2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Kızzz hiç aklıma gelmiyo inan... :))
Bizde denize girermiyiz bilmiyorum.. Ama cok kısıtlı bi zaman izin alabilcek eşim heraide bakalım

geçmiş olsun canim. hadi oku gel bakalım

ay ablam gecen sene bu zamanlarda doğum uapti agliyordu resmen. bana çok sanslisin doğumun kışa geliyor diyor

kızlar malum çalısan anne olacagım ben.Süt sağma makinelerin bahsi geçmiş.Kımı arkadaşım manuel iyi kimisi elektrikli diyor. Siz ne onerıyorsunuz marka olarak Lansiloh dıyorlar dogrumudur??

Sabah bi posta cMasır astım 2 saatte kırudu.. Topladım onları beyazlarımı asmıstım.. Aman onlar iç çamasırı falan ya gemen kurumuslar... Az bi dinlenseydim ya
Bunlarıda topladım .. Katlayıp yyerine koymak bi iş:)
Ahh ahh bugunde niyetliyim şkür bi zafiyet yok .. Hadi hayırlsıı

Allah kabul etsin kolaylık versin canım :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallah canim allah gonlune gore versin tabi canim cok sevindimm

Kızlar okuu okuuu okuuu bitiremedim ne tatlısınız ya maşallah hepinize
Rapunzel umarım olaylar durulmuştur inan hepimizin ayrı derdi var eşim normalde ilgilidir ama 3-4 gündür resmen çektiriyor bana
Eşin ayrı olduğunuz için sana tripli olabilir kardeşinin cahilliğine ver annende hala kendi dönemiyle kıyaslıyordur ama bizim yediklerimizle annelerimizin yedikleri aynı değil biz horman yiyoruz bu da sağlıksız dirençsiz yapıyor bizi takılmamaya çalış öpüyorum canım

kızlar malum çalısan anne olacagım ben.Süt sağma makinelerin bahsi geçmiş.Kımı arkadaşım manuel iyi kimisi elektrikli diyor. Siz ne onerıyorsunuz marka olarak Lansiloh dıyorlar dogrumudur??

Canim benim elektrikli senin icin daha iyi olur marka hakkinda bi fikrim yok ama bebeciye gittinde sor bi marka var bebek emmesi seklinde sagiyor ona bi bak derim markasini bulursam yine yazarimsana

Bu arada 3 gündür sağ küreğimde inanılmaz keskin bir ağrı var gece yatarken ve nefes alırken ağrı saplanıyor sanki bir de dilimden aft çıkmış nasıl berbat bir acı konulamıyor bişey yiyemiyorum varmı ben gibi olan dr sorsam mı

Bende bu konuyu merak ediyorum benim iki kizimdada sutum cok az oldu doymuyolardi ek mama kullandim bu makinalar dan kullansak bebegi emzirip bide sagsak daha cok süt olurmu acep

Bende bu konuyu merak ediyorum benim iki kizimdada sutum cok az oldu doymuyolardi ek mama kullandim bu makinalar dan kullansak bebegi emzirip bide sagsak daha cok süt olurmu acep

canım süt az olmuyor aslında da anneler erken pes edıyor sanırım ondan. ama sağmak sütü arttırıyor ne kadar süt eksilirse beyin o kadar cok üretmek gerekıyor dıyor.Mutlaka sağmak fayda edıyormus.Mandıra filozofu gibi dolaşacagım ortalıkta

Ben de bi süre önce göbek fotosu paylaşmıştım. O zaman olan göbek şimdi yok. 11+5im. Internette okuduğuma göre çıplakken 4. Giyinikken 5. Ayda hamilelik belli olurmuş. Yeter ki bebekler iyi olsun göbek önemli değil.

25 Ocak 2015

Ameda ve medela pompanın en iyisi diyor dr lar canım

canım olmadı oturuyordu göstermedi:)) aden hoş geliyor kulağa anlamını iyi araştır canım doğruluğundan emin ol, maşşallah seninde kuzuna
ha ha hay 6 aylık gibi canım ama bu ne göbek ne bebek şişkinlik seninki
canım korkma wc dışında kalkma iki üç gün full yat geçer
selam cicilerrrr.
Ya anamın evinde kendi yatagımda pek güzel uyuyorum ben ya..Saat başı wc ye kalktıgım halde cok dınamık oluyorum.
anannın evine ara geçtin canım aynı memlekettemisiniz
maşallah bebeğine
çok hoşlar canım benimde pantolon almam lazım artık
maşallah bebeğine
çocuğun yaşını bilmiyorum ama belki işine yarar...

https://www.facebook.com/mehtap.kayaoglu/posts/10204073717544799

facede çocuk eğitimiyle ilgili çok güzel sayfalar var...
canım ah ah hatmettim bu yazıları çocuk inat edince işe yaramıyor
geçmiş olsun canım inşallah rahat yapar
sağol canım zorlandım ama sonunda yaptırdım:)
sağol canım benim
Kizlar bir sorum olucak, acaba gogus pompasini tekli mi yoksa ciftli mi alsak. Bi de elektrikli mi yoksa manuel mi olsa?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kesinlikle elektirikli
bunu öğrendiğim iyi oldu
doğru söylemiş , maşallah amin
geçmiş olsun canim. hadi oku gel bakalım

ay ablam gecen sene bu zamanlarda doğum uapti agliyordu resmen. bana çok sanslisin doğumun kışa geliyor diyor
okudum ayy çok yoruldum:)

canım kesinlikle elektirikli al benimki sante bebe marka çok memnundum 3 sene önce 80 ne almıştık

Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim. İç kanamam başlamış benimde ağrım ondanmış kanaman rahim azına yakın biraz daha aşagıda olursa düşer bebegin dedi çok korkuyorum

selam kızlarrrr

hepimiizn ortak derdi wc sanırım
ya gündüz sanki o kdar sık gitmiyorum da gece uyudum mu sabaha kadar en az 3-4 kez kalkıyorum....
işkence gibi geliyor uyumaktan soğudum

benim doktorum da bir ay sonra çağırmıştı 26sında gidicektim ama ikili testimiz pek iç açıcı olmayınca yarın başka doktora gidicem..
sık gitmek zararlı biliyorum ama mecburiyetten işte..
dua edin de yarın doktor güzel şeyler söylesin...
bi de önümüzdeki hafta izindeyim tatile gidiyoruz..inşallah güzel haberlerle gideriz tatile..

Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim. İç kanamam başlamış benimde ağrım ondanmış kanaman rahim azına yakın biraz daha aşagıda olursa düşer bebegin dedi çok korkuyorum

Gecmis olsun canim aman allah korusun sen hemen dinlen dr ne dediyse onu yap canim rabbim sifa versin hemen duzelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…