2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sağol canim😊 evet çok rahat cidden bende giydim cok hafif be rahatttı belide lastikli olunca aldım 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sanada gecmiş olsun. Kendini yoracak bişi yapma bolbol dinlen

Kızlar dün benimde sağ kasığıma sol kasığımı ara ara iğne batar gibi batmalar oldu resmen aa diye bgırdım evde o derece neden olurki acaba 😬

Şimdi yine başladı solda batıyo resmen ara ara 😳

Şimdi yine başladı solda batıyo resmen ara ara 😳

canım dün çorap mevzusunu konuşmuştuk ya onun sonuçları olabilir
benimde iki gün sürdü sol kasığımda ağrı yerimden kalkamadım yani üşütme sancısı olabilir

canım ben lcw den pantolon aldım üstüne gömlek tarzı şeyler var çiçekli falan yaza uygun düz renklerde var bence hamilelik bana göre bunlar yeter...bakabilirsin...

sağol canım ben de bi defacto bide lc ye bakarım başka hamile reyonu olan yok zaten,

çok az bence her mağaza küçük de olsa ayırması lazım hamilelere yer
Hadi bakalim canim hayirli haberlerle gel insallah

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın bana yazanlar

dün gttik doktora özele ilk defa gittik

devletteki ultrason aletleri daha iyi kızlar özeldeki neydi öyle

ne varsa devlette var aslında ama işte ilgilenme kısmı yok devlette de özele ilgi için gidiyoz aslında

neyseeeeeeeeeeeeeeee

asıl habere gelem ben

doktor kesin olmamakla birlikte kız dedi

ama kendinizi şartlamayın kesin demiyorum dedi

erkek olursa tabiki üzülmeyiz ama gönlümüzde kız vardı Allahımmm inş

canım dün çorap mevzusunu konuşmuştuk ya onun sonuçları olabilir
benimde iki gün sürdü sol kasığımda ağrı yerimden kalkamadım yani üşütme sancısı olabilir

Aaaa gerçekten mi eyvahhh bide bugun balkon kapısının önünde yattım sıcak diye afferim bana 😡😡😡

Ay hadi bakalkm hayırlısı olsunn canım hakkınkzda 😃

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın bana yazanlar

dün gttik doktora özele ilk defa gittik

devletteki ultrason aletleri daha iyi kızlar özeldeki neydi öyle

ne varsa devlette var aslında ama işte ilgilenme kısmı yok devlette de özele ilgi için gidiyoz aslında

neyseeeeeeeeeeeeeeee

asıl habere gelem ben

doktor kesin olmamakla birlikte kız dedi

ama kendinizi şartlamayın kesin demiyorum dedi

erkek olursa tabiki üzülmeyiz ama gönlümüzde kız vardı Allahımmm inş [/QUOTE]

hayırlı olsun canım işn. gönlünüzde ki gibi kalır

Aaaa gerçekten mi eyvahhh bide bugun balkon kapısının önünde yattım sıcak diye afferim bana 😡😡😡

canım biliyorum çok sıcak ama dikkat et kendine üşütmeye çok müsait durumlarımız

En azından cinsiyetini öğrenmişsin, iyi olduğunu görmüşsün. 1 ay çok ama yine deee😔
Ben bi de cinsiyet öğrenemeden bir ay bekleyecek olursam tırlatırım 😁.
Arada başka doktora gidenlere, bahane uydurup muayeneye gidenlere hayranım😊 ben de öyle yapabilirim bir dahaki sefere.
Hastane işini şimdiden düşünmeye gerek yok. Sen nereyi istersen doktor geliyor zaten.

Yok öğrenirsin cnm bız vıdeoyada cektıkk esın vıdeo ceksınn...😃😃😃 biximki kımıl kımıl olmasına ragmn akem ettı gördu cemil hoca😁😁😁 bnde ıkı dr gıdıom cnm bı hafta cemile bı hafta polata şeklinde her hafta gruorumm bbgımı😃😃😃

Günaydın güzeller, merek edenlere yazayım:) dün gittik doktora tabi benim oğluş evden çıkmadan ağlamaya başladı önce benim için gidiyoruz sandı taaamam dedi:) kendi için olduğunu anlayınca kıyameti kopardı, malum öncekinde serum takıldı çok ağlamıştı, devlete gittik iyi ki de gitmişim nasıl iyi bir doktor daha önce özele gittiğime pişman oldum, ağlayan oğlumu sakinleştirdi bir güzel, kan tahlilini gösterdim önceki yapılanı sadece bunu mu istedi idrara bakmadı mı dedi yok dedik idrar olmadan anlayamayız dedi,cildinde sorun vardı onu da sorduk hemen yazdı bir krem diğer özelde ki cildiyeye gidin demişti tabi malum para kaka tutma sorununu tuvalet eğitimini hep sordum özel halt etmiş, çok ilgilendi bezi bırakacağın zaman ilaçla destekliycem yardımcı olucam dedi sağolsun,şimdi idrarını bekliyorum beyimizin yapsın hemen hastaneye götürülücek, çok korkuyordum ama dr rahat olun dedi geniz akıntısı varmış o bile sebep olabilirmiş

Sayfalar almış başını gitmiş iki saate anca okurum kaybolayım sayfalar arasında

benim 6. haftamda kahverengi, ama 10. haftamda kırmızı şakır şakır kanamam olmuştu. doktorum yat dinlen, progestana devam et dedi. bir iki güne geçti çok şükür. ultrasonda kanama alanı gözüktüyse o kan bir şekilde ya dışarı çıkacak ya da içeride emilecek. yatıp dinlenmeye çalış ve en önemlisi stres yapma. stres yapınca, özellikle de ağlayınca kanama artıyor. en azından bende öyle oldu. sakince dinlenmeye çalış, bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.

çocuğun yaşını bilmiyorum ama belki işine yarar...

https://www.facebook.com/mehtap.kayaoglu/posts/10204073717544799

facede çocuk eğitimiyle ilgili çok güzel sayfalar var...

Son düzenleme:
Günaydın annisler nasılsınız bebişimi özledim ya acaba baska dr mu gitsem ama drumdan çok memnunum ve güvenim yok diğer doktorlara.bir ay çok uzun değilmi ama ya bebeğim iyidir inşallah çok merak ediyorum.

geçmiş olsun canım inşallah rahat yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…