Diyarbakır'dan hiç bahsetmeyeyim, yanıyoruz resmen
12 vnm makineye ve bbgın gelişimine bglı 12 ama 13 gbi gorunuo bbş maşllh iyi vedr umun makınesı cok ıyı aynı dra gıden bı arkadasım 11-0 ken öğrendi😃😃darısı basına
ben 16 haftaya ilerliyorum canım. şuan kemik yapısına göre bilgi veriyorlar. organ oluşumu 16.haftada oluşuyor diye biliyorum. hani sonrasında değişmesin diye söylemek istedim arkadaşım. ben 14+1 de kemik yapısı erkek olarak öğrendim. kesin olarak 16+1 de söyleriz dediler çünkü.
Bklım kısmet cnmmm erkekmiş kızmış orası çok önml degılll bbgımın saglıgı ıyı cok şkür. Organ oluşumu eweet ama dıs cinsel orgn olusumu 11 de bıtıo iç organları olusmaya devam edıoo kmik yapısına gore degıl dırek 3 bıyutlu pipi yi görduk ama dedıgım gbı cınsıyeti çok önmli değilll
ultrason ses dalgalarıyla çalışır, radyasyon yayan ışınların varlığı söz konusu değil. düzeltmek istedim. abartmadan rahat rahat gidip görebiliriz miniklerimizi, ama abartası geliyor insanın1 ay uzun değil tabiki de bi aksilik olursa gidersin her dk ultrasona girip radyasyon almak tehlikeli
benim 6. haftamda kahverengi, ama 10. haftamda kırmızı şakır şakır kanamam olmuştu. doktorum yat dinlen, progestana devam et dedi. bir iki güne geçti çok şükür. ultrasonda kanama alanı gözüktüyse o kan bir şekilde ya dışarı çıkacak ya da içeride emilecek. yatıp dinlenmeye çalış ve en önemlisi stres yapma. stres yapınca, özellikle de ağlayınca kanama artıyor. en azından bende öyle oldu. sakince dinlenmeye çalış, bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.
Doğru cnm radyasyon sözkonusu meleğim iyi olsunda merak etsemde olur beklerim bir ay artık ♡♥♡
ALLAH dan hamile ligin ilk aylarındayız..... oğlumda son aylarım temmuz ve ağustosa gelmiş ti hatırlamak bile istemiyorum sabaha kadar geziniyordum evin içinde uyku hak getire..hem sıcak hem bebek büyümüş iyice ağırlaşmışım yatmak kalkmak ne mümkün üç yastıkla oturur vaziyet de uyuyordum
ultrason ses dalgalarıyla çalışır, radyasyon yayan ışınların varlığı söz konusu değil. düzeltmek istedim. abartmadan rahat rahat gidip görebiliriz miniklerimizi, ama abartası geliyor insanın
Kuzenim var ablam o ağustos da doğum yaptı yatağa hiç gitmyordu zaten arada halıyı kaldırıp oraya soğuk fayansa yattığını bilirim o yüzden şükrediyorum yani
eve alet alsak eşler baksa
:) ayın 21 bi gelseydi.çatlıyccam meraktan. inş benim meleğimde taklalar atar.
maşAllah bebişine bu arada canım
hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
iyi cnm şansınıza öyle bi doktor denk gelmiş, inşallah idrarda da sıkıntı çıkmaz bian önce iyileşir evlatcağızın
slm cnm. ay 3 gündür istanbul bile böyleyse antalya izmir mersin düşünemiyorum valla. klimalar evde işte cayır cayır. kendi evimde klima yok diye annemde kaldım dün, 2-3 gün daha postu sercem oraya
Aynen canım perde kızmış resmennnCanım allah yardımcınız olsun istanbul da çok sıcak sabah kalktıgımda alev vuruyordu resmen evin içinde
merve nasılsın canım..sen piraziz liydin dimi..yanlışmı hatırlıyorum acaba
İyiyim sen nasılsın ewet piraziz canm:))... Ahhhh mmleketım bayramda bi aksilik olmassa gidicem giresuna inşallah
ultrason ses dalgalarıyla çalışır, radyasyon yayan ışınların varlığı söz konusu değil. düzeltmek istedim. abartmadan rahat rahat gidip görebiliriz miniklerimizi, ama abartası geliyor insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?