diye.
ki sunu diyebilirim vitamin hapi benim istahimi hic ama hic acmadi kiloda almadim daha

etimed hastanesine gidiyorum önce oskar beye başlamıştım çok iyi ve pozitif bir doktordu o geçtiğimiz hafta hastaneden ayrılmış beni emel diye bi doktora verdiler tüp bebek bölümündeymiş kendisiyle enerjilerimiz tutmadı kendimi devlet hastanesinde gibi hissettim açıkçası yine aynı hastanede başka bir doktora devam etmeyi düşünüyorumm :)

sen öyle diyince aklım karıştı hadi kilodan vermiyormuş ben zayıfım da gerçi içinde sadece b vitaminleri olan bişey de verdi ama içemedim kokar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…