Canım manuel le sağması zor oluyor elektirilki en güzeli...hele çalışıyorsan işe başladın, zamanda çok gerekli bence pompa sağ sağ koy dolaba
bende gidiyorum bayramda giresunaoğlumu denize sokacam bol bol geniz eti problemimiz varda doktor deniz tavsiye etti.... piraziz de sahilde bir pideci varmış face de gördüm, çok güzel manzarası var..orayı soracaktım biliyormu sun diye..
Diyarbakırlı değilim canım, doğu görevi icabı buradayız.
geçmiş olsun canim. hadi oku gel bakalımGünaydın güzeller, merek edenlere yazayım:) dün gittik doktora tabi benim oğluş evden çıkmadan ağlamaya başladı önce benim için gidiyoruz sandı taaamam dedi:) kendi için olduğunu anlayınca kıyameti kopardı, malum öncekinde serum takıldı çok ağlamıştı, devlete gittik iyi ki de gitmişim nasıl iyi bir doktor daha önce özele gittiğime pişman oldum, ağlayan oğlumu sakinleştirdi bir güzel, kan tahlilini gösterdim önceki yapılanı sadece bunu mu istedi idrara bakmadı mı dedi yok dedik idrar olmadan anlayamayız dedi,cildinde sorun vardı onu da sorduk hemen yazdı bir krem diğer özelde ki cildiyeye gidin demişti tabi malum parakaka tutma sorununu tuvalet eğitimini hep sordum özel halt etmiş, çok ilgilendi bezi bırakacağın zaman ilaçla destekliycem yardımcı olucam dedi sağolsun,şimdi idrarını bekliyorum beyimizin yapsın hemen hastaneye götürülücek, çok korkuyordum ama dr rahat olun dedi geniz akıntısı varmış o bile sebep olabilirmiş
Sayfalar almış başını gitmişiki saate anca okurum kaybolayım sayfalar arasında
ay ablam gecen sene bu zamanlarda doğum uapti agliyordu resmen. bana çok sanslisin doğumun kışa geliyor diyorALLAH dan hamile ligin ilk aylarındayız..... oğlumda son aylarım temmuz ve ağustosa gelmiş ti hatırlamak bile istemiyorum sabaha kadar geziniyordum evin içinde uyku hak getire..hem sıcak hem bebek büyümüş iyice ağırlaşmışım yatmak kalkmak ne mümkün üç yastıkla oturur vaziyet de uyuyordum
Sabah bi posta cMasır astım 2 saatte kırudu.. Topladım onları beyazlarımı asmıstım.. Aman onlar iç çamasırı falan ya gemen kurumuslar... Az bi dinlenseydim ya
Bunlarıda topladım .. Katlayıp yyerine koymak bi iş:)
Ahh ahh bugunde niyetliyim şkür bi zafiyet yok .. Hadi hayırlsıı
sağol canım ben de bi defacto bide lc ye bakarım başka hamile reyonu olan yok zaten,
çok az bence her mağaza küçük de olsa ayırması lazım hamilelere yer
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın bana yazanlar
dün gttik doktora özele ilk defa gittik
devletteki ultrason aletleri daha iyi kızlar özeldeki neydi öyle
ne varsa devlette var aslında ama işte ilgilenme kısmı yok devlette de özele ilgi için gidiyoz aslında
neyseeeeeeeeeeeeeeee
asıl habere gelem ben
doktor kesin olmamakla birlikte kız dedi
ama kendinizi şartlamayın kesin demiyorum dedi
erkek olursa tabiki üzülmeyiz ama gönlümüzde kız vardı Allahımmm inş
kızlar malum çalısan anne olacagım ben.Süt sağma makinelerin bahsi geçmiş.Kımı arkadaşım manuel iyi kimisi elektrikli diyor. Siz ne onerıyorsunuz marka olarak Lansiloh dıyorlar dogrumudur??
kızlar malum çalısan anne olacagım ben.Süt sağma makinelerin bahsi geçmiş.Kımı arkadaşım manuel iyi kimisi elektrikli diyor. Siz ne onerıyorsunuz marka olarak Lansiloh dıyorlar dogrumudur??
Bende bu konuyu merak ediyorum benim iki kizimdada sutum cok az oldu doymuyolardi ek mama kullandim bu makinalar dan kullansak bebegi emzirip bide sagsak daha cok süt olurmu acep
bayanlar ben 13 haftalık oldum ama karnım çok az herkes karnın çıkmamış diyolar sizinde öylemi yani dışardan belli oluyomu karnınız ve nub teorisine göre erkek diye tahmin etmiştik ancak her gören kız diyo erkekte karın daha çabuk çıkarmış sizce doğrumu:26:
canım olmadı oturuyordu göstermedi:)) aden hoş geliyor kulağa anlamını iyi araştır canım doğruluğundan emin ol, maşşallah seninde kuzunacanım senin cinsiyeti belli oldu mu ? benim kız olcak adını da aden koymaya karar verdim:) bu arada ikili testim de temiz çıktı. kızlar dün ultrasona girdim inanamıycaksınız ama benim bebek nasıl duruyodu biliyo musunuz , ellerini başının arkasına koymuş ve bacak bacak üstüne atmış uzanıyordu keyfe bak doktor bile güldü:) ben de rahatıma çok düşkünümdür evde hep aynı pozisyonda otururum:):) kızım da benim gibi olcak heralde hahah
ha ha haykızlar kac vakte kadar doğururum ben???Eki Görüntüle 1185098 :).bügün sokakta teyzemin biri doğuma ne kadar var dedi ya:).işin enteresan tarafı bazen bu şekilde şişiyorum bazende tahta gibi oluyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım korkma wc dışında kalkma iki üç gün full yat geçerSlm kızlar biz eşimle bebeğimiz i görmeye gittik ama doktor kanaman olmuş dedi çok üzüldüm önemli birsey değil ama az bir kanaman olmuş yat dinle dedi . Bu kana olayı çok moralim bozdu ya sol kasigim ağriyordu bugün muhtemelen kanamadan dolayi olmuştur dedi. Korkulacak birsey değil dedi ama ben çok stres yaptım nerden çıktı ki bu kanama doktordan geldiğimizde beri sol tarafım ağrıyor zaten gaz sancısı çekiyordum artık korkuyorum gaz sancisimi yoksa kanama dan dolayi mi diye .Cinsiyet ine de kız a benzettim benzettim ben dedi kendi doktorum erkek demişti .
anannın evine ara geçtin canım aynı memlekettemisinizselam cicilerrrr.
Ya anamın evinde kendi yatagımda pek güzel uyuyorum ben ya..Saat başı wc ye kalktıgım halde cok dınamık oluyorum.
maşallah bebeğineGünaydın arkadaşlar. Bir gün topiğimize girmedim sayfalar akmııııış gitmiş. Dün bebişimi gördüm çok şükür uyuyordu. Doktor usg yi karnıma bastırınca uyandı. Bize kızmış olmalı ki, önce bir sıçradı kuzum sonra bir hışımla poposunu döndü bize. Cinsiyet göremedik malumunuz. Doktorum da söyleme taraftarı değildi zaten. Ama ben bir pozunda bir pipi görmüş olabilirim😄😄😄
Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş, hoş gelmişler. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Kendi yada bebişi hasta olan arkadaşlarım Allahım tez zamanda şifa versin sizlere... Özleniyorsunuz bilesiniz😘
çok hoşlar canım benimde pantolon almam lazım artıkEki Görüntüle 1185423
Bunh normal bayan reyonundan aldim ince tiril tiril belide lastikli 35.90
Eki Görüntüle 1185424
Bu 49.90 cok rahat incecik kumaşı yumuşacik
Eki Görüntüle 1185426
Buda 9.90 😃😃😃
maşallah bebeğinesağol canım ben de bi defacto bide lc ye bakarım başka hamile reyonu olan yok zaten,
çok az bence her mağaza küçük de olsa ayırması lazım hamilelere yer
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın bana yazanlar
dün gttik doktora özele ilk defa gittik
devletteki ultrason aletleri daha iyi kızlar özeldeki neydi öyle
ne varsa devlette var aslında ama işte ilgilenme kısmı yok devlette de özele ilgi için gidiyoz aslında
neyseeeeeeeeeeeeeeee
asıl habere gelem ben
doktor kesin olmamakla birlikte kız dedi
ama kendinizi şartlamayın kesin demiyorum dedi
erkek olursa tabiki üzülmeyiz ama gönlümüzde kız vardı Allahımmm inş
canım ah ah hatmettim bu yazıları çocuk inat edince işe yaramıyorçocuğun yaşını bilmiyorum ama belki işine yarar...
https://www.facebook.com/mehtap.kayaoglu/posts/10204073717544799
facede çocuk eğitimiyle ilgili çok güzel sayfalar var...
sağol canım zorlandım ama sonunda yaptırdım:)geçmiş olsun canım inşallah rahat yapar
sağol canım benimhadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
iyi cnm şansınıza öyle bi doktor denk gelmiş, inşallah idrarda da sıkıntı çıkmaz bian önce iyileşir evlatcağızın
slm cnm. ay 3 gündür istanbul bile böyleyse antalya izmir mersin düşünemiyorum valla. klimalar evde işte cayır cayır. kendi evimde klima yok diye annemde kaldım dün, 2-3 gün daha postu sercem oraya
kesinlikle elektirikliKizlar bir sorum olucak, acaba gogus pompasini tekli mi yoksa ciftli mi alsak. Bi de elektrikli mi yoksa manuel mi olsa?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bunu öğrendiğim iyi olduradyasyon yok ama ses dalgaları ile ısı verılıyor. Bu da amniyo sentez sıvısında ısı yükselmesine ve bebeğin kalp atışının artmasına kısacası rahatsız olmasna sebebiyet veriyor.Ben dedim doktora her hafta niye gelmıyoruz diye o da bu şekilde açıkladı sağolsun. Mantıklı geldi yalan degil.Ben yarın itibarı ile 2 haftadır görmüyorum meleğimi.Çok özledim ama temmuz 26 da randevumBayram şekerimi görücem tam da bayram öncesinde
ahhaaa şimdi birsey geldi aklıma az neşeleninBenim dünya tatlısı haylaz bir anneannem var.Yazın doğan bebeklere (buna bende dahilim).Kışın soğugunun eseri derdi. .
Bunu geçen hatırlattım malum bizim doğumlar kışın olacak her lafa bir cevabı olan anneannemin cevabı ' eee sizin evler kaloriferli,çocuk yapmak için üşümenize gerek yok'.
Rabbim ömrünü versin 94 yaşında
okudum ayy çok yoruldum:)geçmiş olsun canim. hadi oku gel bakalım
ay ablam gecen sene bu zamanlarda doğum uapti agliyordu resmen. bana çok sanslisin doğumun kışa geliyor diyor
Sağol cnm benim sanada çok geçmiş olsun . Sadece ne yaptim da böyle iç kanama oldu onu düşünüyorum kendimi yoracak birsey yapmadım. Dünden beri sol kasigimdan ayak topuguma kadar hafif ağrılar giriyor daha da korkuyorum.
Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim. İç kanamam başlamış benimde ağrım ondanmış kanaman rahim azına yakın biraz daha aşagıda olursa düşer bebegin dedi çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?