2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Üzülme canım ne yapalım, midemizi rahatsız etmeyecek, sevdiğimiz yiyecekleri yemeye çalışıcaz artık. Çok sıkıntı yapmamak lazım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yazınız gözüme çarptı bende ilk hamileliğimde gyno ferro sanol kullanmıştım ama bu sefer decevit yazdılar..umarım iyi bir ilaçtır bi çok arkadaşım kullanmış ve mmenun kalmışlar

Umarım memnun kalirsin rappunzelcim :) Ben de ücret yönüyle acaba gitsem mi diyorum çünkü Etimed in hem doğum hem muayene ücreti Koru'nun yarı fiyatı :)

teşekkür ederim canımmm

Internetten arastirdim hakkinda yorumlar gercekten guzel ☺☺ sanirim gitmekte ve tecrube etmekte fayda var ☺☺ cok tesekkur ederim tavsiye icin ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

keyfiniz daim olsun bizde kuzucumla sabah ezanı ile uyanıyoruz hergün bir su istiyo bir çişi geliosonra dua ettik ezan vakti tekrar uyuduk mesai geldi babannesi kahvaltısını hazırlamıştı yedik işe bebişe para kazanmaya geldik yarını bekliyoruz kontrole doktor amcasına gitcez...

Tesekkur ederizz😘😘

Selam arkadaşlar bende ocak 2015 annesi olucam kısmetse..2. Bebeğime hamileyim 13 aylık bir oğlum var 12 haftalık hamileyim..herkese sağlıklı sıhatli evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum..

hayırlı olsun canım. Kazasız olsun

Kızlar size birşey danışıcam. Ben Aydın'da ailemin yanındayım bulantım olduğu için yemek yapamıyorum izmirde kv hiç ilgilenmedi hep aç gezdim. Eşimle de hep tartıştık bu yüzden hep. Onlara tepki olsun diye de Aydın'a geldim 1 hafta olmadı daha. Dün görümcemin kızının doğumgünüydü maç var diye bugün kutlayacaklarımış. Yıllardır evde sadece pasta kesiliyordu bu sene izmir alsancakta lüks bir otelde iftar yemeği ile kutlayacaklarmış. Ben ise aydındayım. Şimdi alınmakta hakkım yok mu yoksa bu hormonlar yüzünden ben mi abartıyorum. Siz olsanız ne yapardınız ne hissedersiniz.

kızlar mrhb idrar yanması ve yoğun sarı akıntım vardı vajinamdada sancı ben dururmuyum hemen acile gittim doktor bebek iyi dedi birtane monurol saşe verdi tek doz birde gyno-lomexın 600 mg vajinalverdi bu fitil bebeğe zarar verirmi korktumda

benim de kızdan yana :13::13::13::13:

Yasak maalesef evet ama hala da yok derse o yasağı çiğneyecem ben hahahahahah

nice yaşlara canım ya... Bu arada cebe net alayım dıyordum. Servisten aradılar 'köpeğin olam abla hattı değiştirme biz aynı paraya sana net veririz'dediler.. Kırmadım artık
vay bala bak kardeş yaaa, ben heray 20 ödüyom sadece nete ya
kızlar annelemler ve ablamlar yarın izmirden geliyorlar hemde yarın doğumgünüm güzel şeyler bir araya geldi çoook mutluyuuuum
gözün aydın cnm şimdiden mutlu yıllara
benim de kızdan yana :13::13::13::13:

benimde benimdeeeee

Kızlar 2 li testimizi sonuclari normal cikti cok şükür .. allah hepimizi ve bebislerimizi korusun..cok mutluyum cokkk

Aynen canim ankarali da degiliz nerden geldi bu atar aman yirtik olsun zaten. Ultrason acildigi anda yana donukken bi anda ekrana donup bu hareketi yapti gel de sevme simdi bunu :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ayy sevilmez mi onlar ya günahsız melekler Allah bahtlarını açık etsin hepsinin

vay bala bak kardeş yaaa, ben heray 20 ödüyom sadece nete ya

gözün aydın cnm şimdiden mutlu yıllara

benimde benimdeeeee

ANkaraya gidince cok özledim burayı ne edeyım. Öğlen gidecektim net almaya cebe. Sıcaktan çıkamadım.Onlar aradı. Naaaa işte hizmet bu. Adamın içine doğacak arkadaş..
30 TL ye 600 dk her yone 1 gb internet 5000 sms

Kız bebek bekleyenler cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz benimde gönlmden kız geciyor bir oğlum var ama tabiki önce sağlıklı olmasını diliyorum..

Belki alınmakta hakkın vardır canım geçmişini, ilişkilerinizi bilemiyorum. Ama değer görmediğini düşünüyorsan sen de önemseme onları, şimdi böyle şeylere takılıp üzülecek zaman değil. Sen de kim varsa yakınında git beraber güzel bir yere akşam yemeğini ye. Canın ne çekiyorsa git keyif yap.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…