2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
he yaaa abimin oğlu var yaşına girmedi daha o kdar tatlı ki özledim yaaa

Benim de teyzemin torunu var ama çok sıkı fıkı olduğumuz için bize de teyze der benim de boya kalemleri falan var
karnım çıkınca görecez kıskançlığı şimdi anlamıyor da erkek adam yerim ben onu 4 yaşında olacak ağustos da

Folik asit bitene kadar iç bir daha alma dedi .decavit de doğuma kadar kullanacaksın dedi cnm. Birde uyuşma vardı kolumda magnezyum kullanabilirsin demişti . Şimdi arada magnezyum da içiyorum .

Canım sadece ailece iftar yapsalar gereksiz bulurdum ama sonuçta evli barklı görümden kendi çocuğuna bu sene böyle düşünmüş. Ramazan'da pasta mama hazırlamaktansa dışarıda doğumgününü kutlamak kolayına gelmiştir. Seni de düşünecek hali yok malesef ( eşin dışarıda doğumgününü kutlasa ya da yemeğe gitse gereksiz bulurdum ama bu senin çekirdek ailenin bir daveti değil ki. O yüzden kendini kasma ne halleri varsa görsünler se boşveer:)) sen de çocuğunun doğumgününü Aydın da yaparsın :))

kızlar birsey soracagım. Bende sarı akıntı var. Ama yanma yok,kaşıntı yok, sorun yok yani ama günde 2 kere günlük ped değiştiriyorum mecburen:26::26::26::26:.
Ayın 26 sında kontrol var o zamana kadar bekleyım mı yoksa gideyımmı önceden gerek varmı??

Allah beni bebeğime kavuştursun inşallah doğru düzgün göstermiycem onlara. Onlar beni hep dışladı yok saydı bundan sonra çocuğumu da yok saysınlar..

kızlar 120. güne gelmemiz yaklaşıyor bebeklerimize ruh üflenecek inşALLAH dua edelim bebeklerimiz saidler defterine yazılsın ve ismi orada sabit kalsın diye...

*Ebu Abdirrahman Abdullah b. Mes'ûd (r.a) şöyle demiş.tir: Doğru ve doğruluğu tasdik edilmiş Allah Rasülü (s.a.v) şöyle buyurdu:
”Şüphesiz sizden birinizin anne karnında yaratılması, kırk gün nutfe (kan pıhtısı) sonra o kadar bir sürede alaka (bir parça et) halini, sonra o kadar bir sürede mudga (or.ganların belirginleşir) halini alır. Sonra Melek gönderilir ve kendisine ruh üfürülür. Meleğe dört şey (kelime) emredilmiştir. O kişinin rızkını, ecelini, amelini, şaki mi said mi (iyi mi kötü mü) olacağını yazması...” [43]

Mrb arkadaşlar 12 haftalık oldum nerdeyse daha iki test yaptırmadım yaptıran varmı içinizde zamanım geçitimi acaba bide ikili testte kemiklerin yapısından cinsiyetide çıkabiliyormuş çok merak ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar alınmayın lütfen herkesin kendi düşüncesidir ama kız istiyorum, erkek istiyorum demek bana doğru gelmiyor. Sanki öyle düşünsem bile bebeğim hisseder gibime geliyor. Cinsiyetini merak ediyorum ama aklımda en ufak bir seçenek, istek yok. Sağlıklı olsun en önemlisi bu, kız olsun erkek olsun bizim canımızın canı zaten.

yanma kaşıntı yoksa acele etmene gerek yok ama bunlardan biri olursa derhal git akıntı hamileler de olağan şeymiş

ilk hamileliğimde yaptırmıştım ama bunda yaptırmayı düşünmüyrum..drum aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmana gerek yok demişti ilk hamilelkte pipirikli oluyosun biraz herşeyni yaptırdım..ama allahoım korusun bi sakatlık olsa dahi aldıramam o nedenle yaptırmak istemiyorum..

bende kilolu sayılmam canım.1.65 boya 61 kg'ım ama tık yok
kızlar kilolayla alakalımı bilmem ama ilk hamileliğimde 51 kiloydum 14. Haftamda hissetmiştim oğluşumu
2. Hamileliğimde 54 le kaldım 9. Haftada kelebekler ucuşmaya başladı karnımda hafif hafif hala seyrime gibi hissediyorum 2. Hamilelkte daha erken hissedilirmiş birde :)

bende yaptırmadım daha 13+6 ya kadar yapılabiliyor endişe etme

bende 13+1 de yaptıracam belki cinsiyeti de söyler diye

yanma kaşıntı yoksa acele etmene gerek yok ama bunlardan biri olursa derhal git akıntı hamileler de olağan şeymiş

işte kuzum sarı olması kortkutuyor.Kızlıgımda da vardı benım. Doktorum devamlı idrar tathlili yapar orda birsey çıksa bilinirdı degıl mı ??Hangı degerler iltihap oldugunu gosterir acaba bilginiz var mı??

Bende terettüt ediyorum yaptırıp yaptırmamakta merakta ediyorum arada kaldım

erkek isteyen parmak sayısını geçmez zaten herkes kız istiyor

Bir kızım var birde erkekim olursa super olar herkesin gonlune göre versin Rabbim...ilk cocugumda Rabbim hayırlı bir kız evladı nasip et diye dua etmiştim hep o oldu şükür :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yazdıklarımı fark ettiysen sağlıklı hayırlısı olsun da dedim ilk olarak ikisi de bizim canımız olacak yazdım ama kız olursa daha çok sevinirim ben 3 kız kardeş olduğumuz için kız bebeklerini daha çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…