- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
he yaaa abimin oğlu var yaşına girmedi daha o kdar tatlı ki özledim yaaa
öyle düşünme canım. Benım ne kadar arkadaşım varsa 18. haftadan önce hissetmemiş ilk bebişlerini.Korkma
hem folic asit hem decavit neden içiyorsun? bana da doktorum aynı senin gibi söyledi folic aside devam et dedi, vitaminde yazabilirim ama bulantıların olduğundan daha sonra yazıcam çünkü bulantılarını arttırır vitamin dedi.
Kızlar size birşey danışıcam. Ben Aydın'da ailemin yanındayım bulantım olduğu için yemek yapamıyorum izmirde kv hiç ilgilenmedi hep aç gezdim. Eşimle de hep tartıştık bu yüzden hep. Onlara tepki olsun diye de Aydın'a geldim 1 hafta olmadı daha. Dün görümcemin kızının doğumgünüydü maç var diye bugün kutlayacaklarımış. Yıllardır evde sadece pasta kesiliyordu bu sene izmir alsancakta lüks bir otelde iftar yemeği ile kutlayacaklarmış. Ben ise aydındayım. Şimdi alınmakta hakkım yok mu yoksa bu hormonlar yüzünden ben mi abartıyorum. Siz olsanız ne yapardınız ne hissedersiniz.
Canım sadece ailece iftar yapsalar gereksiz bulurdum ama sonuçta evli barklı görümden kendi çocuğuna bu sene böyle düşünmüş. Ramazan'da pasta mama hazırlamaktansa dışarıda doğumgününü kutlamak kolayına gelmiştir. Seni de düşünecek hali yok malesef( eşin dışarıda doğumgününü kutlasa ya da yemeğe gitse gereksiz bulurdum ama bu senin çekirdek ailenin bir daveti değil ki. O yüzden kendini kasma ne halleri varsa görsünler se boşveer:)) sen de çocuğunun doğumgününü Aydın da yaparsın :))
zayıf olanlar daha erken hissediyor diyorlar bi deben dombikim ya
kızlar birsey soracagım. Bende sarı akıntı var. Ama yanma yok,kaşıntı yok, sorun yok yani ama günde 2 kere günlük ped değiştiriyorum mecburen:26::26::26::26:.
Ayın 26 sında kontrol var o zamana kadar bekleyım mı yoksa gideyımmı önceden gerek varmı??
bende kilolu sayılmam canım.1.65 boya 61 kg'ım ama tık yok
ilk hamileliğimde yaptırmıştım ama bunda yaptırmayı düşünmüyrum..drum aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmana gerek yok demişti ilk hamilelkte pipirikli oluyosun biraz herşeyni yaptırdım..ama allahoım korusun bi sakatlık olsa dahi aldıramam o nedenle yaptırmak istemiyorum..mrb arkadaşlar 12 haftalık oldum nerdeyse daha iki test yaptırmadım yaptıran varmı içinizde zamanım geçitimi acaba bide ikili testte kemiklerin yapısından cinsiyetide çıkabiliyormuş çok merak ediyorum
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar kilolayla alakalımı bilmem ama ilk hamileliğimde 51 kiloydum 14. Haftamda hissetmiştim oğluşumubende kilolu sayılmam canım.1.65 boya 61 kg'ım ama tık yok
Mrb arkadaşlar 12 haftalık oldum nerdeyse daha iki test yaptırmadım yaptıran varmı içinizde zamanım geçitimi acaba bide ikili testte kemiklerin yapısından cinsiyetide çıkabiliyormuş çok merak ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yanma kaşıntı yoksa acele etmene gerek yok ama bunlardan biri olursa derhal git akıntı hamileler de olağan şeymiş
ilk hamileliğimde yaptırmıştım ama bunda yaptırmayı düşünmüyrum..drum aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmana gerek yok demişti ilk hamilelkte pipirikli oluyosun biraz herşeyni yaptırdım..ama allahoım korusun bi sakatlık olsa dahi aldıramam o nedenle yaptırmak istemiyorum..
erkek isteyen parmak sayısını geçmez zaten herkes kız istiyor
Kızlar alınmayın lütfen herkesin kendi düşüncesidir ama kız istiyorum, erkek istiyorum demek bana doğru gelmiyor. Sanki öyle düşünsem bile bebeğim hisseder gibime geliyor. Cinsiyetini merak ediyorum ama aklımda en ufak bir seçenek, istek yok. Sağlıklı olsun en önemlisi bu, kız olsun erkek olsun bizim canımızın canı zaten.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende yaptırmadım daha 13+6 ya kadar yapılabiliyor endişe etme
bende 13+1 de yaptıracam belki cinsiyeti de söyler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?