Günaydın annisler nasılsınız bebişimi özledim ya acaba baska dr mu gitsemama drumdan çok memnunum ve güvenim yok diğer doktorlara.bir ay çok uzun değilmi ama ya bebeğim iyidir inşallah çok merak ediyorum.
Günaydın annisler nasılsınız bebişimi özledim ya acaba baska dr mu gitsemama drumdan çok memnunum ve güvenim yok diğer doktorlara.bir ay çok uzun değilmi ama ya bebeğim iyidir inşallah çok merak ediyorum.
Canim ailem Batikent'te olunca daha yakin oldugu icin Sincan'i sectim. Zaten doktor arastirmistim. O da Sincan'daymis. Lokman hekimden gecmis. Doguma da gecenin bi yarisi da olsa kendi doktorun geliyomus.
Ohhh aynen yaaaa, bazen ben de niye evlendim ki ne gerek vardi diyorum :/ insan annesinin babasinin evinde oldugu kadar mutlu ve rahat olamiyo ne olursa olsun. Evliligiminin ilk yilinda hele ne kadar cok aglamistim :) halbuki esimle evlendigimizde 10yillik bi gecmisimiz vardi, cok da bagliyiz birbirimize ama gel gor ki ille de ana kucagi, baba ocagi :)
Gozun aydin canimm, ohhh ne guzel kavusmussun esine. Allah ayirmasin tekrar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım dün çorap mevzusunu konuşmuştuk ya onun sonuçları olabilir
benimde iki gün sürdü sol kasığımda ağrı yerimden kalkamadım yani üşütme sancısı olabilir
aynen aynı durum bendede var duş aldım saçlarım yarı nemli yattım ince geceliğimi giyiyorum yatarken çünkü benim ev fena sıcak yaprak kıpırdamıyor gece klima zağten açmamda aay benim sol kasığıma bir ağrı girdi idrarım yanıyor sarı yoğun bir akıntım oldu dr gittim fitil verdi birde tek doz içecek sbahta kabız oldum birazda zorlandım galiba sol kasığım şimdi alev alev yanıyor
hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKizlar benim kocisin gelisi hikayeymis yav :/ geldigi aksam biraz iyi gibi olmustum heyecandan mutluluktan sanirim :/ dun yine aksama kadar yataktan cikamadim. Bisi de yiyemedim dogru duzgun. Kusmalarim da devam etti. Bugun de doktor kontrolum var. Ilk kez gidicem buraya insaallah memnun kalirim :/ Korkuyorum da doktor kizicak yatis falan vercek diye beslenemedigim icinDua edin hayirli haberlerle geleyim insaallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi cnm şansınıza öyle bi doktor denk gelmiş, inşallah idrarda da sıkıntı çıkmaz bian önce iyileşir evlatcağızınGünaydın güzeller, merek edenlere yazayım:) dün gittik doktora tabi benim oğluş evden çıkmadan ağlamaya başladı önce benim için gidiyoruz sandı taaamam dedi:) kendi için olduğunu anlayınca kıyameti kopardı, malum öncekinde serum takıldı çok ağlamıştı, devlete gittik iyi ki de gitmişim nasıl iyi bir doktor daha önce özele gittiğime pişman oldum, ağlayan oğlumu sakinleştirdi bir güzel, kan tahlilini gösterdim önceki yapılanı sadece bunu mu istedi idrara bakmadı mı dedi yok dedik idrar olmadan anlayamayız dedi,cildinde sorun vardı onu da sorduk hemen yazdı bir krem diğer özelde ki cildiyeye gidin demişti tabi malum parakaka tutma sorununu tuvalet eğitimini hep sordum özel halt etmiş, çok ilgilendi bezi bırakacağın zaman ilaçla destekliycem yardımcı olucam dedi sağolsun,şimdi idrarını bekliyorum beyimizin yapsın hemen hastaneye götürülücek, çok korkuyordum ama dr rahat olun dedi geniz akıntısı varmış o bile sebep olabilirmiş
Sayfalar almış başını gitmişiki saate anca okurum kaybolayım sayfalar arasında
slm cnm. ay 3 gündür istanbul bile böyleyse antalya izmir mersin düşünemiyorum valla. klimalar evde işte cayır cayır. kendi evimde klima yok diye annemde kaldım dün, 2-3 gün daha postu sercem orayaSelam kızlarrrrrr......izmir kavruluyor sıcaktannn....alev esiyorr resmennn
1 ay uzun değil tabiki de bi aksilik olursa gidersin her dk ultrasona girip radyasyon almak tehlikeli
Ha bu arada aklıma geldi sanırım eşim kv dolduruşuna geliyor bana annesi kötü davranıyor diye ankaraya taşınalım dşyen adam bir anda değişmez diye düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet cnm ya hiç ayırmam gözümden heralde eşim de diyo çok merak ediyorum ne olcak bu halin diye pamuklara sararsin sen çocuğu diyocanım ben de senin gibiyim 1 ayı 2 haftaya bir azaltsak
şimdiden ultrasondan ble görmeden duramıyorum doğunca nasıl olcaksA
Kizlar bir sorum olucak, acaba gogus pompasini tekli mi yoksa ciftli mi alsak. Bi de elektrikli mi yoksa manuel mi olsa?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Selam kızlarrrrrr......izmir kavruluyor sıcaktannn....alev esiyorr resmennn
canım ben de senin gibiyim 1 ayı 2 haftaya bir azaltsak
şimdiden ultrasondan ble görmeden duramıyorum doğunca nasıl olcaksA
Canım allah yardımcınız olsun istanbul da çok sıcak sabah kalktıgımda alev vuruyordu resmen evin içinde
Yok öğrenirsin cnm bız vıdeoyada cektıkk esın vıdeo ceksınn...😃😃😃 biximki kımıl kımıl olmasına ragmn akem ettı gördu cemil hoca😁😁😁 bnde ıkı dr gıdıom cnm bı hafta cemile bı hafta polata şeklinde her hafta gruorumm bbgımı😃😃😃
canım kaç haftalıksınız. henüz erken değil mi cinsiyet için?
canım sana tavsiyem antalyayagit ağustosta eşinle birlikte dön. madem kv dolduruyo ki eşinde bi duymasa iki duymasa insanlık psikolojisi etkilenir. git evinin başında ol sonra evini de kocanı da al gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?