2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar malum çalısan anne olacagım ben.Süt sağma makinelerin bahsi geçmiş.Kımı arkadaşım manuel iyi kimisi elektrikli diyor. Siz ne onerıyorsunuz marka olarak Lansiloh dıyorlar dogrumudur??
canım ben yakın arkadaşlarımdan biliyorum pompa konusunu, kesinlikle elektrikli olmalı. avent(philips) ve medelada memnuniyet oranı hayli yüksekti kullananlarda. ben 2 sene ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum ama yinede pompa istiyorum fazla süt olursa sağıp dondurmak için,sizinkinden farkı sizin ikili almanız zaman açısından daha kullanışlı ve pratik olur ben tekli alırım heralde
maşallah sana hamarat insan, Allah kabul etsin cnm orucunu da bende arada tutarım diyodum ama siftah yapamadım daha yapamıcamda kanımca.

Ewwt sana cok ama cok katılıyorum ..cünkü morel insanı her yönden etkılıyo... Dinlenmek sütü arttırıyo.. Bnm geceleri sütü daha cok olurdu.. Bol su içerdim .. Kompostu içerdim... 2 saaat bile uyusam gögüslerim masallah tas gibi olurdu hemen kızımı emzirirdim... Ama gündüz pek olmasdı.. Bide bnm biraz stresli geçti ama bu sefer hiç kimseyi afedersiniz seyime bile takmıcam... Olan bana ve bebegime oldu.. Kızım 8 ay zor emdi... Sütüm gelmedi... Artırıcı falan kar etmedi... Sırf emsin diye eşim 2 saatte bir kaldırıyodu bni .. O iki saat içinfe ccocuk uyanırsa kızıma bakıyodu Allah razı olsun... Öle öle gece sabaha kadar emmiyodu yawrum...;( aklıma geldide ne kadar tecrübesiz mişim..;(
Milleti kafama takıp nasılda zarar vermişim... Ama daha da. N......h bulurlar o merveyi tövbe yarabbim
Çok tşkr ederim kızlar hepimize bebişlerimizi sağıklı bir şekilde kucagımıza almak nasip olur inşlh
Allah acil şifalar versin...ya şafi ismi üzerine tecelli etsin
Hafif lekem geliyordu doktorum progestan verdi baş dönmesi yapıyor benim gibi olan varmı kesmelimiyim ilacı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım malesef bu hapın yan etkısı cok .. Bnm midemi bulandırıyodu basımı döndürüyodu.. Dr a bi danıs gerek yok derse bırak bencede insanda hal bırakmıyo
Slm kızlar geçmişe hiç bakamicam hic keyfim yok bi sebebi de yok keyifsiz olusumun ne bilim iste ya iyi hissetmiyorum kendimi (

Bazn banada geliyolar canım .. Kalkıp bı abdest al yada dus al güselce bi sure oku.. La havle cek düzelirsin

MİSSDELYY 3 vakte kadar sana dogum gözükuyü
Canım saka bi yana şişlige benziyo o.. Bnmde karnım bazen öle oluyo ama suanda tahta gibi

cnm bu çok abartı ya bi arkadaşta bunun gibi bişi aldı, böyle kendinden soğutmalı haznesi falan vardı sağar sağmaz plakalı soğutucular bilmem ne, hiç kullanması yurt dışından getirtmişti. bukadar para veriyosam sütü de kendi üretmeli bence

Hafif lekem geliyordu doktorum progestan verdi baş dönmesi yapıyor benim gibi olan varmı kesmelimiyim ilacı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaç haftalıksın cnm sen 8 haftaya kadar veriyor doktorlar progestanı 10. haftadan sonra işe yaramıyor ben kullandım çünkü

Canım kendi üretse daha pahalı olur Çalışan anneler için sağma makinası şart bence ben oğlumu 2 sene emzirdim kesmesem benim ki bu yaşa kadar emerdi galiba

Son düzenleme:

aynen ya bence de cok ucuk bir rakam geldi. En fazla sanırım 300 verebilirim. devamlı ıhtıyacım olacagını düşünerek..

kaç haftalıksın cnm sen 8 haftaya kadar veriyor doktorlar progestanı 10. haftadan sonra işe yaramıyor ben kullandım çünkü

yok canım benım doktor risk devam ederse doguma kadar kullanacaksın dedi.Plesenta üretse de yetersiz gelebiliyor.Ben 13. haftaya kadar kullandım mesela

Saol canım ptesi dr giderim artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar o kadar ultrasona girmek zararlı değil mi:s

Cnm bnm riskli faktör 5 var damar kan akısına bakmak zorundayızz ona gore iğne dozaşını ayarlıozz... Ama kalp atısını dinlerken ısı verıo o zararlı dıe bıliorum ben bakmak farklı dıe soledı dr um...

canım bana da dedi kilolu hamile kaldığın için vitamini 3-4 günde bir içersin diye iştah açıyormuş

ben 15 gündür kullanıyorum vitamin benim neden açılmıyo iştahım ne zaman canım çeke çeke yemek yicem ben

ben 15 gündür kullanıyorum vitamin benim neden açılmıyo iştahım ne zaman canım çeke çeke yemek yicem ben

Ben o yüzden mi çok yiyorum demek ya:) eşim bile şaşırıyo nasıl açıldı senin boğazın böyle diyo😄

Hmm anladım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…