2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızım olmasını istiyorum sağlıklı olsun da ama sanki oğlan gibi geliyor gerçi oğlan erken hareketlenirmiş bende tık yok 12+2 olduğum halde

ben olsam alınmam aman lüks otelde iftar ne ki sevaba girceklerse o iftara fakiri yetimi alsınlar... annemin yanı babamın yanı hepsinden misss

hem folic asit hem decavit neden içiyorsun? bana da doktorum aynı senin gibi söyledi folic aside devam et dedi, vitaminde yazabilirim ama bulantıların olduğundan daha sonra yazıcam çünkü bulantılarını arttırır vitamin dedi.

ne marka balık hapı kullanıyorsun cnm bende kullanayım bari. bende balık yerim ama bu mevsimde güzel balık bulunmuyor.
Canim ben Almanya da yasiyorum turkiyede yaşayan arkadaşlardan kullanan varsa yaziversin adını. .
kiloluyum ama demirim düşük benim ferrum fort kullandım yıllarca
Canim iste bende bundan bahsediyorum kiloyla vitaminin ilgisi yok kansızlık bendede hep vardı hamilelikte iyice tavan yaptı
Canim decavitin icinde folik asit varsa yeterli vitamin icin zaten onu iciyormussun.balik yağı hapı içiyorum birde ben doktoruna sor bidahaki kontrolunde ic derse icersin.
Kan ilaci kan değerleri düşük olanlara veriyor doktor demekki senin kan degerlerin iyi canım:))

Son düzenleme:

5. haftamda 8 tüp kan alındı herşeye bakıldı zaten ona göre veriri herhalde artık

kızım olmasını istiyorum sağlıklı olsun da ama sanki oğlan gibi geliyor gerçi oğlan erken hareketlenirmiş bende tık yok 12+2 olduğum halde

yok bee canım benım erkek 15. hafta içindeyım. daha tık yok.Gerçi bebişim bana çekerse 'şaka baptimmmmm bennnn'der.Erkekimm kızçe oluverir

ben olsam alınmam aman lüks otelde iftar ne ki sevaba girceklerse o iftara fakiri yetimi alsınlar... annemin yanı babamın yanı hepsinden misss

Teşekkürler bundan sonra beni çağırsalar bile gitmiycem ztn benim varlığım yokluğum onlar için birşey ifade etmiyormuş. Eşim de ailesine çok düşkün bundan sonra tek gitsin her yere

hahahah gerçekten atarlı bir hali var maşallah canım kuzuna sağ salim kucağımıza almak da nasip olur inşallah :)
Amin canim insallaah.
kızlar annelemler ve ablamlar yarın izmirden geliyorlar hemde yarın doğumgünüm güzel şeyler bir araya geldi çoook mutluyuuuum
Nice yaslara canim ne de guzel surprizler aman da amaan :)
Aynen canim parmaklar :)
Ayy sevilmez mi onlar ya günahsız melekler Allah bahtlarını açık etsin hepsinin
Amiin :)

25 tl ye her yone 500 dk her yone 5000 sms her yone 1000 mms ve 2 gb internet. Normalde 1000 mms ile internetin 1 gb ı yok tu ama aylardir hediye olarak da bu sekilde kullaniyorum canim. Bilgin olsun da.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…