2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Himss bende bi doktor daha edincem sanirim ☺ arastirmaya basliyim icim hic rahat degil 😯😯

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam canim ekliyorum simdi demek erken oluyor dogumun sorunsuz olsunda varsin erken gelsin bebis

Amin teyzesi sağolasın

Vitamin kullanılıp kullanılmayacağından filan bahsedilmiş bu doktorlar gerçekten çok ilginç hangi birine uyalım şaşıyorum birisi başka bir tezi savunurken öteki tam tersini savunuyor.Doktorum bana elevit yazmıştı ben de burdan elevitin domuz jelatini içerdiğini okudum bugün kontrolüm vardı sordum sağlık bakanlığı böyle birşeyi onaylamamış şehir efsanesi gibi birşey bu dedi bana.Ayrıca şu söylediği de biraz mantıklı geldi özellikle bu hükümet içerisinde domuz jelatini içeren birşeyin kullanılmasına izin vermezdi herhalde değil mi?..

Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim 8 haftalık olmuş bebeğim,bu hafta gittim tam 9. haftaya girdik bugün,dr 8 hafta 3 günlük diyor E doktor bey dedim geçen hafta geldiğimde zaten 8 haftalıktı nasıl böyle oldu diyorum ya o çok fark etmez ölçümlerden öyledir diyor tamam ben de çok takılmam aslında 8le 9 hafta arasında ne fark var ama bu haftalarda yapmamız gereken testler oluyor onları kaçırmamak için düzgün takip etmek lazım.Hem sanırım idrar yolları enfeksiyonu olmuşum anlattım şikayetlerimi acelesi vardı sanırım yemeğe yetişecekti idrar tahlili bile yapmadan yazdı bir sürü ilaç fitil Ama ihtiyacım var kullanmak zorundayım.Haftaya da iş açısından çok yoğun bir haftaya giricez gidemem başka doktora filan...Kaldı yani iyi mi

Bende kesinlikle ole dusunuyorum. Yeni bir doktor arastirmaliyim icim rahat etmicek 😯😯 cok tesekkur ederim☺

sen öyle diyince aklım karıştı hadi kilodan vermiyormuş ben zayıfım da gerçi içinde sadece b vitaminleri olan bişey de verdi ama içemedim kokar diye

foli asitte var canim b12 vitamini+iyot ama 12 inci haftadan sonra o yeterli gelmiyor bebek icin cunki 12 inci haftadan sonra bebegin asil vucut gelisimi basliyor.bebek 12 inci haftaya kadar sen yemesende sendeki depolu vitaminlerden besleniyordu zaten o yuzden vitamin takviyesi gerekmiyordu ama artik bebeklerimiz hizla buyuyecek icimizde ve bizdeki depolu vitaminlerde yetmiyecek o yuzden ek vitamin almamiz gerekli.ek vitamin almassak surekli yorgun halsiz ve mutsuz bi hamile olarak gezeriz ortalikta
ayrica hamileliginde ek vitamin almassan sendeki depolu vitaminleri bebek aldigi icin ilerde genc yasta kalsiyum eksiliginden kemik erimesi ve buna benzer bicok hastalikla karsilasirmisiz :26:
benim bildigim bu sekilde istersem 100 kilo alayim ben o vitamini alirim arkadas

ben 500gr almışım ama haptan olduğunu düşünmüyorum iştahım açık o yüzden

aminnnnn

Arkadaşlar Etimed 'te Banu hanıma gidiyor benim arkadaşlarım..

Nasilmis ki ?? 😯😯 doktorla uyusmakta cok onemli bide cihazlar onemli benim icin bu doktorum tamam iyi ama cihazida yetersiz gibi geldi bana

hımm ben bi gidince sorayım verdiği b1+b6+b12 karışımı bişey demirinde içide folikasit +b12 takviyesi var
bide magnezyum soracam zaten dün gece bacağıma çok kötü kramp girdi öğlene kadar da acısı geçmedi vitamini de sorayım
teşekkür ettim canım

Nasilmis ki ?? 😯😯 doktorla uyusmakta cok onemli bide cihazlar onemli benim icin bu doktorum tamam iyi ama cihazida yetersiz gibi geldi bana

Çok memnun iki arkadaşım.. Cihazlari bilmiyorum çünkü ben Sincan`da Koru Hast gidiyorum. Hem doktorumdan hem cihazlardan çok memnunum :)

Hadi gözün aydın canım

tirledim haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada bebeğimin ilk dışkısı oluşmuş...Vay pohluuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…