selam kızlarrrr
hepimiizn ortak derdi wc sanırım
ya gündüz sanki o kdar sık gitmiyorum da gece uyudum mu sabaha kadar en az 3-4 kez kalkıyorum....
işkence gibi geliyor uyumaktan soğudum
benim doktorum da bir ay sonra çağırmıştı 26sında gidicektim ama ikili testimiz pek iç açıcı olmayınca yarın başka doktora gidicem..
sık gitmek zararlı biliyorum ama mecburiyetten işte..
dua edin de yarın doktor güzel şeyler söylesin...
bi de önümüzdeki hafta izindeyim tatile gidiyoruz..inşallah güzel haberlerle gideriz tatile..
Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim. İç kanamam başlamış benimde ağrım ondanmış kanaman rahim azına yakın biraz daha aşagıda olursa düşer bebegin dedi çok korkuyorum
canım süt az olmuyor aslında da anneler erken pes edıyor sanırım ondan. ama sağmak sütü arttırıyor ne kadar süt eksilirse beyin o kadar cok üretmek gerekıyor dıyor.Mutlaka sağmak fayda edıyormus.Mandıra filozofu gibi dolaşacagım ortalıkta
Canım inşallah güzel şeyler söylüycek doktorun içini ferah tut
Gecmis olsun canim aman allah korusun sen hemen dinlen dr ne dediyse onu yap canim rabbim sifa versin hemen duzelirsin inşallah
Geçmiş olsun canım, kötü düşünmemeye çalış ve bol bol dinlen, en kısa zamanda geçer inşallah.
Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim. İç kanamam başlamış benimde ağrım ondanmış kanaman rahim azına yakın biraz daha aşagıda olursa düşer bebegin dedi çok korkuyorum
selam kızlarrrr
ya gündüz sanki o kdar sık gitmiyorum da gece uyudum mu sabaha kadar en az 3-4 kez kalkıyorum....
benim doktorum da bir ay sonra çağırmıştı 26sında gidicektim ama ikili testimiz pek iç açıcı olmayınca yarın başka doktora gidicem..
bi de önümüzdeki hafta izindeyim tatile gidiyoruz..inşallah güzel haberlerle gideriz tatile..
Sağmak kadar annenin moral durumu da önemli bence sürekli sütün az yetmiyormu benim sütüm söyle vardı böyle vardı vs vs baskılar olan sütüde kaybetmene sebeb oluyor ..bol süt için anenin kendini iyi hissetmesi uyku tabiki aynı zamanda bol bol su tüketmek[/QUO
tamam canım dagol mutlaka almam lazım benım.Ameda ve medela pompanın en iyisi diyor dr lar canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam canım elektrikli alırım sanırım. Bu arad bu sabah bir resım daha cekıldım onda da incecik cıktım. Benım velet gecelerın adamı olacak ,geceleri piyasaya cıkıyor gunduzleri yokcanım olmadı oturuyordu göstermedi:)) aden hoş geliyor kulağa anlamını iyi araştır canım doğruluğundan emin ol, maşşallah seninde kuzuna
ha ha hay6 aylık gibi canım ama bu ne göbek ne bebek şişkinlik seninki
canım korkma wc dışında kalkma iki üç gün full yat geçer
anannın evine ara geçtin canım aynı memlekettemisiniz
maşallah bebeğine
çok hoşlar canım benimde pantolon almam lazım artık
maşallah bebeğine
canım ah ah hatmettim bu yazıları çocuk inat edince işe yaramıyor
sağol canım zorlandım ama sonunda yaptırdım:)
sağol canım benim
kesinlikle elektirikli
bunu öğrendiğim iyi oldu
doğru söylemiş , maşallah amin
okudum ayy çok yoruldum:)
canım kesinlikle elektirikli al benimki sante bebe marka çok memnundum 3 sene önce 80 ne almıştık
çok dertliyim çokkk.Ay şu bilim adamı denen kişiler yatak wc yapsalar ya uyurken,uyanmadan tiydirsekselam kızlarrrr
Sağmak kadar annenin moral durumu da önemli bence sürekli sütün az yetmiyormu benim sütüm söyle vardı böyle vardı vs vs baskılar olan sütüde kaybetmene sebeb oluyor ve de uyku tabiki aynı zamanda bol bol su
ahhaaa şimdi birsey geldi aklıma az neşeleninBenim dünya tatlısı haylaz bir anneannem var.Yazın doğan bebeklere (buna bende dahilim).Kışın soğugunun eseri derdi. .
Bunu geçen hatırlattım malum bizim doğumlar kışın olacak her lafa bir cevabı olan anneannemin cevabı ' eee sizin evler kaloriferli,çocuk yapmak için üşümenize gerek yok'.
Rabbim ömrünü versin 94 yaşında
Canım hiçbir şey hesap ettiğin gibi olmuyor ki... Ablam da sağıp veriyordu üstü artsın diye, sonunda bebişi biberona alıştı, memesini hiç almadı. Hep biberondan içmek zorunda kaldı.Bende bu konuyu merak ediyorum benim iki kizimdada sutum cok az oldu doymuyolardi ek mama kullandim bu makinalar dan kullansak bebegi emzirip bide sagsak daha cok süt olurmu acep
sweatfebruary27 canım ya takılma şu teste...Benım 1:1030 ihtimal var doktorun dediği belli olmaz bu test yanıltır herşeye hazır olmalısın dedi.Hiç bir garantisi yok.Düşün ki Kıbrısta rulet makinesindesin,sayı gelene kadar ne oldugu belli degil ama zarına güveneceksin dedi.Ayyy dedim örnege bak, ALLAH seni ne yapmasın dedim içimden
Yok öğrenirsin cnm bız vıdeoyada cektıkk esın vıdeo ceksınn...😃😃😃 biximki kımıl kımıl olmasına ragmn akem ettı gördu cemil hoca😁😁😁 bnde ıkı dr gıdıom cnm bı hafta cemile bı hafta polata şeklinde her hafta gruorumm bbgımı😃😃😃
Slm kızlar geçmişe hiç bakamicam hic keyfim yok bi sebebi de yok keyifsiz olusumun ne bilim iste ya iyi hissetmiyorum kendimi(
Ben hic pompa kullanmadım iki oglusumuda 1 sene emzirdim pompa kullanmayı son care olarak düşünün mecbur kalmadiktan sonra kullanmayin derim.Canım hiçbir şey hesap ettiğin gibi olmuyor ki... Ablam da sağıp veriyordu üstü artsın diye, sonunda bebişi biberona alıştı, memesini hiç almadı. Hep biberondan içmek zorunda kaldı.
Rabbim inş bol sağlıklı süt ve de kolay emen iştahli bebekleri verir hepimize amin:)
kızlar malum çalısan anne olacagım ben.Süt sağma makinelerin bahsi geçmiş.Kımı arkadaşım manuel iyi kimisi elektrikli diyor. Siz ne onerıyorsunuz marka olarak Lansiloh dıyorlar dogrumudur??
kızlar malum çalısan anne olacagım ben.Süt sağma makinelerin bahsi geçmiş.Kımı arkadaşım manuel iyi kimisi elektrikli diyor. Siz ne onerıyorsunuz marka olarak Lansiloh dıyorlar dogrumudur??
Bu arada 3 gündür sağ küreğimde inanılmaz keskin bir ağrı var gece yatarken ve nefes alırken ağrı saplanıyor sanki bir de dilimden aft çıkmışnasıl berbat bir acı konulamıyor bişey yiyemiyorum varmı ben gibi olan dr sorsam mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hafif lekem geliyordu doktorum progestan verdi baş dönmesi yapıyor benim gibi olan varmı kesmelimiyim ilacı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sweatfebruary27 canım ya takılma şu teste...Benım 1:1030 ihtimal var doktorun dediği belli olmaz bu test yanıltır herşeye hazır olmalısın dedi.Hiç bir garantisi yok.Düşün ki Kıbrısta rulet makinesindesin,sayı gelene kadar ne oldugu belli degil ama zarına güveneceksin dedi.Ayyy dedim örnege bak, ALLAH seni ne yapmasın dedim içimden
Canım mutlaka elektrikli al milim milim akan şeyi elle sağmak çok zor. Başparmağı felç oluyor insanın eli kopuyor, elektrikli olması şart. Bu merdaneli makine ile otomatik çamaşır makinesi gibi bir şey. Mutlaka elektrikli al..
Markasına gelince hastanelerde de kullanılan bir marka varmış o en iyisi diyorlar.. Onu tavsiye ediyorlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?