2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Diyarbakır'dan hiç bahsetmeyeyim, yanıyoruz resmen

ALLAH dan hamile ligin ilk aylarındayız..... oğlumda son aylarım temmuz ve ağustosa gelmiş ti hatırlamak bile istemiyorum sabaha kadar geziniyordum evin içinde uyku hak getire..hem sıcak hem bebek büyümüş iyice ağırlaşmışım yatmak kalkmak ne mümkün üç yastıkla oturur vaziyet de uyuyordum

12 vnm makineye ve bbgın gelişimine bglı 12 ama 13 gbi gorunuo bbş maşllh iyi vedr umun makınesı cok ıyı aynı dra gıden bı arkadasım 11-0 ken öğrendi😃😃darısı basına

ben 16 haftaya ilerliyorum canım. şuan kemik yapısına göre bilgi veriyorlar. organ oluşumu 16.haftada oluşuyor diye biliyorum. hani sonrasında değişmesin diye söylemek istedim arkadaşım. ben 14+1 de kemik yapısı erkek olarak öğrendim. kesin olarak 16+1 de söyleriz dediler çünkü.

Bklım kısmet cnmmm erkekmiş kızmış orası çok önml degılll bbgımın saglıgı ıyı cok şkür. Organ oluşumu eweet ama dıs cinsel orgn olusumu 11 de bıtıo iç organları olusmaya devam edıoo kmik yapısına gore degıl dırek 3 bıyutlu pipi yi görduk ama dedıgım gbı cınsıyeti çok önmli değilll

hayırlı olsun. zaten herşeyden önce sağlık.

1 ay uzun değil tabiki de bi aksilik olursa gidersin her dk ultrasona girip radyasyon almak tehlikeli
ultrason ses dalgalarıyla çalışır, radyasyon yayan ışınların varlığı söz konusu değil. düzeltmek istedim. abartmadan rahat rahat gidip görebiliriz miniklerimizi, ama abartası geliyor insanın

Çok sağol canım insan ister istemez üzülüyor ağlıyor bugün kendi doktoruma gideceğim Rabbim bebeklerimize sağlık versin inş .

radyasyon yok ama ses dalgaları ile ısı verılıyor. Bu da amniyo sentez sıvısında ısı yükselmesine ve bebeğin kalp atışının artmasına kısacası rahatsız olmasna sebebiyet veriyor.Ben dedim doktora her hafta niye gelmıyoruz diye o da bu şekilde açıkladı sağolsun. Mantıklı geldi yalan degil.Ben yarın itibarı ile 2 haftadır görmüyorum meleğimi.Çok özledim ama temmuz 26 da randevumBayram şekerimi görücem tam da bayram öncesinde

Kuzenim var ablam o ağustos da doğum yaptı yatağa hiç gitmyordu zaten arada halıyı kaldırıp oraya soğuk fayansa yattığını bilirim o yüzden şükrediyorum yani

Kuzenim var ablam o ağustos da doğum yaptı yatağa hiç gitmyordu zaten arada halıyı kaldırıp oraya soğuk fayansa yattığını bilirim o yüzden şükrediyorum yani

ahhaaa şimdi birsey geldi aklıma az neşelenin Benim dünya tatlısı haylaz bir anneannem var.Yazın doğan bebeklere (buna bende dahilim).Kışın soğugunun eseri derdi..
Bunu geçen hatırlattım malum bizim doğumlar kışın olacak her lafa bir cevabı olan anneannemin cevabı ' eee sizin evler kaloriferli,çocuk yapmak için üşümenize gerek yok'.
Rabbim ömrünü versin 94 yaşında

:) ayın 21 bi gelseydi.çatlıyccam meraktan. inş benim meleğimde taklalar atar.
maşAllah bebişine bu arada canım

Tesekkur ederizz☺☺ atar senin bebisinde hem bekledigine deniyor insanin cok buyumus goruyorsun ☺☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşim söyledi şimdi ofisin dışına derece koymuş 42 dereceymiş...klimada dokunuyor bana..sürekli duşa girip çıkıyorum...

Canım allah yardımcınız olsun istanbul da çok sıcak sabah kalktıgımda alev vuruyordu resmen evin içinde
Aynen canım perde kızmış resmennn

Kızlar Allhtan dogumumuz bu aylara gelmedi ... Bn kızımı 2 sene önce agustısta dogurmustum.. Haziran temmuzda sıcak agırlastım iyice aman Allhım gunduz hıc abartmıyorum 4 defa en az dusa gırıyodum gecede kalkıp bi defa gırıyodum. Anca rahatlıyodum .. Bu sıcaklara dayanamıyoruz... Rabbim cehrnnem ateşinden muhafaza etsin.....

İyiyim sen nasılsın ewet piraziz canm:))... Ahhhh mmleketım bayramda bi aksilik olmassa gidicem giresuna inşallah

bende gidiyorum bayramda giresuna oğlumu denize sokacam bol bol geniz eti problemimiz varda doktor deniz tavsiye etti.... piraziz de sahilde bir pideci varmış face de gördüm, çok güzel manzarası var..orayı soracaktım biliyormu sun diye..

ultrason cihazları radyasyon yaydığını kim söylüyor benim ablamın bebeği ablam hastanede yata yata doğum yaptı ve haftada 2 veya 3 kez ultrasona giriyordu böyle bişiy olsa doktorlar bunu yaparmı hem ben doktoruma sordum ultrasonun bebeğe zararı yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…