Kızlarrr ben geldimmm
çok eğendim hepsiniiiiBuraya eklemedim aldıklarımızı çok kalabalık olmasın diye
Aşağıdaki linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727423&page=6&p=36071166#post36071166
hoşgeldin canımm:))Kızlar tek tek alıntı yapamadım zaten hepsinide okuyamadım
Herkese iyidir umarım..
Kity sünnet aradan cıkcak desene:) geçmiş olsun canım saglıklı olsunda napcan artık
Sılam nassın kuzzzummmm
Adzeynep aynı kendimi gördüm sendedikkat et canım benim ama nolur
Kızceler hepinizi öpüyoumm
Bu arada yeni gelen arkadasım hos geldin ....
Benim sıpam senin bebeginle aynı zamanda mı dogacak şimdi....
Takılıyorum canım bnim kırılma... Herkes hersei sewmek zorunda olmayabilir... Senin bebişe velet veya sıpa derlerse o zaman tepkını gosterırsın ...
Hosgeldin tekrar rabbim saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin bebişini
bence de en doğru kararı vermişsin,Allah'a emanet olsunlar sağlıklı doğarlar inşallah 3 üde.nasıl kıyabilirsin ki yavrularına?selam arkadaşlar; p.tesi perinatolojiye gittim detaylı ultrasona girdim,üçüzlerde sorun yok şimdilik (umarım bundan sonrada olmaz ) ense kalınlıkları, dolaşım sistemleri, uzuvları falan bakıldı hiçbir sorun yok fakat indirgeme önerdi doktor ikisini alalım tek gebelik devam et dedi ama bunu söylerken de emin değil yani tek kalan bebekte etkilenip ölebilir falan ,bu riskler var ama %5 bu ihtimal dedi...doğuramazsın erken doğum olur hepsi ölür sağlıksız olurlar engelli olurlar gibi bir sürü seneryo yazdı ve yapacağı bu işlem için 3000 tl fiyat çıkardı ki bu fiyat 6000 falanda olabilir diye ima etti,sonuç olarak demoralize olarak çıktık muayenehanesinden tabii canımız çok sıkkın,tamam biz bu riskleri biliyoruz ama doktor öyle bir abarttı ki bizi indirgemeye yönlendirmeye çalıştı, olaya etik değil ticari baktığına karar verdik...normal ücreti 200 tl olan doktor bizden üçüz diye 500 tl aldı o da ayrı bir mevzuu tabii,sonuç olarak biz üçüz devam etmeye karar verdik,bebeklere kıyamazdık zaten, bu gebelik beklenmeyen gebelikti bize sürpriz olmuştu kaybedecek neyimiz var dedik devam kararı aldık, ya hep ya hiç dedik,benim için dua edin hamilelerin duaları kabul olur ,çok zorlu bir hamilelik beni bekliyor ama sağlıkla kucağımıza alırsak da çok mutlu oluruz,hepinize sevgiler...
geçen gün annem geldi amlarımı sildi,dip köşede temizlik yaptı sağolsun.süpürme silme işini ben yapıyorum artık idare ederim bi süre.evin temizliğini yapamadığım için yarın ilk kez bayan alıcam.
yarım gün gelicek.
alışık değilim ama bakalım mecbur artık. inşallah içime siner.
sizler temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz?
nice mutlu yllara:)Kizlar bugun benim evlilik yildonumum 2 yil ham dolsun
kızlar aglamaktan bi hal oldum...
Duygusallaıkta var bi yandan bilmiyorum ama maneviyat patlaması yasıyorum... Bnm bebegim 3. Ayını doldurdu işte 15 haftamız biticek artık beni ve diger sesleri duymaya basladı diyerekten bugun kuran dinletmeye basladım...
Usb ye sureler koymustum.. Kabe inamamınım okudugu rahman suresını actım ayakta kasıgımın içnde kıpır kıpır bi haller oldu oldugum yerde kaldı... Orucum bebegim hiç hareket etmıyosu.. Aartıyosun diceksiniz gercekten göbegimin altından ölw bi hareket ettıkı ahh diye bagırdım... Eşimle aglıyoruz hala yüzünü yıkamaya gittibelki tevafuk tu ama ben buna yormak istiyorum 2 3 dk boyunca oynadı içimde ;( ;(
ayy ne kadar kızcıyız ya, %80 kız istiyo sanki topikte. Rabbim sağlıklı, hayırlı olanı versin cümlemize inşallah
ya imkansız değil ya bende 12+0da gtcem ben bile ümitliyim o zamanlarda öğrenen biçok arkadaş var, hayırlı haberle gel inş canım
hoşgeldin cnmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve tatlı bebişleriiii
herkese merabaaaaa
baya yazmışsınız hepsini okumadım
inşallah herkes sağlıklı sıhhatli devam ediyodur
bugün hastaneye gitcez babacığımızla 12 + 6 dayım
cinsiyet imkansız olsa da umut dünyasııııııııııı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve tatlı bebişleriiii
herkese merabaaaaa
baya yazmışsınız hepsini okumadım
inşallah herkes sağlıklı sıhhatli devam ediyodur
bugün hastaneye gitcez babacığımızla 12 + 6 dayım
cinsiyet imkansız olsa da umut dünyasııııııııııı
Merhaba uzun zamandir sizi uye olmadan takip ediyordum dun artik yeter deyip uye oldum ben 24 yasindayim ve 3 yasinda bi oglum var bi kurtaj sonrasi simdi tekrar hamileyim sat tarihim 23 nisan benide araniza alirsaniz sevinirim
Sizi kocaman alkışlıyorum KK nın en çok konuşan topiği ünvanını vermek istiyorum
başım döndü oku oku ayyyy
Sanırım eşinin köyüyle bizim köy yakın 😊 baya baya hemşeriyiz bozkır/ahırlı erdoğan köyü canım 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayırt olacağından diil ama kız çocuğu sanki bilmiyorum daha bi sevimli ya da bana öyle geliyor bizim ailede sadece annem erkek hissetti geri kalan herkes kız hissettiğini söyledi kız çocuklar ayrı bi sevilir bizim ailede :)
Muzun kramplara iyi geldiğini duydum.
belkierkekler daha çabuk gösteriyormuş senin içinden ne geçiyor
ayy ne kadar kızcıyız ya, %80 kız istiyo sanki topikte. Rabbim sağlıklı, hayırlı olanı versin cümlemize inşalla
ya imkansız değil ya bende 12+0da gtcem ben bile ümitliyim o zamanlarda öğrenen biçok arkadaş var, hayırlı haberle gel inş canım
Yook umitsizlenme ben gittigimde 12+5 di doktor kesin olmamakla beraber soyledi
Koru da bu yıl normal doğum 1.750, Etimed de 900 lira diye duydum
canim vitamin isi senin ne kadar duzenli beslendigine basli birsey.eger sen diyosan gunluk almam gereken vitamini aliyorum sebzemi ,meyvami,sutumu baligimi iste vitaminli seyler yiyorum tabiki vitamin almana gerek yok.ama yok ben duzenli beslenemiyorum diyosan mutlaka vitamin takviyesi olmasi gerekli bence.benim doktorum vitamin alip almama kararini bu sekilde anlatip bana birakti ben aliyorum hem kan hapi hem vitamin hapi hemde balik yagi hapi cunki biliyorum kendimin nasil beslendigimi
Ben kizin kesin olduguna inanmak istiyoruuum ^_^ beni almayin araniza kovun kesinlere kizla gireyim ben
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Pazartesi annemlerin yanına konya'ya gidicem inşallahhhh . Bugunde çıkıp kıyafet almam lazım kendime karnım çıktı gibi pantolonlarım oluyo ama sıkıyo gibi kasık bölgesini. Lcw gidicem inşallah güzel hamile pantolonu bulabilirim. Bulamazsam vay halime bayramda da orda olcam artık bayrama hiç olmaz herhalde pantolonlarım 😬 işin kötüsü bugunde hiç halim yok kalktım kalkalı hep yatıyorum bi oğluşa kahvaltısını yaptırdım midem fena hiç bişi yiyemedim her Zamanki gibi 😞 ayy 15,20 günde olsa eşimden ayrılmakta üzüyo beni yaaw 😞😞 oğluşum için iyi olacak toprakla neyim oynar bende dinlenirim biraz miss gibi hava bağ bahçe ohhh..
Slm bayanlar bizde bugün 2 li testimizin sonuclarini ogrenicez dualarinizi eksik etmeyin hepimize allah saglik sıhhat versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada selam herkese biz doktordan geldik ense kalınlığımız 1.3 burun kemiğimiz de var elhamdülillah ama illa ikili test yapıcam dedi biz istemiyorduk açıkçası ama yaptı bu arada nub yorumlayanlar sizden ricamm bi cinsiyetimize bakar mısınız önce erkeğe benziyor denmişti ama bu dr birşeyy söylemedii siz yorumlarsanız çok sevinirim Eki Görüntüle 1184403
Kızlar canım çok sıkkın oğlum yine kusmaya başladı ne oluyor benim kuzuma çok korkuyorum ciddi bir hastalığı mı var diyedoktora götürücez yine,ağlıycak bir sürü yine kan alıcaklar, ne olur bir şeyi olmasın kuzumun korkuyorum bebekken bile kusmazdı yavrum
tirledim haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada bebeğimin ilk dışkısı oluşmuş...Vay pohluuu
kızlar annelemler ve ablamlar yarın izmirden geliyorlarhemde yarın doğumgünüm güzel şeyler bir araya geldi çoook mutluyuuuum
Teşekkür ederim
Günaydın kızlar, hepinizin günü sağlıklı, huzurlu geçsin. Dün baş ağrısı ve kusma beni mahvetti, sanırım üşütmüşüm ondan oldu, size tavsiyem hava sıcak diye tedbiri elden bırakmayın, klimada çok durmayın, ben akıllandım
Günaydınnnn 😘🍀😃👯
Merhaba uzun zamandir sizi uye olmadan takip ediyordum dun artik yeter deyip uye oldum ben 24 yasindayim ve 3 yasinda bi oglum var bi kurtaj sonrasi simdi tekrar hamileyim sat tarihim 23 nisan benide araniza alirsaniz sevinirim
günaydınnn hamiş arkadaşlarım....pepeninannesi hoşgeldin hayırlı olsun...
Günaydın kızlar bugün çay içesim var. Bir bardak kahvaltıda içsem sakıncası olur mu?
Günaydın güzel göbüşlü hatunlarBiz 15 haftamıza başladık bu gün
vay arkadaşlar sizin kadar geveze kadın nerde var acabaOku oku bitiremedim yahuu gevezeler sizi
Bu arada kv'min ameliyatı guzel geçti Şu anda yogun bakımda eşim başında. Ben otobüsle döndüm ve inanın otobüs araba ile yolculuktan mesafe kısa ise daha iyi..Tosur tosur uyudum yol boyu...
Geçmişte belli bir yere kadar okuyabildim. Sonuçları-kontrolleri güzel geçen arkadaşlar cok cok sevindim adınıza.Artık hep güzel haberler alalım ALLAH'in izniyle..
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler sefa getırmişler
Ben bebek alışverişlerine nasip olursa ramazan bayramında biraz biraz başlarım diyorum.Kurban bayramında da baya birşey alacagım.Malum o zamanlarad Ankarada oluyorum
Tam okuyamadım geçmşi ama inşallah aramızda kötü haberleri olan yoktur:18::18::18:.
Kızlar şu an geçmişi okuyorum 36 sayfa okuu oku bitmeyecek azıcık az konuşun yaawwww
Herkese günaydın
Ben bide unutup yüz üstü yatıyorum yaa bişi olmaz inşallah. En sevdiğim yatma şekli 😃 son aylarda saga ,sola yat yat yanlarımız agrıyacak 😊 benimki gaZ sancısı gibi kuzum sanırım üşütüyorum ben.
ay ozaman hiç beni görmeyin siz. aylardır eve girsiğim anda çorapları fırlatıyorum tshirtümün altından gözükmicek kısalıkta bi şortla dolanıyorum valla 1 haftadır da. acısı sonradan çıkarmı ki acabaa:26: (buarada vücudumda gezinen bi iltihap varya bi geçmedi, bi bakıyorum 20lik dişimde bi bakıyorum bademciğimde:18:)
Gunaydiiiiiiiin!!! Dr dan geldim ense kalinligi 1.03 cikti. Kani verdim haftaya gidiyorum. Igne terk :) her seyimiz normal. 12+1 iken 12+4 ciktik. 6.23 cm masallah. Eller ayaklar bir dakika durmadi. Cinsiyet tahminimizi istedik veeee dr kesin konusmak istemedi ama kiz gibi gorunuyor dedi. Fotograf nub a uygun degil hic. Kahvaltidayim. Evde yuklerim. Benden simdilik bu kadar. Haftaya da temiz sonuc alirsam benden iyisi olmayacak. Masallah kuzularimiza :))))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
kızlar 2 gündür srı yoğun akıntım var koku yok ama korkuyorum birde kasıklarımda SIZI
kızlar 20lik diş çektiren var mı? dr. 3 ayı geçince çektirilir diyo iki tane ilaç verdi iltihabın dağılması için istersen dr.na sorabilirsin zararı yok dedi ama ben taaa bayramdan sonra gitcem doktara inş. sizler hangi ilaçları kullandınız çektirmeden önce? aile hekimime sorsam olur mu acaba...:44:
kızlar gunaydın 2.30 darandevum war dua edınnn bebeısımın saglıgı yerınde olsun ınsallahh
ahmet ismine bayılırım ama eşimin abisinin oğlunun ismi olduğundan koyamıyoruz onun yerine ömer koycaz bizde erkek olursa
Hayırlı olsun bebişin, arkadaşlar bulantı konusunda yardımcı olacaklardır.MERHABA KADINLAR KULUBÜ ÜYELERİ.BU SİTEYA YENİ ÜYE OLDUM.ARKADAŞIM ÖNERDİ.8 HAFTALIK HAMİLEYİM.VE ÇOK MİĞDEM BULANIYO.İLAÇTA VERDİ AMA DOKTOR.AYNI.ÖNERİSİ OLAN VARMI?
Günaydın kızlar
1 saattir oku oku bitirmedim ne çok konuşmuşsunuz
Rapunzel çok üzüldüm cnm senin için kendini üzme lütfen malum hamilelik psikolojisi biz herşeye alınıyor .bosanmaktan bahsetmissin lütfen düşünme böyle seyler esin Bebeğinizin kucağına aldığı gün hersey degisir inan . Rabbim kimsenin evindeki huzuru bozmasin inş.
Kity geçmiş olsun cnm nasıl oğlun bugün daha iyidir inş.
Arkadaşlar çok sayfa okudum aklıma gelmiyor vallahi kime ne yazacağım :) Rabbim hepinize sağlık versin herkesi öpüyorum
Sağ ol canım geldim ben. Bebişim iyiymiş çok şükür. Burun ense ölçülerinde sorun yok. İkili test için kan verdim. Vitamin yazdı. Balık hapı yazdı yiyemiyorum diye. Balım yersen hapı alma desi. Yasaklar kalktı çok şükür. Ama dikkatli olmak kaydıyla ☺️☺️☺️
Slm bayanlar bizde bugün 2 li testimizin sonuclarini ogrenicez dualarinizi eksik etmeyin hepimize allah saglik sıhhat versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çekinmeyecem artık yawwww dank etti
Amin teyzesi sağolasın
Vitamin kullanılıp kullanılmayacağından filan bahsedilmiş bu doktorlar gerçekten çok ilginç hangi birine uyalım şaşıyorum birisi başka bir tezi savunurken öteki tam tersini savunuyor.Doktorum bana elevit yazmıştı ben de burdan elevitin domuz jelatini içerdiğini okudum bugün kontrolüm vardı sordum sağlık bakanlığı böyle birşeyi onaylamamış şehir efsanesi gibi birşey bu dedi bana.Ayrıca şu söylediği de biraz mantıklı geldi özellikle bu hükümet içerisinde domuz jelatini içeren birşeyin kullanılmasına izin vermezdi herhalde değil mi?..
Sevdiklerimi kıskanırım paylaşamam ama şuan senin özel bir durumun var mazur görüyorum bende gidip hamile kalmak isteyenler topiklerinde takılıyorum çünküm.
çok eğendim hepsiniiiioğluşun güle güle kullansın inşallah,bende sabırsızlanıyorum alışveriş için
Canım öncelikle geçmiş olsun. İlk testlerde benimde yüksek çıktı 1 ay sonra tekrar kontrol edelim yine problem olursa dahiliye doktoruna gidersin dedi. 1 ay doldu yarın öbür gün yaptırıcam tekrar testi. senin TSH değerin kaç çıkmıştı ve ilaç kullanmaya başladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?