Kızlar canım çok sıkkın oğlum yine kusmaya başladı ne oluyor benim kuzuma çok korkuyorum ciddi bir hastalığı mı var diyedoktora götürücez yine,ağlıycak bir sürü yine kan alıcaklar, ne olur bir şeyi olmasın kuzumun korkuyorum bebekken bile kusmazdı yavrum
ben de artık banu hanıma gideceğimm
Hadi gözün aydın canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende kiz istiyorum carsamba gunu belli olcak seninkinide merakla bekliyorum
Umarım memnun kalirsin rappunzelcim :) Ben de ücret yönüyle acaba gitsem mi diyorum çünkü Etimed in hem doğum hem muayene ücreti Koru'nun yarı fiyatı :)
ben de artık banu hanıma gideceğimm
bi kıskançlık sezdim
hımm ben bi gidince sorayım verdiği b1+b6+b12 karışımı bişey demirinde içide folikasit +b12 takviyesi var
bide magnezyum soracam zaten dün gece bacağıma çok kötü kramp girdi öğlene kadar da acısı geçmedi vitamini de sorayım
teşekkür ettim canım
Bende haftaya gidecem 13+1 de herhalde vitamine başlar bana da cinsiyet görünür mü acep bakalım
Bende haftaya gidecem 13+1 de herhalde vitamine başlar bana da cinsiyet görünür mü acep bakalım
Ooo hakikaten atarlı:) o el hareketi ne öyle:) ne çekiyorsunuz mu diyor nedir:)
25 Ocak 2015
vayyy canim gozun aydinn hersey cok guzelmis eee bide kiz haberi ustune seker olmus resmenn hadi gozun aydinnn ama su kesin degil lafi gicik ediyor beni resmen yaabenim gibi demis senin doktorda ama kime desem kiz dediyse dogrudur diyor insallah bidahaki sefere kesin kiz haberi aliriz ikimizde
Insallaaaah :) aynen sevincimi yarim birakti pis doktorhaftaya da Allahin izniyle temiz sonuclarimi benden mutlusu yok.
oyyy kimler gelmis kimler hosgeldin sekercik sefalar getirdinn
Ayneen gonlumden gecen olacak insallah :)maşallah canım kuzuna
maşallah canım hadi gözün aydın kız istiyordun
bakmıştır da söylememiştir çünkü anormal bir durum olsa mutlaka söylerdi sen içini ferah tuttt bu arada yüklediğin resmi arıyorum hangi sayfada hala bulamadım :):)
tirledim haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada bebeğimin ilk dışkısı oluşmuş...Vay pohluuu
Normalde hiç sevmem ama hamilelik öncesi alıştırmıştım kendimi her gün yiyordum. Acayip faydasını gördüm tırnaklarım güçlendi cildim güzelleşti. Ama hamile kalınca bi tiksinme geldi. Şimdi anca haftada 2 kere yiyebiliyorum. Ama tiksindirmeden kendimi yemeye çalışıcam biraz daha. Bugün yedim işte ayıptır söylemesi. Oruçlu arkadaşlar kusura bakmasın, bana göre can çekecek bişey değil ama belki çok sevenler vardır.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevdiklerimi kıskanırım paylaşamam ama şuan senin özel bir durumun var mazur görüyorum bende gidip hamile kalmak isteyenler topiklerinde takılıyorum çünküm.
takip ediyorumfark ettiysen önce bizim topiğe günaydın yazıyorum sonra buraya
gozukur canim cinsiyetiniz tabi doktorun soylerse
senin kilo durumun nasil kiloluysan vitamine gerek yokmusss
alinti yaptigim yazida da yaziyor canim vitamin eksikliginden kramplar olabilir diye
her turlu vitamini yiyeceklerden alalim derken diye de kilo alicaz zaten belkide vitaminin aldirdigindan da cok kilo alicaz hem ne kadar yersek yiyelim vitaminin haplarinin icindeki olan her vitamini yiyeceklerimizden karsilamamiz mumkun degil bence
Kuzum seninkinin cinsiyeti niyeyse ben herkesten fazla merak ediyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?