2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba uzun zamandir sizi uye olmadan takip ediyordum dun artik yeter deyip uye oldum ben 24 yasindayim ve 3 yasinda bi oglum var bi kurtaj sonrasi simdi tekrar hamileyim sat tarihim 23 nisan benide araniza alirsaniz sevinirim

merhaba canim hosgeldin aramiza cok gerilerde kalmis mesajin ama azmettim buldumm
ekledim listeye adini hayirli olsun bebesin

hahahah gerçekten atarlı bir hali var maşallah canım kuzuna sağ salim kucağımıza almak da nasip olur inşallah :)

evet canım bende bozkır koçaşlıyım aslen eşimde bozkır akiseli
ama sanırım senin ki köy olan bozkır doğru anladım demi

Sanırım eşinin köyüyle bizim köy yakın 😊 baya baya hemşeriyiz bozkır/ahırlı erdoğan köyü canım 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben cikiyorum kizlar oturdum kaldim yine ne vitaminden nede cok yemekten alicam ben bu kilolari pc basinda oturmaktan alicam kesin

Son düzenleme:
Rapunzel canım eşinle aranın düzelmesine çok sevindim

Kızlar ben folik asit içiyorum hala doktorum bitene kadar iç dedi aslinda 3 aydan sonra faydası yok diye duymuştum siz ne düşünüyorsunuz içen varmı hala benim gibi ?
Birde decavit içiyorum . Kan ilacı falan vermedi bana başka vitamin falan kullanan varmı ?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve tatlı bebişleriiii

herkese merabaaaaa

baya yazmışsınız hepsini okumadım

inşallah herkes sağlıklı sıhhatli devam ediyodur

bugün hastaneye gitcez babacığımızla 12 + 6 dayım

cinsiyet imkansız olsa da umut dünyasııııııııııı

Ayyy çok heyecanlı hadi hayırlısı kuzum elinde son görüntüleri yok mu bebişin nubtan anlaşılmıyor mu gerçi daha ayda 1 kere gidiyorsundur sonra sıklaşacak doktor randevuları.

2 hafta önceki var da o zaman 10+2 yi anlaşılmıyor şimdi iyi belli olur 20 gün sonra gitmiş olacağım

Çaysız kahvaltı yapamıyorum ne yazık ki her gün 1 bardak içiyorum, çok mu zararlı ki

benim kansızlığım sınırda sanırım o yüzden doktor çay içme dedi. bence çok açık çay içsen soru olmaz. daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlarım günde bir iki bardak açık çay içiyorlardı

belki erkekler daha çabuk gösteriyormuş senin içinden ne geçiyor

canım ağzından balllll damlıyor hep kız olsun istemiştim ama bakalım net birşey için bekleyeceğiz artık
ayy ne kadar kızcıyız ya, %80 kız istiyo sanki topikte. Rabbim sağlıklı, hayırlı olanı versin cümlemize inşallah
ya imkansız değil ya bende 12+0da gtcem ben bile ümitliyim o zamanlarda öğrenen biçok arkadaş var, hayırlı haberle gel inş canım
Kızlarrr ben geldimmm
hoşgeldin cnmm

teşekkür ederim canım bu hormonlar benimle oyun oynuyor işte napalım idare edicez artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…