- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
bak gördün mü boşuna üzdün kedini hep musmutlu olun inş.
Kızlar canım çok sıkkın oğlum yine kusmaya başladı ne oluyor benim kuzuma çok korkuyorum ciddi bir hastalığı mı var diyedoktora götürücez yine,ağlıycak bir sürü yine kan alıcaklar, ne olur bir şeyi olmasın kuzumun korkuyorum bebekken bile kusmazdı yavrum
Gerçi geçen sefer de soralım demiştik eşim çekinmiş, kih kih kih...😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu bacaklarının arasında ki pipi gibi ama
Kızlar yine bir soru yine benDoktor bana sadece Ferrozinc adlı demir ilacı verdi, vitamine gerek yok dedi. Bana biraz garip geldi vitamin vermemesi. Aranızda doktoru vitamin vermeyen var mı?
canim vitamin isi senin ne kadar duzenli beslendigine basli birsey.eger sen diyosan gunluk almam gereken vitamini aliyorum sebzemi ,meyvami,sutumu baligimi iste vitaminli seyler yiyorum tabiki vitamin almana gerek yok.ama yok ben duzenli beslenemiyorum diyosan mutlaka vitamin takviyesi olmasi gerekli bence.benim doktorum vitamin alip almama kararini bu sekilde anlatip bana birakti ben aliyorum hem kan hapi hem vitamin hapi hemde balik yagi hapi cunki biliyorum kendimin nasil beslendigimi
canım elimde değil ağlıyorum sinirden, iki hafta önce olmuştu atlattık derken yine mutlaka bir şey varGecmis olsun canim. Panik yapma hemen aklina kotu sey getirme. Mikrop olabilit sudan olabilir usutebilir. Uyi olacak oglusun dusunme oyle olumsuz seyler.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
olabilir canım maşallah iyiymiş kusman da yoksa yeterli diyorlar
canım sıcaklardan da artmış olabilir çok çok geçmiş olsun
canim hayirli olsun bebegin bulantilar cok normal 14 uncu haftasina girmek uzereyim hala var ne yaptiysamda geciremedim cok sevdi birakmiyo beniMERHABA KADINLAR KULUBÜ ÜYELERİ.BU SİTEYA YENİ ÜYE OLDUM.ARKADAŞIM ÖNERDİ.8 HAFTALIK HAMİLEYİM.VE ÇOK MİĞDEM BULANIYO.İLAÇTA VERDİ AMA DOKTOR.AYNI.ÖNERİSİ OLAN VARMI?
oyy esin benim hemseri demek evet canim bebegin herseyini al denizliden hem uygun hemde cok guzel seyler bulursun kesineşim denizlili ağustos sonu izne çıkcaz bende 19 haftalık falan hamile olcam erken olcak ama tekstil şehri olduğundan her şey çok kaliteli ve ucuz ben en azından nevresimdir battaniyedir onları halletmeyi düşünüyorum çok heyecanlanıyorum biran önce gitsek de alsak artık bebeğim için bişeyler alabilmek istiyorum
vayy gozun aydin canim demek bizim sule hanimin bulanti dersi esindenmis yaw benim esim nerdeyse 24 saat yanimda hic fayda etmiyor diyeyimde az uzaklassin bari benden belki iyi gelirGunaydin guzel bayanlar... dun kocisim geldi oleyyyy. Sanki o gelince ben de daha iyi oldum gibi. Bulantim cok hafifledi. Birseyler yedim. Su anda da hafif bir bulantim var ama dunki gibj rahatsiz etmiyor cok sukur. Insaallah boyle devam eder. Darisi tum sikinti yasayan hamislerin basina.
Bu arada pepeninannesi hosgeldin aramiza. Tool gozun aydin canim. Ne guzel haberlerle gelmissin. Kontrolu olanlar da iyi haberlerle gelsinler insaallah :) misdely sen de hosgeldin tekrardan. Kayinvalidene de acil sifalar diliyorum. Hepinize kucak dolusu sevgilerrrrr.... mutluyum musmutluuuuuuu...
.
yaw benimde tam bayram gunuymus terminim gecen buraya yazdim biri demisti bayram gunumu kontrolun diye yoksa bayram ne zaman haberim bile yoktukızlar benimde randevum bayramdan önceydi ama eşimi oruç oruç yormayım diye bayramdan sonra gidecektim
akşam dayanamadım canım dedim demir hapım bitiyor o zamana bayramdan önce gitsek olur mu dedim
oda benim hayatım bebişini özlemiş de bahaneler mi uyduruyormuş kıyamam ben sana ne zamana istiyorsan al randevunu dedi
çok mutlu oldum 1 hafta önce göreceğim bebişi mi 26 sına randevu aldım
hayirli haberlerle gel insallah canimkızlar gunaydın 2.30 darandevum war dua edınnn bebeısımın saglıgı yerınde olsun ınsallahh
akinti ve kasik agrisi normal canim hic kafana takma agrin oldukca dinlenmeye caliskızlar 2 gündür srı yoğun akıntım var koku yok ama korkuyorum birde kasıklarımda SIZI
yok canim yarim saat icinde gidecegi yere gitmistir o demir ilaci merak etmeYarım saat önce demir ilacı almıştım, kustum şimdi, boşa mı gitmiş oldu şimdi ilaç?
vayyy canim gozun aydinn hersey cok guzelmis eee bide kiz haberi ustune seker olmus resmenn hadi gozun aydinnn ama su kesin degil lafi gicik ediyor beni resmen yaaGunaydiiiiiiiin!!! Dr dan geldim ense kalinligi 1.03 cikti. Kani verdim haftaya gidiyorum. Igne terk :) her seyimiz normal. 12+1 iken 12+4 ciktik. 6.23 cm masallah. Eller ayaklar bir dakika durmadi. Cinsiyet tahminimizi istedik veeee dr kesin konusmak istemedi ama kiz gibi gorunuyor dedi. Fotograf nub a uygun degil hic. Kahvaltidayim. Evde yuklerim. Benden simdilik bu kadar. Haftaya da temiz sonuc alirsam benden iyisi olmayacak. Masallah kuzularimiza :))))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
sagol canım valla burnumda tüttünüz.Aile olmuşuz da haberimiz yok.Hemen gidp telefonuma internet paketi alıcam.Çok acil lazımmış
Kizlar diger fotomuz hic net degil dr kendine cekmis resmen. Videodan yakaladim. atarli bebe görün
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Hoşgeldiniz canım. Bana da erkek gibi geldi. Maşallah.
Merhabalar benimde bu konuda aklim cok karismisti banada yardimci olur musunuz😯😯 11+6 olduk bugun 2 gun once ikili test icin gittim ben biraz tombik hamile kaldim ama bulantilardan silamin dedigi gibi tam beslenemiyorum istahimda hic yok vitamin hapini soyledim vermedi onu zayif hamile kalanlara veriyoruz dedi. Istahimi acip cok kilo alabilirmisim.kilomda 81 bu arada 😯😯 anlayamadim kafam karisti vitamine benim bebisiminde ihtiyaci yok mu 😕😕😕
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah canım kuzunaBu arada selam herkese biz doktordan geldik ense kalınlığımız 1.3 burun kemiğimiz de var elhamdülillah ama illa ikili test yapıcam dedi biz istemiyorduk açıkçası ama yaptı bu arada nub yorumlayanlar sizden ricamm bi cinsiyetimize bakar mısınız önce erkeğe benziyor denmişti ama bu dr birşeyy söylemedii siz yorumlarsanız çok sevinirim Eki Görüntüle 1184403
Gunaydiiiiiiiin!!! Dr dan geldim ense kalinligi 1.03 cikti. Kani verdim haftaya gidiyorum. Igne terk :) her seyimiz normal. 12+1 iken 12+4 ciktik. 6.23 cm masallah. Eller ayaklar bir dakika durmadi. Cinsiyet tahminimizi istedik veeee dr kesin konusmak istemedi ama kiz gibi gorunuyor dedi. Fotograf nub a uygun degil hic. Kahvaltidayim. Evde yuklerim. Benden simdilik bu kadar. Haftaya da temiz sonuc alirsam benden iyisi olmayacak. Masallah kuzularimiza :))))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
maşallah canım hadi gözün aydın kız istiyordunKizlar diger fotomuz hic net degil dr kendine cekmis resmen. Videodan yakaladim. atarli bebe görün
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Benim dr ense kalinligina bakti ama burun kemigine bakmadi galiba. Ya da bakip soylemedi. Onemli mi? Haftaya sormali miyim?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canım bana da dedi kilolu hamile kaldığın için vitamini 3-4 günde bir içersin diye iştah açıyormuş
ya ne alaka zayiflara vitamin veriyoruz sonucta vitamin denen sey gunluk alinmasi gereken birsey sen kilolu olsan bile senin vucudunda yag deposu yapilmistir bu yag deposunun bebege ne faydasi olucakkiMerhabalar benimde bu konuda aklim cok karismisti banada yardimci olur musunuz😯😯 11+6 olduk bugun 2 gun once ikili test icin gittim ben biraz tombik hamile kaldim ama bulantilardan silamin dedigi gibi tam beslenemiyorum istahimda hic yok vitamin hapini soyledim vermedi onu zayif hamile kalanlara veriyoruz dedi. Istahimi acip cok kilo alabilirmisim.kilomda 81 bu arada 😯😯 anlayamadim kafam karisti vitamine benim bebisiminde ihtiyaci yok mu 😕😕😕
.
canim cok gecmis olsun uzme kendini cok sicaklardan da olmus olabilir insallahKızlar canım çok sıkkın oğlum yine kusmaya başladı ne oluyor benim kuzuma çok korkuyorum ciddi bir hastalığı mı var diyedoktora götürücez yine,ağlıycak bir sürü yine kan alıcaklar, ne olur bir şeyi olmasın kuzumun korkuyorum bebekken bile kusmazdı yavrum
ahh hem kendini uzdun hem bizi bos yere hamilelik hormonlari oyun oynuyor seninle resmen yenilmeYookl canım yaaa o an bi öyle düşündüm geçti şimdi eşim bugün arayıp tonla özür dilediii
peki doktorun sordumu gunluk nasil besleniyorsun diye nerden emin oldu senin yeterli vitamin aldiginacanım benim doktorum da sadece demir hapı verdi bebeğin gelişimi iyi gerek yok dedi :44:
allah kabul etsin canimmmmKuzular
Öğle arasında mescitteydim Meryem süresini okudum hepinize üfledim
Kuran-ı Kerim bilenler Meryem süresini okusunlar kolay doğum yapmak için bebek sağlıklı olsun diye
Bilmeyenler de uygulamadan dinleyebilirler mealini okuyabilirler
masallah canim hersey cok guzelmis o resimdeki bebis sanki ben erkegim diyorBu arada selam herkese biz doktordan geldik ense kalınlığımız 1.3 burun kemiğimiz de var elhamdülillah ama illa ikili test yapıcam dedi biz istemiyorduk açıkçası ama yaptı bu arada nub yorumlayanlar sizden ricamm bi cinsiyetimize bakar mısınız önce erkeğe benziyor denmişti ama bu dr birşeyy söylemedii siz yorumlarsanız çok sevinirim
yok canim gelmedi mesajin kizimi listeye ekle diyorsan ekliyorum hemenSilam bu arada mesaj atmistim ama bende iletildi gorunmuyor. Geldi mi canim?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
ya ne alaka zayiflara vitamin veriyoruz sonucta vitamin denen sey gunluk alinmasi gereken birsey sen kilolu olsan bile senin vucudunda yag deposu yapilmistir bu yag deposunun bebege ne faydasi olucakki
benim ablamda 82 kilo ve suan 4 aylik hamile canim 12inci haftasindan beri decavit ve kan hapi aliyor peki ona niye demedi doktor kilolusun zaten vitamine gerek yok diye
12 inci haftayi doldurana kadar folik asit yeterli ama 12 inci haftadan sonra yeterli beslenemeyenler vitamin takviyesi almali bence
canim cok gecmis olsun uzme kendini cok sicaklardan da olmus olabilir insallah
ahh hem kendini uzdun hem bizi bos yere hamilelik hormonlari oyun oynuyor seninle resmen yenilme
peki doktorun sordumu gunluk nasil besleniyorsun diye nerden emin oldu senin yeterli vitamin aldigina
allah kabul etsin canimmmm
masallah canim hersey cok guzelmis o resimdeki bebis sanki ben erkegim diyor
yok canim gelmedi mesajin kizimi listeye ekle diyorsan ekliyorum hemen
evet canim paskalya bayrami var burdasagol canım inş. sizin orada bayramda açıktır tabi paskalya falan olsa bulamazdın. gerçi sizde var mı paskalya bilmiyorum
hic icmeyin demekle 3-4 gunde bir icin demek ayri tabi mesela benim doktorumda hergun icme bir gun balik yagi hapini bir gun vitamin hapini ic demisti.hergun vitamin almak fazla gelir diye.canım bana da dedi kilolu hamile kaldığın için vitamini 3-4 günde bir içersin diye iştah açıyormuş
Tesekkur ederim canim cevabin icin :) bana hic vermedi de kotu hissettim kendimi 😯😯 sende ankaradaydin dimi memnun musun doktorundan ? Nereye gidiyorsun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya ne alaka zayiflara vitamin veriyoruz sonucta vitamin denen sey gunluk alinmasi gereken birsey sen kilolu olsan bile senin vucudunda yag deposu yapilmistir bu yag deposunun bebege ne faydasi olucakki
benim ablamda 82 kilo ve suan 4 aylik hamile canim 12inci haftasindan beri decavit ve kan hapi aliyor peki ona niye demedi doktor kilolusun zaten vitamine gerek yok diye
12 inci haftayi doldurana kadar folik asit yeterli ama 12 inci haftadan sonra yeterli beslenemeyenler vitamin takviyesi almali bence
canim cok gecmis olsun uzme kendini cok sicaklardan da olmus olabilir insallah
ahh hem kendini uzdun hem bizi bos yere hamilelik hormonlari oyun oynuyor seninle resmen yenilme
peki doktorun sordumu gunluk nasil besleniyorsun diye nerden emin oldu senin yeterli vitamin aldigina
allah kabul etsin canimmmm
masallah canim hersey cok guzelmis o resimdeki bebis sanki ben erkegim diyor
yok canim gelmedi mesajin kizimi listeye ekle diyorsan ekliyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?