2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım ben de senin gibiyim 1 ayı 2 haftaya bir azaltsak

şimdiden ultrasondan ble görmeden duramıyorum doğunca nasıl olcaksA

1 ay uzun değil tabiki de bi aksilik olursa gidersin her dk ultrasona girip radyasyon almak tehlikeli

Sincan koru da kaliteli bi hastane eğer gittiğin doktordan memnun kalırsan bize de belirt canımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım dün çorap mevzusunu konuşmuştuk ya onun sonuçları olabilir
benimde iki gün sürdü sol kasığımda ağrı yerimden kalkamadım yani üşütme sancısı olabilir

aynen aynı durum bendede var duş aldım saçlarım yarı nemli yattım ince geceliğimi giyiyorum yatarken çünkü benim ev fena sıcak yaprak kıpırdamıyor gece klima zağten açmamda aay benim sol kasığıma bir ağrı girdi idrarım yanıyor sarı yoğun bir akıntım oldu dr gittim fitil verdi birde tek doz içecek sbahta kabız oldum birazda zorlandım galiba sol kasığım şimdi alev alev yanıyor

canım senin iltihap da etkiliyordur o noktaya gelmeden dikkat etmek lazım sıcaklar bizi çok bunaltıyor
akşam misafir vardı pencereleri iki taraflı açtık esti bu gün biraz karın ağrım başladı :85:

hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
iyi cnm şansınıza öyle bi doktor denk gelmiş, inşallah idrarda da sıkıntı çıkmaz bian önce iyileşir evlatcağızın
Selam kızlarrrrrr......izmir kavruluyor sıcaktannn....alev esiyorr resmennn
slm cnm. ay 3 gündür istanbul bile böyleyse antalya izmir mersin düşünemiyorum valla. klimalar evde işte cayır cayır. kendi evimde klima yok diye annemde kaldım dün, 2-3 gün daha postu sercem oraya

Kizlar bir sorum olucak, acaba gogus pompasini tekli mi yoksa ciftli mi alsak. Bi de elektrikli mi yoksa manuel mi olsa?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım sana tavsiyem antalyayagit ağustosta eşinle birlikte dön. madem kv dolduruyo ki eşinde bi duymasa iki duymasa insanlık psikolojisi etkilenir. git evinin başında ol sonra evini de kocanı da al gel

Kizlar bir sorum olucak, acaba gogus pompasini tekli mi yoksa ciftli mi alsak. Bi de elektrikli mi yoksa manuel mi olsa?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım manuel le sağması zor oluyor elektirilki en güzeli...hele çalışıyorsan işe başladın, zamanda çok gerekli bence pompa sağ sağ koy dolaba

canım ben de senin gibiyim 1 ayı 2 haftaya bir azaltsak

şimdiden ultrasondan ble görmeden duramıyorum doğunca nasıl olcaksA

Evet 1 ay uzun canım ama gidince ne kadar büyüdüğüne inanamıyorsun, bir de insan bir süre sonra alışıyor beklemeye. Sık ultrasonun zarar verebileceği düşüncesiyle bekleyebiliyor insan.

canım kaç haftalıksınız. henüz erken değil mi cinsiyet için?

canım sana tavsiyem antalyayagit ağustosta eşinle birlikte dön. madem kv dolduruyo ki eşinde bi duymasa iki duymasa insanlık psikolojisi etkilenir. git evinin başında ol sonra evini de kocanı da al gel

Doğru söylüyorsun ama gidemiyorum maalesef hFtaya evim taşınacak evin temizliği yerleşmesi var zaten bayram geliyor sonra da bayramda eşim gelicek bayramdan sonra geri dönüp 10gün sonra tekrar gelecek bi de oraya gitsem eşyalR toplandı kalıcak yer yok kvde kalmam zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yaniyoruz sıcaktan istanbul kaynıyo Vantilatör olmasa ölürüm karşında rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…