2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım inşallah güzel şeyler söylüycek doktorun içini ferah tut

Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim. İç kanamam başlamış benimde ağrım ondanmış kanaman rahim azına yakın biraz daha aşagıda olursa düşer bebegin dedi çok korkuyorum

Geçmiş olsun canım, kötü düşünmemeye çalış ve bol bol dinlen, en kısa zamanda geçer inşallah.

Sağmak kadar annenin moral durumu da önemli bence sürekli sütün az yetmiyormu benim sütüm söyle vardı böyle vardı vs vs baskılar olan sütüde kaybetmene sebeb oluyor ve de uyku tabiki aynı zamanda bol bol su

Gecmis olsun canim aman allah korusun sen hemen dinlen dr ne dediyse onu yap canim rabbim sifa versin hemen duzelirsin inşallah

Geçmiş olsun canım, kötü düşünmemeye çalış ve bol bol dinlen, en kısa zamanda geçer inşallah.

Çok tşkr ederim kızlar hepimize bebişlerimizi sağıklı bir şekilde kucagımıza almak nasip olur inşlh

Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim. İç kanamam başlamış benimde ağrım ondanmış kanaman rahim azına yakın biraz daha aşagıda olursa düşer bebegin dedi çok korkuyorum

Canım çok dikkat et bol bol dinlen yorma kendini ...en kısa zamanda düzelirsin inşallah

Benimde ikili test sonucum da bazı degerlerim kötüydü gecen hafta detaylıya girdim doktorum bir sorun görmedi...inşallah sende güzel haberler le geleceksin

Hafif lekem geliyordu doktorum progestan verdi baş dönmesi yapıyor benim gibi olan varmı kesmelimiyim ilacı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ameda ve medela pompanın en iyisi diyor dr lar canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam canım dagol mutlaka almam lazım benım.
tamam canım elektrikli alırım sanırım. Bu arad bu sabah bir resım daha cekıldım onda da incecik cıktım. Benım velet gecelerın adamı olacak ,geceleri piyasaya cıkıyor gunduzleri yok
çok dertliyim çokkk.Ay şu bilim adamı denen kişiler yatak wc yapsalar ya uyurken,uyanmadan tiydirsek

aynen canım.Benım annem benı hiç emzirememiş. Ama biri bana sütün az dese yeminle kafasına otururum.Gögüsleri iri olanların sütü az olurmus ama küçük memeliler daha cok sut verırmıs.

maşallah

sweatfebruary27 canım ya takılma şu teste...Benım 1:1030 ihtimal var doktorun dediği belli olmaz bu test yanıltır herşeye hazır olmalısın dedi.Hiç bir garantisi yok.Düşün ki Kıbrısta rulet makinesindesin,sayı gelene kadar ne oldugu belli degil ama zarına güveneceksin dedi.Ayyy dedim örnege bak, ALLAH seni ne yapmasın dedim içimden

Son düzenleme:
Bende bu konuyu merak ediyorum benim iki kizimdada sutum cok az oldu doymuyolardi ek mama kullandim bu makinalar dan kullansak bebegi emzirip bide sagsak daha cok süt olurmu acep
Canım hiçbir şey hesap ettiğin gibi olmuyor ki... Ablam da sağıp veriyordu üstü artsın diye, sonunda bebişi biberona alıştı, memesini hiç almadı. Hep biberondan içmek zorunda kaldı.

Rabbim inş bol sağlıklı süt ve de kolay emen iştahli bebekleri verir hepimize amin:)

Slm kızlar geçmişe hiç bakamicam hic keyfim yok bi sebebi de yok keyifsiz olusumun ne bilim iste ya iyi hissetmiyorum kendimi (

Kızlar o kadar ultrasona girmek zararlı değil mi:s

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızlar geçmişe hiç bakamicam hic keyfim yok bi sebebi de yok keyifsiz olusumun ne bilim iste ya iyi hissetmiyorum kendimi (

Valla canım banada geliyorlar bazen. Ya havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim diyorum.Rahatlıyorum. Dene istersen

Ben hic pompa kullanmadım iki oglusumuda 1 sene emzirdim pompa kullanmayı son care olarak düşünün mecbur kalmadiktan sonra kullanmayin derim.

kızlar malum çalısan anne olacagım ben.Süt sağma makinelerin bahsi geçmiş.Kımı arkadaşım manuel iyi kimisi elektrikli diyor. Siz ne onerıyorsunuz marka olarak Lansiloh dıyorlar dogrumudur??

Canım mutlaka elektrikli al milim milim akan şeyi elle sağmak çok zor. Başparmağı felç oluyor insanın eli kopuyor, elektrikli olması şart. Bu merdaneli makine ile otomatik çamaşır makinesi gibi bir şey. Mutlaka elektrikli al..
Markasına gelince hastanelerde de kullanılan bir marka varmış o en iyisi diyorlar.. Onu tavsiye ediyorlar ..

kızlar malum çalısan anne olacagım ben.Süt sağma makinelerin bahsi geçmiş.Kımı arkadaşım manuel iyi kimisi elektrikli diyor. Siz ne onerıyorsunuz marka olarak Lansiloh dıyorlar dogrumudur??

canım benim kuzen 2 sene önce hollandadan tatile geldi onun makinesi vardı adını sanını hatırlamıyorum yengem hamile olunca ona bırakıp gitmişti
yengem saklıyor senin olunca kullanırsın sende diye böyle baya inek sağma makineleri gibi kablolu hortumlu bişi elime geçince resmini paylaşırım

canım sol olsaydı miden derdim de sağ için bişey diyemeyeceğim

Hafif lekem geliyordu doktorum progestan verdi baş dönmesi yapıyor benim gibi olan varmı kesmelimiyim ilacı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım akşam yatmadan önce al ben öyle kullanmıştım

iyimiş bu yaşta öğretim kumarı bari
şaka bi yana hakikaten ne olacağını bilemeyiz rabbime emanet

hastaneleride kullanılanlar ıyı haklısın ama 5 bın falan o. Ticari tipe giriyor. Medela,lansiloh falan düşünüyrum. Keşke imkanım olsa hiç gerek duymasam ama 5. aydan sonra mecburum. Yine ALLAHtan süt iznim olacak o zaman emziririm eve gelp hemen yavrumu

http://www.kozmela.com/medela-lacti...-sut-pompasi?gclid=CPX9562Qvb8CFWPItAod1nYA0Q

link buldum canım bunlar cok pahalı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…