etimed hastanesine gidiyorum önce oskar beye başlamıştım çok iyi ve pozitif bir doktordu o geçtiğimiz hafta hastaneden ayrılmış beni emel diye bi doktora verdiler tüp bebek bölümündeymiş kendisiyle enerjilerimiz tutmadı kendimi devlet hastanesinde gibi hissettim açıkçası yine aynı hastanede başka bir doktora devam etmeyi düşünüyorumm :)
tamam canim ekliyorum simdi demek erken oluyor dogumun sorunsuz olsunda varsin erken gelsin bebis
oy kuzum benim sizin isimlerinizi de sayıyorum ben canlarımsınız benim siz
ya ne alaka zayiflara vitamin veriyoruz sonucta vitamin denen sey gunluk alinmasi gereken birsey sen kilolu olsan bile senin vucudunda yag deposu yapilmistir bu yag deposunun bebege ne faydasi olucakki
benim ablamda 82 kilo ve suan 4 aylik hamile canim 12inci haftasindan beri decavit ve kan hapi aliyor peki ona niye demedi doktor kilolusun zaten vitamine gerek yok diye
12 inci haftayi doldurana kadar folik asit yeterli ama 12 inci haftadan sonra yeterli beslenemeyenler vitamin takviyesi almali bence
canim cok gecmis olsun uzme kendini cok sicaklardan da olmus olabilir insallah
ahh hem kendini uzdun hem bizi bos yere hamilelik hormonlari oyun oynuyor seninle resmen yenilme
peki doktorun sordumu gunluk nasil besleniyorsun diye nerden emin oldu senin yeterli vitamin aldigina
allah kabul etsin canimmmm
masallah canim hersey cok guzelmis o resimdeki bebis sanki ben erkegim diyor
yok canim gelmedi mesajin kizimi listeye ekle diyorsan ekliyorum hemen
Eltimde hamile ve onun kizi olcak ondada aynisi oldu ve dokuntu oldu sizin bebegin cinsiyeti belli mi
Himss bende bi doktor daha edincem sanirim ☺ arastirmaya basliyim icim hic rahat degil 😯😯
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen öyle diyince aklım karıştı hadi kilodan vermiyormuş ben zayıfım da gerçi içinde sadece b vitaminleri olan bişey de verdi ama içemedim kokar diye
evet canim paskalya bayrami var burda
hic icmeyin demekle 3-4 gunde bir icin demek ayri tabi mesela benim doktorumda hergun icme bir gun balik yagi hapini bir gun vitamin hapini ic demisti.hergun vitamin almak fazla gelir diye.
ki sunu diyebilirim vitamin hapi benim istahimi hic ama hic acmadi kiloda almadim daha
Himss bende bi doktor daha edincem sanirim ☺ arastirmaya basliyim icim hic rahat degil 😯😯
ya ne alaka zayiflara vitamin veriyoruz sonucta vitamin denen sey gunluk alinmasi gereken birsey sen kilolu olsan bile senin vucudunda yag deposu yapilmistir bu yag deposunun bebege ne faydasi olucakki
benim ablamda 82 kilo ve suan 4 aylik hamile canim 12inci haftasindan beri decavit ve kan hapi aliyor peki ona niye demedi doktor kilolusun zaten vitamine gerek yok diye
12 inci haftayi doldurana kadar folik asit yeterli ama 12 inci haftadan sonra yeterli beslenemeyenler vitamin takviyesi almali bence
canim cok gecmis olsun uzme kendini cok sicaklardan da olmus olabilir insallah
ahh hem kendini uzdun hem bizi bos yere hamilelik hormonlari oyun oynuyor seninle resmen yenilme
peki doktorun sordumu gunluk nasil besleniyorsun diye nerden emin oldu senin yeterli vitamin aldigina
allah kabul etsin canimmmm
masallah canim hersey cok guzelmis o resimdeki bebis sanki ben erkegim diyor
yok canim gelmedi mesajin kizimi listeye ekle diyorsan ekliyorum hemen
Arkadaşlar Etimed 'te Banu hanıma gidiyor benim arkadaşlarım..
ben 500gr almışım ama haptan olduğunu düşünmüyorum iştahım açık o yüzden
foli asitte var canim b12 vitamini+iyot ama 12 inci haftadan sonra o yeterli gelmiyor bebek icin cunki 12 inci haftadan sonra bebegin asil vucut gelisimi basliyor.bebek 12 inci haftaya kadar sen yemesende sendeki depolu vitaminlerden besleniyordu zaten o yuzden vitamin takviyesi gerekmiyordu ama artik bebeklerimiz hizla buyuyecek icimizde ve bizdeki depolu vitaminlerde yetmiyecek o yuzden ek vitamin almamiz gerekli.ek vitamin almassak surekli yorgun halsiz ve mutsuz bi hamile olarak gezeriz ortalikta
ayrica hamileliginde ek vitamin almassan sendeki depolu vitaminleri bebek aldigi icin ilerde genc yasta kalsiyum eksiliginden kemik erimesi ve buna benzer bicok hastalikla karsilasirmisiz :26:
benim bildigim bu sekilde istersem 100 kilo alayim ben o vitamini alirim arkadas
Yani bir zahmet ilk göz ağrınız biz senin sende bizm başka topiklere gittin diye bizi unutmak yok zaten geçici bu grup 9 ay kadar idare edeceğiz artık.
Nasilmis ki ?? 😯😯 doktorla uyusmakta cok onemli bide cihazlar onemli benim icin bu doktorum tamam iyi ama cihazida yetersiz gibi geldi bana
Bu arada selam herkese biz doktordan geldik ense kalınlığımız 1.3 burun kemiğimiz de var elhamdülillah ama illa ikili test yapıcam dedi biz istemiyorduk açıkçası ama yaptı bu arada nub yorumlayanlar sizden ricamm bi cinsiyetimize bakar mısınız önce erkeğe benziyor denmişti ama bu dr birşeyy söylemedii siz yorumlarsanız çok sevinirim Eki Görüntüle 1184403
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar Etimed 'te Banu hanıma gidiyor benim arkadaşlarım..
Bende kiz istiyorum carsamba gunu belli olcak seninkinide merakla bekliyorumDaha belli olmadı pazartesi olcak inşallah ama belirtiler kız gibi bnm de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?