canım ben yakın arkadaşlarımdan biliyorum pompa konusunu, kesinlikle elektrikli olmalı. avent(philips) ve medelada memnuniyet oranı hayli yüksekti kullananlarda. ben 2 sene ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum ama yinede pompa istiyorum fazla süt olursa sağıp dondurmak için,sizinkinden farkı sizin ikili almanız zaman açısından daha kullanışlı ve pratik olur ben tekli alırım heraldekızlar malum çalısan anne olacagım ben.Süt sağma makinelerin bahsi geçmiş.Kımı arkadaşım manuel iyi kimisi elektrikli diyor. Siz ne onerıyorsunuz marka olarak Lansiloh dıyorlar dogrumudur??
maşallah sana hamarat insan, Allah kabul etsin cnm orucunu da bende arada tutarım diyodum ama siftah yapamadım daha yapamıcamda kanımca.Sabah bi posta cMasır astım 2 saatte kırudu.. Topladım onları beyazlarımı asmıstım.. Aman onlar iç çamasırı falan ya gemen kurumuslar... Az bi dinlenseydim ya
Bunlarıda topladım .. Katlayıp yyerine koymak bi iş:)
Ahh ahh bugunde niyetliyim şkür bi zafiyet yok .. Hadi hayırlsıı
Slm kızlar geçmişe hiç bakamicam hic keyfim yok bi sebebi de yok keyifsiz olusumun ne bilim iste ya iyi hissetmiyorum kendimi(
Ewwt sana cok ama cok katılıyorum ..cünkü morel insanı her yönden etkılıyo... Dinlenmek sütü arttırıyo.. Bnm geceleri sütü daha cok olurdu.. Bol su içerdim .. Kompostu içerdim... 2 saaat bile uyusam gögüslerim masallah tas gibi olurdu hemen kızımı emzirirdim... Ama gündüz pek olmasdı.. Bide bnm biraz stresli geçti ama bu sefer hiç kimseyi afedersiniz seyime bile takmıcam... Olan bana ve bebegime oldu.. Kızım 8 ay zor emdi... Sütüm gelmedi... Artırıcı falan kar etmedi... Sırf emsin diye eşim 2 saatte bir kaldırıyodu bni .. O iki saat içinfe ccocuk uyanırsa kızıma bakıyodu Allah razı olsun... Öle öle gece sabaha kadar emmiyodu yawrum...;( aklıma geldide ne kadar tecrübesiz mişim..;(Sağmak kadar annenin moral durumu da önemli bence sürekli sütün az yetmiyormu benim sütüm söyle vardı böyle vardı vs vs baskılar olan sütüde kaybetmene sebeb oluyor ve de uyku tabiki aynı zamanda bol bol su
Allah acil şifalar versin...ya şafi ismi üzerine tecelli etsinÇok tşkr ederim kızlar hepimize bebişlerimizi sağıklı bir şekilde kucagımıza almak nasip olur inşlh
Canım malesef bu hapın yan etkısı cok .. Bnm midemi bulandırıyodu basımı döndürüyodu.. Dr a bi danıs gerek yok derse bırak bencede insanda hal bırakmıyoHafif lekem geliyordu doktorum progestan verdi baş dönmesi yapıyor benim gibi olan varmı kesmelimiyim ilacı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kızlar geçmişe hiç bakamicam hic keyfim yok bi sebebi de yok keyifsiz olusumun ne bilim iste ya iyi hissetmiyorum kendimi(
hastaneleride kullanılanlar ıyı haklısın ama 5 bın falan o. Ticari tipe giriyor. Medela,lansiloh falan düşünüyrum. Keşke imkanım olsa hiç gerek duymasam ama 5. aydan sonra mecburum. Yine ALLAHtan süt iznim olacak o zaman emziririm eve gelp hemen yavrumu
http://www.kozmela.com/medela-lacti...-sut-pompasi?gclid=CPX9562Qvb8CFWPItAod1nYA0Q
link buldum canım bunlar cok pahalı
Hafif lekem geliyordu doktorum progestan verdi baş dönmesi yapıyor benim gibi olan varmı kesmelimiyim ilacı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm bu çok abartı ya bi arkadaşta bunun gibi bişi aldı, böyle kendinden soğutmalı haznesi falan vardı sağar sağmaz plakalı soğutucular bilmem ne, hiç kullanması yurt dışından getirtmişti. bukadar para veriyosam sütü de kendi üretmeli bence
Canım mutlaka elektrikli al milim milim akan şeyi elle sağmak çok zor. Başparmağı felç oluyor insanın eli kopuyor, elektrikli olması şart. Bu merdaneli makine ile otomatik çamaşır makinesi gibi bir şey. Mutlaka elektrikli al..
Markasına gelince hastanelerde de kullanılan bir marka varmış o en iyisi diyorlar.. Onu tavsiye ediyorlar ..
cnm bu çok abartı ya bi arkadaşta bunun gibi bişi aldı, böyle kendinden soğutmalı haznesi falan vardı sağar sağmaz plakalı soğutucular bilmem ne, hiç kullanması yurt dışından getirtmişti. bukadar para veriyosam sütü de kendi üretmeli bence
kaç haftalıksın cnm sen 8 haftaya kadar veriyor doktorlar progestanı 10. haftadan sonra işe yaramıyor ben kullandım çünkü
kaç haftalıksın cnm sen 8 haftaya kadar veriyor doktorlar progestanı 10. haftadan sonra işe yaramıyor ben kullandım çünkü
aynen ya bence de cok ucuk bir rakam geldi. En fazla sanırım 300 verebilirim. devamlı ıhtıyacım olacagını düşünerek..
canım benim kuzen 2 sene önce hollandadan tatile geldi onun makinesi vardı adını sanını hatırlamıyorum yengem hamile olunca ona bırakıp gitmişti
yengem saklıyor senin olunca kullanırsın sende diye böyle baya inek sağma makineleri gibi kablolu hortumlu bişi elime geçince resmini paylaşırım
canım sol olsaydı miden derdim de sağ için bişey diyemeyeceğim
canım akşam yatmadan önce al ben öyle kullanmıştım
iyimiş bu yaşta öğretim kumarı bari
şaka bi yana hakikaten ne olacağını bilemeyiz rabbime emanet
Kızlar o kadar ultrasona girmek zararlı değil mi:s
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bana da dedi kilolu hamile kaldığın için vitamini 3-4 günde bir içersin diye iştah açıyormuş
ben 15 gündür kullanıyorum vitamin benim neden açılmıyo iştahım ne zaman canım çeke çeke yemek yicem ben
Cnm bnm riskli faktör 5 var damar kan akısına bakmak zorundayızz ona gore iğne dozaşını ayarlıozz... Ama kalp atısını dinlerken ısı verıo o zararlı dıe bıliorum ben bakmak farklı dıe soledı dr um...
bak cnm linkteki benim bahsettiğim ürün http://www.dijitall.com/philips-scf...gus-pompasi-tekli-cantali?ref=akakce&v=1.11.8
Hmm anladım canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben 15 gündür kullanıyorum vitamin benim neden açılmıyo iştahım ne zaman canım çeke çeke yemek yicem ben
http://www.medikalhome.com/Pump-In-Style-Sut-Pompasi,PR-3477.html
Eki Görüntüle 1185822
kızlar bizde ki bu işte yalnız baya varmış fiyatı ilk kez baktım fiyatına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?