içiniz rahat edecekse yaptırın ama bir sakatlık olduğu takdirse aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayın bence boşu boşuna hamileliğiniz boynca stres yaşayacaksınız allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin..yinede eşinizle birikte alacağınız bir kararbende terettüt ediyorum yaptırıp yaptırmamakta merakta ediyorum arada kaldım
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
işte kuzum sarı olması kortkutuyor.Kızlıgımda da vardı benım. Doktorum devamlı idrar tathlili yapar orda birsey çıksa bilinirdı degıl mı ??Hangı degerler iltihap oldugunu gosterir acaba bilginiz var mı??
Bir kızım var birde erkekim olursa super olarherkesin gonlune göre versin Rabbim...ilk cocugumda Rabbim hayırlı bir kız evladı nasip et diye dua etmiştim hep o oldu şükür :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
içiniz rahat edecekse yaptırın ama bir sakatlık olduğu takdirse aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayın bence boşu boşuna hamileliğiniz boynca stres yaşayacaksınız allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin..yinede eşinizle birikte alacağınız bir karar
kızlar birsey soracagım. Bende sarı akıntı var. Ama yanma yok,kaşıntı yok, sorun yok yani ama günde 2 kere günlük ped değiştiriyorum mecburen:26::26::26::26:.
Ayın 26 sında kontrol var o zamana kadar bekleyım mı yoksa gideyımmı önceden gerek varmı??
lökosit oranı 3 den büyükse iltihap vardır mesela benim 83 dü çok sıkıntı çektim ilaç kullandım 500 mg 2 hafta hemde şimdi iyiyim çok şükür bol su içmek lazım.. lavaboya gitmek istemiyordum yanma yanma ölüuyordum
bi de yassı epitel çıkarsa...
amin...rica ederim..ama 22. haftalarda ayrıntılı ultrason var çok istiyorsan ona girebilirsin çocukta herhangi bir hastalık varsa kalbinde delik vs gibi erken müdahale için doğumdan sonra hemen ameliyata fln almak için erken teşhis ediyolarmış oda %70 belli oluyormuş zaten yinede siz bilirsiniz sağlıkla gelsinler kuzucuklar..evt haklısın allah sağlık versin hepimizinki için çok tşkler
canım akıntı rengi değişe biliyor benim bi beyaza dönüyor bi su gibi oluyor bi koyu sarıya dönüyor idrar renginin değişmesi gibi
acaba dıyorum canım şu vitamin ilacı demir ilacı etkiler mi??Vitamin idarı sapsarı yapıyor ama:26:
Allah beni bebeğime kavuştursun inşallah doğru düzgün göstermiycem onlara. Onlar beni hep dışladı yok saydı bundan sonra çocuğumu da yok saysınlar..
Bende kararsızım ama cinsiyetide belli olur diye merak ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm bugn benimde öyle yumurtlama döneminde olduğu gibi uzayan ama baya baya sarı bi akıntım vardı anlamadım. koku yok yanma yok bende de. cumartesi sorcam doktora unutmazsamkızlar birsey soracagım. Bende sarı akıntı var. Ama yanma yok,kaşıntı yok, sorun yok yani ama günde 2 kere günlük ped değiştiriyorum mecburen:26::26::26::26:.
Ayın 26 sında kontrol var o zamana kadar bekleyım mı yoksa gideyımmı önceden gerek varmı??
amin...rica ederim..ama 22. haftalarda ayrıntılı ultrason var çok istiyorsan ona girebilirsin çocukta herhangi bir hastalık varsa kalbinde delik vs gibi erken müdahale için doğumdan sonra hemen ameliyata fln almak için erken teşhis ediyolarmış oda %70 belli oluyormuş zaten yinede siz bilirsiniz sağlıkla gelsinler kuzucuklar..
lokosit degerim 1
eritrosit 0..
o zaman sorun yok sanırım bende:26::26:
Amin canim insallaah.
Nice yaslara canim ne de guzel surprizler aman da amaan :)
Aynen canim parmaklar :)
Amiin :)
25 tl ye her yone 500 dk her yone 5000 sms her yone 1000 mms ve 2 gb internet. Normalde 1000 mms ile internetin 1 gb ı yok tu ama aylardir hediye olarak da bu sekilde kullaniyorum canim. Bilgin olsun da.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
vay bala bak kardeş yaaa, ben heray 20 ödüyom sadece nete ya
gözün aydın cnm şimdiden mutlu yıllara
benimde benimdeeeee
Kızlar 2 li testimizi sonuclari normal cikti cok şükür .. allah hepimizi ve bebislerimizi korusun..cok mutluyum cokkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nice yaşlara canım ya... Bu arada cebe net alayım dıyordum. Servisten aradılar 'köpeğin olam abla hattı değiştirme biz aynı paraya sana net veririz'dediler.. Kırmadım artık
Selam arkadaşlar bende ocak 2015 annesi olucam kısmetse..2. Bebeğime hamileyim 13 aylık bir oğlum var 12 haftalık hamileyim..herkese sağlıklı sıhatli evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum..
hoşbuldummm teşekkür ederimmmsaol canım
teşekkürler
maşşallah canım
saol canım
hoşgeldin
amin inşallahâmin cnm âmin inş sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
cnm bugn benimde öyle yumurtlama döneminde olduğu gibi uzayan ama baya baya sarı bi akıntım vardı anlamadım. koku yok yanma yok bende de. cumartesi sorcam doktora unutmazsam
bakayım canım eve gidincegenelde prospektüste yazar böyle şeyler aç bi oku istersen
mesela demir ilacında yazıyor dışkıyı koyu siyah tonlara boyar diye
cnm bugn benimde öyle yumurtlama döneminde olduğu gibi uzayan ama baya baya sarı bi akıntım vardı anlamadım. koku yok yanma yok bende de. cumartesi sorcam doktora unutmazsam
Benim de teyzemin torunu var ama çok sıkı fıkı olduğumuz için bize de teyze der benim de boya kalemleri falan var
karnım çıkınca görecez kıskançlığışimdi anlamıyor da erkek adam yerim ben onu 4 yaşında olacak ağustos da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?