2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende terettüt ediyorum yaptırıp yaptırmamakta merakta ediyorum arada kaldım

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
içiniz rahat edecekse yaptırın ama bir sakatlık olduğu takdirse aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayın bence boşu boşuna hamileliğiniz boynca stres yaşayacaksınız allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin..yinede eşinizle birikte alacağınız bir karar

lökosit oranı 3 den büyükse iltihap vardır mesela benim 83 dü çok sıkıntı çektim ilaç kullandım 500 mg 2 hafta hemde şimdi iyiyim çok şükür bol su içmek lazım.. lavaboya gitmek istemiyordum yanma yanma ölüuyordum

bi de yassı epitel çıkarsa...

Aminnnnn herkese sağlıklı versin de bıcır bıcır

Evt haklısın Allah sağlık versin hepimizinki için çok tşkler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım akıntı rengi değişe biliyor benim bi beyaza dönüyor bi su gibi oluyor bi koyu sarıya dönüyor idrar renginin değişmesi gibi

lokosit degerim 1
eritrosit 0..
o zaman sorun yok sanırım bende:26::26:

evt haklısın allah sağlık versin hepimizinki için çok tşkler

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin...rica ederim..ama 22. haftalarda ayrıntılı ultrason var çok istiyorsan ona girebilirsin çocukta herhangi bir hastalık varsa kalbinde delik vs gibi erken müdahale için doğumdan sonra hemen ameliyata fln almak için erken teşhis ediyolarmış oda %70 belli oluyormuş zaten yinede siz bilirsiniz sağlıkla gelsinler kuzucuklar..

Son düzenleme:
canım akıntı rengi değişe biliyor benim bi beyaza dönüyor bi su gibi oluyor bi koyu sarıya dönüyor idrar renginin değişmesi gibi

acaba dıyorum canım şu vitamin ilacı demir ilacı etkiler mi??Vitamin idarı sapsarı yapıyor ama:26:

acaba dıyorum canım şu vitamin ilacı demir ilacı etkiler mi??Vitamin idarı sapsarı yapıyor ama:26:

genelde prospektüste yazar böyle şeyler aç bi oku istersen
mesela demir ilacında yazıyor dışkıyı koyu siyah tonlara boyar diye

Son düzenleme:
Allah beni bebeğime kavuştursun inşallah doğru düzgün göstermiycem onlara. Onlar beni hep dışladı yok saydı bundan sonra çocuğumu da yok saysınlar..

Benim de korkum tam tersi.. Beni dışlıyorlar çocuğumu sevip sahiplensinler istiyorum:))) babaannem kuzenleri ve bizi ayırırdı da çok zoruma giderdi içimde kalmış...

Boşver ne halleri varda görsünler stres olmaya değmez :)

Bende kararsızım ama cinsiyetide belli olur diye merak ediyorum

bende kararszım Allah ım verdiği bebeği aldırmam Allah korusun o yüzden boşuna yaptırmasam mı diyorum ama tabiki ultrasonda baksın ensesine falan

cnm bugn benimde öyle yumurtlama döneminde olduğu gibi uzayan ama baya baya sarı bi akıntım vardı anlamadım. koku yok yanma yok bende de. cumartesi sorcam doktora unutmazsam

Âmin CNm âmin inş sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

saol canım

vay bala bak kardeş yaaa, ben heray 20 ödüyom sadece nete ya

gözün aydın cnm şimdiden mutlu yıllara

benimde benimdeeeee

teşekkürler

Kızlar 2 li testimizi sonuclari normal cikti cok şükür .. allah hepimizi ve bebislerimizi korusun..cok mutluyum cokkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşşallah canım

nice yaşlara canım ya... Bu arada cebe net alayım dıyordum. Servisten aradılar 'köpeğin olam abla hattı değiştirme biz aynı paraya sana net veririz'dediler.. Kırmadım artık

saol canım

Selam arkadaşlar bende ocak 2015 annesi olucam kısmetse..2. Bebeğime hamileyim 13 aylık bir oğlum var 12 haftalık hamileyim..herkese sağlıklı sıhatli evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum..

hoşgeldin

cnm bugn benimde öyle yumurtlama döneminde olduğu gibi uzayan ama baya baya sarı bi akıntım vardı anlamadım. koku yok yanma yok bende de. cumartesi sorcam doktora unutmazsam

Arkadaşlar ben sordum doktoruma normal hatta hamilelik ilerledikçe daha da artacak dedi.

genelde prospektüste yazar böyle şeyler aç bi oku istersen
mesela demir ilacında yazıyor dışkıyı koyu siyah tonlara boyar diye
bakayım canım eve gidince

bılemedım ya normal sanırım:26:

Benim de bana aşık yeğenim var.. Diğer yeğenlerim ona hamile olduğumu söylemiş o da hayır p hamile olamaz değil kum döküyor ondan sancısı var demiş benim akıllı tosbaam kabul edememiş hamileliğimi:) ben de söylemedim boşuna üzülmesin diye.. Ben evlenirken de kocama çok çektirmişti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…