Sağol cnm benim sanada çok geçmiş olsun . Sadece ne yaptim da böyle iç kanama oldu onu düşünüyorum kendimi yoracak birsey yapmadım. Dünden beri sol kasigimdan ayak topuguma kadar hafif ağrılar giriyor daha da korkuyorum.
Şimdi yine başladı solda batıyo resmen ara ara 😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben lcw den pantolon aldım üstüne gömlek tarzı şeyler var çiçekli falan yaza uygun düz renklerde var bence hamilelik bana göre bunlar yeter...bakabilirsin...
Hadi bakalim canim hayirli haberlerle gel insallah
canım dün çorap mevzusunu konuşmuştuk ya onun sonuçları olabilir
benimde iki gün sürdü sol kasığımda ağrı yerimden kalkamadım yani üşütme sancısı olabilir
Ay hadi bakalkm hayırlısı olsunn canım hakkınkzda 😃sağol canım ben de bi defacto bide lc ye bakarım başka hamile reyonu olan yok zaten,
çok az bence her mağaza küçük de olsa ayırması lazım hamilelere yer
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın bana yazanlar
dün gttik doktora özele ilk defa gittik
devletteki ultrason aletleri daha iyi kızlar özeldeki neydi öyle
ne varsa devlette var aslında ama işte ilgilenme kısmı yok devlette de özele ilgi için gidiyoz aslında
neyseeeeeeeeeeeeeeee
asıl habere gelem ben
doktor kesin olmamakla birlikte kız dedi
ama kendinizi şartlamayın kesin demiyorum dedi
erkek olursa tabiki üzülmeyiz ama gönlümüzde kız vardı Allahımmm inş
sağol canım ben de bi defacto bide lc ye bakarım başka hamile reyonu olan yok zaten,
çok az bence her mağaza küçük de olsa ayırması lazım hamilelere yer
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın bana yazanlar
dün gttik doktora özele ilk defa gittik
devletteki ultrason aletleri daha iyi kızlar özeldeki neydi öyle
ne varsa devlette var aslında ama işte ilgilenme kısmı yok devlette de özele ilgi için gidiyoz aslında
neyseeeeeeeeeeeeeeee
asıl habere gelem ben
doktor kesin olmamakla birlikte kız dedi
ama kendinizi şartlamayın kesin demiyorum dedi
erkek olursa tabiki üzülmeyiz ama gönlümüzde kız vardı Allahımmm inş
Aaaa gerçekten mi eyvahhh bide bugun balkon kapısının önünde yattım sıcak diye afferim bana 😡😡😡
Valla bna da 1 ay sonra gel dedi😢😢😢 hazır ol 1 ay sonra gıtmeye kndını cnm... Hastaneyı secmedım daha bklım tobb a yolladı bnı teımester kanımı verdım ama bı tuhaf oldum bılmıorumm npcamm daha orasını düşünmedım cnm...
Ay hadi bakalkm hayırlısı olsunn canım hakkınkzda 😃
hayırlı olsun canım işn. gönlünüzde ki gibi kalır
En azından cinsiyetini öğrenmişsin, iyi olduğunu görmüşsün. 1 ay çok ama yine deee😔
Ben bi de cinsiyet öğrenemeden bir ay bekleyecek olursam tırlatırım 😁.
Arada başka doktora gidenlere, bahane uydurup muayeneye gidenlere hayranım😊 ben de öyle yapabilirim bir dahaki sefere.
Hastane işini şimdiden düşünmeye gerek yok. Sen nereyi istersen doktor geliyor zaten.
Canım sanada gecmiş olsun. Kendini yoracak bişi yapma bolbol dinlen
Slm kızlar biz eşimle bebeğimiz i görmeye gittik ama doktor kanaman olmuş dedi çok üzüldüm önemli birsey değil ama az bir kanaman olmuş yat dinle dedi . Bu kana olayı çok moralim bozdu ya sol kasigim ağriyordu bugün muhtemelen kanamadan dolayi olmuştur dedi. Korkulacak birsey değil dedi ama ben çok stres yaptım nerden çıktı ki bu kanama doktordan geldiğimizde beri sol tarafım ağrıyor zaten gaz sancısı çekiyordum artık korkuyorum gaz sancisimi yoksa kanama dan dolayi mi diye .Cinsiyet ine de kız a benzettim benzettim ben dedi kendi doktorum erkek demişti .
Günaydın güzeller, merek edenlere yazayım:) dün gittik doktora tabi benim oğluş evden çıkmadan ağlamaya başladı önce benim için gidiyoruz sandı taaamam dedi:) kendi için olduğunu anlayınca kıyameti kopardı, malum öncekinde serum takıldı çok ağlamıştı, devlete gittik iyi ki de gitmişim nasıl iyi bir doktor daha önce özele gittiğime pişman oldum, ağlayan oğlumu sakinleştirdi bir güzel, kan tahlilini gösterdim önceki yapılanı sadece bunu mu istedi idrara bakmadı mı dedi yok dedik idrar olmadan anlayamayız dedi,cildinde sorun vardı onu da sorduk hemen yazdı bir krem diğer özelde ki cildiyeye gidin demişti tabi malum parakaka tutma sorununu tuvalet eğitimini hep sordum özel halt etmiş, çok ilgilendi bezi bırakacağın zaman ilaçla destekliycem yardımcı olucam dedi sağolsun,şimdi idrarını bekliyorum beyimizin yapsın hemen hastaneye götürülücek, çok korkuyordum ama dr rahat olun dedi geniz akıntısı varmış o bile sebep olabilirmiş
Sayfalar almış başını gitmişiki saate anca okurum kaybolayım sayfalar arasında
Günaydın güzeller, merek edenlere yazayım:) dün gittik doktora tabi benim oğluş evden çıkmadan ağlamaya başladı önce benim için gidiyoruz sandı taaamam dedi:) kendi için olduğunu anlayınca kıyameti kopardı, malum öncekinde serum takıldı çok ağlamıştı, devlete gittik iyi ki de gitmişim nasıl iyi bir doktor daha önce özele gittiğime pişman oldum, ağlayan oğlumu sakinleştirdi bir güzel, kan tahlilini gösterdim önceki yapılanı sadece bunu mu istedi idrara bakmadı mı dedi yok dedik idrar olmadan anlayamayız dedi,cildinde sorun vardı onu da sorduk hemen yazdı bir krem diğer özelde ki cildiyeye gidin demişti tabi malum parakaka tutma sorununu tuvalet eğitimini hep sordum özel halt etmiş, çok ilgilendi bezi bırakacağın zaman ilaçla destekliycem yardımcı olucam dedi sağolsun,şimdi idrarını bekliyorum beyimizin yapsın hemen hastaneye götürülücek, çok korkuyordum ama dr rahat olun dedi geniz akıntısı varmış o bile sebep olabilirmiş
Sayfalar almış başını gitmişiki saate anca okurum kaybolayım sayfalar arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?