2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Buraya eklemedim aldıklarımızı çok kalabalık olmasın diye

Aşağıdaki linkte

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727423&page=6&p=36071166#post36071166
çok eğendim hepsiniiiioğluşun güle güle kullansın inşallah,bende sabırsızlanıyorum alışveriş için
hoşgeldin canımm:))
bence de en doğru kararı vermişsin,Allah'a emanet olsunlar sağlıklı doğarlar inşallah 3 üde.nasıl kıyabilirsin ki yavrularına?
evin temizliğini yapamadığım için yarın ilk kez bayan alıcam.
yarım gün gelicek.
alışık değilim ama bakalım mecbur artık. inşallah içime siner.
sizler temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz?
geçen gün annem geldi amlarımı sildi,dip köşede temizlik yaptı sağolsun.süpürme silme işini ben yapıyorum artık idare ederim bi süre.
Kizlar bugun benim evlilik yildonumum 2 yil ham dolsun
nice mutlu yllara:)

bende kuran okumaya çalışıyorum hergün,hamilelik boyunca en azından 2 kez hatim yapmak istiyorum inşallah nasip olur,bende inanıyorum etkisi olacağına.

ayırt olacağından diil ama kız çocuğu sanki bilmiyorum daha bi sevimli ya da bana öyle geliyor bizim ailede sadece annem erkek hissetti geri kalan herkes kız hissettiğini söyledi kız çocuklar ayrı bi sevilir bizim ailede :)

Yook umitsizlenme ben gittigimde 12+5 di doktor kesin olmamakla beraber soyledi

Merhaba uzun zamandir sizi uye olmadan takip ediyordum dun artik yeter deyip uye oldum ben 24 yasindayim ve 3 yasinda bi oglum var bi kurtaj sonrasi simdi tekrar hamileyim sat tarihim 23 nisan benide araniza alirsaniz sevinirim

Hoşgeldin canım aramıza 😘 bebişinde hayırlı olsun 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanırım eşinin köyüyle bizim köy yakın 😊 baya baya hemşeriyiz bozkır/ahırlı erdoğan köyü canım 😊

dünya küçük diyorlar ya boşuna demiyorlar

Koru da bu yıl normal doğum 1.750, Etimed de 900 lira diye duydum

belki erkekler daha çabuk gösteriyormuş senin içinden ne geçiyor

ne yalan söyliim benim kalbim kızdan yana hayırlısı canım yaaaa akşam yazarım doktor ne dedi

gerçek mi diyonnnnn öğrenen varsa benim devletteki doktor niye 15-16 da gel dedi garanti olsun diye eralde :26:

ayyyyy umularımı artırdınız kızlar sizi seviyoyummmm

bana da söylesin kesin olmasa da söylesin noooooluuuurrrr

ne marka balık hapı kullanıyorsun cnm bende kullanayım bari. bende balık yerim ama bu mevsimde güzel balık bulunmuyor.

Ben kizin kesin olduguna inanmak istiyoruuum ^_^ beni almayin araniza kovun kesinlere kizla gireyim ben

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

rabbim gönlüne göre versin canım kış kış

bende güzel bir pantolon arıyorum lacivert kot gib renklerde ama ıh bulamadım lcw lerde ninemden kalma kıyafetler kalmış

Slm bayanlar bizde bugün 2 li testimizin sonuclarini ogrenicez dualarinizi eksik etmeyin hepimize allah saglik sıhhat versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi sonuçlarla gel canım inş

maşşallah canım

havalar sıcak diye oluyordur canım inş canım merak etme geçmiş olsun acil şifalar

tirledim haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada bebeğimin ilk dışkısı oluşmuş...Vay pohluuu

havalar acayip yaaaaa çoook sıcak hiiiç esinti yok

kızlar annelemler ve ablamlar yarın izmirden geliyorlar hemde yarın doğumgünüm güzel şeyler bir araya geldi çoook mutluyuuuum

kızlar annelemler ve ablamlar yarın izmirden geliyorlar hemde yarın doğumgünüm güzel şeyler bir araya geldi çoook mutluyuuuum

nice yaşlara canım ya... Bu arada cebe net alayım dıyordum. Servisten aradılar 'köpeğin olam abla hattı değiştirme biz aynı paraya sana net veririz'dediler.. Kırmadım artık

Teşekkür ederim

Rapunzelcim aranızın düzeldiğine çoook sevindim. Allah muhabbetinizi artırsın, inşallah büyük kırgınlıklar olmasın..
Ve bebişine maşallah sübhanallah. İnşallah testin sonuçlarıda temiz çıkar.

Evet üşütmeye dikkat etmek lazım. Hiç kusmayan ben geçenlerde üşüttüğüm bir gecenin sabahı çok fena çıkarmıştım

Günaydınnnn 😘🍀😃👯

Oğluşunun ateşi dünküne göre daha düşükmüş. Allah acil lifalar versin bir an önce iyileşsin inşallahç
Birde senin kanaman vardı şimdi nasılsın?

Merhaba uzun zamandir sizi uye olmadan takip ediyordum dun artik yeter deyip uye oldum ben 24 yasindayim ve 3 yasinda bi oglum var bi kurtaj sonrasi simdi tekrar hamileyim sat tarihim 23 nisan benide araniza alirsaniz sevinirim

Hoşgeldin aramızaa. Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Allah tamamına erdirsin hayırla sağlıkla...

günaydınnn hamiş arkadaşlarım....pepeninannesi hoşgeldin hayırlı olsun...

Günaydıııın
Benim günüm bugün çook geç aydı da

Günaydın kızlar bugün çay içesim var. Bir bardak kahvaltıda içsem sakıncası olur mu?

Dün yazdığımda eklemeyi unutmuşum :26: Ayran soda ve çay.
Çok demli, şekerli ve kahvaltıda içmem ama akşam keyif çayı içerim

Günaydın güzel göbüşlü hatunlar Biz 15 haftamıza başladık bu gün

Hayırlı uğurlu olsun yeni haftan

Hoşgeldiiiiin Çok şükür yolculuğunda iyi geçmiş.
Kayınvaliden de iyi sanırsam. Allah daha iyi etsin. Dönmekle iyi etmişsin, keyif yap şimdi
Yaaa ben geçenlerde bir kaç gün bıraktım okumayı aman Allah'ım korkunçtu
Şimdi bile yarım saattir okuyorum, ki üstelik dün akşamdan beri okumamıştım

Bebi alış-verişi çoook güzel bir şeymişş

Kızlar şu an geçmişi okuyorum 36 sayfa okuu oku bitmeyecek azıcık az konuşun yaawwww

Herkese günaydın

Ahhh maalesef okumak çoook zor oluyor, elden hiç düşürmemek lazım telefonu
Bende telefonla girmeyi hiç sevmiyorum

Benim doktorum yüzüstü yatabilir miyim diye sorduğumda; nasıl rahat ediyorsan öyle yat bir şey olmaz dedi.
Ki artık yüzü koyun pek rahat edememeye başladım

Çok geçmiş olsun geçer iltihap inşallah.
Çook sıcak. İnce çoraba bile tahammülüm yok, ama giymeyince de ayakkabı vuruyor ayağıma. Hemeen çıkarıyorum. Ben haftalardır cıbıl dolaşıyorum. Çok sıcak olunca bir şey olma bence

Oh oh maşallah sübhanallah. Darısı testin sonucuna inşallah hayırlı haberler verirsin bize.
O parmakları mı yoksaa

kızlar 2 gündür srı yoğun akıntım var koku yok ama korkuyorum birde kasıklarımda SIZI

Her zaman çok yoğun olmuyor ama bende de oluyor. Bazen şaşırıyorum bazen regl olmuşum gibi geliyor. Ama her zaman değil.
Sanıyorum normal bir şey

Ben sağ ve sol alt çenede tamamen gömülü 20'lklerimi çektirdim ama kışın.
Bir ilaç kullanmadım öncesinde iltihap olmadığı için. Ama sonrasında kullanmıştım antibiyotik.
Hamilelikte nasıl olur hiç bilemiyorum Allah kolaylık versin. Çok fena bir şey şu 20'lik

kızlar gunaydın 2.30 darandevum war dua edınnn bebeısımın saglıgı yerınde olsun ınsallahh

Hayırlı haberlerle gel inşallah

ahmet ismine bayılırım ama eşimin abisinin oğlunun ismi olduğundan koyamıyoruz onun yerine ömer koycaz bizde erkek olursa

Bizimde Allah nasip ederse Mustafa olacak ismi, ikinciye bir oğlumuz olursa ona Ömer istiyorum bende çok severim

MERHABA KADINLAR KULUBÜ ÜYELERİ.BU SİTEYA YENİ ÜYE OLDUM.ARKADAŞIM ÖNERDİ.8 HAFTALIK HAMİLEYİM.VE ÇOK MİĞDEM BULANIYO.İLAÇTA VERDİ AMA DOKTOR.AYNI.ÖNERİSİ OLAN VARMI?
Hayırlı olsun bebişin, arkadaşlar bulantı konusunda yardımcı olacaklardır.
Ama bulantıları, bebişler 3 ayı geçmesine rağmen devam eden arkadaşlarımız var

Eveeettt sadece dün geceden beri okumadım ama ne çoook yazılmış maşallah

Slm bayanlar bizde bugün 2 li testimizin sonuclarini ogrenicez dualarinizi eksik etmeyin hepimize allah saglik sıhhat versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haydi hayırlı olsun. Temiz sonuçlarını alırsınız inşallah

çekinmeyecem artık yawwww dank etti

Yasağınız mı vardı vahh vahhh

Geçenlerde yazmıştım bununla ilgili, Elevit'in ilaç sahibi firması Bayer'e ulaştım oradan aradılar ve verdiler bu bilgiyi maalesef:26:
Mesajın linkini vereyim uzun uzadıya yazmayayım gene
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=708928&page=1402&p=35923995#post35923995

Decavit adlı vitamin için baktım. Doktorum Elevitin muadili dedi.
Koçak onunda sahibi. Koçak'ın kendi sitesinde Decavit adlı vitaminde domuzdan elde edilen hiç bir ürün bulunmamaktır yazıyor.
Ama Bayer kabul ediyor maalesef.

Sevdiklerimi kıskanırım paylaşamam ama şuan senin özel bir durumun var mazur görüyorum bende gidip hamile kalmak isteyenler topiklerinde takılıyorum çünküm.

Allah gönlüne göre versin.
Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

çok eğendim hepsiniiiioğluşun güle güle kullansın inşallah,bende sabırsızlanıyorum alışveriş için

Çok eğlenceli amaaa Aklım fikrim bebek eşyalarında

Selam arkadaşlar bende ocak 2015 annesi olucam kısmetse..2. Bebeğime hamileyim 13 aylık bir oğlum var 12 haftalık hamileyim..herkese sağlıklı sıhatli evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum..

4.95 normalde 2.5 olması gerekiyormuş gebelerde. Erutrox kullanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…