hadi gozunuz aydin demek ilk diskiyi attinizz sac modeliniz bile belli olmus kizim sizin oldunuz siz yaa bakalim senin oglus saga mi solami taricak saclarini
Merhaba uzun zamandir sizi uye olmadan takip ediyordum dun artik yeter deyip uye oldum ben 24 yasindayim ve 3 yasinda bi oglum var bi kurtaj sonrasi simdi tekrar hamileyim sat tarihim 23 nisan benide araniza alirsaniz sevinirim
Ayyy çok heyecanlı hadi hayırlısı kuzum elinde son görüntüleri yok mu bebişin nubtan anlaşılmıyor mu gerçi daha ayda 1 kere gidiyorsundur sonra sıklaşacak doktor randevuları.
Umarım memnun kalirsin rappunzelcim :) Ben de ücret yönüyle acaba gitsem mi diyorum çünkü Etimed in hem doğum hem muayene ücreti Koru'nun yarı fiyatı :)
Rapunzel canım eşinle aranın düzelmesine çok sevindim
Kızlar ben folik asit içiyorum hala doktorum bitene kadar iç dedi aslinda 3 aydan sonra faydası yok diye duymuştum siz ne düşünüyorsunuz içen varmı hala benim gibi ?
Birde decavit içiyorum . Kan ilacı falan vermedi bana başka vitamin falan kullanan varmı ?
Ayyy çok heyecanlı hadi hayırlısı kuzum elinde son görüntüleri yok mu bebişin nubtan anlaşılmıyor mu gerçi daha ayda 1 kere gidiyorsundur sonra sıklaşacak doktor randevuları.
benim kansızlığım sınırda sanırım o yüzden doktor çay içme dedi. bence çok açık çay içsen soru olmaz. daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlarım günde bir iki bardak açık çay içiyorlardı
Rapunzel canım eşinle aranın düzelmesine çok sevindim
Kızlar ben folik asit içiyorum hala doktorum bitene kadar iç dedi aslinda 3 aydan sonra faydası yok diye duymuştum siz ne düşünüyorsunuz içen varmı hala benim gibi ?
Birde decavit içiyorum . Kan ilacı falan vermedi bana başka vitamin falan kullanan varmı ?